Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Εάν μια ταινία είναι κατά των μαύρων λέγεται «ρατσιστική». Εάν είναι κατά των μουσουλμάνων λέγεται «ισλαμοφοβική». Εάν είναι κατά των γυναικών λέγεται «μισογυνική». Εάν είναι κατά των λευκών χριστιανών ανδρών λέγεται «καταπληκτική τηλεοπτική σειρά»

Η αμερικανική τηλεοπτική σειρά 10 επεισοδίων The Handmaids Tale, που ξεκίνησε να μεταδίδεται στις ΗΠΑ από το συνδρομητικό streaming κανάλι Hulu (το 30% το έχει η Disney) τον Απρίλιο του 2017, βασίζεται στο ομώνυμο ‘δυστοπικό’ sci-fi μυθιστόρημα του 1985 της Καναδέζας φεμινίστριας αριστερής άθεης συγγραφέως Margaret Atwood (φώτο κάτω). 
 Πρωταγωνιστεί η αμερικανίδα ηθοποιός Elisabeth Moss, που ανήκει στην αίρεση της Σαηεντολογίας και αποκαλεί τον εαυτό της «φεμινίστρια». Θεωρείται βέβαιο ότι η «πετυχημένη» αυτή σειρά θα βρει τον δρόμο της -αργά ή γρήγορα- προς την Ευρώπη, ώστε και οι ευρωπαίοι μαζάνθρωποι να την απολαύσουν στις μικρές τους οθόνες.

Το “The Handmaid's Tale” είχε εμφανισθεί ως κινηματογραφική ταινία και το 1990, με γνωστά ονόματα μάλιστα, όπως η Natasha Richardson (ως Kate/Offred), η Faye Dunaway (Serena Joy), ο Robert Duvall (The Commander, Fred), ο Aidan Quinn (Nick) και η Elizabeth McGovern (Moira). Η εποχή εκείνη προφανώς δεν προσφερόταν για την αριστερή φεμινιστική αντι-λευκή φρενίτιδα που σαρώνει τα πάντα σήμερα και για αυτό, παρά το αξιόλoγο cast, η ταινία του 1990 έμεινε γενικώς άγνωστη. Προσέξτε μόνο (κάτω) την σημαία της «Δημοκρατίας της Gilead»….

Η πλοκή του μυθιστορήματος είναι ότι μετά από έναν περιορισμένης έκτασης πυρηνικό πόλεμο με τους Σοβιετικούς ή κάποια οικολογική καταστροφή - τέλος πάντων δεν είναι σαφές τι ακριβώς έγινε - οι περισσότερες γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν γίνει στείρες. Τότε γίνεται πραξικόπημα από την χριστιανική δεξιά και οι ΗΠΑ μετατρέπονται σε μια λευκή θεοκρατική χριστιανική φονταμενταλιστική πατριαρχική μισογυνιστική ολοκληρωτική πολιτεία (που λέγεται Gilead), όλες οι γυναίκες υποχρεώνονται να σταματήσουν να εργάζονται, τα δικαιώματά τους ακυρώνονται έτσι ώστε να κρατούνται κυριολεκτικά γυμνές και στην κουζίνα, ενώ οι ανώτερες τάξεις της λευκής φονταμενταλιστικής χριστιανικής κυβέρνησης παίρνουν τις γόνιμες γυναίκες για να κάνουν μαζί τους παιδιά. Οι περισσότερες από αυτές τις γόνιμες σκλάβες είναι πολιτικές κρατούμενες - φεμινίστριες, λεσβίες, θρησκευτικές μειονότητες, που ήταν γνωστό ότι ήταν αντίθετες με τις αξίες του καθεστώτος. Το καθεστώς είναι ένα είδους «χριστιανικού» ISIS με εξευτελισμούς γυναικών, βιασμούς, βασανιστήρια, κόψιμο χεριών και δαχτύλων, βγάλσιμο ματιών και λοιπά.

Έχουμε θα λέγαμε ένα μείγμα από “Scarlet Letter” ("Άλικο Γράμμα"), “Brave New World”, “1984” με πρακτικές ISIS και ολίγον άρωμα Βόρειας Κορέας

Με εμάς ποτέ θα ασχοληθεί κανένας κουλτουριάρης λίμπεραλ;
Αλλά επειδή έχουμε να κάνουμε με αριστερή καραμπινάτη προπαγάνδα, ας βγάλουμε τα "ενοχλητικά" (ISIS και Βόρεια Κορέα) και ας αφήσουμε τον θεατή να πιστέψει ότι το καθεστώς όπου οι γυναίκες κακοποιούνται, βιάζονται, ξυλοφορτώνονται και ταπεινώνονται, οι λεσβίες απαγχονίζονται δημόσια, οι κλειτορίδες κόβονται, το διάβασμα για τις γυναίκες, είναι απαγορευμένο και τους επιτρέπεται να μιλάνε μόνο για ψώνια ή τον καιρό, η εμφάνισή τους είναι πανομοιότυπη και αυστηρά σεμνή, (κόκκινα μακριά φορέματα και λευκά καπέλα, για να κρύβουν τα πρόσωπα τους), περπατούν αργά και σταθερά, κοιτάζοντας μόνο μπροστά τους, δεν απεικονίζουν κάποια ισλαμική κοινωνία, αλλά μια.... χριστιανική. 
ΘΑ μπορούσαν όλοι αυτοί να είναι χριστιανοί. Δεν θα μπορούσαν;
Επίσης, οι γυναίκες στην "Δημοκρατία της Gilead" δεν έχουν πλέον δικό τους όνομα, αλλά παίρνουν τα ονόματα των αντρών που τις "κατέχουν" - για παράδειγμα, η πρωταγωνίστρια που λέγεται June, γίνεται “Offred” επειδή είναι "του Fred" (κάτι σαν το δικό μας Γιώργαινα, Θανάσαινα κλπ).

Περιττό να πούμε ότι και σε αυτή την ταινία οι "καλοί" χαρακτήρες είναι μαύροι ή λεσβίες, ενώ η πρωταγωνίστρια είναι παντρεμένη με μαύρο και έχουν και παιδάκι (σκουρόχρωμο και κοριτσάκι!). Και όλοι οι "κακοί" είναι λευκοί.

Οι στείρες γυναίκες είναι είτε σύζυγοι ισχυρών ανδρών, είτε υπηρέτριές τους. Οι γόνιμες γυναίκες είναι "handmaids" (δούλες), αναγκασμένες να υποβληθούν σε τελετουργικό βιασμό με την ελπίδα ότι θα φέρουν παιδιά για την άρχουσα τάξη. Όταν το κάνουν, ο πατέρας και η σύζυγος τους παίρνουν το παιδί τους. Στη συνέχεια τις στέλνουν να ζουν με ένα άλλο ζευγάρι και να κάνουν το ίδιο πράγμα ξανά, παράγοντας παιδιά που είναι βιολογικά δικά τους αλλά δίνονται στις προνομιούχες, στείρες γυναίκες και τους συζύγους τους.

Στην θεοκρατία του The Handleid's Tale βλέπουμε τα παιδιά να χωρίζονται βίαια από τους γονείς τους. Επίσης, οι έχουσες ομοφυλοφιλικές τάσεις, ονομάζονται «προδότριες του φύλου» (gender traitors). Η ομοφυλοφιλική δραστηριότητα τιμωρείται με θάνατο. Η Moria στο έργο, είναι και μαύρη και ομοφυλόφιλη και ακτιβίστρια. Η ηθοποιός που την υποδύεται (Samira Wiley) είναι όντως ομοφυλόφιλη και μάλιστα "παντρεμένη" με γυναίκα. 
Η Ofglen (Emily), που συνάπτει σχέση με άλλη γυναίκα, υποβάλλεται σε ακρωτηριασμό των γυναικείων γεννητικών οργάνων έτσι ώστε να "μην θέλει αυτό που δεν μπορεί να έχει". Ο διοικητής Warren καταδικάζεται σε κόψιμο χεριών επειδή είχε σχέση με τη γυναίκα του.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Στην εποχή μας με μια χριστιανική δεξιά στις ΗΠΑ να είναι τελειωμένη ή να βρίσκεται σε πλήρη εξασθένιση και ένα φανατικό ισλάμ να εξαπλώνεται ραγδαίως στην Δύση και να ισχυροποιείται (με τις ευχές των «προοδευτικών» κυβερνήσεων), επιβάλλοντας τον σκοταδιστικό νόμο της Σαρία, με μια χοντροειδέστατη προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας, του φεμινισμού και κάθε αριστερής "προοδευτικής" αρλουμπολογίας, με μια συστηματική λυσσαλέα κρατική και παρακρατική επίθεση σε κάθε παράδοση, με ομοφυλόφιλους σε πρωθυπουργικούς θώκους και χριστιανούς σε κελιά, πόσο φυσιολογικό είναι να μεταφερθεί στην οθόνη ένα τέτοιου είδους μυθιστόρημα που γράφτηκε στις αρχές της δεκαετίας του '80, την εποχή δηλαδή, της Θάτσερ, της πρώτης θητείας του Regan, και την άνοδο της επιρροής της χριστιανικής δεξιάς των Pat Robertson / Jerry Falwell στις ΗΠΑ; Δεν θέλει πολύ σκέψη. Οι αριστεροί / λίμπεραλ, που ζουν στον δικό τους κόσμο, και θεωρούν οτιδήποτε κινείται έξω από τα όρια του θολού μυαλού τους «φασίστα» και «ναζί», συνηθίζουν να βλέπουν παντού «φαντάσματα» ή επίτηδες τα κατασκευάζουν (το χρήμα ρέει άφθονο γαρ) προκειμένου οι αποβλακωμένες μάζες να παραμείνουν αποβλακωμένες και μάλιστα να αποβλακωθούν ακόμα περισσότερο, ώστε να μην χαλάσει το εκτρωματικό όραμά τους.
Η μόνιμη δικαιολογία γιατί τα μυαλά των αριστερών γεννάνε τέτοιου είδους «καλλιτεχνικά» εκτρώματα του είδους The Handleid's Tale και πουλάνε (με πολύ υψηλές πωλήσεις το βιβλίο), είναι η υστερία που προέκυψε από την άνοδο του Τραμπ (φτυστός ο Χίτλερ για αυτούς) και ένας γενικότερος «φόβος» (οι αριστεροί διακατέχονται από εμμονές και ακατανόητες φοβίες, αλλά τον όρο «-φοβικοί» τον κολλάνε στους άλλους) μήπως σταματήσει ο κόσμος να είναι «προοδευτικός» (δούλος των ορέξεών τους) και επικρατήσει το «μίσος» (όχι το δικό τους) και το «σκοτάδι» (όχι του δικού τους μυαλού).



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτα δυση.......η επιβολη πλεον τετοιων ψευδοκουλτουριαρικων ιδανικων εχει ξεπερασει πλεον τα ορια.....σοδομα και γομορα εχουμε γινει....οταν σκασει το καζανι.....ωχ ωχ ωχ... τι εχει να γινει....πολυ λυπηρο, αλλα οπως φαινεται ειναι καθοδον....

ΔΟΞΑ ΤΗ ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ είπε...

Να τους συμπονούμε όμως διότι έχουν και έναν πραγματικό αμείλικτο ισόβιο διώκτη, τον καθρέφτη. Τους βλέπεις στις πορείες τα αριστερά

Ανώνυμος είπε...

Η φυσιογνωμία της συγγραφέως στη φωτογραφία μου κίνησε την περιέργεια και να τι βρήκα: Η Margaret Eleanor Atwood έχει δύο αδέλφια, τον Harold και την Ruth.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ρατσιστικη ισλαμοβοφικη και σεξιστικη;

καλως ειναι,αναφαιρετο ανθρωπινο δικαιωμα και τα τρια και οποιος τα διωξει απλως τα καταπιεζει ανοιχτα και τα στερει

οσο δικαιωμα ειναι τα αναποδα δηλαδη.


Οι ιστορικοι φορεις των ανωτερων πολιτισμων υπηρξαν παντα

1.οι λευκοι

2.οι αρσενικοι

3. οι αυτοχθονες πολιτισμοι (κυριως χριστιανικοι τυπικα)

ε λοιπον ακριβως αυτα τα 3 δεχονται γενικευμενη γενοκτονικη επιθεση απο τους εχθρους τους

μαλιστα και αποστατες απο τις 3 αυτες ομαδες προς γενοκτονια εχουν αλλοτριωθει και μετατραπει σε γενιτσαρους τους καθοτι συχνα τους λειπει καποια απο τις ιδιοτητες και εχει χαθει.

εντυπωσιακο ειναι οτι ενω οι επιθεσεις και τα συμφεροντα των εχθρων τους εχουν γινει δικαιωματα απο τα εμφανως εχθρικα κρατη ,μετα την ηττα στους παγκοσμιους πολεμους ακριβως αυτων των φορεων ανωτερων πολιτισμων ως ρυθμιστες των κοινωνιων ,τα δικαιωματα αυτων των λευκων αρσενικων και αυτοχθονων οχι μονο συστηματικα καταπιεζονται και αφαιρουνται χωρις οι ιδιοι να το εχουν αντιληφθει ακομη,ειναι δηλαδη σε μια προδιεκδικητικη ιστορικη φαση επανακατακτησης τους


αλλα εχουν μετατραπει και σε ποινικα εγκληματα απο το εκαστοτε κρατος και ολα σε συμφωνια σαν μια ορχηστρα!

ετσι ενω η πουστια ειναι δικαιωμα και υπερηφανεια,η ομοφοβια οπως την λενε παλι για να δημιουργησουν εντυπωσεις σε επιπεδο προπαγανδας εννοιων και ψυχολογικων επιχειρησεων καμψεως φρονηματος εχθρου, απαγορευεται ποινικα να ειναι επισης δικαιωμα και υπερηφανεια!

οχι απο τους εχθρους της ομοφοβιας αλλα απο την κρατικη καταπιεση !

ακομη και ο χριστιανισμος με τους ηγητορες του ενω βρισκεται υπο διωγμο ,επιτιθεται και αυτος στους 3 φορεις και παραχωρει την χριστιανικη ηθικολογια ως οπλο στους εχθρους τους και τελικα και αυτου!

ακομη και οι καλογεροι στο αγιο ορος εχουν αλλοτριωθει απο το χρημα και τον υλισμο και ο χριστιανισμος σερνεται πισω απο την γενοκτονια αυτη που ομως περιλαμβανει και αυτον με τον οικουμενισμο σαν παναιρεση προσαρμογης στον πολιτιστικο μαρξισμο του κεφαλαιου !

θα πρεπει λοιπον να γινει κατανοητο και να επιδιωχθει


1. ο ρατσισμος ειναι θεμελίωδες ανθρωπινο δικαιωμα και καταπιεζεται συστηματικα με διωξεις απο τα κρατη

2. ο αντρισμος ειναι ανθρωπινο δικαιωμα και σημερα καταπιεζεται απο τα κρατη με αφαιρεση του


3. η ομοφοβια ειναι ανθρωπινο δικαιωμα ,ο αυτοχθονος πολιτισμος ειναι ανθρωπινο δικαιωμα απεναντι στην λαθρομεταναστευση οπως και ο αντισημιτισμος οσο δικαιαωμα ειναι και ο διωγμος στη λευκη φυλη η τον χριστιανισμο

οπως και η ισλαμοφοβια ειναι δικαιωμα αναφαιρετο και ελευθερια υπο διωγμον απο τα καταπιεστικα καθεστωτα

υπαρχει κανενας φυσικος κανονας καμια μαθηματικη φορμουλα που αποδεικνυει το αντιθετο;


4. ο φασισμος ειναι ανθρωπινο δικαιωμα οσο ο ισλαμισμος ο καπιταλισμος η ο μαρξισμος-αναρχισμος

εξαλλου ο αυταρχισμος των λευκων αρσενικων και αυτοχθονων ειναι δικαιωμα οσο και ο αυταρχισμος των υπολοιπων εχθρων τους προς αυτον



ειναι καιρος οι προς γενοκτονια να αντιληφθουν οτι θα πρεπει να τα διεκδικησουν ολα αυτα ως δικαιωματα

οι εχθροι τους θα μιλουν για εγκληματα αλλα αυτοι θα μιλουν για ανθρωπινα δικαιωματα που καταπιεζονται και απαιτουν να τους αποδοθουν και να παψει η καταδιωξη τους

μηπως ετσι δεν ξεκινησε και η επιθεση των εχθρων τους εναντιον τους;με κατασκευη ατζεντας που παρουσιαστηκε ως δικαιωματα που καταπιεζονταν

αντιγραψτε τους εχθρους και διεκδικηστε ως ανθρωπινα δικαιωμα υπο διωγμο οσα σαν αφαιρουν ως εγκληματιες

μηπως αυτο δεν εκαναν και τα κομμουνια π.χ η οι ανωμαλοι;


Ανώνυμος είπε...

μονον αν περασουν σε αντεπιθεση και διεκδικησουν τα δικαιωματα τους που οι εχθροι τους αποδιδουν ως κατηγοριες εγκληματικες και ποινικοποιουν ,μονον με δικαιωματισμο οι λευκοι αρσενικοι αυτοχθονες πληθυσμοι θα αποφυγουν την γενοκτονια

αν τους πουν δολοφονους ,θα ειναι οσο και αυτοι που τους κατηγορουν και γενοκτονουν
ουτε ιντσα λιγοτερο δικαιωμα απο οσο εχουν αυτοι

οτι και να πουν ειναι απλα δικαιωμα που καταπιεζεται


με το να κρυβονται απο τους κατηγορους-καταπιεστες-διωκτες-γενοκτονους τους-δικαιωματιστες για τα δικαιωματα τους ,τον αντισημιτισμο τον ρατσισμο τον φασισμο την ομοφοβια και ολα τα αυτα που καταπιεζονται και διωκονται στο ονομα τους και ως μεσον ηθικης αποδοχης της στερησης δικαιωματων ενω ειναι το συμφερον τους και ανθρωπινο δικαιωμα ,δεν κανουν τιποτα απο το να γενοκτονουνται και να στερουνται δικαιωματα με την καταπιεση να αυξανει

ειναι δειλοι και οταν η δειλια υποχωρει ερχεται η καταπιεση που εγκληματοποιει τα δικαιωματα τους και τα αφαιρει ως δηθεν εγκληματα.



πρεπει να διεκδικησουν ολα οσα τους αποδιδουν ως κατηγοριες ,γιατι ειναι δικαιωματα τους που τους αφαιρουνται και οχι φυσικα εγκληματα οπως οι γενοκτονοι τα μετατρεπουν με την υποταγη τους

οτι ειναι για αυτους εγκλημα ειναι για τον κατασκευασμενο λευκο αρσενικο φορεα πολιτισμου και ...εγκληματια ανθρωπινο δικαιωμα που του στερηθηκε απο αυτους.

οπως οι πουστηδες καταφεραν να διαστρεψουν την αληθεια και να καθυποταξουν τα πλξθη ακομη και μεσα στους λευκους αρσενικους αυτοχθονες,με πλυση εγκεφαλου και χριστιανικα μπουρδολογηματα καλα καμουφλαρισμενα περι μισους και αγαπης και δικαιωματισμου,ετσι πρεπει να αντεπιτεθουν μπαινοντας σε θεση θυματος και διωκομενου που στερειται δικαιωματα του,το καταφεραν αυτοι αρα μπορει ο καθενας.


οσο για το μισος και την αγαπη,μη χριστιανοι χρησιμοποιουν κατα λευκων αρσενικων και αυτοχθονων ακριβως χριστιανικα σχηματα για να κερδισουν την υποταγη τους και να τους προκαλεσουν συγχυση

προκειται για χρηση ψυχολογικου πολεμου με τα οπλα των θυματων!

η αγαπη ομως που αυτοι λεν ειναι προς τον σατανισμο ειναι δαιμονικη η αγαπη τους


και το μισος που ανιδιαστελλουν για να δημιουργησουν εντυπωσεις,ειναι μισος ιερο και δικαιο

στρεφεται εναντιον του δαιμονικου που αυτοι αγαπουν!

υπαρχει λοιπον ιερο μισος και δικαιο ενω η αγαπη μπορει να ειναι και δαιμονικη


και καντε το μισος δικαιο και την αγαπη τους να μοιαζει σατανικη,σπονδη αγαπης στον σατανα τους

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Mια χαρά τα λες ανώνυμε 11:21 και 11:27 μ.μ.
...αλλά αυτοί για να τα πετύχουν όλα αυτά που έχουν πετύχει ως τώρα -την ιστορική τους αυτή διαστρέβλωση η οποία έχει κερδίσει μεγάλο έδαφος στις δηθενομάζες που θέλουν να θεωρούνται πολιτισμένες κ πολιτικά ορθές- έχουν βασιστεί στην προπαγάνδα μέσω του τύπου, τιβι, μκο, σινεμα κλπ, στα οποία έχει πέσει ΑΦΘΟΝΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ χρήμα, πράγμα το οποίο εμείς δεν έχουμε. Αυτοί είναι οι έχοντες και κατέχοντες, αυτοί ελέγχουν και όλες τις κυβερνήσεις, τις οποίες εξαγοράζουν ή εξαναγκάζουν να νομοθετούν κατά το δοκούν των ανωμαλιών τους.
Θέλουν λοιπόν αυτά τα αντίποινα τα οποία προτείνεις, ισχύ, σχεδιασμό και μπάτζετ!

Dimitris D είπε...

Την τρέχουσα κατάσταση της ΝΤΠ θα την διαδεχθεί μια υπέρ συντηρητική κατάσταση από την ΝΤΠ, η οποία θα κυνηγήσει τους ακτιβιστές και όλους τους χρήσιμους ηλίθιους που έφεραν την ΝΤΠ, για να μην κάνουν αντεπανάσταση.
Αυτά λέει ο Yuri Bezmenov στο Art of Subversion, ως πρώην πράκτορας της σοβιετικής Ένωσης που προσπαθούσε να σπείρει αριστεροσυνη παντού. Επίσης λέει ότι κάτι στραβό κάνει ο λαός και η ΝΤΠ το εκμεταλλεύεται, η ΝΤΠ δεν προκύπτει από παρθενογένεση!

Ανώνυμος είπε...

Εάν οι μαρξιστές πάψουν να έχουν εχθρό, θα πάψει και ο λόγος ύπαρξης τους.
(Θα πάψουν δηλαδή να υπάρχουν και οι ίδιοι. Σκεφθείτε το λίγο και ως εκ τούτου μην εκνευρίζεσθε με τις επιθέσεις των κομμουνιστών. Ισως εάν τους επιτίθεστε και εσείς να τους δίνετε... ζωή.
Επομένως οι Ελληνες ας σκεφθούμε τι πρέπει να κάνουμε ...)

Φαντασθείτε ΑΠΛΑ να είστε σε ένα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ αμφιθέατρο και να ανέβει ο γενικός γραμματέας του παγκόσμιου κομμουνιστικού κόμματος στο βήμα και να ανακοινώσει :

Ολοι οι εχθροί μας εξολοθρεύτηκαν.
Δεν υπάρχουν πλέον εχθροί της αταξικής κομμουνιστικής κοινωνίας. Το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα.
Ξεκινήστε αύριο να πάτε ο κάθε ένας όπου νομίζει – ως εργάτες χωρίς αφεντικά – ούτως ώστε να προσφέρετε ανάλογα με τις δυνατότητες σας και να απολαύσετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Και όλα αυτά σε μία παγκόσμια κοινωνία των
7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων …
Πιστεύω πως αυτόματα oι κομμουνιστές θα τρελαίνονταν…

Απλά ρωτήστε τους.
Για αυτό παλεύεται ;
Και θέλετε να σας πάρουμε και στα σοβαρά;

Ισως εάν συνειδητοποιήσουν για ποιο λόγο παλεύουν** - και μάλιστα να πραγματοποιηθεί αυτό κατά την διάρκεια της δικής τους ζωής ετσι που να απολαύσουν τον επίγειο παράδεισο – ΕΠΙΓΕΙΟ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ , ΟΧΙ οι γενεές μετά από …7.000.000.000* χρόνια , ΟΙ ΙΔΙΟΙ – να σταματήσουν και να ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ …

Υ.Γ.
Ειδικά για εμάς τους Ελληνες απεδείχθη περίτρανα πως οι κομμουνιστές στην χώρα μας ΜΟΝΟ ζημιά έκαναν στους εργάτες που υποτίθεται πως είναι η τάξη για την οποία αγωνίζονται. Οποιονδήποτε εργάτη και εάν ρωτήσεις για το πότε ηταν καλλίτερα , επί Παπαδόπουλου η τώρα , η απάντηση είναι η προφανής.
Εργάτη –αγρότη πραγματικό, όχι ξύστη η τραγουδο-ηθοποιο-παπαγαλο-μεγα-βιομήχανο!
Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρουμε την προφανή απάντηση ...να ζούσε Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ...ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ*!!!

Σε ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ δε επίπεδο , η ζημιά που έχουν κάνει στο Ελληνοχριστιανικό έθνος μας , από τότε που έκαναν την εμφάνιση τους , εδώ και 100 χρόνια , ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!
Αρα τι απομένει ακόμα και εάν αγωνίζονται για κομμουνισμό σε ένα κράτος;
ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ…

**Ας μην ξεχνούν οι κομμουνιστές πως ταξική πα΄λη σημαίνει :
Πολεμώ εναντίον του ΕΘΝΟΥΣ μου , γίνομαι δηλαδή γενίτσαρος, ψεύτης ανήθικος δοσίλογος δολοφόνος προδότης βιαστής εκβιαστής και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί , σύμφωνα με τα οσα ο Λενιν διδάσκει - ο σκοπός αγιάζει τα μέσα - για να επιτευχθεί ο παγκόσμιος κομμουνισμός σε ...*χρόνια!
Εάν αξίζει η όχι το ξέρει και πάλι ο ενας και μοναδικός αδιάψευστος μάρτυρας.
Ο ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ!

Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ είπε...

Ραβίνος αποκαλύπτει το σχέδιο για γενοκτονία των λευκών
http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2017/07/blog-post_9.html