Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΓΑΛΛΙΑ: Μήνυση σε δικηγόρο του ομοφυλοφιλικού λόμπι για πρόσκληση σε δολοφονία χριστιανών


Η Caroline Mécary, ακτιβίστρια και δικηγόρος του ομοφυλοφιλικού λόμπι στην Γαλλία, έκανε στις 22 Ιανουαρίου το παρακάτω tweet:

«Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση καθώς οι αντιδραστικοί ακόμα ταράζουν και δεν θα σταματήσουν μέχρι να είναι νεκροί».
 
Ο καθολικός συγγραφέας Bernard Antony, ιδρυτής της ‘AGRIF’, μιας ένωσης που παρέχει νομική βοήθεια σε Γάλλους Καθολικούς που κατηγορούνται για «ρατσισμό» ή «διακρίσεις» έγραψε σχετικά :

Στο tweet της κυρίας Mécary (φωτο) δίνεται μια σύνδεση με ένα άρθρο της Libération για την "Πορεία για την Ζωή" της 19ης Ιανουαρίου του 2014* στην οποία καλούνταν πολλές καθολικές οργανώσεις. Συνεπώς, είναι ακριβώς μια έκκληση για την δολοφονία χριστιανών καθολικών. Η AGRIF ανέθεσε αμέσως στο δικηγόρο της κ. Jérôme Triomphe να προχωρήσει χωρίς καθυστέρηση σε μήνυση εναντίον της κυρίας Mécary για πρόκληση σε δολοφονία καθολικών, αδίκημα που επισύρει ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια. Η AGRIF υπενθυμίζει ότι η ομοφυλοφιλική οργάνωση ‘ACT UP’ είχε ήδη ζητήσει την δολοφονία των χριστιανών. Ο πρόεδρος της έχει παραπεμφθεί σε δίκη μετά από καταγγελία.

* Στη διαδήλωση της Κυριακής 19 Ιανουαρίου 2014 στο Παρίσι - «Πορεία για τη Ζωή» - πήραν μέρος 40.000 άνθρωποι σύμφωνα με τους διοργανωτές και λιγότεροι, σύμφωνα με την Αστυνομία. Παρακάτω φωτογραφίες με τους "αντιδραστικούς" σύμφωνα με την Mécary, από τους οποίους θα ησυχάσει μόνο εάν πεθάνουν...
Οι διαδηλωτές της «Πορείας για τη Ζωή» -μεταξύ των οποίων ήταν μέλη γαλλικών καθολικών οργανώσεων, πολλές οικογένειες, γονείς με παιδιά – βγήκαν στο δρόμο για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο που διευρύνει το δικαίωμα στις αμβλώσεις. Το γαλλικό νομοσχέδιο προβλέπει ότι μια γυναίκα μπορεί να ζητήσει να τερματιστεί η εγκυμοσύνη της αν «δεν επιθυμεί να τη συνεχίσει» και όχι επειδή «η κατάστασή της την θέτει σε μια κατάσταση κινδύνου», όπως προϋποθέτει ο νόμος του 1975.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: