Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

O ΟΗΕ ισχυρίζεται ότι τα δικαιώματα των LGBT είναι πιο σημαντικά από τα θρησκευτικά δικαιώματα

Ο απεσταλμένος των Ηνωμένων Εθνών για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων» δήλωσε  ότι όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων και της θρησκευτικής ελευθερίας πρέπει να γίνει ξεκάθαρο ότι «η ελευθερία της έκφρασης και της θρησκευτικής ελευθερίας δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και μπορούν να περιοριστούν εάν είναι απαραίτητο».

Σε μια πρόσφατη δημόσια διαβούλευση, ο νεοδιορισθείς «ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας» του ΟΗΕ για την υπεράσπιση των «δικαιωμάτων των LGTB», Vitit Muntarbhorn, είπε ότι οι αρνητικές ηθικές κρίσεις για την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, που απορρέει από την "αποικιακή νομοθεσία."
Όταν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ και της θρησκευτικής ελευθερίας, ο Muntarbhorn (φώτο) είπε ότι η θρησκευτική ελευθερία δεν είναι απόλυτη και θα πρέπει να δώσει την προτεραιότητα στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων.

 «Υπάρχουν κάποια απόλυτα δικαιώματα», είπε σε μια προφανή αναφορά στα δικαιώματα των ΛΟΑΤ, «αλλά υπάρχουν μερικά που δεν είναι απόλυτα». Και εξήγησε ότι «η ελευθερία της έκφρασης και η έκφραση της θρησκείας» δεν είναι απόλυτα δικαιώματα και ότι μπορούν να περιοριστούν όταν είναι απαραίτητο.

Ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας τόνισε επίσης το ρόλο της εκπαίδευσης, ώστε τα παιδιά μπορούν να «γεννιόνται και να ανατρέφονται από νεαρή ηλικία» με τις σωστές στάσεις απέναντι στον «σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου», μια πρακτική που ορισμένοι έχουν καταγγείλει ότι αποτελεί κατήχηση ή ακόμα και «ιδεολογία του φύλου» ή «ιδεολογική αποικιοκρατία».

Το περασμένο καλοκαίρι, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών ενέκρινε το διορισμό ενός ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα σχετικά με την υπεράσπιση των LGTB, και τον Οκτώβριο, το Συμβούλιο επέλεξε τον Vitit Muntarbhorn από την Ταϊλάνδη για την πλήρωση της θέσης.

Τον επόμενο μήνα, ένας συνασπισμός 54 αφρικανικών κρατών αμφισβήτησε τη νομιμότητα του διορισμού, ζητώντας ο διορισμός του να τεθεί σε αναμονή. Υπέβαλαν ένα ψήφισμα ζητώντας την αναστολή του εμπειρογνώμονα των ΛΟΑΤ στον ΟΗΕ, σημειώνοντας ότι η ταυτότητα του φύλου και ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν έχουν θέση στις διεθνείς πράξεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πολλοί κριτικοί προτείνουν ότι ο διορισμός του θα αποτελέσει παρέμβαση στους νόμους πολλών χωρών του ΟΗΕ.
Εβδομήντα τρεις χώρες σε όλο τον κόσμο, και σχεδόν το 40 τοις εκατό όλων των κρατών μελών του ΟΗΕ, σήμερα έχουν νόμους κατά του σοδομισμού. Μόνο στην Αφρική, 33 κράτη έχουν νόμους όπου οι ομοφυλοφιλικές πράξεις αποτελούν έγκλημα, συμπεριλαμβανομένης της Ουγκάντας, της Νιγηρίας, του Σουδάν και της Μαυριτανίας.

Μιλώντας εκ μέρους των αφρικανικών εθνών, ο πρέσβης της Μποτσουάνα δήλωσε σε μια επιτροπή ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Γενικής Συνέλευσης το Νοέμβριο ότι τα αφρικανικά έθνη «ανησυχούν» ότι το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα χωθεί στα εθνικά θέματα. Ο Πρέσβης Charles Ntwaagae είπε ότι το Συμβούλιο δεν έχει καμιά δουλειά να ασχολείται με «τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου», κάτι που απουσιάζει εμφανώς από το έγγραφο του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, την Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

Ο ΟΗΕ δεν έχει υιοθετήσει μια επίσημη θέση σχετικά με τα υποτιθέμενα δικαιώματα της ταυτότητας φύλου ή του γενετήσιου προσανατολισμού, αν και εγγυάται τα δικαιώματα της ζωής, της ελευθερίας, της ασφάλειας, της ιδιοκτησίας και της ίσης προστασίας σε όλα τα πρόσωπα χωρίς διάκριση.

Σημείωση Συντάκτη: Το παρακάτω είναι ένα εξαιρετικό σχόλιο από ένα σχετικό άρθρο στο Katehon.

Αυτή είναι μια τυπική περίπτωση ατζέντας "Πολιτιστικού μαρξισμού" των λίμπεραλ παγκοσμιοποιητών που προωθείται στον ΟΗΕ. Ο Donald Trump με το που έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ διέταξε να αποσυρθούν τα τόσο ευνοημένα από τους παγκοσμιοποιητές τμήματα για τα «δικαιώματα των ΛΟΑΤ» και τον «έλεγχο του κλίματος» από την επίσημη ιστοσελίδα του Λευκού Οίκου. Ωστόσο, οι παγκοσμιοποιητές συνεχίζουν την εκστρατεία τους για την άσκηση πίεσης του LGBT-ολοκληρωτισμού στον ΟΗΕ. Η ατζέντα τους έχει δύο βασικούς στόχους. Την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών και την αντικατάστασή τους με την λίμπεραλ διαφθορά, καθώς και την διασφάλιση ότι οι παραδοσιακές οικογενειακές αξίες και οι ρόλοι των δύο φύλων θα εξασθενίσουν προκειμένου να επιτευχθεί η τεχνητή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, η οποία μπορεί να ονομαστεί γενοκτονία.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / πηγή 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

O Vitit Muntarbhorn από την Ταϊλάνδη...
Είναι σαν να ρωτάς γκρίζο λύκο τι γνώμη έχει για το Αιγαίο.

https://en.wikipedia.org/wiki/Kathoey

Ανώνυμος είπε...

Η φίμωση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα τουλάχιστον, έχει ξεκινήσει. Με τους αντιρατσιστικούς νόμους κινδυνεύεις να σου ρίξουν την ιστοσελίδα στο facebook (το λιγότερο) ή να κατηγορηθείς και να σε τρέχουν αυτόφωρο...
Ήδη κατηγορούνται δημοσιογράφοι, πέφτει "μαύρο" σε ιστοσελίδες που δεν συμφωνούν με ΝΤΠ κ.λ.π.
Το χειρότερο είναι ότι η θεματική εβδομάδα θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ! και οι γονείς ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρατήσουν τα παιδιά μακριά ...
Πάντως είμαι περίεργη να δω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις μουσουλμανικές χώρες. Νομίζω ότι, οι κυβερνώντες τον πλανήτη, είδαν πόσο εύκολα περνούν αυτά τα μηνύματα στις δυτικές χώρες και πάνε να τα εφαρμόσουν παντού, δηλαδή στις μουσουλμανικές.
Ανυπομονώ να δω την υποδοχή που θα κάνουν σε όλους αυτούς που θα πάνε με το έτσι θέλω να εφαρμόσουν τους σεξουαλικούς προσανατολισμούς και τις ταυτότητες φύλου...
Εκεί να δούμε την "προοδευτικότητα" και τον "ρατσισμό"...

Ανώνυμος είπε...

O εμπειρογνώμων του ΟΗΕ προέρχεται από την Ταϊλάνδη, χώρα με παράδοση στον σοδομισμό. Θεωρείται σχεδόν ανεκτόν θείοι να σοδομίζουν ανηλικους ανηψιούς τους, οπότε δεν είναι παράξενο ενεργητικοί ομοφιλόφυλοι και παιδεραστές από τη Δύση να κατακλύζουν αυτή τη χώρα της Νοτιανατολικής Ασίας για σεξοτουρισμό.
Οι πάσχοντες από σεξουαλική διαστροφή διακρίνονται σε δύο σαφείς κατηγορίες: Τους εκ γενετής πάσχοντες, λόγω κληρονομικής επιβαρύνσεως
και τους αμφί λόγω διανοητικών διεργασιών επηρεασμένων από το στενό κοινωνικό του περιβάλλον.
Οι πρώτοι μας είναι γνωστοί ως κίναιδοι ή με την ετέρα, περσικής καταγωγής, λέξη. Κουνιστοί και λιγιστοί με φανερή θηλυπρέπεια λόγω ορμονών. Οι Αρχαίοι τους αποκαλούσαν αβροβάτας ( αβρός+βαίνω).
Η ετέρα κατηγορία χαρακτηρίζεται από τον λαό «οι κρυφοί» το κουσούρι τους επίκτητο αποτέλεσμα επιρροών στην διάννοια τους συνήθως δε είναι αμφί.
Η πρώτη κατηγορία δεν επέλεξε τον παρά φύσιν σεξουαλικό προσανατολισμό, διότι ασθενούν όπως και άλλες περιπτώσεις ψυχοπαθών π.χ. σχιζοφρενείς, μανιακοί εξ αιτίας γενετικών ανωμαλιών στα γονίδια.

Γιάννης είπε...

Τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού την επιτυγχάνουν με άλλα μέσα: μισθοί πείνας, καταπάτηση εργασιακών δικαιωμάτων, πόλεμοι κλπ. Δεν χρειάζονται τη συζήτηση περί φύλου.

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε ουρανέ

Αν μπορέσεις να κάνεις ένα άρθρο για την ψυχιατρική εταιρία Αμερικής που αποφάσισε το 1973 να κάνει "φυσιολογικό" την ομοφυλοφιλία το οποίο όμως έγινε για ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ γιατί οι ασφαλιστικές εταιρίες στις ΗΠΑ οι οποίες είναι πανίσχυρο λόμπι έβαλαν βέτο γιατί πλήρωναν τεράστια ποσά στην περίθαλψή τους.

Θα είχε ενδιαφέρον ένα τέτοιο άρθρο.

Ανώνυμος είπε...

Tο έρεισμα για τις νομοθεσίες για τους lgbt δίνεται μόνο από ερμηνείες για εξίσωση και της κατάχρησης στο δικαίωμα οικογενειακής ζωής που έχουν εκ φύσεως μόνο ο Άνδρας και η Γυναίκα ως ζευγάρι για τεκνογονικούς λόγους.
Οι lgbt για κατοχύρωση γάμου ή υιοθεσίας κινούνται στο φιλελεύθερου πεδίο που προάγει την ατομικότητα, καθώς και μέσω της υποστήριξης των σχολών κοινωνιολογίας περι αυτοπροσδιορισμου: δηλαδή "Ότι δηλώσεις είσαι" και το κράτος θα πρέπει να φροντίσει να σε κάνει ίσο ή και ανώτερο της πραγματικότητας.
Η αποικιακή νομοθεσία ωστόσο είναι υπαίτια μάλλον ως αντίληψη φιλελεύθερων σύγχρονων απαιτήσεων μόνο για την απόδοση υπηκοότητας ή ιθαγένειας δήθεν προς όφελος κάποιων δεικτών οικονομίας, όπως γίνονταν και παλαιότερα με μετανάστες Χριστιανικών χωρών λευκών και μαύρων.

Η αποικιακή νομοθεσία δεν έχει να κάνει με τους LGBT Q διότι δεν είναι μαύροι ή "μετανάστες" κάθε φυλής και συνεπώς δεν ανήκουν ως κατηγορία σε πλαίσια ασύλου η μεταναστευτικής μειονότητας, διότι είναι πρωτόγνωρη η υφή της, κάτι σαν "σεξουαλική" που δεν τηρεί προυποθέσεις πολιτιστικές και βιολογικές σε σχέσει με αυτό που απαιτεί.
Η αποικιακή νομοθεσία ήταν θεοκεντρική και αντιμαρξιστική κοινωνικά και οικονομικά ταξική. Ενώ οι μαρξιστές θεωρούν πως το κράτος είναι αποτέλεσμα κυρίαρχων ομάδων και κάθε είδους καπαπιεζόμενων ομάδων, η νομοθεσία στην Αγγλία και στις αποικίες πριν την άνοδου του φιλελευθερισμού ήταν κατά του ελευθεριακού ωφελιμισμού και ελευθεριακής ατομικότητας.
Οι μετανάστες που πήγαν στις αποικίες έφεραν μαζί τους τα ήθη και τη θεοκεντρική δομή του κράτους και όχι κάποια ελευθεριακή βάση.
Ο τύπος απλά είναι μαρξιστής.

Ανώνυμος είπε...

Αυτή τη στιγμή,τα δύο δημοφιλέστερα βίντεο στο ελληνικό youtube δείχνουν τη σφοδρή εμφύλια σύγκρουση νοοτροπιών και ιδεολογιών που μαίνεται στην Ελλάδα.Από τη μια η Μιχαλολιάκου και από την άλλη η Συνατσάκη,από τη μια ο εθνικισμός και από την άλλη ο μαρξισμός και ο φιλελευθερισμός,από τη μια οι δυνάμεις της Παράδοσης και από την άλλη οι δυνάμεις της Αποδόμησης,από τη μια η Χρυσή Αυγή και από την άλλη όλοι οι άλλοι.

Ανώνυμος είπε...

Ο Vitit Muntarbhorn εξυπηρετεί απλώς την πολιτιστική μαρξιστική ατζέντα. Αυτός βέβαια παρέμεινε σε θρησκευτικά όρια και δεν επεκτάθηκε αλλού
όπως τα περί φυλετικών διακρίσεων εις βάρος μαύρων που επικαλούνται οι μαρξιστές για να υπερπροστατεύουν τους lgbt. Το θέμα των μαύρων στις ΗΠΑ δεν έχει σχέση με το χαοτικό περιεχόμενο και την αιτία φυσικών διακρίσεων κατά των ομοφυλόφιλων διότι οι μαύροι ως φυλή δεν ορίζονται συλιβδην με τα χαρακτηριστικά κατηγοριών των lgbt.

Στις ΗΠΑ και σε άλλες περιοχές του πλανήτη μαύροι είτε ανήκουν στο χριστιανικό είτε σε μουσουλμανικό θρήσκευμα κάνουν φυσικές διακρίσεις εναντίον των lgbt.

SkyWatcher είπε...

Για τον 12 Φεβρουαρίου 2017 - 7:33 μ.μ.

Για την Αμερικάνικη Ψυχιατρική Εταιρία (ΑΡΑ) η "φυσιολογικοποίηση" του σοδομισμού έγινε μέσα από εκφοβισμούς του λόμπι. Δες άρθρο από το 2011! Ο εκφοβισμός των Αμερικάνων Ψυχιάτρων από το ομοφυλοφιλικό λόμπι και η αφαίρεση της ομοφυλοφιλίας από την επίσημη λίστα των ψυχιατρικών διαταραχών

Ενδεικτικά από το άρθρο:

“Οι ψυχίατροι ήσαν ένα από τα τρία κύρια γκρουπ που είχαν τα χέρια τους επάνω μας. Έλεγχαν κατά ένα τρόπο, τα πεπρωμένα μας έναντι της κοινής γνώμης, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα άλλα δύο γκρουπ ήσαν η θρησκεία και η νομοθεσία. Τελικά, μέσα σε λίγα χρόνια, κάναμε τους ψυχίατρους να το βάλουνε στα πόδια από το φόβο τους. Για εμάς ήταν πάντα ζήτημα πολιτικής και όχι ιατρικής απόφασης” - Barbara Gittings, διάσημη ομοφυλόφιλη ακτιβίστρια της δεκαετίας του ’70.

Σχετικό επίσης : Ο πρώην πρόεδρος της Αμερικάνικης Ψυχολογικής Ένωσης, λέει ότι αυτή ελέγχεται από το κίνημα για τα «δικαιώματα των ομοφυλοφίλων

Για όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα, η εργασία «The Born Gay Hoax» («Η Απάτη του ‘Γεννήθηκα Gay’») του Ryan Sorba είναι εκπληκτική. Αποσπάσματά της έχουν μεταφρασθεί στον ΚΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ Κόκκινε ουρανέ για τα links που έδωσες.

Μία πρόταση κάνε τα επαναδημοσίευση όποτε μπορέσεις και αν μπορείς να τα βάλεις σε links ή banners στην αρχική σου σελίδα ώστε να είναι εύκολη η πρόσβασή τους από τους αναγνώστες σου.

Δε μπορείς να φανταστείς πόσο σημαντικό είναι να πληροφορείται όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος το γεγονός ότι το "φυσιολογικό" της ομοφυλοφιλίας ήταν αποτέλεσμα τυφλής ακτιβίστικης βίας και όχι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας.