Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Μην πυροβολείτε τους Αντετοκούμπους…


ΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι λίγο περίεργο. Συνελήφθη ως ακατέργαστη ιδέα λίγο μετά τον αποκλεισμό της εθνικής μπάσκετ. Τα γεγονότα σε ΗΠΑ, Γαλλία και Τουρκία το «πάγωσαν» λίγο. Διαβάστε το με… «ανεκτικότητα».

Η εθνική ομάδα μπάσκετ δεν κατάφερε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες (ή καλύτερα olympic games) του Ρίο της Βραζιλίας. Στο προ-ολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο, η ομάδα του Φ. Κατσικάρη, αν και ήταν φαβορί, έχασε από την εθνική ομάδα της Κροατίας, μένοντας για έβδομη συνεχόμενη χρονιά μακριά από τις επιτυχίες.

Στην φετινή πορεία της εθνικής στο Τορίνο, τα φώτα του Τύπου έπεσαν επάνω στους αδελφούς Αντετοκούνμπο. Οι υπόλοιποι ήταν άπαντες στην σκιά τους. Αν και απόντος του Σπανούλη, άλλοι εγνωσμένης αξίας παίκτες μας (Μπουρούσης, Καλάθης κ.α.) έπαιξαν τον ρόλο του «κομπάρσου» στην - όχι και τόσο αθώα - προωθούμενη αντετοκουνμπο-mania από τα media.

Γνωστές εμετικές συστημικές ιστοσελίδες που δεν χάνουν ευκαιρία να προωθήσουν κάθε πτυχή της νεοταξικής ατζέντας και συνεπώς απεχθάνονται κάθε τι το «εθνικό», στα ρεπορτάζ τους από τους αγώνες της εθνικής, πρόβαλαν σχεδόν μόνο φωτογραφίες με τον ή τους Αντετοκούνμπο. Προφανώς, εάν προκρινόταν η εθνική, οι γελοίοι αυτοί τύποι, κατά κάποιο τρόπο, θα αισθάνονταν ότι «δικαιώθηκαν» και θα πανηγύριζαν, όχι για την πρόκριση της εθνικής, αλλά για την πρόκριση ΑΥΤΗΣ της εθνικής, και είναι σίγουρο ότι εκμεταλλευόμενοι την επιτυχία της, θα πετούσαν και κάποιο περισπούδαστο άρθρο περί της «νέας» (πολυφυλετικής) Ελλάδας που «τα κατάφερε» και «άρα...» πρέπει να στηρίξουμε την “diversity” («διαφορετικότητα») και να φύγουμε από τα «στερεότυπα» της «κλειστής», «ομοιογενούς» και «μονολιθικής» ελληνικής κοινωνίας και τα λοιπά και τα λοιπά.   

Ενώ τώρα ησύχασαν… άχρι καιρού.

Η αλήθεια είναι ότι περιδιαβαίνοντας κάποιες πατριωτικές ιστοσελίδες και ιστολόγια, η εντύπωση που αποκόμισα ήταν ότι η αποτυχία της εθνικής, έγινε δεκτή με μάλλον κάποιου είδους ανακούφιση ή ακόμα και χαιρεκακία. Ο λόγος είναι προφανής. "Δεν μας εμπνέει αυτή εθνική και δεν την γουστάρουμε". Ωραία όλα αυτά, αλλά...

Εδώ έχουμε πλέον, μία πλήρη αντιστροφή της (νοσηρής) πραγματικότητας που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, όσον αφορά τα αθλητικά δρώμενα και δη των εθνικών μας ομάδων. Μέχρι πριν λίγα χρόνια, οι επιτυχίες της εθνικής σε όλα τα αθλήματα πανηγυρίζονταν ομοθυμαδόν. Το αν αυτό αξιολογείται θετικά ή αρνητικά είναι άλλο θέμα (Κατ’ εμέ αξιολογείται περισσότερο θετικά). Άλλο είναι το θέμα.

Τα τελευταία χρόνια που η νεοταξική πανούκλα της «διαφορετικότητας» και του δήθεν «αντι-ρατσισμού» έχει εξαπλωθεί και στην Ελλάδα, και η εθνική αυτοπεριφρόνηση και εαυτοφοβία έχει μολύνει πολλούς, υπάρχουν άτομα που για λόγους αρρωστημένης ιδεοληψίας, δεν χαίρονται με τις νίκες της εθνικής και βγάζουν σπυράκια όταν βλέπουν να ανεμίζουν εκατοντάδες ελληνικές σημαίες και να ακούγεται ο εθνικός ύμνος, διότι όλο αυτό το σκηνικό ενισχύει τον κατ’ αυτούς απεχθή «εθνικισμό». Στο τελευταίο μουντιάλ μάλιστα υπήρχαν σελίδες στο facebook που «για σπάσιμο», υποστήριζαν όλες τις αντίπαλες εθνικές ομάδες της εθνικής ποδοσφαίρου. Ο δε σύλλογος φίλων εθνικής ομάδας στα Χανιά (Γαλανόλευκος Φάρος) έχει δεχθεί επιθέσεις από «αναρχικούς», επειδή έχει… πολλές ελληνικές σημαίες.

Εάν οι εχθροί κάθε τι εθνικού καταφέρουν να κάνουν τους υγιώς και εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες ή έστω τους μη μολυσμένους ακόμα από τα νεοταξικά μικρόβια, να αποξενωθούν ψυχικά και σωματικά από τους αγώνες της εθνικής ομάδας, τότε θα έχουν καταγάγει περηφανή νίκη.

Εάν δε, πυκνώσουν τα απαξιωτικά και «ρατσιστικής» υφής σχόλια κατά των νέων «Ελλήνων» παικτών, τότε όλοι αυτοί θα έχουν έναν λόγο παραπάνω να ουρλιάξουν για «ρατσισμό» και «ξενοφοβία» και να ζητήσουν από τους «υγιείς φιλάθλους» να απομονώσουν τους «ρατσιστές», «εθνικιστές» και «μισαλλόδοξους», διότι στον χώρο του αθλητισμού δεν χωράει το «μίσος» και οι «αποκλεισμοί» κλπ. (οι νεοταξίτες προσπαθούν με λύσσα να αλώσουν τον χώρο της κερκίδας τα τελευταία χρόνια).

Πρέπει να σημειώσω ότι έχω μετά λύπης παρατηρήσει σε διάφορες ιστοσελίδες και ιστολόγια, (του ΚΟ συμπεριλαμβανομένου), ότι είναι σύνηθες διάφοροι σχολιαστές που φέρονται να διακατέχονται από πατριωτικά αισθήματα, να λοιδορούν, να ειρωνεύονται και να αποδοκιμάζουν εθνικές ομάδες άλλων ευρωπαϊκών χωρών που έχουν απολέσει τον εθνικό τους χαρακτήρα και έχουν «γεμίσει μαύρους» και έχουν καταντήσει, πολυφυλετικές ή ακόμα και «αφρικανικές». Η εθνικές ομάδες της Γαλλίας, του Βελγίου, της Αγγλίας, της Ελβετίας, της Γερμανίας, είναι μερικές τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις, ενώ ακολουθούν λίγο πιο πίσω και άλλες (Ολλανδίας, Σουηδίας, Αυστρίας κλπ).

Ακούς άτομα που αντιτίθενται στην πολυπολιτισμικότητα και στον θάνατο της Ευρώπης, να κοροϊδεύουν με κομπασμό τους Γάλλους, τους Βέλγους, τους Ελβετούς και ούτω καθεξής, λες και δεν γνωρίζουν τις κατακλυσμιαίες δημογραφικές αλλαγές που συντελούνται στην χώρα μας με ταχύτατους ρυθμούς, και οι οποίες την οδηγούν να φτάσει σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο εκείνο που οι άλλοι, οι «χαζοί» δυτικοί, έφτασαν σε δεκάδες χρόνια. Πως ερμηνεύεται αυτή στάση; Ανοησία; Εξυπνακισμός; Στρουθοκαμηλισμός; Στενόμυαλη αντίληψη; Αλαζονεία; Δεν γνωρίζουν ότι τα σχολεία μας είναι γεμάτα με παιδιά αλλοδαπών; Δεν γνωρίζουν ότι ο ελληνικός στρατός έχει γεμίσει με αλλοδαπούς φαντάρους; Δεν γνωρίζουν ότι αυτή ακριβώς την ώρα που διαβάζεται αυτό το άρθρο, δεκάδες ελληνικές ιθαγένειες δίνονται σε αλλοδαπούς σε όλη την επικράτεια; Δεν γνωρίζουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να έχουμε αλλογενείς δημοσίους υπαλλήλους, αστυνομικούς, στρατιωτικούς, εκπαιδευτικούς, δημάρχους κλπ. Φυσικά, όλοι αυτοί θα θεωρούνται επισήμως «Έλληνες». Και δεν θα φταίνε αυτοί για αυτό!     

Και πείτε μου ποιος προπονητής και ποιος παράγοντας και ποια ομοσπονδία θα αρνηθεί να χορηγήσει το εθνόσημο σε έναν τέτοιον «Έλληνα» που θα ενισχύσει με το ταλέντο του τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα; Και να βρισκόταν κάποιος τέτοιος, δεν θα μπορούσε να αποκλείσει κάποιον για αυτό τον λόγο, καθώς θα τον θεωρούσαν «ρατσιστή» και θα τον πετούσαν στο πυρ το εξώτερον! (Εδώ ο αλγερινής καταγωγής και διεθνής με την εθνική Γαλλίας ποδοσφαιριστής Καρίμ Μπενζεμά, κατηγόρησε τον προπονητή του για «ρατσισμό», επειδή δεν τον πήρε στην αποστολή του Euro 2016. Φυσικά, οι λόγοι ήταν καθαρά ηθικοί, καθώς ο Μπενζεμά εμπλέκεται σε σκάνδαλο εκβιασμού με «ροζ βίντεο» του συμπαίκτη του Βαλμπουενά (ο οποίος επίσης αποκλείστηκε), αλλά μια καταγγελία περί «ρατσισμού» πάντα δεν πάει… χαμένη, καθώς ηχεί δυνατά και συζητιέται.   

Αλλά δεν είναι μόνο οι ομοσπονδίες. Η αλλοτρίωση έχει επέλθει και στον φίλαθλο κόσμο. Για χρόνια βλέπουν τις αγαπημένες τους ομάδες να απογυμνώνονται από Έλληνες ποδοσφαιριστές και δεν αντιδρούν. Πέρσι, ο Ολυμπιακός έπαιξε με ΕΝΑΝ Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ενδεκάδα του. Ο φετινός Παναθηναϊκός ίσως να μην έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ! Και οι άλλες ομάδες δεν πάνε πίσω. Το μπάσκετ ακόμα αντέχει κάπως. Εάν ρωτήσεις (το έκανα!) κάποιους αν τους δυσαρεστεί αυτό το φαινόμενο, θα σου απαντήσουν «έλα μωρέ, αρκεί να ΚΕΡΔΑΕΙ (sic) η ομάδα και ας έχει 11 ξένους»…  Γιατί να μην ισχύει το ίδιο με την εθνική;   

Για όσους επίσης έχουν κάποια γνώση, να πω ότι στην εθνική μπάσκετ ετοιμάζεται να ενταχθεί και ο τρίτος Αντετοκούνμπο (Κώστας), ενώ παίζει και ο εξ ΗΠΑ Τάιλερ Ντόρσεϊ (με μάνα ελληνίδα) και ας θυμηθούμε παλαιότερα τον Σχορτσιανίτη. Οπότε είναι πολύ πιθανόν σε λίγο να έχουμε 3-4 «έγχρωμους» στην 5άδα της εθνικής και εφόσον η ομάδα «κερδάει» δεν θα μας καίγεται καρφί. Αν και εδώ που τα λέμε, είναι άδικο να εστιάζουμε στο χρώμα του δέρματος. Εάν δεν τους έλεγαν Αντετοκούνμπο, αλλά Αντετοκούνμπωφ ή Αντετοκούνμποβιτς; Εάν δηλαδή, στην εθνική έπαιζαν 5 Βούλγαροι, ή 5 Ρώσοι ή 5 Σέρβοι, θα ήταν καλά; Θυμηθείτε ότι ο Βούλγαρος Αλέξανδρος (Σάσα) Βεζένκοφ, που γεννήθηκε στην Κύπρο, είχε δεχθεί πρόταση να παίξει με το εθνόσημο, αλλά επέλεξε την φανέλα της «φυσικής» του πατρίδας. Θέση στην εθνική είχε μέχρι πρόσφατα και ο σερβικής καταγωγής Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, περίπτωση «Αντετοκούνμπο», είχαμε και στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με τον Πορτογάλο Ντανιέλ Μπατίστα, απλά τότε ήταν στην δύση της καριέρας του και ήταν και «αγαπητός» στους φιλάθλους και δεν έκανε πολύ θόρυβο. Και επειδή ίσως να μην το θυμάται κανείς, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της εθνικής και μετέπειτα βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, είχε επικρίνει την ελληνοποίηση του λεγόμενου «Γκούλιτ των φτωχών», αλλά το θέμα δεν παίχτηκε πολύ, καθώς εκείνα τα χρόνια οι άνθρωποι ήταν φυσιολογικοί, δεν πεταγόντουσαν συνεχώς τσιρίζοντας «help ρατσισμός!» και δεν έπαιζαν τα αμαρτωλά κανάλια «χρυσαυγειάδες», οπότε το θέμα δεν είχε πάρει μεγάλη έκταση..

Να θυμηθούμε επίσης, ότι έχουν λάβει πρόταση να φορέσουν την φανέλα της εθνικής μας ομάδα ποδοσφαίρου ο Πορτογάλος Ζέκα του Παναθηναϊκού, ο Αργεντινός Βιγιαφάνες, επίσης του Παναθηναϊκού, παλαιότερα ο Αργεντινός Μπαράλες του Αστέρα, αλλά έφυγε από την Ελλάδα πριν «το σκεφτεί», ο Αλβανός (και οπαδός του …UCK!) Κάτσε του ΠΑΟΚ και πάει λέγοντας.  (Στην εθνική παίζει ήδη ο «ποτέ δεν έκρυψα ότι είμαι αλβανικής καταγωγής» Παναγιώτης Κονέ). Πως θα φαινόταν στους λοίδορους των άλλων εθνικών μια εθνική γεμάτη αλλογενείς; Εάν ήταν λάτιν μήπως θα είχαμε κατευνασμό του οργίλου ύφους;

Επίσης, στην εθνική ομάδα βόλεϊ παίζει ο ουκρανικής καταγωγής Ντίμα Φιλίποφ και προφανώς πλέον σε κάθε άθλημα υπάρχουν αλλογενείς παίκτες. Και εννοείται ότι είναι καλοί ως αθλητές (και πιθανόν ως άνθρωποι). Φυσικά, η ύπαρξη «ενός ή δύο» εδώ κι εκεί «ελληνοποιημένων» ξένων αθλητών δεν προκαλεί ισχυρές ανησυχίες. "Έλα μωρέ, και τι έγινε;", σου λέει ο άλλος. Αλλά…

Μια είδηση ανησυχητική που δεν έγινε ευρέως γνωστή, είναι η δήλωση του προέδρου της EAA (ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου), Σβέιν Άρνε Χάνσεν, για αυτό που ήδη συζητούν «πολλοί άνθρωποι», το θέμα της αλλαγής υπηκοότητας αθλητών «προσφύγων» και τη συμμετοχή τους σε διεθνείς διοργανώσεις με τις νέες χώρες που «επέλεξαν να αγωνίζονται». Περί αθλητών δηλαδή που τους χορηγείται το καθεστώς του πρόσφυγα και μπορούν με γρήγορες διαδικασίες να αγωνιστούν για μια άλλη χώρα. Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει σε λίγο με τόσους «πρόσφυγες» που εισήλθαν και εισέρχονται στις ευρωπαϊκές χώρες. Και εάν είναι να «κερδάει» η ομάδα και να μας φέρνουν μετάλλια, δεν θα κολλήσουμε στον αριθμό. 

Εν κατακλείδι:

Για ό,τι συμβαίνει στην χώρα μας υπάρχουν υπεύθυνοι και αυτοί είναι οι πολιτικοί. Για τις πολιτικές "ανοιχτών συνόρων" και "live your myth in Greece" υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί. Για τις πολιτικές βιομηχανίας «ελληνοποποιήσεων» αλλοδαπών υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί. Για την διαδικασία μετάλλαξης της χώρας μας σε πολυφυλετικό μωσαϊκό υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί. Για το αν - όχι αύριο, αλλά σήμερα - τα παιδιά μας δεν ξέρουν πλέον ποιος είναι Έλληνας και ποιος «Έλληνας», υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί. Αλλά οι πολιτικοί βρίσκονται εκεί που βρίσκονται και θέτουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους (ή εφαρμόζουν προθύμως τα σχέδια άλλων) εξ αιτίας της «ψήφου του λαού». Εξ αιτίας της «λαϊκής ετυμηγορίας». Εάν θέλετε κάποιον να «πυροβολήσετε», πυροβολήστε τους πολιτικούς, αλλά ΚΥΡΙΩΣ τον λαό που τους δίνει δύναμη. Μέχρι να δοθεί (αν δοθεί ποτέ) η δύναμη σε πολιτικούς άντρες και γυναίκες να αγωνιστούν για την ανατροπή αυτής της κατάστασης, την αποτροπή της εξαφάνισης της Φυλής μας και την επιβίωση του Έθνους μας, δε νομίζω ότι βοηθάει σε τίποτα να λιθοβολούμε τους διάφορους Αντετοκούμπους. Αφενός μεν διότι στην ουσία δεν φταίνε αυτοί, αφετέρου δε διότι τυγχάνουν αποθεώσεως από το πολιτικό κατεστημένο και το «φίλαθλον κοινόν», ενώ επίσης με τις συνεχείς κοροϊδίες και επιθέσεις μάλλον καθίσταται πιο δύσκολη η αφύπνιση και άλλων, ιδιαίτερα νέων.
Και για να γίνω «κακός» και «δικηγόρος του εξαποδώ», πιο πολύ ανησυχητική για μένα από την φωτογραφία στην αρχή αυτού του άρθρου, είναι η παρακάτω φωτογραφία στο τέλος αυτού του άρθρου. Αν γνωρίζω καλά, η Νιγηρία δεν έχει επεκτατικές βλέψεις για την πατρίδα μου, ούτε μίσος για τον ελληνισμό.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ    

