Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους λευκούς, όταν θα ξαναεκλεγεί ο Ομπάμα», λέει ο ηγέτης των Μαύρων Πανθήρων

Ο ηγέτης των Νέων Μαύρων Πανθήρων Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ (Malik Zulu Shabazz) λέει: «Οι λευκοί θα είναι πολύ, πολύ, πολύ θυμωμένοι, το Νοέμβριο (που θα γίνουν οι προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ)... θα κολλήσουν στο Θεό τους και τα όπλα τους. Ίσως θα πρέπει να το κάνουμε κι εμείς. Να βιαστούμε, να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα».

- Σχ. ΚΟ: Τη φράση ‘…will cling to their God and their guns’ που λέει ο Σαμπάζ, είπε το Νοέμβριο του 2008 ο Μπαράκ Χουσείν Ομπάμα σε ομιλία του στο Σαν Φρανσίσκο (“theycling to guns or religion”) με την οποία ο Αμερικάνος πρόεδρος ‘επέπληξε’ τη νοοτροπία του μέσου Αμερικάνου ‘επαρχιώτη’ ('redneck') για την προσκόλλησή του στα «όπλα και τη θρησκεία του». Την δική τους «απάντηση» έδωσαν οι Lynyrd Skynyrd, με το12ο άλμπουμ τους, το ‘God & Guns’.

- Στην πάνω φωτογραφία πίσω από τον αρχηγό Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ είναι ο ‘Minister King Samir Shabazz’, - τον βλέπετε και εδώ σε στάση...περισυλλογής - γνωστός επίσης και ως Maurice Heath, ηγέτης των Νέων Μαύρων Πανθήρων της Φιλαδέλφειας, ο οποίος είπε σε άλλο μήνυμά του : "Θέλετε ελευθερία; Θα πρέπει να σκοτώσετε μερικούς λευκούς! Θα πρέπει να σκοτώσετε ορισμένα από τα μωρά τους!" ("You want freedom? You're gonna have to kill some crackers! You're gonna have to kill some of their babies!"). Πως είπατε;;; Είπατε την λέξη "ρατσισμός";;; Για κοιτάξτε καλά παρακαλώ την φωτογραφία. Σας φαίνεται για λευκός; Για να σοβαρευτούμε λίγο...




Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Νέων Μαύρων Πανθήρων Μαλίκ Ζουλού Σαμπάζ:

  • «Καθώς πλησιάζουμε αυτές τις εκλογές το κόμμα των Νέων Μαύρων Πανθήρων πρόκειται να παίξει ένα μεγάλο ρόλο. Πρέπει να κινηθούμε πολύ γρήγορα και να ετοιμαστούμε γρήγορα, γρήγορα, και βιαστικά».
  • «Ναι, ο λευκός άνθρωπος μας έχει κάνει n **** ers (“αράπηδες”), ναι, μας αντιμετωπίζει άδικα, ναι, αυτός μας λήστεψε τη γνώση του εαυτού μας. Αλλά είμαι εδώ για να σας πω ότι ο λευκός άνθρωπος δεν μπορεί να μας σταματήσει αυτή την ώρα».
  • «Αυτός ο μαύρος άνθρωπος που είναι στην 1600 Pennsylvania Avenue (Λευκός Οίκος) αποδεικνύει ότι ένας μαύρος άνθρωπος μπορεί να επιτύχει αυτό που θέλει».
  • «Ο λευκός άνθρωπος της Αμερικής δεν έχει έναν ηγέτη που μπορεί να σταθεί απέναντι στον Μπαράκ Ομπάμα. Δεν έχουν ένα λευκό να κάνει την πλειοψηφία των Αμερικάνων να συμφωνήσει μαζί του και να είναι πιο ικανός από τον μαύρο άνθρωπο (σχ. ΚΟ: στην ουσία ο Ομπάμα δεν είναι μαύρος, είναι μιγάς! Μισός μαύρος και μισός λευκός. Όσο μαύρος είναι, άλλο τόσο είναι και λευκός. Πατέρας μαύρος, μητέρα λευκή, αλλά αυτό δεν πτοεί τον Ζουλού Σαμπαζ). και «αυτό είναι ένα βαρύ πλήγμα για το λευκό εγώ».
  • «Ο Ομπάμα θα κερδίσει την ψήφο των μαύρων, των καφέ (λατίνων), των μειονοτήτων, των ομοφυλοφίλων και την λευκή ψήφο του MSNBC».
  • «Αυτό που σας λέω είναι ότι πρόκειται το 60% των λευκών ανθρώπων που είναι εναντίον του Μπαράκ Ομπάμα να είναι πολύ, πολύ, πολύ θυμωμένοι το Νοέμβριο, όταν χάσουν και πάλι, επειδή το λευκό ‘εγώ’ και το λευκό ‘αρσενικό εγώ’, το οποίο εκπροσωπείται από το συντηρητικό κίνημα και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, και το Κόμμα του Τσαγιού, και τους δεξιούς και τους φίλους των όπλων, είναι πολύ ρατσιστές, και δεν πιστεύουν ότι θα πρέπει να αποκλειστούν από τους μαύρους ανθρώπους, και πρόκειται να γίνουν ακόμη πιο εχθρικοί από ό, τι είναι τώρα.».
  • "Η Μισέλ Ομπάμα συνθλίβει αυτές ακριβώς τις λευκές γυναίκες με την ανώτερη ομορφιά της, όταν εμφανίζεται με τα φορέματά της. Είναι μία όμορφη μαύρη γυναίκα. Είναι χτύπημα στον εγωισμό των λευκών που είναι αυτή η Πρώτη Κυρία. Τους κάνει πιο ρατσιστές». (Στις φωτογραφίες από το ταξίδι της Μ. Ομπάμα στην Ισπανία, το 2010. Στην πάνω φωτογραφία: Με τον βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος. Στην κάτω φωτογραφία: Από αριστερά προς τα δεξιά: Η πριγκίπισσα Letizia της Ισπανίας, η Carla Bruni και η Michelle Obama).
  • «Τα ‘εγκλήματα μίσους’ θα αυξηθούν. Αρκετοί George Zimmermans θα εμφανιστούν. Οι πράξεις ρατσισμού και βίας και μίσους προς τους μαύρους θα είναι σε άνοδο, γιατί οι λευκοί φοβούνται ότι η επιρροή τους χάνεται (Σχ. ΚΟ: Μέχρι στιγμής ακριβώς το αντίθετο συμβαίνει σε όλες τις ΗΠΑ)».
  • «Οι άνθρωποι που μισούν τον Ομπάμα θα προσκολληθούν στο Θεό τους και τα όπλα τους. Ίσως θα έπρεπε να το κάνουμε κι εμείς. Πρέπει να ετοιμαστούμε γρήγορα. Πρέπει να γίνουμε δυνατοί και να είμαστε έτοιμοι κείνη την ώρα».
  • «Παρά το εκπαιδευτικό σύστημα του λευκού ανθρώπου και ό, τι έχει κάνει αρνητικά σε μας, είμαι εδώ για να πω σε κάθε μαύρο ότι ο λευκός δεν μπορεί να σας σταματήσει. Δεν μπορεί να μας σταματήσει».
 Ακούστε το μήνυμα του Σαμπάζ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: