Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΓΑΛΛΙΑ: Αλληλεγγύη στους ξεχασμένους από το κράτος Γάλλους άστεγους από την Γενιά της Ταυτότητας

Νέοι και νέες από την Γενιά της Ταυτότητας (Génération Identitaire)  αποφάσισαν να μοιράσουν ζεστή σούπα και κουβέρτες στους Γάλλους που ζουν στους δρόμους!


Στους ανθρώπους για τους οποίους το κράτος αδιαφορεί και τους οποίους τα media ποτέ δεν προβάλουν. Δεν είναι βλέπετε «μετανάστες» να αξίζουν περισσότερο.


Η Παρασκευή 25 Νοεμβρίου είναι αφιερωμένης στην Βραδιά "Generation Solidaire" (Γενιά της Αλληλεγγύης). Θα μαζευτούν ρούχα, τρόφιμα κ.α. που θα δοθούν στους άστεγους Γάλλους! 


Το 2012, ο "Bernard," ένας Γάλλος άστεγος, πέθαινε από το κρύο στους δρόμους του Παρισιού. Ήταν ένας πρώην λεγεωνάριος, που εγκαταλείφθηκε από το σοσιαλιστικό κράτος. Θορυβημένοι από αυτή την τραγωδία, οι ακτιβιστές της Generation Identitaire ξεκίνησαν σε όλη τη Γαλλία την πρώτη εκστρατεία Γενιάς της Αλληλεγγύης: Ζεστά γεύματα, καφές, ρούχα, κάποια άνεση, ώστε να βελτιωθεί κάπως η ζωή αυτών των Γάλλος που ζουν στους δρόμους.

Οι εκστρατείες "Generation Solidaire" επαναλήφθηκαν το 2013, το 2014 και το 2015.

Η κατάσταση πλέον έχει επιδεινωθεί με την άφιξη των παράνομων μεταναστών στη Γαλλία, και τη διασπορά των ατόμων του Καλαί σε ολόκληρη την επικράτεια. Κτίρια εκκενώθηκαν για να φιλοξενήσουν τους παράνομους μετανάστες, ενώ οι διαδοχικές κυβερνήσεις δεν ενδιαφέρονται για τους γηγενείς Γάλλους: μόνο οι αλλοδαποί έχουν δικαιώματα!

Η Γενιά της Αλληλεγγύης είναι αναγκαία περισσότερο από ποτέ σε αυτούς τους Γάλλους στους δρόμους, θύματα της «προτίμησης στον ξένο» που εφαρμόζει η κυβέρνηση. Όλο το χειμώνα, θα παρέχει βοήθεια και υποστήριξη σε εκείνους που οι σοσιαλιστές έχουν αφήσει να πεθάνουν στο δρόμο, καθώς είναι πολύ απασχολημένοι στο να περιθάλπουν παράνομους μετανάστες.


ΚΟ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η υποστήριξη - σίτιση - υγειονομική περίθαλψη - στέγαση είναι αγαθά μόνο για τους λαθρό σε όλη την Ευρώπη!
Η πλήρης εγκατάλειψη των Ευρωπαίων αστέγων από τα ίδια τους τα κράτη είναι ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ!
Κάποτε λέγανε ότι μοιράζοντας τρόφιμα μόνο σε Έλληνες είναι ρατσιστικό, τώρα που μοιράζουν μόνο σε λαθρομετανάστες δεν είναι ρατσιστικό;
Μου προκάλεσε αποτροπιασμό η εικόνα του δυστυχισμένου Ιταλού γέροντα που του επίταξαν το ξενοδοχείο του για να στεγάσουν λαθρό!!!!!!!
Δεν είναι μετανάστες είναι ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Γαλλική επανάσταση , ο διαφωτισμός , ο αντιχριστιανισμός , η κομμούνα του Παρισιού , πρόοδος αριστερά και ξερό ψωμί , για όλα αυτά ένοιωθαν περήφανοι , ήρθε η ώρα της ανταμοιβής!
Οχι μόνο για τους Γάλλους αλλά για όλους τους γηγενείς Ευρωπαίους!
Για ειλικρινή μετάνοια και επιστροφή στον Τριαδικό Θεό μας στην Αλήθεια του Λόγου του Ιησού Χριστού μας , ούτε συζήτηση!
Εμείς είμαστε ορθολογιστές , προοδευτικοί αριστεροί , αυτά είναι για τους ...οπισθοδρομικούς δεξιούς!
Για τους δεξιούς που έπιναν το αίμα του λαού!
Τίνος λαού δεν μας είπαν , ούτε τους ρωτήσαμε ούτε και τους ρωτούν οι Γάλοι και όλοι οι άλλοι!

Κατά τον νιό και τα άρματα λοιπόν και όποιος αντέξει!

Ανώνυμος είπε...

Ο "forgotten Man" κέρδισε τις ΗΠΑ. Καιρός είναι να κερδίσει και εδώ.

Ανώνυμος είπε...

Η καλύτερη λύση για τους άστεγους συμπολίτες μας είναι να πάνε Τουρκία και να επιστέψουν ως λαθρομετανάστες. Έτσι θα έχουν δωρεάν στέγαση, τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Και αν το πεις αυτό στους λαθρολάγνους αναρχοάπλυτους θα σε πουν φασίστα και νεοναζί.

Ανώνυμος είπε...

επιβεβαιώθηκε η προέλευση των 3 κρουσμάτων ιπατίτιδας στη Φιλιπιάδα. Φυσικά από "προσφυγόπουλα". Κατά τα άλλα οι γονείς που ήθελαν να προστατέψουν τα παιδιά τους ήταν φασίστες. το γράφω γιατί δεν θα ακουστεί καθόλου και ο ΚΟ έχει πολλά περισσότερα (κυρίως από το διεθνή χώρο) να γράψει...