Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΗΠΑ: Νέα πρόκληση Τραμπ. Στην χριστουγεννιάτικη κάρτα του έγραψε «Καλά Χριστούγεννα»! (Ο Ομπάμα ποτέ δεν το έκανε)



Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειας Trump λέει «Καλά Χριστούγεννα» (“Merry Christmas”) και όχι «Καλές Γιορτές» ("Happy Holidays"), χαιρετισμός που προτιμούσε ο Ομπάμα.

Φαίνεται ότι το Trump αξιοποιεί την εκστρατεία του και τις προεκλογικές του υποσχέσεις για την καταπολέμηση της πολιτικής ορθότητας.

"Θα ξαναπούμε Καλά Χριστούγεννα!" υποσχέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η κάρτα Χριστουγέννων του Λευκού Οίκου του 2017 εύχεται στους ανθρώπους "Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος". Υπογράφεται από τον Πρόεδρο Trump, την Melania και τον γιο τους Barron.

"Ο Πρόεδρος, ο Barron και εγώ είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τα πρώτα μας Χριστούγεννα στο Λευκό Οίκο", δήλωσε η Πρώτη Κυρία Melania Trump. "Όπως συμβαίνει με πολλές οικογένειες σε ολόκληρη τη χώρα, οι παραδόσεις των εορτών είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Ελπίζω ότι όταν οι επισκέπτες θα επισκεφθούν τον Οίκο του Λαού φέτος, θα έχουν την αίσθηση ότι είναι στο σπίτι τους για τις γιορτές".

"Για λογαριασμό του συζύγου μου και του Barron, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους ανθρώπους Καλά Χριστούγεννα και μια χαρούμενη εορταστική περίοδο", δήλωσε η Πρώτη Κυρία.


Τη Δευτέρα, ο Λευκός Οίκος παρουσίασε τις χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις του. Το θέμα των διακοσμήσεων του φετινού έτους είναι “Time-Honored Traditions”.

Η Melania σχεδίασε το θέμα προς τιμήν των "200 χρόνων εορταστικών παραδόσεων στον Λευκό Οίκο".

Ένα διαφημιστικό βίντεο από το Λευκό Οίκο παρουσιάζει τα φετινά διακοσμητικά στοιχεία, και κάποια στιγμή κάνει ζουμ σε μια παραδοσιακή Φάτνη.

Οι Obama δεν χρησιμοποίησαν ποτέ τη λέξη "Χριστούγεννα" σε οποιαδήποτε από τις οκτώ Χριστουγεννιάτικες κάρτες τους.

Το 2009, η Χριστουγεννιάτικη κάρτα του Ομπάμα είπε “Seasons Greetings”. Τα άλλα χρόνια, οι κάρτες συχνά χρησιμοποιούσαν τη λέξη "διακοπές" (“holidays”)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

19 σχόλια:

Unknown είπε...

Άρχοντας Τραμπ, ο "μπαμπάς" αριστερών και φιλελέμπουρων.

Ανώνυμος είπε...

Βρε που φτάσαμε οι Χριστιανοί.
Να χαιρόμαστε για τα αυτονόητα!
Τέλος πάντων από το ολότελα...Αλλά

Το γυμνό μπαλέτο τι σχέση έχει με την Χριστιανική ηθική;
Μάλλον προσβάλλει η ολη σκηνοθεσία τον Χριστιανισμό παρά θετική είναι.
Και αυτό ανεξάρτητα από τι γράφουν στις κάρτες τους.
Το όλο σκηνικό , καλά Χριστούγεννα και ΓΥΜΝΟ
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ
ΙΣΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ...
ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ
- ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΖΟΜΑΣΤΑΝ- ΤΡΑΜΠ!

Ανώνυμος είπε...

Οι Παραδοσιακές αξίες υπερασπίζονται από έναν ηλικιωμένο μεγάλοεπιχειρήματα παντρεμένο με μια μοντέλα που θα μπορούσε να είναι κόρη του. Κάτι δεν πάει καλά στο σχήμα.

Γιάννης είπε...

Ο βλαχοαμερικάνος ζάμπλουτος πρόεδρος το πρότυπο του χριστιανού. Μας ξεπέρασες!

BASSstarlet είπε...

Πάντως τα λευκά παιδάκια, ήταν μειοψηφία...

Ανώνυμος είπε...

Ομολογω οτι ειμουν και ειμαι υπερ της εκλογης του Τραμπ, βεβαιως με ακρως συγκρατημενη αισιοδοξια για την θετικη προς το συνολο της Ανθρωποτητας αποτελεσματικοτητα της προεδρικης του θητειας (κακα τα ψεμματα- μας παιρνει ολους η μπαλλα με την πολιτικη των HΠA). Γιατι λογικο ειναι, οτι ειναι πολυ δυσκολο να ξηλωση με την μια το βαθυ εβραϊκο παρακρατος που εχουν εξυφανει οι εβραιοι σχεδον εδω και μια 100ετια στις ΗΠΑ.
Επειδη παρακολουθω σε ασχετες ωρες δορυφορικη τηλεοραση και "πιανοντας" κανα 2-3 καναλια της Αμερικης, βλεπω οτι ο Τραμπ ειναι πολυ πιο εξυπνος απ οτι τον ειχα κοψει. ΝΥρκεζος γαρ και μεσα στην μπιζνα απ' τα μικρατα του δεν θα περιμενες οτι θαταν και κατι λιγωτερο.
Βλεπω λοιπον ΠΩΣ εχει αρχισει να ξηλωνει την εβραϊλα απ' τα διαφορα ποστα μονο και μονο με το ν' αλλαξει μερικες θεσεις κλειδια στο υπουργειο Δικαιοσυνης.
Και εξηγουμαι:
Προσφατα, βγηκε στην φορα η βρωμια του Χολλυγουντ με πρωταγωνιστες εβραιους μεγαλοπαραγοντες, η οποια βρωμια να σημειωσω, ΠΟΤΕ δεν θα εβγαινε στην δημοσιοτητα με προεδρο στον Λευκο Οικο την Χιλαρυ η οποιονδηποτε απο τους υπολοιπους ρουφιανους που ησαν υποψηφιοι.
Η βρωμα ομως και η δυσωδια δεν σταματησε στο Χολλυγουντ αλλα οι αναθυμιασεις βγηκαν και σ' αλλα χωραφια, οπως στην Γερουσια, στο Κογκρεσο και τελευταια στους μεγαλοθεσιτες των αμερικανικων καναλιων. Ναι αυτων που διαπλαθουν καθημερινα την κοινη γνωμη των Αμερικανων, φωναζοντας για ισοτητες δικαιωματα γυναικων και αλλα καλουδια......
Και ω της εκπληξης!
Οι περισσοτεροι ειναι εβραιοι ή μαυροι. Δηλαδη οι φανεροι ....πολιτοφυλακες της "γυναικειας αξιοπρεπειας" ησαν οι ιδιοι που την απαξιωναν στην ζουλα. Και βλεπουμε οτι κατοπιν του "κυριου" Γουεϊνσταϊν εχουμε τον γερουσιαστη "κυριο" Αλ Φρανκεν, τον "κυριο" Ματτ Λαουερ του NBC, τον αντιπροσωπο "κυριο" Τζον Κονυερς και παει λεγοντας. Tο τραγελαφικο ομως ειναι οτι δεν ξευτιλιζονται μονοι αυτοι οι "κυριοι" σαν ατομα, αλλα ολοι τους ειναι δεδηλωμενοι δημοκρατες που κανουν την αρχηγο τους μια ονοματι Νανσυ Πελοσι να αναμασαει τα λογια της σαν αναχαραζουσα κατσικα.
Και προβλεπω να εχει μεγαλη συνεχεια το πραμα γιατι οι ...Χιλαρο/Σαντερικοι εχουν ξεσαλωσει τελειως και αφου τους τελειωσε το Russiagate τωρα το παιζουν ....ψυχιατροι κατηγοροντας τον Τραμπ οτι δεν ειναι στα καλα του οποτε δεν κανει και για προεδρος.
Εγω προσωπικα βλεπω να βγαινει πολυ βρωμα στην ατμοσφαιρα με παραιτησεις και καταδικες μπας και ανασανει λιγο ο κοσμος απο τους υποκινητες των ανθρωποσφαγων που ζουμε καθημερινα στην Μεση Ανατολη και αλλου.
Οσους σας ενδιαφερει ανμεινατε στο ακουστικο σας......

Η μικρουλα φραση του Τραμπ "Fake News" ειχε τεραστια σημασια λοιπον, οπως και η ευχη του προς τους Αμερικανους "Καλα Χριστουγεννα" ασχετα με ποσα μαυρακια ησαν στην εκδηλωση ή αν το μπαλετο ηταν γυμνο ή ημιγυμνο.
Αυτα ειναι του πισινου και της συναγωγης.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Ανώνυμος είπε...

Trump, Melania, Obama, Hillary, ειναι ολοι τους τοσο ψευτικοι τοσο φανερα πιονια που ουτε το δηθεν θεατρο της φιλο-χριστιανικοτητας τους δεν μπορω να απολαυσω. Ο Τραμπ μαζι με τον Πουτιν εχουν εξαπατησει εκατομμυρια απελπισμενους Χριστιανους και πατριωτες σε Αμερικη και Ρωσια και πραγματικα ειναι κριμα για την υποστηριξη που δεχθηκαν. Η απογοητευση των ψηφοφορων τους οταν καταλαβουν οτι οι δηθεν 'βαρβατοι αντρες' που λατρεψαν τοσο δεν ειναι παρα δυο ακομα πιονια του ιδιου παιχνιδιου αλλα με διαφορετικους ρολους, θα ειναι τεραστια. Οπως τεραστια ηταν κι η δικη μου οταν εμαθα για τις υπουλες αντι-Χριστιανικες κουμουνιστικες κινησεις-ματ του Πουτιν στην Ρωσια.

Ανώνυμος είπε...

@ ανωνυμος/η 4 Δεκεμβρίου 2017 - 1:05 μ.μ.

Τι λε ρε παιδι μου; Τοσο μισος εναντιον των Χριστιανων; Ειναι δηλαδη κι ο Ομπαμα χριστιανιος, για η Χιλαρυ;
Λες ο Πουτιν να αρχιζει να γκρεμιζει παλι τις ......συναγωγες στην Ρωσσια οπως ......"εκανε" παλια;


ΠΣκΦ


ΥΓ
Μη μου πεις οτι σε λενε και "Γιαννη"

Ανώνυμος είπε...

@ανώνυμος 4 Δεκεμβρίου 2017 - 7:09 μ.μ.(ΠΣκΦ)

Πολύ Σωστός!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να γραψεις κ που ακριβως παει η ειρωνεια. Θες να γινεις λιγο πιο ξεκαθαρος; Επισης εγω δεν εγραψα πουθενα οτι ο Ομπαμα η η Χιλαρυ ειναι Χριστιανοι. Τα φανταζεσαι αυτα που γραφεις;

Ανώνυμος είπε...

@ 5 Δεκ. 7:46μμ
Κοίτα.
Ότι γράφω δεν είναι για όλους.
Αλλά καλού-κακού ξανά διάβασε την πρώτη πρόταση του σχολίου σου.


ΠΣκΦ

Ανώνυμος είπε...

Ξερω τι εγραψα ανθρωπε μου, ισως εσυ θα πρεπε να προσεχεις τι διαβαζεις πριν ειρωνευτεις η το παιξεις εξυπνος. Αν δε θες να διευκρινισεις αυτο που εγραψες προβλημα σου, δε θα σε παρακαλεσω κιολας.

Ανώνυμος είπε...

Πριν αλεκτωρ λαλησει τρις κι αλλη ιουδαϊκη βρωμα οζει στον αερα.

-Η Μητροπολιτικη Ορχηστρα της Νεας Υορκης εθεσε σε διαθεσιμοτητα τον ....μαεστρο της, James Levine, μετα απο καταγγελιες για σεξουαλικη κακοποιηση νεαρων αγοριων εδω και 30 χρονια.-

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-42213054


Το αυτοξηλωμα ηδη εχει αρχισει. Δεν εχω ουδεμιαν αμφιβολια.




Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης


ΥΓ
Τωρα αν με ρωτησετε, πως ολοι αυτοι οι ιουδαιοι παιρνουν ολες αυτες τις θεσαρες αδυνατω να σας απαντησω. Δειτε ποιοι βρισκονται στο συμβουλιο της Ομoσπονδιακης Tραπεζας των ΗΠΑ (FED)

Ανώνυμος είπε...

Καλα χριστουγεννα μας ευχετε απο την πρωτευουσα του ισραηλ; την ιερουσαλημ; χαχαχα

Ahoy είπε...

Κε Στετσωνη εισθε ακριβης στην απεικονιση της σημερινης Αμερικης. Μια πινελια.Υπαρχει ρευμα αλλαγης ονοματων δι* απαλειψεως του σταιν. Ο Βαθυς Νοτος βραζει.

ikonsgr είπε...

Φίλε μου Κ.Ο. ,κινήσεις ανευ ουσίας και αξίας....
Για μένα ο τραμπ κράτησε-δε κράτησε κάνα 2μηνο, μετά την εκλογή του.
Με αρχή τον βομβαρδισμό του αεροδορμίου στην συρία (νομίζω κάπου τον μάρτιο) από τις αμερικανικές(=ροτσιλντ και σια) δυνάμεις, και την, ω του θάυματος, ακαριαία αντιστροφή της μέχρι τότε, ακραίας ρητορικής εναντίον του (από "φασίστας, ρατιστής, ναζί" έγινε ξαφνικά "καλός πρόεδρος"), φάνηκε ότι και αυτός ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ(=εκβιάστηκε; απειλήθηκε;, ότι και να ήταν, προφανώς ΕΝΕΔΩΣΕ) ήγουν, ΟΥΔΕΜΙΑ αλλαγή θα υπάρξει εις τα "κεντρικά" των αντίΧριστων χρηματεμπόρων-τοκογλύφων...
Κατά την ταπεινή μου άποψη, μόνο δύο ηγέτες υπάρχουν στον πλανήτη που αντιτάσονται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ : ΕΝΑΣ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΓΚ ΟΥΝ ΣΤΗΝ Β.ΚΟΡΕΑ!! ;-)))

ΟΟΟΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ,ΑΠΛΑ....ΡΟΥΦΑΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε ikonsgr
θα διαφωνησω στα σημεια μαζι σου.
Οι εβραιοι ("κεντρικα" των αντιΧριστων χρηματεμπορων-τοκογλυφων...) οπως θελεις πες τους, αλλα αυτοι ειναι, εχουν χτισει το υπογειο και βαθυ παρακρατος τους στις ΗΠΑ τα τελευταια 100 χρονια. Στην Ευρωπη τοχουν χτισει αρκετους αιωνες πισω. Οποτε καταλαβαινεις οτι για οποιονδηποτε στην εξουσια ειναι πολυ δυσκολο να τους το γκρεμισει σε μια μερα.
Εκτος και μαζευτουν 3-4 Στρατηγοι των ΗΠΑ με ορχεις και παρουν την κατασταση στα χερια τους ξαφνικα. Λιγο ισχνο το βλεπω αλλα ειναι πιθανο γιατι εχει παραγινει το κακο.
Οπως εχω γραψει και αλλου, ο Κοσμος του σημερα θα νιωσει ελευθερος ΜΟΝΟΝ οταν ελευθερωθει η Παλαιστινη. Και μην ξεχνας οτι η διπλωματια εχει πολλες πτυχες και παρακλαδια.
Η υποσχεση Τραμπ να μεταφερει την πρεσβεια του στα Ιερα Σολυμα πιθανως να εχει παγιδες για δαυτους. Ο χρονος θα δειξει.
Και προσθεσε τους Ιρανους αγιατολαδες, στους Πουτιν και Κιμ.


@ Ahoy
Καλε/η μου φιλε/η, προσπαθω στα σχολια μου να ειμαι οσο πιο πολυ ειλικρινης και ακριβης μπορω, (οπως οι μαθηματικοι με τους αριθμους τους) αλλιωτικα δεν θα ειχε σημασια να σχολιαζω.
Γνωριζω καπως, την πραγματικοτητα της πολιτικης καταστασης των ΗΠΑ γιατι εχω φιλαρακια ιδιως στον Βαθυ Νοτο και μιλαμε τακτικα ανταλλασωντας αποψεις. Σε πληροφορω οτι δεν βραζει μονο ο Βαθυς Νοτος αλλα ΟΛΗ η Αμερικη, παρα την καθημερινη παραπλανηση των αμερικανων απο τα εβραϊκα ΜΜΕ παραπληροφορησης.
Σου ευχομαι καλες Θαλασσες.


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

Andrew είπε...

O Tραμπ και με την μεταστραφήσα στον Ιουδαϊσμο κορη και τον Ιουδαίο γαμπρο, πολεμάει τους Εβραίους; Και βέβαια όχι, και φανηκε περιτρανα με την αναγνώριση της Ιερουσαλημ ως πρωτευουσας του Ισραηλ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Κοκκινε Ουρανε, επειδη θαυμαζω πολυ τη σελιδα σου και σας θεωρω πολυ ψαγμενους θελω να κανω μια ερωητηση. Βλεπω οτι γενικα εχετε πειστε απο το παραμυθακι του λαικιστη Τραμπ οτι ειναι κ καλα πατριωτης, οπως εχουν πειστει και πολλοι αλλοι πατριωτες με καλες προθεσεις. Αυτο που δε καταλαβαινω ειναι το γιατι μια τοσο ψαγμενη σελιδα σαν κι εσας και ομαδα, εξακολουθει να ειναι τοσο ανενημερωτη σχετικα με τα αποκαλυφθεντα πια πιοναι, Τραμπ και Πουτιν που τον τελευταιο ειδικα καιρο κανουν ο,τι μπορουν για να δειξουν το πραγματικο τους προσωπο. Βλ. τη τελευταια τραγικη συμπεριφορα του Τραμπ που προκαλεσε αιματοκυλισμα στη Γαζα και για ακομα μια φορα εδειξει ποσο υποχειριο των Σιωνιστων ειναι πραγματικα. Δηλαδη συγνωμη κιολας αλλα τι νοημα εχει να ειστε ψαγμενοι γι'αλλα κι αλλα και να μην βλεπετε το προφανες μπροστα σας? Εδω μιλαμε ο ανθρωπος γραφει 'πιονι΄' στο κουτελο του κι εσεις καθεστε και του αφιερωνετε τη μια αναρτηση μετα την αλλη, παριστανοντας οτι ειναι καποιος 'επαναστατης' ο μπουλης. Βγαλτε τον και ηρωα τον ξεπουλημενο να μας φλομωσετε στο τελος.