Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

ΙΣΡΑΗΛ: Ούτε ένας Αφρικανός λαθρομετανάστης μέσα το 2017

Οι «επιθετικές» πολικές του ισραηλινού κράτους κατά της λαθρομετανάστευσης, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής συνοριακών τειχών και της άρνησης να κάνουν δεκτούς φαινομενικά ψευδείς ισχυρισμούς «ασύλου», οδήγησαν σε πλήρη παύση της μαζικής εισόδου - εισβολής αφρικανών το 2017, όπως αποκάλυψαν επίσημα στοιχεία.

Σε άρθρο του Jewish Press με τίτλο «Ισραηλινά Σχέδια Επιθετικών Μέτρων κατά των Παράνομων Αφρικανών», αποκαλύπτεται ότι η ισραηλινή Αρχή Πληθυσμού και Μετανάστευσης (PIA) δήλωσε ότι "το 2017 δεν υπήρχε καμία νέα διείσδυση από παράνομους μετανάστες" (“the 2017 has seen no new infiltration by illegal migrant workers”).

Την ίδια στιγμή, ανέφερε η έκθεση, σύμφωνα με το Israel Radio, "περισσότεροι από 4.000 παρανόμως διαμένοντες εγκατέλειψαν οικειοθελώς τη χώρα".

Επιπλέον, στις αρχές του 2018, η PIA "θα ενημερώσει χιλιάδες εισβολείς από την Ερυθραία ότι αν δεν εγκαταλείψουν το Ισραήλ εντός τριών μηνών, θα φυλακιστούν".

Η έκθεση ανέφερε ότι "ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου κατέστησε σαφές στην PIA ότι περιμένει να φύγει σύντομα ένας μεγάλος αριθμός παράνομων εισβολέων". (“Prime Minister Benjamin Netanyahu made it clear to the PIA that he expected a large number of illegal infiltrators to leave shortly”. Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο όρος που χρησιμοποιείται ΕΠΙΣΗΜΩΣ για τους αλλοδαπούς που εισέρχονται στο Ισραήλ χωρίς νόμιμα έγγραφα δεν είναι «μετανάστες» ή «έστω παράτυποι μετανάστες», ούτε φυσικά «πρόσφυγες», αλλά infiltrators, μια λέξη που σημαίνει «εκείνοι που διεισδύουν παράνομα και μυστικά σε μια ξένη χώρα», «στρατευμένοι που διεισδύουν σε ξένο έδαφος», «πράκτορες που διεισδύουν στις τάξεις του εχθρού» ή ακόμα και «χαφιέδες»).
"Οι πρώτοι εισβολείς που θα απελαθούν θα είναι άνδρες που είχαν κρατηθεί στο νοσοκομείο Holot στο νότο, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κλείσει σε τρεις μήνες με πράξη της Κνεσέτ», συνεχίζει η έκθεση του Jewish Press.

«Την επόμενη φορά που οι κρατούμενοι θα φτάσουν στα γραφεία της PIA για να ανανεώσουν τις θεωρήσεις τους, θα λάβουν μια ειδοποίηση που θα τους διατάζει να φύγουν από τη χώρα».

Το Jewish Press πρόσθεσε ότι επί του παρόντος «το Ισραήλ φιλοξενεί περίπου 40.000 infiltrators από την Αφρική, συμπεριλαμβανομένων 27.000 από την Ερυθραία, περίπου 7.500 από το Σουδάν και 2.500 από άλλες αφρικανικές χώρες που ζουν με περίπου 5.000 παιδιά που γεννήθηκαν στο Ισραήλ».

Στην πρώτη φάση των απελάσεων το 2018, "κάθε αφρικανός παράνομος μετανάστης θα εξακολουθήσει να λαμβάνει επιχορήγηση ύψους 3.500 δολαρίων για να φύγει. Το ποσό αυτό θα μειωθεί σταδιακά με την πάροδο του χρόνου, καθώς το πρόγραμμα θα τρέξει πιο γρήγορα", ανέφερε η έκθεση, προσθέτοντας ότι, σύμφωνα με τα στοιχεία της PIA," μεταξύ του 2014 και του Σεπτεμβρίου (2017), περίπου 15.800 Αφρικανοί έχουν εγκαταλείψει το Ισραήλ ".


ΚΟ / πηγή – το είδα εδώ

4 σχόλια:

Άγγελος Μάριος είπε...

Οι επίγρυπες δείχνουν το δρόμο...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς εδώ είμαστε πιο προχωρήμένοι. Πρώτα θα περιμένουμε να πέσει πείνα, να τελειώσουν τα τρόφημα στα σούπερμάρκετ, και αφού δεν θα έχουν τι να φάνε, θα φύγουν μόνοι τους. Ετσι γλιτώνεις και τα χρήματα που θα τους έδινες.

Lonewolf είπε...

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το Ισραήλ! Σιγά τα ωά δηλαδή,το Πακιστάν απελασε 1 εκατομμύριο λαθρομετανάστες τον περασμένο Σεπτέμβριο-Οκτώβριο αυτό καλείται Εθνική Πολιτική αλλά που τέτοια πράγματα στην Ελλάδα που κυβερνιέται από ανθέλληνες εθνομηδενιστες.

Ανώνυμος είπε...

Κυβερνουν τον κοσμο με τωρινους πληρεξουσιους τις ΗΠΑ.
Παλιοτερα ειχαν τους Αγγλους. (Ακομα τους εχουν στην εφεδρεια).
Μεθαυριο ποιος ξερεις σε ποιου λαου την πλατη θα παρασιτισουν;

Παρακαλω καντε "γκουγκλ" τις παρακατω φρασεις και διαβαστε:


1) Israeli Government creates joint program for rapid BDS response.

2) Facebook deleting accounts at direction of Israel; In 2012 Zuckerberg helped Israeli President launch Facebook page.

3) NBA website changes Palestine definition after Israeli minister’s letter.

4) A Palestinian Teen Puts His Hand in His Pocket. His Punishment: A Bullet in the Face.

5) ‘Devastating’: Israeli tear gas’ effect on Palestinians.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης