Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

ΣΥΡΙΑ: Μαζικοί πανηγυρισμοί στο Χαλέπι. Συγκλονιστικές εικόνες που δεν δείχνουν τα κανάλια της «ενημέρωσης» (video)



Μαζικοί πανηγυρισμοί της ιστορικής νίκης σήμερα από το Πανεπιστήμιο του Χαλεπίου. Ούτε μία Δυτική κάμερα στο θέαμα!







Ανατριχιαστικές εικόνες από την Al-Hawash στην Κοιλάδα των Χριστιανών, στο Χομς. Σε όλη τη Συρία, οι εορτασμοί των Χριστουγέννων είναι λαμπροί.





Η πρόσφατα απελευθερωμένη πόλη του Χαλεπίου, δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, ζει στιγμές ευφορία λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

Το βίντεο δείχνει χριστιανούς και μουσουλμάνους να γιορτάζουν ενώ φωτίζεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αντιπροσωπεύει το συμβολισμό για την ήττα των ριζοσπαστικών ισλαμιστικών δυνάμεων στην πόλη. Ανάμεσα στο πλήθος, βλέπουμε σημαίες της Συρίας, της Ρωσίας και της Χεζμπολάχ.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα "Ελληνικά" ΜΜΕ με κάθε ευκαιρία κακολογούν τον Άσαντ παραχαράζοντας την αλήθεια και ταΐζουν σανό τον αμόρφωτο λαό μέσω μιας κατάπτυστης προπαγάνδας.

sta είπε...

Ηρωικός , αδελφος λαός .

Ανώνυμος είπε...

Εδώ πάντος ο αντιρατσιστικός νόμος είναι τυφλός.

Ανώνυμος είπε...

Μη περιμένετε από τους Αμερικανούς η τους Ευρωπαίους να πουν έστω και μια αλήθεια για τα όσα συμβαίνουν στην Syria... αυτοί είναι οι εμπρηστές του πολέμου, οι δολοφόνοι αθώων ανθρώπων και υποστηρικτές των τρομοκρατών... Το βρώμικο ΣΥΣΤΗΜΑ κυριαρχεί στον δυτικό κόσμο και τα ΜΜΕ είναι όλα δικά τους, άλλα γίνονται στην Syria και άλλα μας σερβίρουν εδώ, τροποποιημένα, μεταλλαγμένα και με δική τους σαλτσούλα!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ.Ο. ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.