Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΙΣΠΑΝΙΑ: Λεωφορείο που λέει ότι τα αγόρια έχουν αντρικά γεννητικά όργανα και τα κορίτσια γυναικεία, έχει γίνει στόχος μίσους και ποινικών διώξεων

Τον προηγούμενο μήνα, μια ισπανική ΜΚΟ διοργάνωσε μια «εκστρατεία» στις βόρειες επαρχίες της Ναβάρα και της Χώρας των Βάσκων, γεμίζοντας στάσεις λεωφορείων και λεωφορεία με αφίσες όπου έδειχναν, σε σκίτσο, μια φαινομενικά αθώα παρέα γυμνών μικρών παιδιών να τρέχουν χαρούμενα, μόνο που στην παρέα, υπήρχαν «αγόρια» με κόλπους και «κορίτσια» με πέη. 

Η λεζάντα της εμετικής αφίσας από κάτω έγραφε : «Υπάρχουν κορίτσια με πέος και αγόρια με αιδοίο. Τόσο απλό». Την «καμπάνια» υπέγραφε ο αυτοαποκαλούμενος «Σύλλογος Οικογενειών Τρανσέξουαλ Παιδιών Χρυσαλλίς».

Ο στόχος της «εκστρατείας» ήταν λέει, «η καταπολέμηση των προκαταλήψεων». Η εκπρόσωπος της οργάνωσης Beatriz Sever, μιλώντας στο BBC World, υπεραμύνθηκε του σκίτσου, λέγοντας ότι δεν νομίζει ότι «προσβάλει τις ευαισθησίες κάποιου», καθώς «είναι ένα σκίτσο που δείχνει πολύ χαρούμενα παιδιά. Είναι σώματα παιδιών, είναι μέρος της φύσης»!

Έτσι, την περασμένη Δευτέρα, ως αντίδραση στη νεοταξική προπαγάνδα, η ισπανική ΜΚΟ Hazte Oir ανακοίνωσε μια εκστρατεία με ένα λεωφορείο που θα περνούσε μέσα από τους δρόμους της Μαδρίτης με μια διαφήμιση σε κάθε πλευρά του που θα έλεγε την αυταπόδεικτη αλήθεια ότι «τα αγόρια έχουν πέη και τα κορίτσια έχουν κόλπους. Μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν». Η Hazte Oir χρησιμοποίησε εύκολα αναγνωρίσιμα εικονίδια που απεικονίζουν αγόρια και κορίτσια.

Το λεωφορείο της “Hazte Oir” νοικιάστηκε για να προβάλλει ένα φυλλάδιο που διανέμεται στους γονείς, που τους ενημερώνει και τους προειδοποιεί για την λεγόμενη «ιδεολογία του φύλου» η οποία προωθείται από την κυβέρνηση, και έχει εισαχθεί στα περισσότερα δημόσια σχολεία της Ισπανίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η εκστρατεία υπέρ των «τρανσέξουαλ παιδιών» επετράπη να εμφανιστεί σε δημόσιους χώρους, όπως λεωφορεία και σταθμούς του μετρό, και γενικά η «πρωτοβουλία» επαινέθηκε από τα μέσα ενημέρωσης. Από την άλλη πλευρά, το μήνυμα της Hazte Oir χαρακτηρίστηκε ως «λόγος μίσους» από τα ΜΜΕ και τα μέλη της κυβέρνησης, που βάπτισαν «λεωφορείο μίσους».

Το μήνυμα έχει προκαλέσει "θύελλα αντιδράσεων" στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι βρίσκονται πίσω από την εκστρατεία της Hazte Oir έχουν λάβει πολυάριθμες βίαιες απειλές, συμπεριλαμβανομένων απειλών κατά της ζωής τους. Τους έχουν απειλήσει επίσης με εμπρησμούς και διάφορες επιθέσεις, πολλές από τις οποίες δεν μπορούν να γραφτούν.

Σε μια καταφανή καταστρατήγηση της ελευθερίας του λόγου, ο Δήμος της Μαδρίτης εξέδωσε ένα ψήφισμα εναντίον του λεωφορείου, και μέχρι την Τετάρτη, χωρίς να εκδοθεί καμία δικαστική απόφαση, το λεωφορείο κατασχέθηκε από την αστυνομία που έλαβε εντολές από την δήμαρχο και απαγορεύτηκε η έξοδός του από τον χώρο στάθμευσης.

Δήμαρχος της Μαδρίτης είναι η κομμουνίστρια Manuela Carmena, για την οποία ο ΚΟ έγραψε για την αποτυχημένη προσπάθειά της να κλείσει το κτίριο που διατηρεί η Hogar Social Madrid («Κοινωνικό Σπίτι Μαδρίτης», εθνικιστικτό κίνημα καταλήψεων) ως χώρο διαμονής απόρων Ισπανών.

Σε μια συντονισμένη προσπάθεια, οι εισαγγελείς ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα επιδιώξουν να επιβάλουν ποινή τεσσάρων ετών για τους υπεύθυνους του λεωφορείου με βάση τη νομοθεσία περί «εγκλημάτων μίσους».

Την Πέμπτη, ο δικαστής που του ανατέθηκε η υπόθεση απέρριψε τους ισχυρισμούς περί «μίσους», αλλά διέταξε το λεωφορείο να κρατηθεί μέχρι να αλλάξει τα μηνύματά του, τροποποιώντας την κατηγορία του εισαγγελέα από «λόγο μίσους» σε λόγο «υποτιμητικό».

Την Παρασκευή, χωρίς να έχουν στην διάθεσή τους το λεωφορείο, η Hazte Oir έθεσε στην κυκλοφορία ένα μικρότερο όχημα - τροχόσπιτο με το ίδιο μήνυμα, με την διαφορά ότι στο τέλος της πρότασης υπήρχε ερωτηματικό. Η ομάδα σχεδιάζει να εμφανισθεί ενώπιον του δικαστηρίου με αυτό το τροχόσπιτο.

Στην Ισπανία έχει υιοθετήσει πλήρως την «νομοθεσία κατά των διακρίσεων» των LGBT (αναλυτικά το φυλλάδιο της Hazte Oir στα ισπανικά εδώ) που έχει οδηγήσει τα δημόσια σχολεία σε όλη τη χώρα να αναγκάζονται «βάσει νόμου» να διδάσκουν τα παιδιά στα δημοτικά σχολεία ότι άλλο είναι το βιολογικό φύλο και άλλο το «κοινωνικό φύλο».

Το αριστερό κόμμα Podemos που έχει υποσχεθεί να θέσει εκτός νόμου τις δημοφιλείς θρησκευτικές εορτές της Μεγάλης Εβδομάδας της Ισπανίας, είναι επικεφαλής στην προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί η νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» εναντίον της Hazte Oir για την εκστρατεία του λεωφορείου της.

Σε μια στιγμή βγαλμένη από το μυθιστόρημα του Όργουελ, η Rita Maestre, εκπρόσωπος του Δήμου της Μαδρίτης, εμφανίστηκε στην τηλεόραση για να ενημερώσει τους δημοσιογράφους ότι το λεωφορείο «υποκινεί το μίσος» και η πόλη πρόκειται να εξαντλήσει «όλες τις επιλογές» ώστε να εφαρμοστεί ο νόμος περί «λόγου μίσους». Η γυναίκα αυτή είναι η ίδια που πριν λίγα χρόνια είχε πιαστεί από κάμερα να εισβάλει μέσα σε μια καθολική εκκλησία, (συγκεκριμένα στο καθολικό παρεκκλήσι της Σχολής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης) να μένει με τα εσώρουχα της και να φωνάζει «Θα καείτε όπως έγινε το 1936» και «θα πάμε να κάψουμε το συνέδριο του επισκόπου», ενώ μιλούσε ο ιερέας κατά τη διάρκεια Θείας Λειτουργίας.

Μαντέψτε κάτι. Η Maestre, που κατηγορήθηκε ότι προσέβαλλε το θρησκευτικό αίσθημα συμπολιτών της, καταδικάσθηκε σε πρόστιμο πρωτόδικα, αλλά αθωώθηκε από το Εφετείο!

Η Maestre είχε περιγράψει την κίνησή της ως μια «ειρηνική διαμαρτυρία».
Το αριστερό κόμμα των Podemos έχει παρελθόν με δηλώσεις που πραγματικά θα μπορούσαν να ενταχθούν στην «ρητορική μίσους», αλλά μένουν στο απυρόβλητο διότι προέρχονται από τον χώρο της «αγίας αριστεράς». Ένα ιδιαίτερα σκανδαλώδες παράδειγμα ήταν το tweet του Guillermo Zapata, υπουργού πολιτισμού της Μαδρίτης ο οποίος «αστειεύτηκε» ότι ο καλύτερος τρόπος για να χωρέσει κάποιος τα 5 εκατομμύρια Εβραίους σε ένα 600 (ένα μικρό ισπανικό αυτοκίνητο) είναι να τους βάλει σε δίσκο τέφρας. Ο Zapata, μετά το «αστείο», παραιτήθηκε από τη θέση του, αλλά δεν του απευθύνθηκε καμία κατηγορία για «έγκλημα μίσους».

Το λεωφορείο του «μίσους», βρίσκεται αντιμέτωπο με ένα απίστευτο μπαράζ επιθέσεων μίσους από διάφορα «αξιόλογα» άτομα, όπως έναν hardcore πορνογράφο έως μια ομάδα χάκερ, η οποία έχει ξεκινήσει πολλές DOS (Denial of Service) επιθέσεις για να «κατεβάσει» την ιστοσελίδα της ομάδας.

Έγραψαν: «Δεν μπορούμε να ανεχθούμε την ομοφοβική προπαγάνδα της Hazte Oir. Θα διακόψουμε την λειτουργία του site τους, ώστε να μην μπορούν να συλλέγουν υπογραφές».

Η δημοκρατία και η ελευθερία γνώμης στα καλύτερά τους!

Η καμπάνια έγινε τόσο γνωστή, ώστε ακόμα και η μεγάλη προσωπικότητα Τσέλσι Κλίντον δημοσίευσε ένα tweet εκλιπαρώντας το λεωφορείο να μην έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες ή να πάει κάπου αλλού.

Η ομάδα γρήγορα απάντησε καλώντας τους ακτιβιστές της να τους υποστηρίξουν ώστε ένα λεωφορείο, που θα ονομαστεί Λεωφορείο της Ελευθερίας του Λόγου, να γυρίσει όλες τις μεγάλες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πρόεδρος της Hazte Oir είναι ο Ignacio Arsuaga, δικηγόρος, ο οποίος και απάντησε στις λυσσαλέες επιθέσεις κατά της εκστρατείας, επαναλαμβάνοντας το σύνθημα της οργάνωσης του, το οποίο μεταφράζεται ως «Ποτέ μην αμφιβάλλεις ότι μια μικρή ομάδα ενημερωμένων και αποφασισμένων πολιτών μπορεί να αλλάξει τον κόσμο».

Η Hazte Oir ενημέρωσε τους οπαδούς της ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια κατά της δημάρχου, του υπουργού Υγείας και εκπροσώπου της πόλης της Μαδρίτης για την καταστολή της ελευθερίας του λόγου και τις απειλές εναντίον τους. Στα δικαστήρια θα πάει με το τροχόσπιτο του "μίσους".


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω ότι η Ισπανία πληρώνει το τίμημα της μακροχρόνιας δικτατορίας. Από το ένα άκρο εύκολα μεταπίπτει κανείς στο άλλο...

Ανώνυμος είπε...

Μα να υπάρχει διχογνωμία για τα αυτονόητα...;

Γιάννης είπε...

Με ανώνυμους δεν ανοίγεις διάλογο αλλά στους "επώνυμους" λογοκρίνεις τα σχόλια. "Η δημοκρατία και η ελευθερία γνώμης στα καλύτερά τους!" όπως λες και το άρθρο. Όνομα και πράμα!

Ανώνυμος είπε...

Οι γενετικοι αδενες ολων των "ανδρων" ολης της Ισπανιας δεν αρκουν για να φτασουν το μεγεθος των γενετικων αδενων των Ανδρων και Γυναικων(??) αυτης της ηρωικης ομαδος.
Συγχρονοι Αιρετικοι πολεμιοι του Δογματος.

Ανώνυμος είπε...

τι εγινε βρε παιδια ολες οι κομμουνιστριες το ιδιο σκατοφατσες ειναι .

konion είπε...

Ἐνδιαφέρουσα ἡ ἀφίσα μὲ τὰ μικρὰ γυμνὰ καὶ ἀκρωτηριασμένα παιδιά, δείχνει τὴν ψυχικὴ καὶ πνευματικὴ διαστροφὴ αὐτῶν ποὺ τὰ ἐμπνεύστηκαν καὶ δημιούργησαν.
Φᾶτε διαστροφή, κάνει καλόοο στὴν ὑγεία σας!

Ανώνυμος είπε...

ομολογώ πως έχω μπερδευτεί με αυτό το βίντεο σχετικά με τις "TRANNIES", λίγο φως γιατί θα ξεχάσω αυτά που ξέρω :)

Νικόλαος.

Ανώνυμος είπε...

H καταπολέμηση των προκαταλήψεων για την ιδεολογία αλλαγής του φύλου σε μικρά παιδιά, έχει ως βασικότερο στόχο τη μείωση του πληθυσμού:
- οι τρανσέξουαλ δεν αναπαράγωνται γενετικώς . Η διδασκαλία στα σχολεία προσβλέπει στον πολλαπλασιασμό και αποδοχή της ιδεολογίας τους ανάμεσα στους σχολικούς μαθητές και κατά συνέπεια στην μελλοντική αδυναμία τεκνοποίησής τους.
- είναι ευκολοδιαχείριστοι γιατί είναι άμεσα εξαρτώμενοι από ορμονοθεραπείες (δες bodybuilders, αθλητές, κοκ) και τα πάθη τους.
- το AIDS, τα διάφορα αφροδίσια νοσήματα και η χρήση φαρμακευτικής τεστοστερόνης και οιστρογόνων, δημιουργούν μία καλή πελατειακή σχέση στην ιατρική βιομηχανία και μειώνει τους συνταξιούχους.
- Σύμφωνα με το American College of Pediatricians τα ποσοστά αυτοκτονιών είναι 20 φορές μεγαλύτερα σε έφηβους που χρησιμοποιούν ορμόνες διασταύρωσης φύλου και που υποβάλλονται σε εγχείρηση αλλαγής φύλου:
(http://www.acpeds.org/the-college-speaks/position-statements/gender-ideology-harms-children)
Ο υπερπληθυσμός είναι σίγουρα ένα μεγάλο πρόβλημα για το μέλλον του πλανήτη και των παιδιών μας, αλλά η μείωση δεν εφαρμόζεται σε όλες τις χώρες παρά μόνο στην Δύση. Πρόβλημα υπερπληθυσμού υπάρχει κυρίως σε όλες τις ασιατικές και αραβικές χώρες.
Παρόλα αυτά καμμία Μη Κυβερνητική Οργάνωση, σχολείο, ή γονέας δεν έχει δικαίωμα στον ακρωτηριασμό (γεννητικών οργάνων) μικρών παιδιών!
Κατά συνέπεια η διασπορά της ιδεολογίας αλλαγής φύλου σε μικρά παιδιά είναι εγκληματική και το λιγότερο ύποπτη, αφού έχει εφαρμογή μόνο στην ήδη παρακμιακή πληθυσμιακά Δύση!
Οι Δυτικές κυβερνήσεις πρέπει να πάρουν θέση, αλλιώς τον λόγο τον έχουν οι γονείς!

