Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Τα κατάφεραν. Πέφτει συνεχώς το ΙQ στην (πολυφυλετική) Ευρώπη

Ένα μικρό άρθρο από τη Novopress, που βασίζεται σε ένα μεγαλύτερο άρθρο της γαλλικής εφημερίδας Le Monde, αποκαλύπτει ότι το IQ των ευρωπαϊκών εθνών που έχουν δεχθεί μαζική μετανάστευση έχει μειωθεί. Τι έκπληξη.

Σχετίζεται η μαζική μετανάστευση με την μείωση του μέσου όρου του δείκτη νοημοσύνης στην Ευρώπη; Η Le Monde πρόσφατα έκανε αναφορά σε μια μελέτη που έγινε το 2015 από δύο ειδικούς στις νευροεπιστήμες, τον Edward Dutton και τον Richard Flynn, Φινλανδό και Βρετανό, αντίστοιχα, και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Intelligence, υπό τη διεύθυνση του Αμερικάνου ψυχολόγου Richard Haier. Ενώ ο μέσος όρος IQ των Ευρωπαίων φαίνεται ότι αυξάνεται συνεχώς σχεδόν ολόκληρο τον 20ο αιώνα, γίναμε μάρτυρες στη δεκαετία του 1990, μιας αντιστροφής της καμπύλης και για την τελευταία δεκαετία μιας επιταχυνόμενης μείωσης του μέσου όρου δείκτη νοημοσύνης σε όλη την Ευρώπη.

Οι δύο ερευνητές παρουσιάζουν έναν ορισμένο αριθμό πιθανών αιτιών. Αναφέρουν το ρόλο των ενδοκρινικών διαταρακτών που περιέχονται στα τρόφιμα μας, τα ναρκωτικά, τόσο τα σκληρά όσο και τα μαλακά, την πτώση της εκπαίδευσης ή ακόμα και το χαμηλό ποσοστό γεννήσεων μεταξύ των ανθρώπων με υψηλό δείκτη νοημοσύνης. Οι δύο ερευνητές, επίσης, δεν διστάζουν να υποδείξουν την μαζική άφιξη αφρικανικών πληθυσμών στην γηραιά ήπειρο.

Το έργο τους επιβεβαιώνει μια μελέτη του 2013, που διεξήχθη από έναν Δανό ερευνητή ο οποίος εξέτασε διεξοδικά τις δοκιμές των υπηρετούντων στον στρατό στη χώρα του που δείχνουν ότι ο μέσος όρος IQ των μη Ευρωπαίων ήταν 86,3 σε σύγκριση με το 100 για όσους ήταν Δανοί.

Στη Γαλλία, μεταξύ των ετών 1990 και 2009, ο μέσος όρος IQ μειώθηκε από 102 σε 98, μια μείωση τεσσάρων μονάδων σε είκοσι χρόνια, η οποία, σύμφωνα με την Le Monde, «είναι τεράστια»

Σημειώνουμε ότι ο μέσος όρος IQ συνεχίζει να αυξάνεται στη Φινλανδία, μια χώρα χωρίς μαζική μετανάστευση, και ότι οι δοκιμές PISA (Πρόγραμμα Διεθνούς Αξιολόγησης Μαθητών) τοποθετούν τη Φινλανδία στην κεφαλή των χωρών του ΟΟΣΑ στην απόδοση του εκπαιδευτικού συστήματος.

Σύμφωνα με την wikipedia για τις υψηλές επιδόσεις στα αποτελέσματα των δοκιμών PISA 2012:

- Τα αποτελέσματα δείχνουν διακριτές ομάδες υψηλών επιδόσεων στα μαθηματικά: οι χώρες της Ανατολικής Ασίας, με τη Σαγκάη, πετυχαίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα με 613, με το Χονγκ Κονγκ να ακολουθεί, και μετά την Ιαπωνία, την Ταϊβάν και τη Νότια Κορέα. Μεταξύ των Ευρωπαίων, το Λιχτενστάιν και η Ελβετία έχουν τις καλύτερες αποδόσεις, με την Ολλανδία, την Εσθονία, τη Φινλανδία, την Πολωνία, το Βέλγιο, την Γερμανία, την Αυστρία να σημειώνουν αποτελέσματα στα μαθηματικά που δεν διαφέρουν σημαντικά στατιστικά μεταξύ τους. Το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία ομοίως συγκεντρώνουν αποτελέσματα κοντά στο μέσο όρο του ΟΟΣΑ 494, με τις ΗΠΑ να ακολουθούν με 481.

Ο συνδυασμός της μαζικής μετανάστευσης «μη αφομοιούμενων» αλλοδαπών, η απροθυμία ή η αδυναμία των παιδιών των «μειονοτήτων», το «προοδευτικό» σύστημα εκπαίδευσης που καταστρέφει τα πάντα και η αντι-ευρωπαϊκή αντι-λευκή πολιτική ορθότητα που απαγορεύει τους εκπαιδευτικούς να διδάξουν την αλήθεια σχετικά με τις ικανότητες των μαθητών, δημιουργούν ένα άχρηστο εκπαιδευτικό σύστημα που στοιχίζει στους φορολογούμενους δισεκατομμύρια, αποδυναμώνει το ηθικό σθένος των εθνών και έχει ως αποτέλεσμα την αδυναμία εκ μέρους αυτών των «μορφωμένων» πολιτών της πρόληψης προσωπικών, κοινωνικών και ιατρικών καταστροφών, της ερμηνείας γεγονότων, της ανάπτυξής τους ως ανθρώπινα όντα και πάνω απ’ όλα της ανάληψης της ευθύνης για τις πράξεις τους και τις ελλείψεις τους.
Για όσους δεν θυμούνται, η πεμπτουσία του σχεδίου Coudenhove- Kalergi για τη Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης:

Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Η δε νέα φυλή αριστοκρατίας (ελίτ) θα είναι η εβραϊκή.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (κι εδώ, αλλά κι εδώ κι εδώ)

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να σημειώσουμε ότι η ''επιμιξία'' που επιδιώκουν,απλά είναι αδύνατο να γίνει.Από συνεχείς μίξεις δεν προέρχεται μια ''καινούρια'' φυλή,αλλά αντιθέτως και λόγω των Νόμων του Μέντελ,ο απόγονος θα επιστρέφει πάντα στην αρχική του φυλή.Σίγουρα οι επιμιξίες είναι κάτι το αρνητικό αφού παράγονται μιγάδες,αλλά το σκοτεινό τους σχέδιο το μπλοκάρει η Βιολογία.Οπότε όσο και αν διασταυρωθούμε με Ασιάτες και Αφρικανούς,ενδιάμεση φυλή δε θα υπάρξει ποτέ.Εκεί το χάνουν το παιχνίδι.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα συγχαρητήρια για τα απίστευτα άρθρα.
Αυτό που βλέπω είναι αυτά τα άρθρα τα διαβάζουν άνθρωποι που έχουν "ξυπνήσει" λίγο η πολύ.
Επιτυχία θα ήταν να διαβαστούν από τους "άλλους".
Τι μπορεί να γίνει;

SkyWatcher είπε...

Μην στενοχωριέσαι. Όπου νά'ναι ο ΚΟ παίρνει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και η πλέμπα θα ξυπνήσει. Άλλωστε η πολυφωνία είναι βασικός πυλώνας της δημοκρατίας.

Allotrios είπε...

Τι εννοείς άδεια παναλλαδικής εμβέλειας? στο ιντερνετ?! δεν είναι ολα ελεύθερα? (εκτός αν τρολλάρεις..:))

SkyWatcher είπε...

Keep Calm and Troll On...

ikonsgr είπε...

