Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

ΗΠΑ: Πινακίδες για απόσχιση του Τέξας


Sealy - Το Εθνικιστικό Κίνημα του Τέξας (Texas Nationalist Movement ή ΤΝΜ, κίνημα που υποστηρίζει την απόσχιση της πολιτείας του Τέξας) στέλνει το μήνυμά του στο λαό του Τέξας με μια τεράστια διαφημιστική πινακίδα, που μπορεί να δει ο καθένας.

Η πινακίδα του TNM βρίσκεται στην οδό μεγάλης κυκλοφορίας, Interstate 10, μεταξύ του Χιούστον και του Sealy και διακηρύττει: "​​Ναι, μπορούμε να αποσχιστούμε!" (“Yes We Can Secede!”, κατά το προεκλογικό σύνθημα του Ομπάμα “Yes We Can”)

"Αυτή είναι η πρώτη από πολλές πινακίδες που βάζουμε σε όλη την πολιτεία ", δήλωσε ο πρόεδρος του TNM, Daniel Miller. "Ζητάμε δωρεές από τα μέλη μας για να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Θέλουμε να σκεπάσουμε όλη την πολιτεία με αυτό το μήνυμα. "

Η πινακίδα αναφέρει την διεύθυνση της ιστοσελίδας takebacktexas.com, η οποία ανακατευθύνει στο δικτυακό τόπο του TNM, texasnationalist.com.

Το μήνυμα της πινακίδας υπογραμμίζει το γεγονός ότι δεν υπάρχει τίποτα στο Σύνταγμα των ΗΠΑ που να απαγορεύει τις πολιτείες να αφήσουν την Ένωση, και ότι το Τέξας ή οποιαδήποτε άλλη πολιτεία έχει το δικαίωμα να ενεργήσει από μόνη της.

Το δικαίωμα αυτό έχει επιβεβαιωθεί από πολιτικούς, ιστορικούς και νομικούς εμπειρογνώμονες από τον Rick Perry (κυβερνήτης του Τέξας - φώτο) έως τον δικαστή Αndrew Napolitano.

«Κάθε μέρα βλέπουμε περαιτέρω διάβρωση της εμπιστοσύνης στη ομοσπονδιακή κυβέρνησή μας», είπε ο Μίλερ. "Πιο πρόσφατα, είχαμε την Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας, Τζάνετ Ναπολιτάνο, να λέει ψέματα στο λαό, ισχυριζόμενη ότι τα σύνορά μας είναι "ασφαλέστερα από ποτέ". Μόνο κατά την τελευταία εβδομάδα, έχουμε δει αναφορές για το συμβόλαια θανάτου από το Μεξικάνικο καρτέλ εναντίον πρακτόρων μας και αστυνομικών με όπλα που παρέχονται από το ATF, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες να διεισδύουν στα νότια σύνορα μας.

"Τώρα ακούμε ότι ο Πρόεδρος Ομπάμα λέει στην Υπηρεσία Εσωτερικής Ασφάλειας να σταματήσει τις απελάσεις των παρανόμων μεταναστών - ένα από τα λίγα πράγματα που η κυβέρνηση καλείται να πράξει από το Σύνταγμα είναι να παρέχει ασφαλή σύνορα, και αυτός τους καθοδηγεί να μην επιβάλουν το νόμο! Αυτό είναι εντελώς γελοίο, "Μίλερ πρόσθεσε.

"Ελπίζουμε με τις πινακίδες αυτές οι συμπατριώτες μας Τεξανοί θα πάρουν το μήνυμα: Δεν χρειάζεται να υποταχτούμε. Υπάρχει και άλλη επιλογή".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

ΑΡΧΑΙΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ είπε...

Τι έγινε;

Ανώνυμος είπε...

Δουλεια δεν ειχανε εκει στο Τεξας...