Βελισσάριος Λ. είπε...

Ισπανός καθηγητής Λατινικών και αρχαίων Ελληνικών περιγράφει την κατάσταση της ισπανικής κοινωνίας και νεολαίας την εποχή του στρατηγού Φράνκο -όπως την έζησε- και τη συγκρίνει με το σήμερα.
https://www.henrymakow.com/2016/07/social-malaise-in-spain.html
Καλό θα είναι να διαβαστεί από τις νεότερες γενιές.

Το σκίτσο των διεστραμμένων με τα γυμνά παιδιά προεφηβείας παραπέμπει απροκάλυπτα στην παιδοβιαστική ατζέντα. Μην σας εξαπατούν οι σοβαροφανείς, επιτήδειοι κρυπτο-ανώμαλοι απολογητές της ανωμαλίας. Δεν υπάρχουν ενάρετοι φετιχιστές:
«Ντοκουμέντο: Η συμμαχία ομοφυλόφιλων-παιδόφιλων(και αριστερών-οικολόγων) στη Γερμανία τη δεκαετία ’80»
«Παιδοφιλική Συμμαχία: Ένα άβολο παρελθόν για τα "δικαιώματα" των ομοφυλόφιλων.»
http://www.offtherecord.net.gr/2015/12/21/ντοκουμέντο-η-συμμαχία-ομοφυλόφιλων/

"Scratch the average homosexual and you will find a pedophile.".
-Kevin Bishop, South African homosexual and pedophile who promoted NAMBLA.

Walt Heyer. Ο άνθρωπος που «άλλαξε» δυο φορές φύλο.
Walt Heyer Interview - Transgender is a Mental Disorder
https://www.youtube.com/watch?v=MgH34Jrm77o

Υγ
Αυτή η φυλλάδα, με τον ατυχή τίτλο «Έθνος», υπάρχει ακόμα;
Για ποιό λόγο δεν διώκεται από τον εισαγγελέα για έκφραση μίσους και απανθρωπιάς κατά της φυσικής τάξης, της πραγματικότητας και της λογικής;

Υγ2
Πού είναι οι σοβαροί και κατηρτισμένοι ψυχίατροι δια να μας αναλύσουν την σχέση αυτής της κάποιας Maestre, που ξεγυμνώθηκε και ούρλιαζε στο παρεκκλήσι, με τον πατέρα της; Για να καταλάβει και ο ανίδεος κόσμος πώς δημιουργούνται οι διαταραχές και παρεκκλίσεις στα παιδιά. Κρύβονται κάτω από τα γραφεία τους όλοι αυτοί οι "ορθολογιστές" επιστήμονες και εμφανίζονται μόνο όταν τους καλέσει η Στοά και ο χορηγός;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το είδατε;
Mε άδεια του υπ. Παιδείας σεμινάριο υπέρ των γκέι μέσα σε δημοτικό από άντρες με... γόβες

http://www.dimokratianews.gr/content/72877/sholeia-omofylofilias-me-adeia-toy-yp-paideias

NIKOS είπε...

Η μονη ελπιδα ειναι η καταστροφη ...... Και παλι απο την αρχη !!!!! Το να εισαι νορμαλ ειναι προβλημα ????? Ουστ ρε

Ανώνυμος είπε...

Οι έΚφυλες ταυτότητες δεν είναι κάτι που προέκυψε ξαφνικά, προετοιμάζεται από την δεκαετία του 50.
Αρχής γεννωμένης σε συνέδριο στην Ολλανδία ,στο πρώτο συνέδριο της λέσχης Bilderberg, υπό την αιγίδα του τραπεζίτη Rockefeller που χρηματοδότησαν και τα “αυθόρμητα φεμινιστικά κινήματα για την απελευθέρωση της σκλαβωμένης γυναίκας” από την πατριαρχεία και τον “σκοταδιστικό” Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό σύμφωνα με τους κομμουνιστές!
Έως πριν ελάχιστα χρόνια , η λέσχη ήταν συνομωσία* “λαϊκιστών ακροδεξιών”…
Πρώτος και καλλίτερος την δεκαετία του 50, από την Ελλάδα ο Παπακωνστνατίνου βουλευτής Κοζάνης τότε.
Στις ημέρες μας είναι άλλος …!
Πως θα νομιμοποιηθεί η σεξουαλική διαστροφή και καταστροφή των παιδιών μας;
Τα 18 (ενηλικίωση)…θα γίνουν 12, για αρχή…


Ημερίδα "ΕΜΦΥΛΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ" στην Κατερίνη
Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαρ 2017
https://www.youtube.com/watch?v=k0209R_QzBg

*O πρόεδρος του Club Bilderberg και οι Έλληνες καλεσμένοι Γ. Παπακωνσταντίνου(!), Λ. Τσούκαλης, Γ. Δαυίδ.

http://www.logiosermis.net/2012/05/o-club-bilderberg.html#.WMUqclKTv5o

Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017
Σεμινάρια διαστροφής στα ελληνικά σχολεία

http://attikanea.blogspot.gr/2017/03/blog-post_497.html

Παντού σε όλη την Ευρώπη τα ίδια…τυχαία!
Και για όποιον ακόμα δεν κατάλαβε αυτές είναι μεταξύ των άλλων ΚΑΙ οι απαραίτητες μεταρρυθμίσεις , ταυτόχρονα με την αρπαγή της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των φτωχοποιημένων από το χρέος λευκών Χριστιανικών εθνών της Ευρώπης.
Πολιτιστικός μαρξισμός – χρέος ως άλλη δικτατορία του προλεταριάτου για την μετάβαση στον κομμουνισμό που τόσο αγάπησαν οι δυτικοευρωπαίοι με τα δανεικά και τους επιτυχημένους αγώνες της αριστεράς!!!
Δεν έτυχε η αγάπη για την αριστερά…πέτυχε!
Αλλά ας μην χαίρονται οι τραπεζίτες και οι εντολοδόχοι τους , διότι τώρα που τελείωσαν τα δανεικά και έρχεται η ώρα της σκλαβιάς
Κάλλιο μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά σαράντα χρονιά σκλαβιά και φυλακή!

Η Ελληνοορθοδοξία έχει τον τρόπο να επιβιώνει με την βοήθεια της Παναγίας μας και δείχνει τον δρόμο για την απελευθέρωση των σκλάβων, όπως πριν δυο χιλιάδες τριακόσια χρόνια που ήμασταν σκλάβοι των Ρωμαίων!
Σαν να μην πέρασε μια μέρα…
Εννοείται για όποιον θέλει και όποιον πιστεύει , για όποιον ΔΕΝ
συνεχίζει με τις κάρτες και το ηλεκτρονικό χρήμα που θα φέρει “φιλελευθερος” κουλης…για την πάταξη της φοροδιαφυγής!!!

Δημιουργία Μαρξισμοῦ καὶ σύνδεσίς του μὲ τὸν καπιταλισμὸ
5 Μαρτίου 2017

ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ. ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;
(ZOO) 02-08-10
Η δημιουργία του Μαρξισμού και οι συνδετικοί του κρίκοι με το κεφάλαιο.
http://filonoi.gr/2017/03/05/dhmioyrgia-marksismoy-kai-syndesis-toy-me-ton-kapitalismo/

Υ.Γ.
Κάθε ένας έχει δικαίωμα να ΜΗΝ διαβάζει και να του φταίει η παιδεία των Ελλήνων που ψηφίζουν όπως ψηφίζουν, φροντίζοντας οι ίδιοι να του “παρέχουν τις γνώσεις” για να την αποκτήσει!!!
Πρέπει να φταίει πάντα ο αγράμματος ψηφοφόρος …που τρώει τον σανό αμάσητο…

Ανώνυμος είπε...

Μην πάτε μακριά ,εμείς είμαστε πολύ πιο μπροστά.
Μπροστά στα μάτια μας...
Μια εικόνα χίλιες λέξεις.

Τετάρτη, 8 Μαρτίου 2017

Ὑποκριτές καί Φαρισαῖοι Οὐαί ὑμῖν !!!
http://sxolianews.blogspot.gr/2017/03/blog-post_74.html

Υποκριτές ΔΕΝ είναι οι εικονιζόμενοι μπροστά από την βουλή.

Μάθε παιδί μου γράμματα ...να μην κατηγορείς τους "αγράμματους".

Που οδηγεί η μητριαρχεία που προωθούν;

Θρησκευτικός μισογυνισμός και πατριαρχική εξουσία

Μητριαρχία και ισοκατανομή...
Από το Πένθιμο Φινάλε της καπιταλιστικής βαρβαρότητας στο Χαρούμενο Πρελούντιο ενός οικουμενικού ουμανιστικού πολιτισμού
...
Όμως, οι δυνάμεις της Εργασίας, της Επιστήμης και του Πολιτισμού σπρώχνουν, με τους σκληρούς αγώνες και τις αμέτρητες θυσίες τους, υπομονετικά και επίμονα την ανθρωπότητα από το Χθες, στο Σήμερα και από εκεί στο Αύριο, προσεγγίζοντας όλο και περισσότερο τον διαχρονικό στρατηγικό τους στόχο, την κοινωνική ισότητα, την άμεση δημοκρατία και την αταξική κοινωνία....

http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/thriskeytikos-misogynismos-kai-patriarxiki-eksoysia

Stelios Hoshizora είπε...

Διάβασες το υπόμνημα; κακόβουλα σχόλια, υβριστικά, με εριστική διάθεση ή εντελώς βλακώδη ΔΕΝ δημοσιεύονται. Και μια συμβουλή: ένας αριστερούλης δεν μπορεί να απαιτεί ελεύθερια γνώμης. Είναι οξύμωρο.

Unknown είπε...

Δείτε μιά πολύ ενδιαφέρουσα ταινία μικρού μήκους με ελλ.υπότιτλους

Audacity (2015)

To "Audacity" (Θράσος) είναι μιά ταινία μικρού μήκους
του γνωστού χριστιανού ρεπόρτερ Ray Comfort
πού χρησιμοποιεί μια μοναδική προσέγγιση για την αντιμετώπιση ενός πολύ ευαίσθητου θέματος στη σύγχρονη κοινωνία,αλλά και
στόν χριστιανικό κόσμο.Την ομοφυλοφιλία.

https://xristianikosinema.blogspot.gr/2017/03/audacity-2015.html

Ανώνυμος είπε...

Η ρητορική της αλήθειας είναι ρητορική μίσους για αυτούς που μισούν την αλήθεια.

Γιάννης είπε...

Αφού δημοσιεύονται δικά σου σχόλια το υπόμνημα δεν εφαρμόζεται και με μεγάλη αυστηρότητα. Και οι συμβουλές σου περιτεύουν:την ελευθερία της γνώμης τη διεκδικεί αυτός που κατά κανόνα τη στερείται, ο αριστερός.

SkyWatcher είπε...

Είσαι αριστερός;

Εάν είσαι, πρέπει να ξέρεις ότι επειδή εκφράζεις το μίσος και την μισαλλοδοξία, οραματίζεσαι έναν κόσμο απόλυτου τρόμου και τυραννίας, ονείρωξή σου είναι η απόλυτη φίμωση της γνώμης και ποινικοποίηση της σκέψης, απεχθάνεσαι την διαφορετικότητα και μισείς την ιδιοπροσωπία και για αυτό επιθυμείς με ολοκληρωτικές μεθόδους εξαναγκασμού να επιβάλεις μια δυστοπική κοινωνία ομοιομορφίας και εξισωτισμού, υψώνεις προκλητικά τον θυρεό της Νέας Τάξης, είσαι στυλοβάτης της παγκοσμιοποίησης και του εφεδρικού στρατού του κεφαλαίου πουλώντας δήθεν διεθνισμό και επαγγέλλεσαι ένα αύριο γεμάτο ποταμούς αίματος, ο λόγος που προφέρεις είναι ένας λόγος μίσους, ένας βαθιά διχαστικός λόγος και για αυτό μη ανεκτός. Στην ουσία δεν υπάρχει λόγος, παρά ένα παραλήρημα, που αποτελεί σύμπτωμα της παραληρηματικής σου ιδέας την οποία αδυνατείς να δεις διότι στο μόρφωμα που βρίσκεσαι η υποκρισία είναι ενσαρκωμένη.

Ρωτώ λοιπόν, είσαι αριστερός;

Γιάννης είπε...

Skywatcer δεν αντιλαμβάνομαι πως επιτίθεσαι σε όποιον "απεχθάνεται τη διαφορετικότητα" όταν έχεις πλήθος δημοσιεύματα περί "ανωτερότητας της λευκής φυλής" και άλλα συναφή. Πως είναι δυνατόν να καταγγέλεις κάποιους ότι επιθυμούν την "απόλυτη φίμωση γνώμης" όταν εσύ ο ίδιος εμποδίζεις τη δημοσίευση σχολίων που κινούνται εκτός "γραμμής" του ιστολογίου ακόμα κι αν τους απευθύνονται και ρωτούν τη γνώμη τους έτεροι σχολιαστές. Πως είναι δυνατόν να κατηγορείς κάποιους για "εφεδρικό στρατό του κεφαλαίου" και την ίδια στιγμή να μισείς θανάσιμα αυτούς που θέλουν να ανατρέψουν τον καπιταλισμό. Εγώ δεν αυτοπροσδιορίζομαι με καμία ταμπέλα, ούτε ανήκω κάπου και είμαι ανοιχτός στη μελέτη των πάντων. Μήπως εσύ πρέπει να το κοιτάξεις λίγο με την αντιφατικότητα και τη σύγχυση που χαρακτηρίζει το δικό σου λόγο;

SkyWatcher είπε...

Δεν μου απάντησες. Είσαι αριστερός;

Επίσης όταν βρεις χρόνο δείξε μία ανάρτηση που έγραψα περί «ανωτερότητας της λευκής φυλής» και άλλα «συναφή».

Γιάννης είπε...

Ίσως δεν ήμουν αρκετά σαφής, οπότε να επαναλάβω: "Εγώ δεν αυτοπροσδιορίζομαι με καμία ταμπέλα, ούτε ανήκω κάπου και είμαι ανοιχτός στη μελέτη των πάντων". Δε χρειάζεται και πολύ χρόνο για να θυμηθεί κανείς π.χ. το άρθρο για τη δολοφονία μαύρου από μαύρο σε μια πόλη των ΗΠΑ που ο τελευταίος φόνος έγινε πριν 100 χρόνια και τα "συμπεράσματα" που συνοδεύανε την είδηση. Εσύ όμως δε βλέπω να απαντάς σε κανένα ερώτημα... Λίγο δύσκολο, ε;

Γιάννης είπε...

Δεν τολμάμε να δημοσιεύσουμε απάντηση, ε; Στα σκούρα λογοκρισία και φίμωση! Και μιλάς και για τους άλλους...

SkyWatcher είπε...

Δεν είχες υπομονή Γιάννη να περιμένεις. Δεν είμαστε on line μηχανήματα ξέρεις. Εσύ βέβαια, μπορεί πάνω στην προσπάθειά σου να ανατρέψεις τον καπιταλισμό να αδυνατείς να μας καταλάβεις, αλλά εν ειλικρινεία ομολογούμε ότι είμαστε άνθρωποι που αντιμετωπίζουμε χίλιες δυο καταστάσεις. Αλλά το παραπάνω σχόλιό σου μαρτυρεί ότι, αν μη τι άλλο, είσαι κακοπροαίρετος και διακατεχόμενος από εριστική διάθεση. Ενθυμούμαι επίσης ότι με έχεις αποκαλέσει «ανθρωπάκο» και ότι εδώ αυτά που γράφονται είναι «ανοησίες». Υπάρχουν και άλλα χαριτωμένα που διανθίζουν τα σχόλιά σου που δεν ενθυμούμαι. Διερωτώμαι πως καταδέχεσαι εσύ ένας νοήμων (ολόκληρος) άνθρωπος να σπαταλάς τις πολύτιμες ώρες στα γραφόμενα ενός ανόητου ανθρωπάκου. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι δύο τινά συμβαίνουν. Ή το κάνεις για να διαψεύδεις κάθε ανάρτηση (ή μάλλον κατ’ επιλογήν γιατί σε πλείστες άλλες είσαι απών), καταφεύγοντας σε ατράνταχτα επιχειρήματα του στυλ «δεν είναι έτσι», «τα λέτε όπως θέλετε να τα πείτε» κλπ. Ίσως αυτό σε χαροποιεί ή είσαι σε κάποιου είδους «αποστολή» για να μας «αλλάξεις» και να μας φέρεις στον «ίσιο δρόμο» και δεν το έχω αντιληφθεί. Ή το κάνεις για να διατηρείς ένα πολωτικό και εριστικό κλίμα για δικούς σου λόγους, του οποίους πάλι αδυνατώ να συλλάβω. Δεν έχουμε ουδεμία τέτοια διάθεση να συνδράμουμε στο έργο σου. Ούτε να αλλάξουμε, ούτε να ερχόμαστε σε ατέρμονες αντιπαραθέσεις, ειδικά με άτομα των δικών σου αντιλήψεων. Διότι μπορεί εσύ αγαπητέ, να δυσκολεύεσαι να δηλώσεις την ιδεολογική σου ταυτότητα και την κοσμοθεωρία που πρεσβεύεις (αν και ενθυμούμαι τις έντονες ενοχλήσεις σου σε άρθρα περί Κάστρο και σοβιετικού παραδείσου) και να μας λες ότι είσαι «ανοικτός στην έρευνα» (!), αλλά εμείς οι ταπεινοί διαχειριστές των ανοησιών αυτού του ιστοχώρου δηλώνουμε ευθαρσώς ότι έχουμε συνειδητοποιημένη απέχθεια στην αριστερή εθνοδιαλυτική νεοταξική σαπίλα στην οποία δεν είμαστε καθόλου «ανοικτοί». Δεν θα ασχολούμαστε συνεχώς μαζί σου.

ΥΓ 1: Λογοκρισία ασκούν οι έχοντες εξουσία (κράτος και μιντιακό σύστημα) πάνω στους υπηκόους. Οι κοινοί θνητοί επιλέγουν να διακόψουν μια κουβέντα που είναι άνευ ουσίας. Ειδικά όταν διανθίζεται με ειρωνιούλες και τσιτάτα.

ΥΓ 2: Το ότι, μετά από πολλή σκέψη, επικαλέσθηκες ένα άρθρο που αναφερόταν σε επίσημα στοιχεία για την εγκληματικότητα σε μία περιοχή των ΗΠΑ, προκειμένου να καταγγέλλεις τον ΚΟ ότι δημοσιεύει άρθρα περί «ανωτερότητας της λευκής φυλής» και «τα σχετικά» αποτελεί το λιγότερο, λασπολογία και στρέβλωση των γραφομένων, κάτι το οποίο ενισχύει την άποψή μου περί κακόβουλου και κακοπροαίρετου των προθέσεών σου, εκτός αν μαρτυρεί αδυναμία αντίληψης, κάτι το οποίο δεν μπορώ να διαχειριστώ.

Γιάννης είπε...

SkayWatcher η συχνότητα με την οποία αναρτώνται τα σχόλιά μου (όσα αναρτώνται) δεν είναι εκ πρώτης όψεως κατανοητή. Άλλες φορές περνάνε αρκετές μέρες και άλλες η ανάρτηση γίνεται αμέσως. Αυτό σε συνδυασμό με τη δεδηλωμένη ενόχλησή σου για τα σχόλιά μου οδηγεί στο συμπέρασμα ότι δεν προτίθεσαι να τα δημοσιεύσεις. Άλλωστε η αντίδρασή μου, αν πρόσεξες, είναι τουλάχιστον 24 ώρες μετά τη μη δημοσίευση σχολίου μου και ενώ έχουν δημοσιευτεί άλλα μεταγενέστερα σχόλια. Όσο για το "τι κάνω" και ποια είναι η "αποστολή" μου, θα σου πρότεινα να αφήσεις τα συνωμοσιολογικά σενάρια και να προσπαθήσεις να καταλάβεις το απλό: είμαι ένας αναγνώστης που διαβάζει κάτι που δημοσιεύεται και το σχολιάζει. Τα σχόλιά μου είναι σε συγκεκριμένα σημεία και άρθρα, όπως παρατήρησες. Όποιος δημοσιεύει απόψεις υπόκειται και σε δημόσια κριτική θετική ή αρνητική. Αυτή τη δημόσια κριτική θέλεις να αποφύγεις, κάτι που δεν δικαιολογείται για όποιον είναι σίγουρος για την ορθότητα των απόψεών του. Κανείς δε σου ζήτησε να "αλλάξεις", να συνδράμεις στο "έργο" μου ή να ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου. Άφησε απλά να δημοσιεύονται τα σχόλιά μου, όπως των άλλων, και ας ασχοληθεί όποιος θέλει (και κάποιοι ήθελαν αλλά δε δημοσίευσες τις απαντήσεις μου σε ερωτήματα που μου έκαναν). Τι φοβάσαι;
ΥΓ 1. Μπορεί να μην είσαι "κράτος" αλλά η συμπεριφορά σου φανερώνει καθεστωτική αντίληψη, και μάλιστα καθεστώτων τα οποία υποτίθεται ότι καταγγέλεις. Έτσι κάνεις "αντίσταση" στη "νεοταξική σαπίλα"; Δεν είσαι υποχρεωμένος να κάνεις "κουβέντα" αλλά μπορεί κάποιοι άλλοι "κοινοί θνητοί" να θέλουν να κάνουν. Άσε αυτοί να κρίνουν την "ουσία".
ΥΓ 2. Καθόλου "πολύ σκέψη", είναι το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό τυχαία. Το συγκεκριμένο άρθρο χειραγωγεί αυθαίρετα τα επίσημα στοιχεία για να καταλήξει σε "συμπεράσματα" υποστηρικτικά των φυλετικών διακρίσεων, όπως το εξηγώ εκεί (αν έχεις αφήσει το σχόλιό μου). Δεν είδα κάποιον αντίλογο από σένα, έτσι για να διορθώσω την "αδυναμία αντίληψής" μου. Μήπως εσύ τελικά "δυσκολεύεσαι να δηλώσεις την ιδεολογική σου ταυτότητα και την κοσμοθεωρία που πρεσβεύεις"; Απορία...

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να καταλαβω την αντίδραση σου φιλε γιαννη. Δεν ειναι αναγκη να σχολιαζεις με κακεντρεχεια και επικριτικο τονο ολες τις αναρτησεις του μπλογκ αυτου. Και σε μενα δεν με βρισκει συμφωνο σε πολλα θεματα αλλα παραμενει μια καλη πηγη ενημερωσης...

Ειναι λαθος σου να προσπαθεις να παρεις με το μερος σου τους αλλους χρηστες επειδη διαφωνεις με το τι πρεσβευουν.. Το αν αυτο που ανεβαζει ο κοκκινος πυρανος είναι σωστο ή λαθος θα πρεπει να το σκεφτεις μονος σου και οχι σχολιαζοντας και επικρινοντας το... Αν δεν σου αρεσει το μπλογκ μπορεις καλλιστα να μην το ξαναεπισκεφτεις... Το αν αργει να δημοσιευσει καποια σχολια σου εναντι των αλλων και νιωθεις ιδιαιτερη προκαταληψη εναντιον σου νομιζω ειναι μικροτητες...

Ξεπερασε τες και δες την ουσια.... αυτα

Γιάννης είπε...

Φίλε ανώνυμε 8.08,
Η αντίδρασή μου έγκειται στο γεγονός ότι κατ' επανάληψη ο ΚΟ δεν έχει δημοσιεύσει σχόλιά μου, και μάλιστα σε περιπτώσεις που άλλοι σχολιαστές μου απευθύνθηκαν δεν δημοσιεύτηκαν οι απαντήσεις μου. Αυτό είναι μια πραγματικότητα, δεν προσπαθώ να "πάρω κανένα με το μέρος μου".
Από κει και πέρα ότι δημοσιεύεται υπόκειται και σε κριτική αρνητική ή θετική, τουλάχιστον αυτό εξυπακούεται όταν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού κάτω από τα άρθρα. Δεν είναι μόνο για να "το σκέφτεται μόνος του" κάποιος. Αυτή είναι κατ' αρχήν η ουσία, ο σχολιασμός δεν είναι μόνο επιδοκιμασία και συμφωνία με τη "γραμμή".
Ως προς το αν υπάρχει "προκατάληψη", θα σου πρότεινα να διαβάσεις όλα τα σχόλια με τα οποία μου απευθύνεται ο διαχειριστής του ιστολογίου.