Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΗΠΑ: Οδυνηρές εμπειρίες παιδιών που μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων αποκαλύπτονται για πρώτη φορά στο δικαστήριο




Όπως αναφέρουν οι Washington Times, σε άρθρο τους για τις μαρτυρίες παιδιών που  μεγάλωσαν σε ‘οικογένειες’ ομοφυλόφιλων, οι καταθέσεις των περισσοτέρων παιδιών ομοφυλόφιλων ανδρών και γυναικών που βρίσκονται στις δικογραφίες δικαστηρίων σε περιπτώσεις «γάμου» ατόμων του ιδίου φύλου, αναφέρουν ότι η αδυναμία των ‘γονέων’ τους να παντρευτούν τους έχει στερήσει τη νομική προστασία και τους παρεμπόδισε να ζουν την διαφορετικά τυπική τη ζωή τους,.

Όμως, τέσσερα ενήλικα παιδιά ομοφυλόφιλων γονέων – που ενεργούν ως «κουαρτέτο της αλήθειας» - έχουν υποβάλει τις ένορκες καταθέσεις τους στο 5ο Εφετείο των ΗΠΑ, όπου δηλώνουν την αντίθεσή τους στους «γάμους» ατόμων του ιδίου φύλου, με αρκετά να λένε ότι το να μεγαλώνεις σε μια «οικογένεια ουράνιου τόξου» δεν είναι ούτε φυσιολογικό, ούτε ευχάριστο. Το δικαστήριο, το οποίο εξετάζει το ενδεχόμενο να διατηρήσει τη νομοθεσία για το γάμο μόνο μεταξύ άνδρα και γυναίκας στο Τέξας, τη Λουιζιάνα και το Μισισιπή, θα ακούσει τα επιχειρήματα στη Νέα Ορλεάνη την Παρασκευή.

Υπάρχουν «δύο δικαιώματα» που έχει κάθε παιδί που έρχεται σε αυτόν τον κόσμο, γράφει η Katy Faust, ένα από τα παιδιά. "Κατ’ αρχάς, το δικαίωμα στη ζωή. Δεύτερον, το δικαίωμα να έχει μια σχέση με τον πατέρα του / της και τη μητέρα».

Η Dawn Stefanowicz γράφει ότι ο «γκέι ο πατέρας της» ήταν τόσο ‘κολλημένος’ με το σεξ, ώστε όταν ήταν στο γυμνάσιο και έφερε στο σπίτι ένα συμμαθητή της, ο πατέρας της και ο εραστής του, του έκαναν συνεχώς προτάσεις για σεξ.

Η Β.Ν. Klein είπε ότι η μητέρα της και η λεσβία σύντροφός της περιφρονούσαν εντελώς τις ετεροφυλόφιλες οικογένειες και η ίδια δεν είχε ιδέα για το πώς συμπεριφέρονται καθημερινά μεταξύ τους ένας άντρας με την γυναίκα του μέχρι που πήγε σε ανάδοχη οικογένεια.

Ο Robert Oscar Lopez δήλωσε ότι οι δύο λεσβίες ‘μητέρες’ του ήταν ευσυνείδητες σχετικά με την ανατροφή του, αλλά μεγαλώνοντας σε ένα τέτοιο σπίτι έγινε τόσο συναισθηματικά μπερδεμένος που μπλέχτηκε στην γκέι πορνεία ως έφηβος και στις ομοφυλοφιλικές και αμφιφυλόφιλες σχέσεις ως ενήλικας.

Άλλα παιδιά βέβαια, θεωρούν ότι οι ‘οικογένειες’ ατόμων του ιδίου φύλου είναι «τυπικές αμερικανικές οικογένειες, με τις ίδιες χαρές και προκλήσεις, όπως οι οικογένειες με ετεροφυλόφιλους γονείς», αλλά το πρόβλημα είναι η «η απαγόρευση στο ‘γάμο’ των ομοφυλοφίλων που προκαλεί περιττό στιγματισμό και ταπείνωση».

«Οι οικογένειές μας θα πρέπει να αναγνωρίζονται, απλώς επειδή είμαστε άνθρωποι με τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι οι άλλοι. Είμαστε οικογένειες, και θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν χωρίς διακρίσεις», γράφει π.χ. η Anna Frackman.

Ένα άλλο παιδί, η Malina Simard-Halm, κατέθεσε ότι η ‘οικογένεια’ των δύο μπαμπάδων της «δεν ήταν διαφορετική από ό, τι όλες οι άλλες - παρακολουθούσαν ταινίες και έπαιζαν επιτραπέζια παιχνίδια. Ο ένας μπαμπάς μαγείρευε, ενώ ο άλλος πήγαινε τα παιδιά στο σχολείο.

Ο Lopez όμως, λέει ότι αυτός όπως και άλλα παιδιά ομοφυλόφιλων αισθάνεται «πόνο» - και αυτό επειδή υπάρχει η «έλλειψη του βιολογικού γονέα» και όχι επειδή οι άνθρωποι δεν είχαν νόμιμο γάμο.

Μεγαλωμένος με τις θεωρίες της ‘θεολογίας της απελευθέρωσης’ που μιλούσε για «την ομορφιά των ομοφυλοφιλικών σχέσεων» οδηγήθηκε για χρόνια σε σεξουαλικούς πειραματισμούς, συμπεριλαμβανομένης των επί χρήματι σεξουαλικών σχέσεων με άνδρες.

Μια επανένωση με τον από χρόνια αποξενωμένο πατέρα του, τον οδήγησε στην απόδρασή του από την "τοξική" γκέι οικογενειακή ζωή, λέει ο Lopez, ο οποίος είναι τώρα παντρεμένος με την κοπέλα του και είναι ο ίδιος πατέρας.

Η Stefanowicz στην κατάθεσή της, λέει ότι η ζωή της ήταν κάθε άλλο παρά φυσιολογική. «Ποτέ δεν θα έχεις ένα πραγματικό σπίτι», έγραψε.

«Το οικογενειακό περιβάλλον έχει μοναδικά και μη σταθερά χαρακτηριστικά, λόγω της παρουσίας ή απουσίας των βιολογικών γονέων, νόμιμων γονιών ή κηδεμόνων και διαφορετικών σεξουαλικών συντρόφων των γονέων», γράφει η Stefanowicz, που πέρασε τα πρώτα 30 χρόνια της ζωής σχετιζόμενη με ομοφυλοφιλικές, αμφιφυλόφιλες και τρανσέξουαλ υποκουλτούρες και έχει επικοινωνήσει με δεκάδες ενήλικα παιδιά που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς.

Η Stefanowicz είπε ότι «αγάπησε απόλυτα τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε από AIDS το 1991, αλλά ο ίδιος ήταν ένας προβληματικός άνθρωπος που κακοποιούσε σεξουαλικά τόσο την ίδια όσο και τον δίδυμο αδελφό της και έφερνε αμέτρητους άνδρες στο σπίτι τους.

«Εκτέθηκα σε απροκάλυπτη σεξουαλική δραστηριότητα, όπως σοδομισμός, γυμνότητα, πορνογραφία, ομαδικό σεξ, σαδομαζοχισμό και παρόμοια», έγραψε η Stefanowicz, προσθέτοντας ότι ο πατέρας της την πήρε μερικές φορές στις "τσάρκες" του σε γκέι γκαλερί τέχνης, παραλίες γυμνιστών και δημόσια πάρκα.

Όπως και άλλες κόρες ομοφυλοφίλων με τις οποίες έχει μιλήσει, η Stefanowicz είπε ότι ένιωθε αυτή - και η θηλυκότητα της – να μην εκτιμώνται ή να επιβεβαιώνονται.

«Τελικά, αναζητούσα την αγάπη και την αποδοχή του, αλλά δεν μου επετράπη να τον εξετάσω ελεύθερα για τον τρόπο ζωής του, να του θέσω τα ηθικά επιχειρήματα ή να βλάψω τα συναισθήματά του, αλλιώς θα είχα να αντιμετωπίσω μακροπρόθεσμες επιπτώσεις», γράφει η Stefanowicz.

«Αν και δεν πιστεύω ότι όλοι οι ομοφυλόφιλοι θα είναι ντε φάκτο κακοί γονείς, γνωρίζω ότι η γκέι κοινότητα όπως την γνώρισα από κοντά, ποτέ δεν θεώρησε τα παιδιά τίποτα άλλο εκτός από ένα κομμάτι ιδιοκτησίας, ένα λάθος από το παρελθόν ή ένα πολιτικό εργαλείο», έγραψε η Klein, προσθέτοντας ότι η μητέρα της και η σύντροφός της επί 25 έτη είχαν και οι δύο πεθάνει και έτσι "δεν μπορούν να μου κάνουν κακό ξανά".

Όλο το άρθρο εδώ

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή ανάρτηση φίλε...
Να είσαι καλά....
Μαθαίνουμε τρομερά πράγματα από το ιστολογιο σου..
Συνέχισε έτσι δυνατά....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή θέλετε να μου πείτε πως αυτό συμβαίνει σε μία καθημερινή ομοφυλοφιλική οικογένεια. Σεξ, πορνεία και διαστροφή. Μόνο αυτά τα περιστατικά μπορούν να συμβαίνουν; Και θέτω το άλλο ερώτημα. Γιατί δεν αναφέρεις τον πατέρα που βίαζε τις κόρες του; Γιατί δεν αναφέρεις την μητέρα που τα έφτιαξε με τον γιο της και σκότωσαν τον πατέρα του; Γιατί δεν αναφέρεις τον γιο που σκότωσε τους γονείς του γιατί ο πατέρας του τον βίαζε και η μητέρα του απλά έκλεινε τα παντζούρια; Γιατί δεν σας αρέσούν; Γιατί δεν σας ταιριάζουν; Ναι είμαι gay και προσβάλομαι να έχετε τέτοια άποψη για κάποιους τους οποίους δεν γνωρίζετε. Η ομοφοβία σπάει κόκαλα πλέον αλλά ευτυχώς φυσάει άνεμος αλλαγής!!!Είμαι 7 χρόνια με τον σύτροφό μου απόλυτα πιστοί ο ένας στον άλλον και απόλυτα εναρμονισμένοι με το περιβάλλον μας. Δεν δίνουμε ποτέ δικαιώματα, αλλά απαιτούμε αυτά που μας αναλογούν. Ξυπνήστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Kαλέ μου άνθρωπε, οι χριστιανοί ετεροφυλόφυλοι ΔΕΝ μισούν τους συνανθρώπους τους που είναι ομοφυλοφυλόφιλοι.

Ο "κατασκευαστής" (δημιουργός) των ανθρώπων, ο Θεός δεν θέλει να είμαστε "αρσενοκοίτες" (ομοφυλόφιλοι) αλλά ετεροφυλόφιλοι (γιαυτό έπλασε "Αδαμ και Εύα" και όχι πχ. Δυο Αδάμ και για αυτό "έκαψε τα σόδομα και τα γόμορα" όπου όχι μόνο ομοφυλοφυλία υπήρχε αλλά και άλλου είδους "παραφιλίες"...).

Διάβασε για τον Δεύτερο Νόμο της Θερμοδυναμικής σε σχέση με την "ύπαρξη Θεού" για να καταλάβεις το "γιατί οι εντολές του Θεού" (πχ. περί ομοφυλοφυλίας πχ. δεν θα έπρεπε να σου είναι "αδιάφορες"

http://www.christianity-science.gr/files/2ndThermodynamicLaw.pdf



http://kainidiathiki.agiooros.org/index.php?id=7&bt=%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82+%CE%9A%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82+%CE%91%27&ch=6&ancnew=AM

1 Τολμᾷ τις ὑμῶν, πρᾶγμα ἔχων πρὸς τὸν ἕτερον, κρίνεσθαι ἐπὶ τῶν ἀδίκων καὶ οὐχὶ ἐπὶ τῶν ἁγίων; 2 οὐκ οἴδατε ὅτι οἱ ἅγιοι τὸν κόσμον κρινοῦσι; καὶ εἰ ἐν ὑμῖν κρίνεται ὁ κόσμος, ἀνάξιοί ἐστε κριτηρίων ἐλαχίστων; 3 οὐκ οἴδατε ὅτι ἀγγέλους κρινοῦμεν; μήτι γε βιωτικά; 4 βιωτικὰ μὲν οὖν κριτήρια ἐὰν ἔχητε, τοὺς ἐξουθενημένους ἐν τῇ ἐκκλησίᾳ τούτους καθίζετε. 5 πρὸς ἐντροπὴν ὑμῖν λέγω. οὕτως οὐκ ἔνι ἐν ὑμῖν σοφὸς οὐδὲ εἷς ὃς δυνήσεται διακρῖναι ἀνὰ μέσον τοῦ ἀδελφοῦ αὐτοῦ, 6 ἀλλὰ ἀδελφὸς μετὰ ἀδελφοῦ κρίνεται, καὶ τοῦτο ἐπὶ ἀπίστων; 7 ἤδη μὲν οὖν ὅλως ἥττημα ὑμῖν ἐστιν ὅτι κρίματα ἔχετε μεθ᾿ ἑαυτῶν. διατί οὐχὶ μᾶλλον ἀδικεῖσθε; διατί οὐχὶ μᾶλλον ἀποστερεῖσθε; 8 ἀλλὰ ὑμεῖς ἀδικεῖτε καὶ ἀποστερεῖτε, καὶ ταῦτα ἀδελφούς; 9 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ἄδικοι βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι; μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται 10 οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι. 11 καὶ ταῦτά τινες ἦτε· ἀλλὰ ἀπελούσασθε, ἀλλὰ ἡγιάσθητε, ἀλλὰ ἐδικαιώθητε ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ Κυρίου ᾿Ιησοῦ καὶ ἐν τῷ Πνεύματι τοῦ Θεοῦ ἡμῶν.


12 Πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐ πάντα συμφέρει· πάντα μοι ἔξεστιν, ἀλλ᾿ οὐκ ἐγὼ ἐξουσιασθήσομαι ὑπό τινος. 13 τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει. τὸ δὲ σῶμα οὐ τῇ πορνείᾳ, ἀλλὰ τῷ Κυρίῳ, καὶ ὁ Κύριος τῷ σώματι· 14 ὁ δὲ Θεὸς καὶ τὸν Κύριον ἤγειρε καὶ ἡμᾶς ἐξεγερεῖ διὰ τῆς δυνάμεως αὐτοῦ. 15 οὐκ οἴδατε ὅτι τὰ σώματα ὑμῶν μέλη Χριστοῦ ἐστιν; ἄρας οὖν τὰ μέλη τοῦ Χριστοῦ ποιήσω πόρνης μέλη; μὴ γένοιτο. 16 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι ὁ κολλώμενος τῇ πόρνῃ ἓν σῶμά ἐστιν; ἔσονται γάρ, φησίν, οἱ δύο εἰς σάρκα μίαν· 17 ὁ δὲ κολλώμενος τῷ Κυρίῳ ἓν πνεῦμά ἐστι. 18 φεύγετε τὴν πορνείαν. πᾶν ἁμάρτημα ὃ ἐὰν ποιήσῃ ἄνθρωπος ἐκτὸς τοῦ σώματός ἐστιν, ὁ δὲ πορνεύων εἰς τὸ ἴδιον σῶμα ἁμαρτάνει. 19 ἢ οὐκ οἴδατε ὅτι τὸ σῶμα ὑμῶν ναὸς τοῦ ἐν ὑμῖν ῾Αγίου Πνεύματός ἐστιν, οὗ ἔχετε ἀπὸ Θεοῦ, καὶ οὐκ ἐστὲ ἑαυτῶν; 20 ἠγοράσθητε γὰρ τιμῆς· δοξάσατε δὴ τὸν Θεὸν ἐν τῷ σώματι ὑμῶν καὶ ἐν τῷ πνεύματι ὑμῶν, ἅτινά ἐστι τοῦ Θεοῦ.

Unknown είπε...

Τι σας αναλογουν;Κατανοηση;ΟΧΙΙ.Αυτο ειναι αφυσικο!

Ανώνυμος είπε...

Προς τον ομοφυλοφιλο σχολιαστη παραπανω: Πρωτον σου υπενθυμιζω οτι ολοι ειμαστε ανθρωποι και ως Χριστιανη ευχομαι τα καλυτερα για σενα ασχετως με το αν πιστευεις στον Θεο η οχι. Δευτερον, εκμεταλλευομενη το δικαιωμα του ελευθερου λογου και της γνωμης θα σου πω καποια πραγματα. Καταρχας το αρθρο δεν μιλαει για πραξεις οι οποιες γινονται σε προβληματικες οικογενειες. Αυτες ξερουμε οτι γινονται ετσι κι αλλιως γτ ετσι κι αλλιως υπαρχουν προβληματικες οικογενειες. Ωστοσο, η φυσιολογικη και ΦΥΣΙΚΗ ταξη της οικογενειας απαιτει, (σας αρεσει δε σας αρεσει αυτο-η φυση δεν αλλαζει τους νομους τους επειδη οι πολιτικοι επιλεγουν ''αερα αλλαγης''), η οικογενεια να αποτελειται απο εναν αντρα και μια γυναικα ως γονεις. Κι αυτο αγαπητε μου γτ η φυση εχει πολυ συγκεκριμενους νομους οι οποιοι εχουν αναγνωριστει απο ολο το κοσμο ακομα και απο την αρχαιοτητα, στην οποια παρα τις φημες, υπηρχαν ΑΠΕΙΡΟΙ σοφοι και γνωστες, οι οποιοι καταδικαζαν την ομοφυλοφιλια ως μια ''παρα φυση'' πραξη. Λοιπον το οτι ειναι δικαιωμα σας να κανετε ο,τι θελετε με τη ζωη και το σωμα σας ειναι αυτονοητο..οπως αυτονοητο ειναι οτι δεν εχετε το δικαιωμα, εκμεταλλευομενοι αυτον τον..''αερα αλλαγης'', να καταδικαζετε μικρα παιδια να ζουν σε μια μη-φυσιολογικη οικογενεια η οποια ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα τους αφησει ψυχολογικα αντικτυπα..γιατι αγαπητε μου ΟΠΩΣ και να το κανουμε, ενα παιδακι χρειαζεται τη μαμα και το μπαμπα του. Οση αγαπη κι αν του δειξουν 2 μπαμπαδες η 2 μαμαδες, ποτε δεν θα μπορεσει να συγκριθει με την αγαπη και το φυσικο υγιες περιβαλλον που θα του προσφερει μια φυσιολογικη οικογενεια με τον μπαμπα και τη μαμα (εφοσον φυσικα μιλαμε για νορμαλ γονεις, οχι για ψυχοπαθεις). Αν θες να πειστεις κι απο αλλου, και να μη νομιζεις οτι ολα αυτα στα λεει μια ''φανατισμενη Χριστιανη που δε ξερει τι της γινεται'', οπως σας αρεσει συνηθως να λετε για τους θρησκευομενους που ΤΟΛΜΟΥΝ να πανε κοντρα (που ακουστηκε αυτο), στις πολιτικες επιταγες και να πουν το Αυτονοητο, σε συμβουλευω να τσεκαρεις και τις γνωμες των αρχαιων Ελληνων σοφων πανω στο θεμα της ομοφυλοφιλιας. Κλεινω λεγοντας, οτι εχετε καθε δικαιωμα στη ζωη σας και εχετε δικαιωμα φυσικα και στο σεβασμο (δε το αμφισβητει κανεις αυτο), οπως επισης εχετε και υποχρεωσεις στο σεβασμο. Εχετε την υποχρεωση να σεβεστε τα ατομα με αλλες αντιληψεις και τα θρησκευομενα και να μην ντυνεστε χλευαστικα ως παπαδες και να πηγαινετε να φιλιεστε προκλητικα εξω απο εκκλησιες οπως εκαναν καποια ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ φανατισμενοι συμπολιτες σου στην Αθηνα πριν λιγες μερες, κατι για το οποιο αν γινοταν απο οποιαδηποτε αλλη ομαδα θα ειχε θεωρηθει ρατσιστικο, επιθετικο και αντιδεοντολογικο, εχετε την υποχρεωση να μην εκμεταλλευστε τα παιδια οποτε θελετε να κανετε το δικο σας, ''εγωιστικο'', εχετε την υποχρεωση να αντιλαμβανεστε οτι προκειμενου να κανουν ομοφυλοφιλοι οικογενεια αυτο θα πρεπει να γινει η με υιοθεσια η με το λεγομενο ''εμποριο'' παιδιων που γινεται μεσω της εξαγορας βρεφων απο παρενθετες μητερες, πραγμα που ειναι απλα αηδιαστικο, εχετε την υποχρεωση να αποδεχεστε το γεγονος οτι αυτο που κανετε ΔΕΝ ειναι κατι το φυσιολογικο, ειτε το λεει καποια θρησκεια αυτο ειτε το λεει η ιδια η φυση (που το λεει και το φωναζει δλδ), κι εχετε και την υποχρεωση να μην προσπαθειτε να επιβαλλετε τον ''αερα αλλαγης'' σας σε ατομα που δε γουσταρουν τη ''πολιτικη ορθοτητα'' σας. Γιατι ετσι ακριβως οπως εχετε την απαιτηση απο τους αλλους να σας σεβονται και να μη σας επιβαλλουν το τροπο ζωης τους, ΕΤΣΙ ακριβως αγαπητε μου εχω κι εγω την απαιτηση να μη μου επιβαλλετε εσεις τη δικη σας και να μη προκαλειτε οπως δε προκαλω ουτε κι εγω. Λοιπον αυτο που εκαναν οι συμπολιτες σου στην Αθηνα εναντιον των παπαδων, σε ενα πραγματικα δημοκρατικο και αξιοπρεπες κρατος με νομους, θα ειχε θεωρηθει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΟ και απαραδεκτο απο τον ιδιο το νομο, ως ρατσιστικη επιθεση απεναντι σε μια μεγαλη ιδεολογια και ομαδα πολιτων που τασσονται σε αυτην.

Ανώνυμος είπε...

Αλλα επειδη αυτο εγινε στην Σιωνο-κρατουμενη Ελλαδιτσα που ενω αφαιρει συνταξεις και βασικα δικαιωματα εχει ''καίλες'' για το συμφωνο συμβιωσης..περαστηκε στο ντουκου και καμια ακτιβιστικη ομαδα δε βγηκε να διαμαρτυρηθει για τη προσβολη εναντιον των ιερεων και των Χριστιανων γενικα...γι'αυτο λοιπον καλα θα κανετε να παρετε τον ''αερα αλλαγης'' σας, και να τον κρατησετε στα σπιτια σας, γιατι δικαιωματα στο σεβασμο εχουμε ΟΛΟΙ, οχι μονο συγκεκριμενες ομαδες. Αυτη ηταν η γνωμη μου και ελπιζω να μην αρχιζεις να με αποκαλλεις ''φασιστρια'' επειδη αντιταχθηκα στη δικη σου, γιατι πιστεψε με, το χω δει αυτο το εργακι πολλες φορες τωρα τελευταια..Ο Θεος να σ'εχει καλα παντα και σενα και τους δικους σου. Καλες γιορτες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΦΙΛΕ......... ΜΟΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΡΕΒΑΤΩΚΑΜΑΡΑ ΣΟΥ.......ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....... ΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΦΑΛΗΣΤΗΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ,ΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ......ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ?????? ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕΣ Η ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΣΕ??????? ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΙΟΘΕΣΙΑ........ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ........ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ......... ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΓΟΝΕΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΗΓΜΑ......... Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ....ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΘΥΛΙΚΟ.......... ΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΔΕΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΗ......... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΤΥΝΟΒΑΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ Η ΝΑ ΙΟΘΕΤΗΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

Νά τί λέει ὁ Θεὸς καὶ στὴν παλαιὰ Διαθήκη γιὰ τὴν αἱμομιξία, τὴν ὁμοφυλοφιλία καὶ τὴν κτηνοβασία, γιὰ τὶς ὁποῖες ἁμαρτίες, δὲν ἀφάνισε μόνον τὰ Σόδομα καὶ τὰ Γόμμορα, ἀλλὰ καὶ ὁλόκληρο τὸν πρό τοῦ Νῶε κόσμο μὲ τὸν κατακλυσμό:
Λευιτ. 18: 1-30, Δευτ. 22: 5
KΑΙ εἶπε Κύριος πρὸς Μωυσῆν λέγων· 2 λάλησον τοῖς υἱοῖς Ἰσραὴλ καὶ ἐρεῖς πρὸς αὐτούς· ἐγὼ Κύριος ὁ Θεὸς ὑμῶν. 3 κατά τὰ ἐπιτηδεύματα Αἰγύπτου, ἐν ᾗ κατῳκήσατε ἐπ’ αὐτῇ, οὐ ποιήσετε καὶ κατὰ τὰ ἐπιτηδεύματα γῆς Χαναάν, εἰς ἣν ἐγὼ εἰσάγω ὑμᾶς ἐκεῖ, οὐ ποιήσετε καὶ τοῖς νομίμοις αὐτῶν οὐ πορεύσεσθε. 4 τὰ κρίματά μου ποιήσετε καὶ τὰ προστάγματά μου φυλάξεσθε καὶ πορεύεσθε ἐν αὐτοῖς· ἐγὼ Κύριος ὁ Θεὸς ὑμῶν. 5 καὶ φυλάξεσθε πάντα τὰ προστάγματά μου καὶ πάντα τὰ κρίματά μου καὶ ποιήσετε αὐτά, ἃ ποιήσας αὐτά ἄνθρωπος ζήσεται ἐν αὐτοῖς· ἐγὼ Κύριος ὁ Θεὸς ὑμῶν.
6 Ἄνθρωπος ἄνθρωπος πρὸς πάντα οἰκεῖα σαρκὸς αὐτοῦ οὐ προσελεύσεται ἀποκαλύψαι ἀσχημοσύνην· ἐγὼ Κύριος. 7 ἀσχημοσύνην πατρός σου καὶ ἀσχημοσύνην μητρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις, μήτηρ γάρ σού ἐστιν, οὐκ ἀποκαλύψεις τὴν ἀσχημοσύνην αὐτῆς. 8 ἀσχημοσύνην γυναικὸς πατρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις, ἀσχημοσύνη πατρὸς σού ἐστιν. 9 ἀσχημοσύνην τῆς ἀδελφῆς σου ἐκ πατρός σου ἢ ἐκ μητρός σου ἐνδογενοῦς ἢ γεγεννημένης ἔξω, οὐκ ἀποκαλύψεις ἀσχημοσύνην αὐτῶν. 10 ἀσχημοσύνην θυγατρὸς υἱοῦ σου ἢ θυγατρὸς θυγατρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις τὴν ἀσχημοσύνην αὐτῶν, ὅτι σὴ ἀσχημοσύνη ἐστίν. 11 ἀσχημοσύνην θυγατρὸς γυναικὸς πατρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις, ὁμοπατρία ἀδελφή σού ἐστιν, οὐκ ἀποκαλύψεις τὴν ἀσχημοσύνην αὐτῆς. 12 ἀσχημοσύνην ἀδελφῆς πατρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις, οἰκεία γὰρ πατρός σού ἐστιν. 13 ἀσχημοσύνην ἀδελφῆς μητρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις, οἰκεία γὰρ μητρός σού ἐστιν. 14 ἀσχημοσύνην ἀδελφοῦ τοῦ πατρός σου οὐκ ἀποκαλύψεις (δὲν θὰ ἀσχημονήσεις κατὰ τοῦ θείου σου) καὶ πρὸς τὴν γυναῖκα αὐτοῦ οὐκ εἰσελεύσῃ, συγγενής γάρ σού ἐστιν. 15 ἀσχημοσύνην νύμφης σου οὐκ ἀποκαλύψεις, γυνὴ γὰρ υἱοῦ σού ἐστιν, οὐκ ἀποκαλύψεις τὴν ἀσχημοσύνην αὐτῆς. 16 ἀσχημοσύνην γυναικὸς ἀδελφοῦ σου οὐκ ἀποκαλύψεις, ἀσχημοσύνη ἀδελφοῦ σού ἐστιν. 17 ἀσχημοσύνην γυναικὸς καὶ θυγατρὸς αὐτῆς οὐκ ἀποκαλύψεις· τὴν θυγατέρα τοῦ υἱοῦ αὐτῆς καὶ τὴν θυγατέρα τῆς θυγατρὸς αὐτῆς οὐ λήψῃ ἀποκαλύψαι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτῶν, οἰκεῖαι γὰρ σού εἰσιν· ἀσέβημά ἐστι. 18 γυναῖκα ἐπ’ ἀδελφῇ αὐτῆς οὐ λήψῃ ἀντίζηλον ἀποκαλύψαι τήν ἀσχημοσύνην αὐτῆς ἐπ’ αὐτῇ, ἔτι ζώσης αὐτῆς.
19 Καὶ πρὸς γυναῖκα ἐν χωρισμῷ ἀκαθαρσίας αὐτῆς οὐκ εἰσελεύσῃ ἀποκαλύψαι τὴν ἀσχημοσύνην αὐτῆς. 20 καὶ πρὸς τὴν γυναῖκα τοῦ πλησίον σου οὐ δώσεις κοίτην σπέρματός σου, ἐκμιανθῆναι πρὸς αὐτήν. 21 καὶ ἀπὸ τοῦ σπέρματός σου οὐ δώσεις (δὲν θὰ τὰ σφάξεις ὡς θυσία) λατρεύειν ἄρχοντι (στὸν ἄρχοντα τοῦ σκότους, τὸν Μολώχκαὶ τὸν Βάαλ) καὶ οὐ βεβηλώσεις τὸ ὄνομα τὸ ἅγιον· ἐγὼ Κύριος·
22 καὶ μετά ἄρσενος οὐ κοιμηθήσῃ κοίτην γυναικείαν, βδέλυγμα γάρ ἐστι. 5 Οὐκ ἔσται σκεύη ἀνδρὸς ἐπὶ γυναικί, οὐδὲ μὴ ἐνδύσηται ἀνὴρ στολὴν γυναικείαν, ὅτι βδέλυγμα Κυρίῳ τῷ Θεῷ σού ἐστι πᾶς ποιῶν ταῦτα.
23 καὶ πρὸς πᾶν τετράπουν οὐ δώσεις τὴν κοίτην σου εἰς σπερματισμόν, ἐκμιανθῆναι πρὸς αὐτό. καὶ γυνὴ οὐ στήσεται πρὸς πᾶν τετράπουν βιβασθῆναι, μυσαρὸν γάρ ἐστι.
24 Μὴ μιαίνεσθε ἐν πᾶσι τούτοις· ἐν πᾶσι γὰρ τούτοις ἐμιάνθησαν τὰ ἔθνη, ἃ ἐγὼ ἐξαποστέλλω πρὸ προσώπου ὑμῶν, 25 καὶ ἐξεμιάνθη ἡ γῆ, καὶ ἀνταπέδωκα ἀδικίαν αὐτοῖς δι’ αὐτήν, καὶ προσώχθισεν ἡ γῆ τοῖς ἐγκαθημένοις ἐπ’ αὐτῆς. 26 καὶ φυλάξεσθε πάντα τὰ νόμιμά μου καὶ πάντα τὰ προστάγματά μου, καὶ οὐ ποιήσετε ἀπὸ πάντων τῶν βδελυγμάτων τούτων, ὁ ἐγχώριος καὶ ὁ προσγενόμενος προσήλυτος ἐν ὑμῖν· 27 πάντα γὰρ τὰ βδελύγματα ταῦτα ἐποίησαν οἱ ἄνθρωποι τῆς γῆς οἱ ὄντες πρότερον ὑμῶν, καὶ ἐμιάνθη ἡ γῆ. 28 καὶ ἵνα μὴ προσοχθίσῃ ὑμῖν ἡ γῆ (γιὰ νὰ μήν ἀπομακρυνθεῖ ἡ γῆ ἀπὸ σᾶς ἐξ αἰτίας τῶν ἁμαρτιῶν σας καὶ σᾶς πνίξουν τὰ νερὰ τοῦ κατακλυσμοῦ) ἐν τῷ μιαίνειν ὑμᾶς αὐτήν, ὃν τρόπον προσώχθισε τοῖς ἔθνεσι τοῖς πρὸ ὑμῶν. 29 ὅτι πᾶς, ὃς ἐὰν ποιήσῃ ἀπὸ πάντων τῶν βδελυγμάτων τούτων, ἐξολοθρευθήσονται αἱ ψυχαὶ αἱ ποιοῦσαι ἐκ τοῦ λαοῦ αὐτῶν. 30 καὶ φυλάξετε τὰ προστάγματά μου, ὅπως μή ποιήσητε ἀπὸ πάντων τῶν νομίμων τῶν ἐβδελυγμένων, ἃ γέγονε πρὸ τοῦ ὑμᾶς, καὶ οὐ μιανθήσεσθε ἐν αὐτοῖς, ὅτι ἐγὼ Κύριος ὁ Θεὸς ὑμῶν.

Ανώνυμος είπε...

Παρότι το θέμα δε με ενδιαφέρει και δε θέλω να τοποθετηθώ ως προς το περιεχόμενό του, θα ήθελα να απευθύνω μία παράκληση σε όσους αυτοαποκαλούνται Χριστιανοί και μόνο Χριστιανικό πνεύμα δεν αποπνέουν (αντίθετα κατακεραυνώνουν ως ιεροεξεταστές τον λόγο και τη φωνή των υπολοίπων), να αποφασίσουν πότε θα επικαλούνται τους αρχαίους σοφούς προς ενίσχυσιν των επιχειρημάτων τους και πότε την Παλαιά Διαθήκη (παραθέτωντας μάλιστα με εμφανή οργή και διδακτισμό τεράστια χωρία της Γραφής, λες και δε μπορεί ο αναγνώστης στη εποχή του διαδικτύου να τα βρει αλλού!!). Παρακαλείσθε να μη δανείζεσθε κατ΄επιλογήν ό,τι σας βολεύει από τη φιλοσοφία του αρχαίου κόσμου "των ειδώλων" τον οποίο συνήθως κατακεραυνώνετε, όταν και όποτε σας συμφέρει. Μείνετε τουλάχιστον πιστοί στις Γραφές και την εβραική παράδοση και μην μπερδεύτε και μπερδεύεστε. Ο αρχαίος κόσμος έχει μία ολότελα διαφορετική αντίληψη για το σώμα της πόλης, τον έρωτα και τις ομοφυλοφυλικές σχέσεις κ.λ.π. κ.λ.π. από τον κόμσο μετά την εποχή της νεωτερικότητας.Επίσης, εάν έχετε σε ελάχιστη υπόληψη τον αρχαίο κόσμο, προσπαθήστε τουλάχτον να... λακωνίσετε λιγάκι.Όλα αυτά τα οργισμένα "Χριστιανικά" κατεβατά, σας γελοιοποιούν και κάθε άλλο παρά ενισχύουν τα επιχειρήματά σας. Με εκτίμηση.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον ανώνυμο που δήλωσε "γκευ" και λυπάμαι που, καποια μελη της ορθοδοξης τουλαχιστον Εκκλησίας, εχουν μπερδεψει τον γλυκυτατο Ναζωραίο με τους μουλάδες του Ιράν και του Αφγανιστάν. Καλωσύνη=0 Ευγενεια=0 Επιθετικοί, αλαζόνες που δεν δίνουν δεκάρα αν προσβάλλουν/μειώσουν τον άλλο.
Φαντασου αυτοί τι ταλιμπανάκια θα μεγαλωσουν!!!

Unknown είπε...

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΑΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ...ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΠΙΘΑΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ)ΞΕΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΑΝ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ...ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 2 ΔΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 5 10 100 ΑΝ ΘΕΣ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ..ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΑΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ..ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ? ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ" ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ είπε...

Πρωτη φορα γραφω σε αυτο το υπεροχο μπλοκ, και προτου πω την γνωμη μου οφειλω να δωσω ενα μεγαλο ευγε για τον μπλοκερ του κοκκινου ουρανου, ο οποιος κατεβαζει υπεροχα αρθρα.
Επειδη μεσα σε αυτο το μπλοκ βρηκα μια απαντηση που εχει να κανει με το ονομα αυτου του μπλοκ, του οφειλω ενα ευχαριστω.
Ομως επειδη τον τελευταιο καιρο μπορω να δωσω εξηγηση σε θεματα που ποτε δεν ειχα ασχοληθει, ετσι λοιπον θα δωσω και την εξηγηση μου σε αυτο το θεμα που τελευταια ειναι επικαιρο, και λεω οτι αυτο δεν ειναι η γνωμη μου, αλλα η εξηγηση που μου δινεται και σας την γραφω.
Ο Θεος δημιουργησε την γη, την φυση, επλασε τους ανθρωπους κατ εικονα και ομοιωση. Ολα τα εκανε με σοφια και αρμονια.
Επλασε τον ανδρα και την γυναικα με τετοια σοφια απιστευτη, δινοντας και στους δυο εμπροσθεν αυτων, στο ιδιο υψος, το σημεια αναπαραγωγης τους.
Το ανδρικο μοριο ειναι πλασμενο ουτως ωστε να μπαινει μονο σε θηλυ, και παραγει ορμονες που ενισχυει την θηλυκοτητα μιας γυναικας.
Ομως οι ανθρωποι λογο της πονηριας τους βρηκαν ενα τροπο ευχαριστησης ερχοντας σε επαφη με ατομα του ιδιου φυλλου.
Ετσι λοιπον παρακουοντας τον δημιουργο, κανοντας μια πραξη που σε αυτο το σημειο ο κυριος το εκανε για φυσικη αναγκη του ανδρος και της γυναικος.
Ετσι λοιπον κανοντας αυτη την πραξη, που ειναι περα απο τους κανονες του δημιουργου μας, και μπαινοντας το μοριο του ανδρα σε εναν αλλο ανδρα, παραγει τις ιδιες ορμονες, και δημιουργει θηλυ απο αυτες τις ορμονες. Για αυτο τον λογο οι ομοφυλόφιλοι εχουν θυληκα χαρακτηριστικα, στους τροπους, και στο φερσιμο τους.
Δηλαδη με λιγα λογια κανεις δεν γενιεται ομοφυλοφιλος, αλλα γινεται με την πραξη, μιας και το οργανο του ανδρα δημιουργει θηλυ, γιατι ειναι πλασμενο μονο για το θηλυ.
Αυτα που λενε και διαδιδουν οι ομοφυλόφιλοι οτι γεννηθηκαν ετσι, και τους δικαιολογουν προφανως και καποιοι επιστημονες δεν ισχυει, απλα αυτοι που τους δικαιολογουν τους καταχραζονται.
Υπαρχουν περιπτωσεις ανδρων που εχουν εκ γενετης, με περισσοτερες θηλυκες ορμονες, αλλα ειναι φυσιογικοι ανδρες που εχουν οικογενεια, μιας και δεν εχουν κανει την πραξη της ομοφυλοφιλιας.
Πιστευω οτι οι ορμονες που παραγει το ανδρικο μοριο με την πραξη αυτη, θα μπορουν να βρεθουν, και με μια θεραπεια αυτος που εχει παρει τις ορμονες αυτες να γινει και παλι φυσιολογικος ανδρας.
Ομως αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα το δεχθουν οσοι εχουν παρει τις ανδρικες ορμονες κατα την πραξη, μιας και ο εγκεφαλος δεν τους αφηνει να δεχθουν μια τετοια θεραπεια αν υπαρξει, η υπαρχει ηδη δεν το γνωριζω, γιατι εχει εθιστει σε αυτη την πραξη, και πλεον δεν δεχεται μια τετοια θεραπεια.
Με λιγα λογια πιστευω οτι η ομοφυλοφιλια δεν ειναι απο την φυση, αλλα μια παθηση που γινεται με την πραξη.
Δεν εχω τιποτα με τους ομοφυλοφιλους, δικαιωμα τους ειναι να κανουν οτι θελουν, αλλα αυτηη εξηγηση μου δωθηκε για αυτο το θεμα,σας την ειπα, και ευχομαι να μην παρεξηγηθω.
Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ανωνυμε που αναφερθηκες στα παραδειγματα απο την αρχαιοτητα που χρησιμοποιησα. Να ξεκαθαρισουμε κατι σ΄'αυτο το θεμα. Εγω αναφερθηκα σε γνωστους αρχαιους σοφους, πολλοι εκ των οποιων Σωκρατης, Πλατωνας,κλπ.. οι οποιοι με βαση τα γραπτα τους και τις φιλοσοφιες τους καθε αλλο παρα σε ''ειδωλα' δε πιστευαν..και αυτος ειναι κι ενας απο τους λογους που τους θαυμαζω πολυ ηδη πριν καν γινω Χριστιανη. Η Αρχαια Ελλαδα στο συνολο της ηταν ειδωλολατρικης φυσεως ομως η συντριπτικη πλειοψηφια δε πιστευε σε ειδωλα και τον πολυθεισμο κι αυτο ειναι ξεκαθαρο απο τα πολλα γραπτα τους, και σε προκαλω να το ψαξεις κι απο μονος σου. Οσο για την ''ιερα εξεταση'' και την ''οργη'', που ανεφερες, δε ξερω αν αναφερεσαι στα παραπανω σχολια, αλλα συγκεκριμενα το δικο μου δεν ειχε καμια προθεση ιερας εξετασης η οργης, ειχε ομως λιγη αγανακτηση εξαιτιας του ολοενα και περισσοτερης διακρισης που γινεται εμφανως απεναντι στους Χριστιανους και λογω των προσφατων συμβαντως και ως πολιτης ξερω οτι εχω καθε δικαιωμα να πω τη γνωμη μου κι αυτο ακριβως εκανα. Λυπαμαι αν το πηρες με αυτο το τροπο αλλα εγω ξεκαθαρισα απο την αρχη στον ανθρωπο οτι αναγνωριζω και το δικαιωμα του και τον σεβομαι σαν ανθρωπο και σαν πολιτη ασχετως αν διαφωνω η συμφωνω με αυτο που κανει. Ειδα και ενα σχολιο παραπανω βεβαια καποιου αλλου που οντως ειχε προσβλητικα στοιχεια αλλα δε μπορω να κανω κατι γι'αυτο. Και κλεινω λεγοντας οτι δεν βρισκω που ειναι το κακο στο να χρησιμοποιει ενας Χριστιανος πραγματα που εχει πει ο Σωκρατης..αλλωστε ο Σωκρατης ειναι απο τους αρχαιους πρωτους σοφους που διδαξαν πραγματα που ηταν παρα πολυ ομοια με τη γενικη διδασκαλια του Χριστιανισμου..και σε αντιθεση με την ανοητη και κοντοφθαλμη αντιληψη καποιων οτι οι Χριστιανοι ειναι αμορφωτοι και δε διαβαζουν τιποτα αλλο εκτος απο τα εκκλησιαστικα (τα οποια απο μονα τους ειναι ετσι κι αλλιως σοφα και αρκετα), ενας Χριστιανος μπορει να διαβαζει και να αναφερεται σε ο,τι θελει, αρχαιο ή μοντερνο..που ειναι το κακο? Απαγορευεται να αναφερθω σε κατι που εχω διαβασει απο τον Σωκρατη μονο και μονο επειδη ζουσε στην ειδωλολατρικη Αρχ. Ελλαδα? Τι λογικη ειναι αυτη? Με κατηγορεις επειδη επελεξα να αναφερθω σε αρχαιους σοφους? Ειχα τους λογους μου και δε βρισκω τιποτα κακο σ'αυτο. Και θα το ξανακανω και στο μελλον αν θεωρω οτι χρειαζεται ειτε για καποιο επιχειρημα ειτε για μια απλη συζητηση. Σταματηστε να σκεφτεστε με ρομποτικο τροπο..επειδη καποιος ειναι Χριστιανος δε σημαινει οτι πρεπει να διαβαζει μονο Χριστιανικα..κι αν καποιος ειναι αλλης αντιληψης δε σημαινει οτι πρεπει να αποφευγει οτιδηποτε αλλο..

σεβαστιανη είπε...

νομιζω,πως πρεπει να καταπολεμισουμε εν γενει οτιδηποτε σεξουαλικα ανομαλο,κυριως ,οταν εμπλεκονται αθωα παιδια .ανομαλια ειναι το καθε ειδος πορνειας και οταν οι γονεις ζουν οτιδηποτε ανομαλια τα παιδια που βλεπουν καθημερινα αυτα ,που οι γονεις τους τους πουλανε ως φυσιολογικο τραυματιζονται ψυχολογικα ,εχοντας σαν παιδια που ειναι ακομα καθαρες συνειδησεις.ολοι σημερα κοπτονται για δικαιωματα πασης ανομαλιας χωρις να λαμβανουν υποψιν τους, οτι ετσι βλαπτονται και πονηρευονται αθωες ψυχες αθελα-για μενα το μεγαλυτερο εγκλημα.

Ανώνυμος είπε...

Αν τα βρέφη είχαν το δικό τους μπλογκ, το καθημερινό πρωτοσέλιδο θα ήταν καπως ως εξής:
Σήμερα, όπως και χτες, 10 ζευγάρια Έλληνες, (στρέιτ για την ιστορία), σκότωσαν το σπλάχνο τους. Δείτε στα σκουπίδια των κλινικών τα κομματιασμένα πτώματα. Κεφαλάκια, χεράκια, δαχτυλάκια, που δεν είχαν βλάψει ποτέ κανέναν, μέσα στο αίμα. Επρόκειτο όχι για λαθρο που διεπραξαν αυτό το έγκλημα, ούτε για LGBT αλλά βαπτισμένους Ορθόδοξους Έλληνες. Κάποια από τα ζευγάρια δεν είχαν οικονομικές δυνατότητες ή δεν είχαν τη στήριξη που έπρεπε. Η εκκλησία ήταν απούσα, οι δεσποτάδες είχαν πολλά έξοδα για μετακινήσεις, αυτοκίνητα, βίλες, να φιλοξενήσουν συναδέλφους τους στην ονομαστική τους εορτή, να ανακαινίσουν τη μητρόπολη τους. Δεν μπορούσαν να στείλουν κάποιον να προσφέρει βοήθεια και να σώσει κάποια βρέφη, ήταν απασχολημένοι να επιτίθενται στους LGBT για να παταχθεί η ανομία.
Αν ταυτόχρονα με τα Σόδομα, υπήρχε μια πόλη όπου όλοι σκότωναν τα αγέννητα βρέφη τους, θα είχε εκείνη την τύχη τους αντί για αυτούς. Κι ας ήταν όλοι Χριστιανοί στην ταυτότητα. Μηδενός εξαιρουμένου, από Μητροπολίτου μέχρι τελευταίου "πιστού". Καιίσως, ίσως τότε, ξυπνώντας από το λήθαργο, θυμόμασταν τον λόγο του Χριστού "οι τελώναι και αι πόρναι, προάγουσιν υμάς εις την Βασιλείαν των ουρανών".

ΙΝΑ ΩΣΙ ΕΝ είπε...

http://thefederalist.com/2016/07/06/another-study-finds-same-sex-parenting-isnt-best-for-kids/?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private

http://www.frc.org/issuebrief/new-study-on-homosexual-parents-tops-all-previous-research?utm_source=Viber&utm_medium=Chat&utm_campaign=Private

Ιδου οι μεγαλυτερες μελετες

The most shocking and troubling outcomes, however, are those related to sexual abuse. Children raised by a lesbian mother were 10 times more likely to have been "touched sexually by a parent or other adult caregiver" 

Και αυτα ειναι τ αποτελεσματα

Unknown είπε...

Θα ημουν υπερ της υιοθεσιας των παιδιων απο ομοφυλοφιλα ζευγαρια, ΜΟΝΟΝ στην περιπτωση, που αυτα προερχονται απο...ομοφυλοφιλα ζευγαρια!

Ανώνυμος είπε...

Στο κρεβάτι σας κάντε ότι γουστάρετε, μακρυά απ τα παιδιά όμως. Όλα έχουν ένα τίμημα, αν θέλατε παιδιά να μην χτενίζατε το κανταΐφι.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ άδικο να κρίνετε κάποιοι πώς θα ζήσουν τη ζωή τους οι άλλοι... Εντελώς παράλογο να πιστεύετε ότι έχετε καν το δικαίωμα. Κοιτάξτε καλύτερα να βελτιωθείτε οι ίδιοι κι αφήστε τους ανθρώπους να βρουν την ευτυχία τους. Ο ακατάλληλος κι ο επικίνδυνος δεν είναι αυτός που σας "φαίνεται". Ευτυχώς υπάρχουν ειδικοί να εμπιστευτούμε την άποψή τους. Ευτυχώς υπάρχουν οι επιστήμες και ο πολιτισμός-τουλάχιστον όπου δεν κυριαρχεί πρωτογονισμός και θρησκευτικός φανατισμός- για να μας προστατέψουν από τις επικίνδυνες αντιλήψεις σας. Το κακό (όπως και το καλό) είναι παντού. Πολεμήστε το όπου το βρείτε χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς να τσουβαλιάζετε όποιον δεν συμφωνεί απλά με τα γούστα σας.
Κι αφήστε τα περί "χριστιανισμού". Η αγάπη,η δικαιοσύνη, η καλοσύνη δεν είναι προνόμιο ούτε ετικέτα καμίας θρησκείας ή ιδεολογίας.