Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ινστιτούτο Gatestone: Άτεκνοι ευρωπαίοι ηγέτες «μας σέρνουν υπνωτισμένους στην καταστροφή»

(CNSNews.com) - Επειδή κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης δεν έχουν παιδιά, δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι μητέρα ή πατέρας και επομένως δεν έχουν "λόγο να ανησυχούν για το μέλλον της ηπείρου", ανέφερε το Ινστιτούτο Gatestone.

Ποτέ δεν υπήρξαν τόσοι άτεκνοι πολιτικοί να οδηγούν την Ευρώπη όπως σήμερα, λέει το άρθρο που υπογράφει ο Ιταλός δημοσιογράφος Giulio Meotti. Είναι ‘μοντέρνοι’, ‘ανοιχτόμυαλοι’ και πολυπολιτισμικοί και γνωρίζουν ότι "όλα τελειώνουν μαζί τους". Βραχυπρόθεσμα, η ατεκνία είναι μια ανακούφιση, καθώς σημαίνει καμία δαπάνη για οικογένειες, καμία θυσία και καμία διαμαρτυρία για τις μελλοντικές συνέπειες. Όπως έλεγε μια ερευνητική έκθεση που χρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση: "No kids, no problem!".

Το άρθρο αναφέρει ειδικά την Γερμανίδα καγκελάριο Angela Merkel, τον Ολλανδό πρωθυπουργό Mark Rutte, τον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, τον πρωθυπουργό της Σουηδίας Stefan Löfven, τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Xavier Bettel και την πρωθυπουργό της Σκωτίας Nicola Sturgeon.

Ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου (δεξιά) "με τον σύζυγό του"
"Η κατάσταση της χωρίς παιδιά Μέρκελ αντικατοπτρίζει τη γερμανική κοινωνία: το 30% των Γερμανίδων δεν έχει παιδιά, σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ποσοστό που αυξάνεται μεταξύ των γυναικών αποφοίτων πανεπιστημίων φτάνοντας στο 40%", ανέφερε το Gatestone.

Το Ινστιτούτο Gatestone είναι ένα μη κερδοσκοπικό think tank διεθνούς πολιτικής και "αφιερωμένο στην εκπαίδευση του κοινού σχετικά με το τι παραλείπουν να αναφέρουν τα mainstream media" σε θέματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα, η δημοκρατία, το κράτος δικαίου και η εθνική ασφάλεια. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ο πρώην Πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών John Bolton.

Κάνοντας αναφορά στον Γερμανό φιλόσοφο Rudiger Safranski, το άρθρο λέει για τους ελίτ ευρωπαίους ηγέτες : «για τους άτεκνους, το να σκέφτονται με γνώμονα τις επόμενες γενεές είναι κάτι που δεν έχει συνάφεια. Ως εκ τούτου, συμπεριφέρονται όλο και περισσότερο σαν να είναι οι τελευταίοι (στον κόσμο) και βλέπουν τους εαυτούς τους σαν να στέκονται στο τέλος της αλυσίδας».

«Η Ευρώπη αυτοκτονεί ή τουλάχιστον οι ηγέτες της αποφάσισαν για την αυτοκτονία της», έγραψε ο Douglas Murray στους Times. «Η σημερινή Ευρώπη έχει ελάχιστη επιθυμία να αναπαράγει τον εαυτό της, να πολεμήσει για τον εαυτό της ή ακόμα να υπερασπιστεί τον εαυτό της σε μια διαφωνία». Ο Murray, στο νέο του βιβλίο, με τίτλο The Strange Death of Europe («Ο περίεργος θάνατος της Ευρώπης»), το ονόμασε αυτό «μια υπαρξιακή πολιτισμική κούραση».
 
Με το να μην έχουν παιδιά, οι πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης ουσιαστικά αυτοκτονούν. Αντί να ενθαρρύνουν το γάμο, την τεκνοποίηση και την οικογένεια, οι ηγέτες προσκαλούν τους μετανάστες να έρθουν και τους φροντίζουν σαν μια μητέρα.

«Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Μέρκελ, που δεν έχει παιδιά, έχει ονομαστεί “η συμπονετική μητέρα” των μεταναστών», γράφει το άρθρο  του Gatestone. «Την Μέρκελ προφανώς δεν την νοιάζει αν η μαζική εισροή αυτών των μεταναστών θα αλλάξει τη γερμανική κοινωνία, πιθανώς για πάντα». 

Σε αντίθεση με την ευρωπαϊκή ελίτ, οι μουσουλμανικές οικογένειες έχουν πολλά παιδιά, γράφει το άρθρο και σημειώνει ότι ο Τούρκος ηγέτης Ερντογάν ενθάρρυνε τους «μουσουλμάνους να κάνουν πέντε παιδιά» και οι ισλαμιστές ιμάμηδες παροτρύνουν τους πιστούς να «κάνουν πολλά παιδιά» για να κατακτήσουν την Ευρώπη. Οι οπαδοί της ισλαμικής υπεροχής δημιουργούν έντονα μια σύγκρουση πολιτισμών μέσα στην Ευρώπη και απεικονίζουν τις δυτικές χώρες που τους φιλοξενούν να είναι υπό κατάρρευση: χωρίς πληθυσμό, χωρίς αξίες και εγκαταλείποντας τον δικό τους πολιτισμό».
Τυχαία εξώφυλλα γνωστών περιοδικών. Δεν θέλουν να περάσουν κάποιο μήνυμα. Είναι εντελώς αθώα τα εξώφυλλα.
"Οι ευρωπαίοι ηγέτες μας οδηγούν υπνωτισμένους στην καταστροφή", γράφει το άρθρο. «Τι τους νοιάζει, αν στο τέλος της ζωής τους η Ευρώπη δεν θα είναι πια Ευρώπη;»

Σύμφωνα με τη Eurostat, το ποσοστό γονιμότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν 1,58 ζωντανές γεννήσεις ανά γυναίκα το 2015. Το 2010 το ποσοστό ήταν 1,68. Για να διατηρηθεί ένας πληθυσμός σταθερός χωρίς εισροή μεταναστών, ο ρυθμός γονιμότητας πρέπει να είναι 2,1.

Αναφερόμενος σε άλλες ευρωπαϊκές στατιστικές, το Gatestone ανέφερε ότι το 30% των γερμανίδων δεν έχει παιδιά και ότι "το ένα τέταρτο των ευρωπαίων γυναικών που γεννήθηκαν στη δεκαετία του 1970 μπορεί να παραμείνει άτεκνο".

Η Γερμανία, όπως και η Γαλλία, δεν επενδύουν στο μέλλον μέσω των παιδιών, αλλά μέσω της μετανάστευσης, σύμφωνα με το ινστιτούτο.

Η Γερμανία και η Γαλλία έχουν τον υψηλότερο πληθυσμό μουσουλμάνων μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών, σύμφωνα με έκθεση της Pew Research Center. Το Pew ανέφερε επίσης ότι ο μουσουλμανικός πληθυσμός αυξάνεται συνεχώς στην Ευρώπη.

ΥΓ: Bonus videos! Στο πρώτο (από τον Καναδά) η ατεκνία ως "λύση" για "χαλαρή" ζωή. Το ότι η κοπέλα και το ζωηρό παιδάκι ανήκουν στην λευκή φυλή, είναι εντελώς συμπτωματικό. Στο δεύτερο video μαντέψτε την χώρα και κερδίστε μια (halal) pizza... 



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τη σημερινη κατασταση που διαμορφωνεται, κανεις φερνει στον κοσμο δουλοπαροικους χωρις να τους ρωτησει. Εσεις το θεωρειτε αυτο σωστό???

Kraken είπε...

Όλη αυτήν η ηλιθιότητα με τα "δικαιώματα" των Gay και την υπερβολική προβολή τους, κάνει τον κόσμο υπάκουο στο να τους ψηφίσει, θέλοντας και μη. Στο μέλλον θα ακούμε όλο και πιο συχνά για GAY πρωθυπουργούς και λεσβίες πολιτικούς. Και ο κόσμος θα είναι μαζί τους, όχι γιατί πιστεύει ότι μπορεί να τον προστατεύσει από το κακό που λέγεται παράνομη μετανάστευση (και τα άλλα τόσα προβλήματα τους, όπως η φτώχεια που θα απλωθεί στον πλανήτη σαν λοιμός), αλλά γιατί είναι "in" να τους ψηφίζεις.

Σε 50 χρόνια από τώρα οι λευκοί θα είναι μειονότητα στην Ευρώπη, πόσο μάλλον τα αρσενικά.

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι να πέσουμε σε χειμερία νάρκη και ο,τι γίνει,δουλοπαροικε;

Ανώνυμος είπε...

Ξεχνάτε που η gatestone είναι εβραϊκη και ο bolton είναι φίλος των νεο- συντηρητικών Εβραίων της Αμερικής;

Ανώνυμος είπε...

Δε νομίζω πως είναι άτεκνοι ΕΠΕΙΔΗ είναι νεοταξίτες, αλλά ότι επειδή είναι νεοταξίτες ίσως είναι ΚΑΙ άτεκνοι. Τονίζω όμως ότι για πολλούς από τους ανθρώπους που δεν απέκτησαν παιδιά για διάφορους λόγους, το μέλλον των επόμενων γενεών μέσα στο μίξερ της παγκοσμιοποίησης και του αφανισμού των εθνών, είναι θέμα που τους απασχολεί πολύ περισσότερο από ότι πολλούς γονείς που σπεύδουν να βολευτούν οι ίδιοι και τα παιδιά τους μέσα στις δομές της νέας τάξης
(ΜΚΟ κτλ), όπως παλιότερα μέσα στις δομές της κομματικοποίησης...

Ανώνυμος είπε...

ατεκνοι επισης ειναι και οι επισκοποι μας και οι πατριαρχες μας, για αυτο δεν τους νοιαζει και αυτους που οδηγειτε η κοινωνια μας...και δυστυχως μας οδηγουν στην θρησκευτικη παγκοσμιοποιηση και πολυθρησκευτικοτητα...καλο ηταν να τονιστει και αυτο στο αρθρο, μια και ειναι και αυτοι μεσα στο παιχνιδι της ελευσης της Νεας Ταξης...

Θανάσης Βάιος

Ανώνυμος είπε...

Να συμπληρωσω τον φιλο σχολιαστη 28 Ιουνίου 2017 - 11:40 μ.μ.

Οχι μονο ειναι "φιλος" των εβραιων που κινουν τα νηματα πισω απ την κουρτινα (η ετσι νομιζουν) στις ΗΠΑ, αλλα ο Μπολτον ηταν απο τα γερακια/ πρωτεργατες στην κυβερνηση Μπους του μεθυσου (και κοκαϊνακια), οταν επετεθησαν ανευ λογου και αιτιας σε μια ολοκληρη χωρα με το ολοκαυτωμα αυτης της χωρας, το Ιρακ.
Επαναλαμβανω οτι οποιος θελει να μαθει την αληθεια, για το ΠΩΣ μηχανευονται και υποσκαπτουν οι εβραιοι στην παγκοσμια πολιτικη σκηνη μεσω ΗΠΑ, ολα βρισκονται στο διαδικτυο.

1) https://www.youtube.com/watch?v=SdCd2Q4JNBw
2) https://www.youtube.com/watch?v=WJ-dWLKohrQ


Πατρικιος Στετσωνης
Σαρωνιδα-Αττικης

polycmike είπε...

Ενώ στο Ελλαδιστάν,

που έχουμε Πρωθυπουργό οικογενειάρχη ... προλάβουμε!!

polycmike είπε...

*Προλάβουμε = προκόβουμε!!!

Εκ παραδρομής το ολίσθημα.

Ανώνυμος είπε...

Δουλοπάροικε, ποτέ η ζωή δεν ήταν εύκολη. Ούτε όταν σε γέννησαν οι γονείς σου.

Ανώνυμος είπε...

Καλα δε νομιζω οτι φταιει το οτι ειναι ατεκνοι γι'αυτα που κανουν..κι ο Georgeo Bush που εχει παιδι λαμογιο δν ειναι? Ο Obama? Δν εχει να κανει με την οικογενειακη κατασταση τους, εχει να κανει με το ποσο πουλημενοι ειναι.