Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

«Χτίστε γέφυρες, όχι τείχη»


Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, μουσουλμάνοι τρομοκράτες έπληξαν το Λονδίνο. Αυτή τη φορά το κτύπημα έγινε με ένα λευκό φορτηγό που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα κατά μήκος της Γέφυρας του Λονδίνου, χτύπησε πεζούς, και μετά βγήκαν μέσα από αυτό τρομοκράτες και άρχισαν να μαχαιρώνουν με μανία ανθρώπους αδιάκριτα. Επτά δολοφονήθηκαν, ενώ άλλοι 50 βρίσκονται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένοι. Μόλις έφτασαν ένοπλοι αστυνομικοί εκεί, τρεις από τους επιτιθέμενους πυροβολήθηκαν.

Είναι σίγουρο ότι οι ισλαμιστές θα καταφύγουν σε κάθε μέσο που είναι διαθέσιμο για να προκαλέσουν όσο το δυνατό περισσότερες δολοφονίες. Και καθώς ο αριθμός των επιθέσεων θα αυξάνεται στις δυτικοευρωπαϊκές κοινωνίες, η πίεση στις δυνάμεις ασφαλείας θα καταστεί ανυπέρβλητη, με αποτέλεσμα οι τρομοκράτες να χρησιμοποιούν ολοένα και πιο θανατηφόρα όπλα στους επόμενους στόχους τους.
Στην συγκεκριμένη επίθεση, υπάρχει ένα βίντεο που δείχνει κάποιους ανθρώπους να προσπαθούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους και να επιτεθούν στους δολοφόνους ρίχνοντας καρέκλες. Ένας Ρουμάνος σεφ έχει γίνει ο ήρωας της επίθεσης του Λονδίνου, καθώς επιτέθηκε σε ένα δράστη και έσωσε 20 άτομα. Στην Κολωνία το βράδυ των μαζικών σεξουαλικών επιθέσεων από μουσουλμάνους μετανάστες, ήρωας αναδείχθηκε ένας Κροάτης θυρωρός ξενοδοχείου. Στην τρομοκρατική επίθεση με φορτηγό στο Μόναχο ήρωας που πάλεψε άοπλος με νύχια και με δόντια με τον μακελάρη και έσωσε ζωές, ήταν ο Πολωνός οδηγός του φορτηγού. Ρουμάνος, Κροάτης, Πολωνός. Είναι αυτό ένα τυχαίο δείγμα ή δείχνει το πόσο μαλθακοί και ακίνδυνοι έχουν γίνει οι δυτικοευρωπαίοι άνδρες και πόσο ανθεκτικοί από την νεοταξική μόλυνση είναι ακόμη οι ανατολικοί; Ερώτημα θέτω.

Από την πλευρά τους οι δυτικές κυβερνήσεις έχουν την πεποίθηση ότι η υιοθέτηση μιας σκληρής προσέγγισης θα "αποξενώσει" τους μουσουλμάνους και θα ωθήσει κι άλλους στην αγκαλιά των φανατικών. Είτε πρόκειται περί πεποίθησης, είτε περί συγκεκριμένης πολιτικής ατζέντας (προφανώς το δεύτερο), τα σημάδια αδυναμίας που εκπέμπονται από τους δυτικούς ηγέτες φαίνεται να ενθαρρύνουν περαιτέρω επιθέσεις, όπως το ίδιο κάνει βέβαια και η αξιολύπητη θέση της δυτικής ανθρωπομάζας, που δείχνει να δέχεται πλέον μοιρολατρικά (ή ακόμα και πιο διεστραμμένα, «εξαγνιστικά») το πολυπολιτιστικό της «πεπρωμένο», τονίζοντας μετά από κάθε τρομοκρατικό χτύπημα το πόσο «ανεκτική» είναι και πόσο «αγάπη» έχει.

Το παρακάτω βίντεο είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης. Μελαμψός ασιάτης (!) σε εκπομπή του BBC εξεγείρεται φωνάζοντας «δεν είναι αυτή η Αγγλία που ξέραμε», «δεν βλέπετε ότι η μετανάστευση καταστρέφει την χώρα;», «βάλτε αυστηρά όρια στην μετανάστευση» και αποδοκιμάζεται. Αμέσως μετά μια λευκή κυρία πολιτικός (που ανήκει μάλιστα, στο "αντιμεταναστευτικό" UKIP!) αντιδράει μειλίχια ξεστομίζοντας το «πόσο ωφέλιμη είναι η μετανάστευση» και γνωρίζοντας την... αποθέωση από το κοινό (δείτε εδώ). Σημεία των καιρών.  


Ένα από τα θύματα της επίθεσης στην Γέφυρα του Λονδίνου ήταν η Καναδή Christine Archibald. Πέθανε στα χέρια του αρραβωνιαστικού της.

Η οικογένεια της Archibald (η οποία βοηθούσε άστεγους) σε δήλωσή της παρότρυνε τους ανθρώπους να προσφέρουν εθελοντικά σε άστεγους καταφύγια στη μνήμη της. Η 30χρονη Archibald, η οποία πέθανε στη γέφυρα του Λονδίνου, «δεν μπορούσε να κατανοήσει τη σκληρότητα που προκάλεσε το θάνατό της», έλεγε η δήλωση.

Ο αδελφός του αρραβωνιαστικού της δήλωσε: «Αυτές οι άσκοπες πράξεις τρόμου πρέπει να σταματήσουν! Τι κάνει κάποιους να θέλουν να καταστρέψουν την ζωή των άλλων; Παρακαλώ ας ζήσει ο καθένας τη ζωή του στο έπακρο, είναι τόσο εύθραυστη και μπορεί να φύγει την οποιαδήποτε στιγμή»… 

Μη σκέφτεσαι, μην ζητάς από κανέναν τον λόγο, μην ενεργείς. Απλά να είσαι «καλός άνθρωπος» και να ζήσεις την ζωή σου μέχρι ο τζιχαντιστής της γειτονιάς σου σε λιώσει κάτω από τις ρόδες του φωνάζοντας «αλλάχ ακμπάρ». (Αλλά και τότε θα αναρωτιέσαι "Μα γιατί να μην μπορούμε να ζήσουμε όόόλοι αγαπημένοι";)
Οι παραπάνω δηλώσεις συγγενών θυμάτων λένε πολλά. Δεν μπορούν ή δεν θέλουν να καταλάβουν. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ψυχισμός του δυτικού ανθρώπου έχει υποστεί κάποιου είδους μετάλλαξη και δεν υπάρχει θεραπεία πλέον. Για αυτό καταλήγει σε ανούσιες «ευχές», τσιτάτα και παραμύθια της χαλιμάς, λες και αυτά θα εμποδίσουν (ή έστω θα προβληματίσουν!) τον επόμενο δολοφόνο.
Όλες αυτές οι θλιβερές προσευχές και οι ολονυκτίες με κεράκια, καρδούλες και αρκουδάκια είναι μια κραυγαλέα απόδειξη - και λειτουργούν και ως σινιάλο - προς τους τρομοκράτες ότι επιτίθενται σε μια αδύναμη χώρα που είναι ώριμη για κατάκτηση.
Μόνο ένας αφελής μπορεί να πιστέψει ότι η βρετανική κοινωνία θα ξυπνήσει ξαφνικά και θα αρχίσει να υιοθετεί λύσεις κοινής λογικής, ακριβώς επειδή επτά ακόμα ψυχές προστέθηκαν στην λίστα των θυμάτων. Όχι, η σκληρή αλήθεια είναι ότι αυτή η επίθεση δεν θα αλλάξει τίποτα. Ας είμαστε ρεαλιστές. Και ας προετοιμαζόμαστε ήδη για το επόμενο χτύπημα. Τα έχουμε ήδη πει αυτά.
Ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας ότι «ξαφνικά» θα ξεσηκωθεί ο κόσμος στην Βρετανία. Το ίδιο ισχύει και για την Γαλλία, την Γερμανία, το Βέλγιο, την Σουηδία και γενικά όλη την Δύση.
Όσοι περίμεναν ότι οι απανωτές δολοφονικές επιθέσεις φανατισμένων μωαμεθανών θα πυροδοτούσαν μια οργή και έναν «ξεσηκωμό» των Ευρωπαίων κατά της μουσουλμανικής εισβολής αλλά και κατά των πολιτικών τους που έκαναν κόλαση την ζωή τους,έπεσαν έξω.
Τίποτα δεν έγινε και προφανώς δεν θα γίνει. Και σε παιδικό σταθμό να μπουν αύριο τζιχαντιστές την ίδια αντίδραση θα δούμε. Κλάματα, «παγκόσμιο σοκ», αρκουδάκια και συναυλίες για την «αγάπη»..

Οι λαοί της Δυτικής Ευρώπης θέλουν να κατακτηθούν και να καταστραφούν από το Ισλάμ. Αυτό θέλουν. Μπορείτε να τα βάλετε με την πλύση εγκεφάλου, την προπαγάνδα, την τηλεόραση, τους πολιτικούς, την αριστερά, την Μέρκελ, τον Σόρος, τους Μασόνους, τους Εβραίους, και οτιδήποτε άλλο, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή.
Αυτό επέλεξαν οι άνθρωποι. Ή τουλάχιστον η πλειοψηφία των ανθρώπων που παίρνει στο λαιμό της και τους υπόλοιπους.

Το να προσποιούμαστε ότι η "Ευρώπη πρόκειται να ξυπνήσει τελικά" δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα.

Αλλά η επίθεση αυτή είχε και ένα, ας το πούμε, οξύμωρο.

Ένα αγαπημένο σύνθημα των λίμπεραλ / αριστερών είναι το "Χτίστε γέφυρες, όχι τοίχους" (“Build Bridges not Walls”). Το ειρωνικό είναι ότι οι δύο τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιήθηκαν και οι δύο σε γέφυρες! Λέτε οι τρομοκράτες να κορόιδευαν τους λίμπεραλ; Μάλλον.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχαμε έναν ισλαμιστή τρομοκράτη να χτυπάει ανθρώπους στη Γέφυρα του Γουέστμινστερ και στη συνέχεια να προσπαθεί να μπει στο Κοινοβούλιο, πριν πυροβοληθεί. Αυτή τη φορά η επίθεση είναι ουσιαστικά η ίδια: περισσότεροι νεκροί σε άλλη γέφυρα. Ένας τρόπος ανάγνωσης αυτών των περιστατικών είναι ότι οι τρομοκράτες μας λένε να σπάσουμε τις γέφυρες και να χτίσουμε τοίχους! Θα έπρεπε να τους ακούσουμε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ασχετα αν καποιες επιθεσεις ειναι μουφα ( δηλαδη προιον μυστικων υπηρεσιων) ωστοσο ειναι φανερο οτι το ισλαμ επιτιθεται στην Ευρωπη και πολυ συντομα πιθανως και σε μας στην Ελλαδα .Ειναι οχι πολεμος φυλων οπως λεν καποιοι ρατσιστες αλλα πολεμος θρησκειων . Αλλα οχι χριστιανων - μουσουλμανων , αλλα ειδωλολατρων - μουσουλμανων . Και πολεμος πολιτισμων αλλα οχι Δυτικου πολιτισμου -Ισλαμικου αλλα πολεμος της ανατολης απο την μια και νεγροποιημενων χιπχοπατζηδων πρωην ευρωπαιων απο την αλλη που απο την πληση εγκεφαλου δεκαετιων ολοι φαντασιωνονται οτι ειναι gangsta καραγκιοζηδες . Ε λοιπον οταν πολεμα ο ειδωλολατρης με τον μονοθειστη εστω και μουσουλμανο θα νικα παντοτε ο μονοθειστης . Και οταν πολεμα ο λευκος εστω και μελαχρινος ανατολιτης με τον λευκο μονο κατα την επιδερμιδα αλλα χιπχοποποιημενο και αρα αποβλακωμενο ευρωπαιο θα νικα παντα ο λευκος εστω και μελαμψος τον θεληματικα και αρα πολιτιστικα αμερικανονεγροποιημενο πρωην Ευρωπαιο . Εχω σιχαθει να βλεπω ελληνακια να φοραν καπελα αναποδα να ακουν ελληνοφωνο ραπ ( δηλαδη ελληνες να πιθηκιζουν τους κατωτερους ολων στις ΗΠΑ ) και να φαντασιωνονται καποιοι οτι στην Ελλαδα και γενικα στην Δυση κατοικουν απογονοι του Σωκρατη και στην Ευρωπη του Καισαρα και του Καρλομαγνου . Ε λοιπον ΟΧΙ . Απο την μια ειναι οι μιμοι του 2pac και απο την αλλη οι περηφανοι πνευματικοι απογονοι του Ισμαηλ , του Μωαμεθ και του Αμπου Μπακρ . Για αυτο μεχρι στιγμης στην πρωην Δυση οι μωαμεθανοι εχουν παρει την ροδελα των πρωην δυτικων . Κυριολεκτικα . Το γιατι οι πρωην Ευρωπαιοι γιναν αμερικανοι νεγροι το εξηγησα θελω να πιστευω στο σχολιο . Το γιατι απο τα 60ς και μετα γιναν ειδωλολατρες στο δευτερο σχολιο οποιος θελει να με βρισει ας τα διαβασει πρωτα και μετα βριζει . Θανασης

Ανώνυμος είπε...

Στο πρωτο σχολιο εξηγησα γιατι ο ο μελαχρινος λευκος Ανατολιτης μουσουλμανος νικα παντα νοκ αουτ μεσα μαλιστα στην εδρα του τον εμφανισιακα λευκο αλλα πολιτιστικα αμερικανο νεγρο εδω και 3 δεκαετιες . Τωρα θα εξηγηθει γιατι ο Ευρωπαιος εγινε ειδωλολατρης εδω και 50 χρονια . Οχι γιατι θαυμαζει καποιους καλλιτεχνες και αθλητες γιατι αυτα υπηρχαν παντα . Ουτε καν γιατι καποιοι κυκλοι προωθουν εκ του πονηρου την αναβιωση της ειδωλολατρειας , αυτα ισχυουν σε μικρους κυκλους ανθρωπων . Εγινε ειδωλολατρης ο Ευρωπαιος γιατι θεοποιησε το σεξ και την μαστουρα και εφυγε απο την εννοια της αμαρτιας και τωρα πια ειναι στο σταδιο της ανομιας . Ναι και οι μουσουλμανοι εχουν καποιες φορες ομοφυλοφιλικες συμπεριφορες αλλα με τον τροπο που και εμεις οι Χριστιανοι ειχαμε παντα σε φυλακες η σε μακροχρονιες εκστρατειας . Αλλα παντα ηταν ξεκαθαρο ακομη και σε αυτους που περιστασιακα καναν ομοφυλοφιλικες σχεσεις οτι ειναι διαστροφη . Ε λοιπον ο πρωην Δυτικος κοσμος εχει κανει συλλογικο Θεο την LGBT κοινοτητα οχι το Ισλαμ . Επισης ναι και οι μουσουλμανοι καμια φορα φτιαχνονται με drugs αλλα περιστασιακα οπως οι ρεμπετες του 30 . Η πρωην Δυση εχει θεοποιησει την μαστουρα εδω και 50 χρονια ο δυτικος ανθρωπος εχει θεοποιησει σε αμετρητα φεστιβαλ ολη την αηδια του legalise it , ο δυτικος ανθρωπος εχει ανακηρυξει σε Θεους του μαστουρηδες σαν τον Χεντριξ που πεθαναν πριν τα τριαντα τους πνιγμενοι στα ξερασματα τους . Ο δυτικος ανθρωπος οχι ο μουσουλμανος θεοποιησε παλαβους σαν τον Μαρλευ τον χασισοποτη . Ο πρωην δυτικος και πρωην χριστιανος λατρευει τα σκυλια του και τα γατια του οχι ο μουσουλμανος . Τελειωνοντας ας πω οτι ο Θεος ακομη μια φορα φανηκε σκανδαλωδως φιλλελην και στη δεκαετια του 90 ηρθαν χιλιαδες χιλιαδων Αλβανων , Γεωργιανων και αδερφων μας Ποντιων απο την πρωην ΕΣΣΔ και ετσι οι μουσουλμανοι δεν τολμουν να κυριαρχησουν στους ελληνικους δρομους γιατι αν ειταν μονο οι χιπχοπακηδες ελληνες νεοι τοτε καληνυχτα . Θανασης

ikonsgr είπε...

H φώτο στο τέλος, είναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Κάπως έτσι θα καταντούσε το Lord of the rings αν ο tolkien ήταν "προοδευτικός" συγγραφέας και η μέση γη, η σημερινή ευρώπη....
Πάντως Κ.Ο. πολύ απαισιόδοξο σε βλέπω τον τελευταίο καιρό. Και να σου πω την αλήθεια, και εγώ έχω πάψει εδώ και καιρό να ελπίζω και να περιμένω κάτι από τους "φιλάνθρωπους" (μαζ)ανθρώπους της "πολιτισμένης δύσης" που από τον πολύ ..."πολιτισμό" και την ισοπεδωτική ανοχή και ανεκτικότητα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, και ιδίως στο βάρβαρο,κτηνώδες, απολίτιστο, ΚΑΡΑδαιμονικό ισλαμ, φαίνεται να οδευουν ταχύτατα στον αφανισμό τους...
ΟΜΩΣ, ΔΕΝ πρέπει να χάνουμε την πίστη μας,ελπίδα ΟΝΤΩΣ υπάρχει, αλλά θα έλθει από τον Θεό, με όποιο τρόπο, και όποτε αυτός θεωρήσει σκόπιμο να επέμβει! Γιατί όπως έλεγε και ο Αγιος Παϊσιος: "αυτοί κάνουν τα σχεδιά τους, αλλά στο τέλος, θέλουν,δε θέλουν, ΟΛΟΙ το σχέδιο του Θεού θα υπηρετήσουν"! Και είμαι βέβαιος ότι αυτό το σχέδιο ΔΕΝ περιλαμβάνει τον πλήρη αφανισμό του πολιτισμένου ανθρώπου από ορδές ισλαμο-ορκ, ούτε και την αιώνια υποδούλωση στο σκυλολοϊ των αρχιπαρασίτων της ανθρωπότητας "ροτσιλντ και σια"... Στην τελική, η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

Πάντως, πιστεύω ακράδαντα, ότι όπως ο άρχοντας του σκότους φροντίζει και προσέχει τα "Minions" του, έτσι και ο Θεός, ακόμα και με θαυμαστό τρόπο, όταν και όπου χρειαστεί, θα προστατέψει αυτούς που ΑΛΗΘΙΝΑ πιστευουν στο Φως και την ΑΛΗΘΕΙΑ του Χριστού! (βέβαια, το πόσοι και που είναι αυτοί, είναι άλλο θέμα... :-) )

Και επίσης, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει η ΜΕΓΑΛΗ αφύπνηση, όπου ακόμα και μία μικρή "μαγιά" ανθρώπων θα καταφέρει να "φουσκώσει" το λογικό και το δίκαιο στα μυαλά και τις ψυχές των ανθρώπων και τελικά θα σώσει την ανθρωπότητα από τον επικείμενο αφανισμό της!

Ως τότε, υπομονή, αντίσταση, προσευχή, και προπαντός ,ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ!

ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ, ΕΛΛΗΝΕΣ!
;-)

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΑΔΙΑΖΕΙ 1991 (ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ)


https://www.youtube.com/watch?v=h4C0ueMiW-U


SkyWatcher είπε...

Απαισιόδοξος είναι ένας πολύ καλά ενημερωμένος αισιόδοξος

konion είπε...

Ἰσότητα - ἰσοπέδωσι δὲν θέλουνε οἱ γυναῖκες;
Ἴσως πολλοὶ ἄνδρες δὲν τὶς ὑπερασπίζονται συνειδητότατα, κάποιοι ἄλλοι εἶναι ἐντελῶς φλούφληδες, δεῖτε τὶς εἰκόνες.
Σιγά - σιγὰ συνειδητοποιεῖ ἡ κοινωνία τὰ σφάλματα, βασικῶς ὅσοι μείνουνε ζωντανοί.

Ανώνυμος είπε...

Η Βρετανική αστυνομία προτρέπει run_hide_tell αυτό το ηττοπαθες τρίπτυχο αντικατοπτρίζει το επίπεδο μαλθακοτητας των δυτικών κοινωνιών. Είμαστε μια μάζα από άβουλα και φοβισμένα καπονια (για όσους δεν γνωρίζουν έτσι ονομάζονται τα ευνουχισμενα κοκκορια). Καλό θα ήταν να μας έλεγαν resist_fight_inform είναι μακράν καλύτερο τρίπτυχο και το μόνο που μπορεί να αναχαιτίσει τους θρασύδειλους ισλαμιστες.

Ανώνυμος είπε...

OΙ ΛΑΘΡΟ ΕΊΝΑΙ ΤΑ SS ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΎΦΩΝ,ΔΗΛ ΤΩΝ ΕΒΡΑΊΩΝ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΩΝ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΏΝ ΕΘΝΩΝ

polycmike είπε...

Σωστός!!

polycmike είπε...

Περί φανατικών,

οι φανατικοί μουσουλμάνοι δεν ανατινάζονται, αλλά γεννοβολάνε και προσηλυτίζουν!!

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/342986/salman-roysnti-na-stamatisei-i-anoiti-tyflosi-islam-ehei-shesi-me-ton-tzihantismo