Αν και ο βασικός παράγοντας διαμόρφωσης του iq, έχει να κάνει με τον επίκτητο παράγοντα της εκπαιδευσης, κουλτούρας, καλλιέργειας του κάθε ανθρώπου, είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και γενετικές διαφορές ανάμεσα στις φυλές των ανθρώπων.
Το αδιαμφισβήτητο γεγονός της εξέλιξης και τεχνικής-οικονομικής προόδου χωρών που επικρατεί (ή ελέγχει) η λευκή φυλή σε συνδυασμό με το... "π@υτάνα όλα" που τα κάνουν οι ΜΗ λευκοί, σε χώρες όπου αποχώρησαν οι λευκοί, φανερώνει εμμέσως πλην σαφώς, μία γενετική ανωτερότητα της λευκής φυλής. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νότιος αφρική, όσο υπήρχαν οι "ρατσιστές" λευκοί africaners η χώρα ήταν από τις ισχυρότερες του κόσμου! Με τα "αντιρατσιστικά" κινήματα του '70 τους διώξαν, και σήμερα με μαύρη ηγεσία και 90+% μαυρο πληθυσμό, και παρα την μεγάλη "προίκα" σε υποδομές που τους άφησαν οι λευκοί, ξανα κατάντησε ένα τυπικό 3κοσμικό αφρικανικό κράτος... Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με την σουηδία, όπου ο "εμπλουτισμός" των λευκών χριστιανών κατοίκων της με ισλαμοπηθίκια (τς,τς,τς, τι "ρατσιστής"... :-) ) έχει ήδη αρχίσει να έχει σημαντικές επιπτώσεις χειροτέρευσης και στην ποιότητα ζωής τους και στον μέσο δείκτη iq.
Συμπερασματικά θα έλεγα ότι δεν είναι μόνον το iq που πέφτει, αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ υποβιβάζεται στην κτηνώδη κατάσταση της δίποδης αγέλης άλογων ζωων, αφού η "ικανή και αναγκαία συνθήκη" της εκπαίδευσης, αγωγής, κανόνων ηθικής-συμπεριφοράς και πάνω απ'ολα η πνευματική καλλιέργεια, φαίνεται να έχουν εκλείψει τελείως από τις "προοδευτικές χώρες" του δυτικού κόσμου, χάρην "ανεκτικότητας" και... σεβασμού στην "διαφορετικότητα" των 3κοσμικών ισλαμοθρεμένων δίποδων....
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΓΡΙΟ ΖΩΟ ΔΕΝ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ "ΜΟΝΟ ΤΟΥ" ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΟΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ, ΜΙΣΣΑΛΟΔΟΞΗ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΗ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ "ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ" ΑΠΟ "ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ" ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!
Ακατάληπτες αλήθειες για τους "φιλάνθρωπους,αλληλέγγυους, αντιρατσιστές", με το πολύ αγαπησιάρικο συναίσθημα και ΚΑΘΟΛΟΥ λογική!

ikonsgr είπε...

Και μία παρατήρηση που αφορά το σχέδιο kalergi: Οι υπάνθρωποι στην πράξη ΔΕΝ θα προέλθουν από επιμιξία!
Ξέρετε πολλούς λευκούς ευρωπαίους άντρες που να νυμφεύονται γυναίκες από το 3κοσμικό ισλαμ, ή γυναίκες ευρωπαίες που να παντρεύονται γύφτους;
Στην πράξη λοιπόν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ "ΑΝΑΜΕΙΞΗ", χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι γύφτοι-ρομά, που αν και υπάρχουν για ΑΙΩΝΕΣ σε ευρωπαϊκές χώρες (και ειδικά εδώ στο ελλαδιστάν), ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ, ΠΑΡΑΣΙΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!
Στην πράξη λοιπόν, άλλος είναι ο τρόπος με τον οποίο πετυχαίνουν τον σκοπό τους: Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!
Για σκεφτείτε το λίγο, απο την μία έχουμε την υπογεννητικότητα που μαστίζει τους λευκούς πολιτισμένους ευρωπαίους κατοίκους, και απο την άλλη, οι αφροασιατικές μάζες έχουν ακατάσχετο γεννοβολιό! Είναι λοιπόν μαθηματικώς βέβαιο, ότι αν συνεχίσουμε έτσι ,σε μερικές δεκαετίες οι ανένταχτοι και αναφομοίωτοι.... "σύροι πρόσφυγες" θα αποτελούν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ στην ευρώπη, και στις αρχές του 22ου αιώνα, η ευρώπη δεν θα διαφέρει πολιτιστικά,φυλετικά, κοινωνικά από ένα τυπικό 3κοσμικό αφροασιατικό ισλαμικό κράτος... Οχι επειδή "μπασταρδευτήκαμε" αλλά απλά επειδή, ΑΦΑΝΙΣΤΉΚΑΜΕ!

Ολο το 3κοσμικο ισλαμο αληταριό που εποικίζει ελευθερα την ευρώπη, είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΦΤΙΑΞΕΙΣ"!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό άρθρο.
Ωστόσο, είμαι σε αμφιβολία σχετικά με το αίτιο και το αιτιατό...
Δε νομίζω πως η λαθρομετανάστευση έχει προκαλέσει την πτώση του IQ.
Αντίθετα, τείνω να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι η πτώση του IQ των Ευρωπαϊκών Εθνών, επέτρεψε τη μαζική λαθρομετανάστευση.
Μετά από δεκαετίες ευδαιμονίας και "ανθρωπιστικής"-"διεθνιστικής"-"ειρηνιστικής" προπαγάνδας, οι Λαοί της Ευρώπης -τουλάχιστον η πλειοψηφία- κατέληξαν σε αυτό που βλέπουμε σήμερα.
Ένας χαζοχαρούμενος πολτός αλληλέγγυων που τα ενδιαφέροντά του ξεκινούν από το ποδόσφαιρο και καταλήγουν στο lifestyle.
Αυτός ο πολτός λοιπόν, δέχτηκε -και συνεχίζει να δέχεται- αδιαμαρτύρητα τη λαθρομετανάστευση και την επιβολή των υπανάπτυκτων στις κοινωνίες μας...!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤην πατρίδα μας τι έγινε και το IQ έχει πιάσει πάτωμα ;

Ανώνυμος είπε...

11.04, ποιος νόμος του Μέντελ είναι αυτός; Εγώ ξέρω ο Μέντελ ασχολήθηκε με μονο-γονιδιακά χαρακτηριστικά και σε αυτά ισχύουν οι γνωστοί νόμοι του. Η φυλή δεν είναι τέτοιο χαρακτηριστικό. Γι αυτό οι μαύροι της Αμερικής έχουν όλα τα χρώματα από τελείως πίσσα μέχρι ανοικτό χρώμα.

Ανώνυμος είπε...

Μια διορθωση, η μελετη εγινε απο το Lynn και οχι απο τον Flynn (και οι 2 ειναι ειδικοι στο θεμα, αλλα ο πρωτος εχει ξεκαθαρα φυλετιστικες θεσεις).

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 13 Ιουλίου 2016 - 2:34 π.μ.
Δεν έχω καθόλου λάθος.Μάλιστα,οι ανθρωπολόγοι χρησιμοποιούν τους νόμους του Μέντελ για να κατηγοριοποιήσουν τις Φυλές!Αυτό που έγραψα ισχύει απόλυτα.Και αυτό που έγραψες εσύ ισχύει,αλλά δεν αναιρεί τη χρησιμότητα των νόμων του Μέντελ που ανέφερα εγώ.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες Γιώργο και μακάρι να ισχύει. Πάντως έτσι που το διατυπώνεις δεν είναι πειστικό, έχεις κανά λινκ;

Ανώνυμος είπε...

http://solargeneral.org/wp-content/uploads/library/racial-mixing-an-overview-mendelan-laws-of-inheritance.pdf

Ορίστε!Έχει και στα ελληνικά,αλλά κοίταξα και πιστεύω αυτό μας το εξηγεί καλύτερα.
'Όντως,δεν το διατύπωσα σωστά,λόγω απουσίας επιστημονικού λεξιλογίου.Ουσιαστικά η όλη σύγχυση δημιουργείται,επειδή ο όρος ''λευκή φυλή'' ανθρωπολογικά δε στέκει,είναι λάθος δηλαδή.Απλά τον χρησιμοποιούμε για να καταλαβαινόμαστε.Για παράδειγμα,διάφοροι ευρωπαϊκοί ''λευκοί'' φυλετικοί τύποι,συνδέονται με μαύρους της Αφρικής,ενώ άλλοι ''λευκοί'',συνδέονται με Ασιάτες,της ''κίτρινης'' φυλής!Απλά παίρνουμε το χρώμα ως δηλωτικό.Οπότε δε μιλάμε για ''λευκή φυλή'' ή για ''κίτρινη φυλή''.
Γιώργος ο Νότιος