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το αστείο με τον Αντεντοκουμπο είναι οι ''δημοσιογράφοι''.Όταν θέλουν να αναφερθούν στην εθνική ομάδα ή στους Bucks,λέγουν συχνά ''ο Έλληνας άσσος'' ή ο ''Γιάννης'',λες και άμα τον πούμε ''Γιάννη'' έγινε Έλληνας ξαφνικά.Φαίνεται ότι για αυτούς ο ''Έλλην'' είναι κάποιος τίτλος και δε δηλώνει καταγωγή,με ένα χαρτί μπορείς να λέγεσαι ''Έλληνας''.Έτσι ακριβώς θα γίνουμε ένα έθνος όπως η Γαλλία(έχετε προσέξει ότι οι μαύροι παίκτες ή οι μουσουλμάνοι,όπως ο Μπενζεμά),δεν τραγουδούν σχεδόν ποτέ τη Μασσαλιώτιδα επειδή ''προσβάλλονται''από τους στίχους;
Επίσης,πράγματι,οι δύο πιο δημοφιλείς σύλλογοι της χώρας,ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μόνο κατά όνομα τώρα πια είναι ελληνικοί.Κάποτε αυτές οι δύο ομάδες τροφοδοτούσαν με τους περισσότερους παίκτες την εθνική,τώρα τίποτα.
Οι χώρες της Ευρώπης οδεύουν να γίνουν αυτό που ονομάζουν οι Γερμανοί τις Η.Π.Α:Bevölkerung=πληθυσμός,όχι έθνος δηλαδή.
Γιώργος ο Νότιος

polycmike είπε...

Πολύ εύστοχο και καλογραμμένο (μέσα στα πλαίσια του πολιτικά ορθού λόγου) τοάρθρο. Το οποίο θα μπορούσε να είναι ατελείωτο αν λάμβανε υπόψιν του ο αρθρογράφος παλαιότερα περιστατικά ελληνοποιήσεων των Γεωργιανών ...

ΗΛΙΑΚΟΣ είπε...

Αγαπητέ Κ.Ο, είναι ίσως η πρώτη φορά που διαφωνώ επί της αρχής μαζί σου, καθώς είμαι και γω ένας από αυτούς τους ιστολόγους που χάρηκαν με την ήττα της ασπρόμαυρης "εθνικής" νεγρελλάδας απ΄την Κροατία όπως χάρηκα με τις αντίστοιχες αποτυχίες της απ΄την στιγμή που παίζουν σε αυτήν αλλόφυλοι.

Όταν αντιτιθέμεθα σε μία κατάσταση, πρέπει να το κάνουμε πολυεπίπεδα και όχι μονοδιάστατα.
Στην προκειμένη περίπτωση, σαφώς και το κυριότερο μερίδιο ευθύνης το φέρει ο Σαμαράς που έδωσε την ελληνική υπηκοότητα στους αντετοκούμπους.
Εξίσου μεγάλη ευθύνη φέρουν όμως οι δημοσιογράφοι, η ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, το προπονητικό επιτελείο αλλά και ο απλός κόσμος που αποδέχεται την νεγροποίηση της εθνικής.
Η πρωταρχική όμως ευθύνη ανήκει στους ίδιους τους αντετοκούμπους που μας κουβαλήθηκαν εδώ χωρίς να μας ρωτήσουν, και δεν είχαν ούτε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια να παίξουν με την εθνική Νιγηρίας απ'όπου και κατάγονται.

Συνέκρινέ τους με την αξιοπρεπή στάση του Βεζένκοφ (αλλά και των Τάρλατς, Στογιάκοβιτς, Πρέλιεβιτς, Νεστέροβιτς, Γιάριτς, Γκούροβιτς παλιότερα) και βγάλε συμπέρασμα για το ποιόν τους...

Επίσης κακώς συγκρίνεις τους αντετοκούμπους με τον Γιάνκοβιτς, τον Τσακαλίδη παλιότερα, ή τον Κονέ στην εθνική ποδοσφαίρου.
Οι Έλληνες είμαστε ΛΕΥΚΟΙ, και ως λευκοί που είμαστε δεν τρέχει τίποτα αν δεχτούμε σους κόλπους μας αλλοεθνείς λευκούς οι οποίοι μπορούν εύκολα να αφομοιωθούν διότι είναι φυλετικά συγγενείς.

Αν είναι να καταντήσουμε σαν τα γαλλάκια που τραγουδάνε υπερήφανα την μασσαλιώτιδα βλέποντας μία γαλλόφωνη μεικτή Αφρικής να φοράει τα τρικολόρ, τότε με συγχωρείτε αλλά... δεν θα πάρω...
Τέτοια πολυφυλετικά εκτρώματα "εθνικών" ομάδων τα χαρίζω στους φίλους μας τα ζώα τους αντιρατσιστές..
Χάρισμά τους..

Kostas Kostas είπε...

Αγαπητέ μου αν και επί της ουσίας δεν διαφωνώ θα ήθελα να σημειώσω οτι ο Ντανιέλ Μπατίστα Ελληνοποιήθηκε κανονικότατα υπηρετώντας μάλιστα και τη θητεία του για περισσότερους μήνες μάλιστα απ ότι έχει πατήσει σε στρατόπεδο η μισή βουλή!
Είναι λάθος να εστιάζεις στο χρώμα διότι από το άρθρο σου απουσιάζει εντελώς όλη η άρση βαρών που σε έκανε Εθνικά υπερήφανο!
Οι μισοί μανιάτες είναι πιο μαύροι αυτή την εποχή απ ότι είναι ο Ντανιέλ!

sta είπε...

Ωραίο άρθρο. Έτσι είναι τα πράγματα στην υπό άλωση Ελλάδα μας . Απλά, είναι κάποιοι ξενοι άνθρωποι (πχ Ιάπωνες, Βορειοευρωπαιοι, Περουβιανοι (!) Γερμανοί ακόμα κλπ) που αγαπανε την Ελλάδα . Δεν έχουν απαιτήσεις βιζας, ιθαγενειας, ασυλου η άλλων ευεργετηματων.Μόνο την αγαπούν. Έρχονται και ξαναρχονται εδω και στο τέλος μαθαίνουν να μιλούν Ελληνικά μη θεωρώντας δεδομένο οτι εσυ ξέρεις Αγγλικά..
Αισθάνονται Έλληνες και το λένε. Έχουν την Ελλάδα μέσα τους. ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ.
[Τυχαία σε μια παρέα ακουω έναν δάσκαλο πού μιλούσε σπαστα Ελληνικά.- Απο που είσαι αδελφέ, ρωταω, -απο το Περού, μου λέει.. Οπότε έχοντας στο νου τα δείγματα Ελληνικού πολιτισμού που συναντά κανείς εκεί, μου ξεφεύγει και του λεω με ενθουσιασμό : -εσείς είστε δικοί μας! Σκέφτομαι αμέσως ότι τον προσβαλα τον ανθρωπο. Εγώ δεν θα δεχομουν κατι αναλογο..Αυτός απάντησε συγκινημενος -το ξέρω..]

Μακαρι να υπήρχε ενας τρόπος να τους διδουμε και εμείς μια αναγνώριση του φιλελληνισμου των.

αγαθοκλης είπε...

Και η αρραβωνιάρα του Νασρί είχε λυσσάξει εναντίον του "ρατσιστή" Ντεσάμπ, που δεν πήρε τον προκωμένο της στη Βραζιλία και έχασε η κοκκώνα τις τσαμπα διακοπές με τα λεφτά του λαουτζίκου. Ο αντιρατσισμός έχει πολύ κονόμα, από το εθνικό ταμείο πάντα, που αν και εθνικό, δεν είναι καθόλου ρατσιστικό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΚΟΣΜΟ.ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΤΟ ΓΚΡΙΖΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ,ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΩΣΤΕ Η ΓΚΡΙΖΑ ΜΑΖΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΜΗ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ,ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ Η ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ,ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΑΑΑΑΑΘΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΜΙΜΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Kostas Kostas
Οι Έλληνες ήταν-είναι λευκοί.Ανέκαθεν.Δε θα αλλάξει αυτό επειδή κάποιοι τίμησαν την Ελλάδα ή την αγάπησαν.Το όλο σου σχόλιο αποτελεί ευαγγέλιο αυτών που προσπαθούν να αλλοιώσουν την φυλετική σύσταση της χώρας.Για να υπάρξει ένα έθνος,έθνος δηλαδή ονομάζουμε την ενσυνείδητη φυλή,πρέπει η βάση της φυλής να είναι ομοιογενής.
Τέλος οι Μανιάτες πράγματι,έχουν αρκετούς μαυριδερούς(Σαχάριους) επειδή εδώ και εκατοντάδες χρόνια(πριν την Επανάσταση) στη Μάνη άραζαν βορειοαφρικάνοι πειρατές,οπότε έγιναν μίξεις.
Γιώργος ο Νότιος

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...

ΤΟ ΟΥΣΤ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ..................

ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑΣΕΡ .................

ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ

ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΕΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ

ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.............

ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΑΝ


Δείτε πως καταστράφηκε η Χριστιανική Λίβανος δέχοντας Μουσουλμάνους.
Κάτι ξέρει η Παγκόσμια Ελίτ και μας τους στέλνει εδώ
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
…………………………………………………………………………………
ΙΣΛΑΜ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ
ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥΣ
ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ
ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΕΠΙΔΟΤΟΥΝ ΟΟΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΙ όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία
τότε σφάζουν και κυνηγούν τους Χριστιανούς.
…………………………………………………………………………………………

ΒΙΝΤΕΟ

Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο

https://www.youtube.com/watch?v=jBvXb2NekYc


Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλ 2016

Το έγκλημα να είσαι Χριστιανός στο Λίβανο.
Μας διηγείται η Brigitte Gabriel εκ πείρας
ότι όταν οι Μουσουλμάνοι γίνονται πλειοψηφία τότε σφάζουν
και κυνηγούν τους Χριστιανούς.
Δείτε πως καταστράφηκε η Χριστιανική Λίβανος δέχοντας Μουσουλμάνους.
Κάτι ξέρει η Παγκόσμια Ελίτ και μας τους στέλνει εδώ

Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ είπε...



https://1.bp.blogspot.com/-Tcka8Mq7DDc/UVHAKxUl55I/AAAAAAAABAA/75puRorp-6Y/s640/%CE%95%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95+%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%99+%CE%9C%CE%95%CE%A4%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A3.JPG

Ανώνυμος είπε...

Επίσης,να συμπληρώσω,στην τελική δε μας φταίει κανένας αντεντονκούμπο που φοράει τη στολή του ελληνικού στρατού.Η τελευταία φωτογραφία,όπως ορθώς μας τονίζει ο Skywatcher είναι εξόχως ανησυχητική.Αυτή είναι η θλιβερή πνευματική κατάσταση της νεολαίας,όπου περνάει μοιραία και στο Στρατό.Από προσωπική εμπειρία,έχω ένα πολύ γνωστό μου,συνομήλικο,όπου δήλωσε ΛΟΚ.Χάρηκα πολύ όταν το έμαθα.Στενοχωρήθηκα όμως, όταν ο πατέρας του μου έδειχνε φωτογραφίες του γιου του,όχι με τη στολή,ή με τον πράσινο μπερέ ή από στρατιωτικές ασκήσεις,αλλά φωτογραφίες με γελοίες γκριμάτσες(σαν την φωτογραφία) και ακόμα πιο γελοία σχόλια(για το...''facebook'' μιλάω).
Τα πάντα ξεκινούν από τη νεολαία,και η δική μας βρίσκεται στον πνευματικό πάτο,κάτι που αναγκαστικά ''περνάει'' και στις τάξεις του στρατού.
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

Συν του ότι γεμίσαμε Αλβαναράδες ,μέσα στο Στρατό,δούρειος ίππος για εμάς είναι αυτή η τελευταία φωτογραφία,οι δικοί μας αντιθέτως κοιμούνται και πιάνουν και ''φιλίες'' με τους εχθρούς...
Γιώργος ο Νότιος

Ανώνυμος είπε...

ένας μεγάλος εχθρός της ύπαρξης του ελληνισμού, και γενικότερα της λευκής φυλής, είναι και ο λανθασμένος πλέον στην εποχή μας πατριωτισμός. Είναι γελοίο για παράδειγμα ένας λευκός φραγκικής ή γαλατικής καταγωγής γάλλος, να συντάσσεται με την αφρικανική "εθνική γαλλίας". Το πιό σωστό θα ήταν να ήταν υπέρ μιας χώρας με αποκλειστικά λευκούς παίχτες, που θα ήταν και φυλετικά συγγενείς, με τον συγκεκριμένο οπαδό. Οι αρχαίοι πίστευαν ότι η αρχή ήταν η φυλή και όχι η πατρίδα. Εννοείται ότι ο καθαρός φυλετικά έλληνας, πρέπει να πολεμήσει αν χρειαστεί στο μέλλον και εναντίον ενός πολυφυλετικού δήθεν ελληνικού στρατού, που θα αποτελείται από νέγρούς, τουρκόγυφτους, μιγάδες, μουσουλμάνους, και εβραιοαριστερούς κομισάριους.

Ανώνυμος είπε...

Εύγε..!
Βαθύ και σωστό. Συνέχισε...

Unknown είπε...

Ρενα Βλαχοπουλου Ρενα εισαι οφσαιτ. Οι Ελληνες δεν ανηκουν στην λευκη μαυρη κιτρινη η οτι διαολο ρατσα περπαταει σε αυτον τον πλανητη. Ειναι μια ξεχωριστη φυλη και μοναδικη. Και αυτος ειναι ο λογος που θελουν να την τελειωσουν. Χρησιμοποιουν εναντιον μας την αιωνια μαλακια που μας "δερνει". Τον διχασμο. Αιντε και καλες φραπεδιες στις παραλιες "συνΕλληνες"

Ανώνυμος είπε...

@ΓΙΑΓΙΑ

Α
Και οι αριστεροί όπου κυβέρνησαν τους Χριστιανούς βασάνιζαν και δολοφονούσαν.
Ο Χριστιανισμός ,το όπιο του λαού ήταν και είναι στο στόχαστρο τους.
Στην χώρα μας δε οι ελληνοχριστιανικές παραδόσεις μας , είναι σκοταδιστικές σύμφωνα με τους αριστερούς φιλελεδες και λοιπούς , άρα η εξόντωση μας ευνοεί τα σχέδια τους.
Με έναν σμπάρο πολλά τριγώνια και εξαφάνιση εθνών μέσω του διεθνισμού και εξαφάνιση Χριστιανών!
Που να προσθέσεις και τα υπόλοιπα , μια παγκόσμια κυβέρνηση , κεφαλικούς φόρους αρπαγή ατομικής ιδιοκτησίας …φτάνεις κατευθείαν στο τελικό ζητούμενο που είναι

Β
Μην πυροβολείτε άσκοπα τους ανέμο τέτοιους, δεν μας φταίνε σε τίποτα* , θύματα είναι και αυτοί των πολέμων που…

κάνουν οι φασίστες για να κυβερνήσει η παγκόσμια ναζιστική ελίτ!


Άρα ο στόχος μας πρέπει να είναι οι φασίστες και οι ναζί που προωθούν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ!!!
Επομένως η προτεινόμενη λύση είναι ψηφίστε τους φιλελέ και αριστερούς που αντιδρούν στους φασιστο ναζιστές!

Ήθελα να ήξερα φίλε Κ.Ο. γιατί τα βάζεις με τους υπογείους διαύλους , εφόσον και αυτοί ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ .
Μια πρόταση που εξάγεται από εντελώς λογικούς συνειρμούς του Α προς το Β!!!!!


*Kυριολεκτώ τους χρησιμοποιούν και εύχομαι να έρθει σύντομα η ώρα που θα το αντιληφθούν!
Και αυτό θα γίνει , όσο και εάν τους υποτιμούμε , εμείς οι “ξύπνιοι λευκοί” που οικιοθελώς σκλαβωνόμαστε “προοδευτικώς και ηλεκτρονικώς” , αυτοκαταστρεφόμαστε πετώντας στον κάλαθο των αχρήστων την δική μας Χριστιανική ορθόδοξη “σκοταδιστική” θρησκεία , την γλώσσα μας – αυτό πάλι από ποιο “οικονομικό” μνημόνιο υπαγορεύεται ; - τις αξίες και τα ιδανικά μας για να απολαύσουμε τον επίγειο παράδεισο.

• Ο Χριστός μας είπε, γνώσεσθαι την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει υμάς!
Εμείς προτιμούμε να την συσκοτίζουμε για χάρη της πολιτικής ορθότητας και βέβαια του φόβου μας μήπως και μας χαρακτηρίσουν οι εν ενεργεία δολοφόνοι των εθνών ...ως υπαρασπιστές της γενοκτονίας των εθνών!!!!!!!

Θα τον απολαύσουμε λοιπόν Γιαγιά , τον επίγειο παράδεισο και θα είναι ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ
Ο καιρός γάρ εγγύς!

Ανώνυμος είπε...

skulos gab
Ότι να ναι ρε φίλε...Οι Έλληνες φυσικά και ανήκουν στη λευκή φυλή,από πάντα.Και ανθρωπολογικά να το πάρεις,ο μεσογειακός φυλετικός τύπος,ο αλπικός,ο διναρικός και ο κρομανοειδής,απαρτίζουν τους Έλληνες από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.Και αυτοί οι φυλετικοί τύπου είναι λευκοί.Αρκεί να διαβάσεις τους ανθρωπολόγους Coon και Ripley για να στο επιβεβαιώσουν.Έπειτα,οι Έλληνες,δεν είναι ''φυλή'' ,όπως τους ονομάζεις,αλλά είναι έθνος.Έχει μεγάλη διαφορά.Το έθνος είναι το πνευματικό υπόβαθρο που ξεχωρίζει τα έθνη,ανάμεσα στην ίδια Φυλή.Για παράδειγμα οι Αγγλωσάξωνες με τους Γερμανούς και τους Σκανδιναβούς,ανήκουν στην ίδια φυλή,αλλά είναι ξεχωριστά έθνη.
Συμπερασματικά λοιπόν,φυσικά και οι Έλληνες ως έθνος και βάσει ανθρωπολογικών κριτηρίων ανήκουν στη λευκή φυλή.Οι Έλληνες δεν είναι φυλή,είναι έθνος.Τα πράγματα είναι πολύ απλά!
Γιώργος ο Νότιος

Unknown είπε...

Γεωργιε νοτιε. Ευχαριστω για τις γνωσεις σου χωρις ιχνος ειρωνιας το λεω.και το γραφω. Επετρεψε μου να εχω την γνωμη μου και ας ειναι αλλου για αλλου η οπως αλλιως επιθυμεις. Ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

Χάρηκα που έθιξες το συγκεκριμένο θέμα, γιατί πάντα κάνεις ψύχραιμες προσεγγίσεις και εδώ επιβάλλεται, διότι πολλοί παρασύρονται από τα φυλετικά και χάνουν το νόημα.

Η ουσία βρίσκεται στο οτι η εθνική είχε πάντα παιδιά που μάθαιναν το μπάσκετ στην Ελλάδα και έπαιζαν στον Άρη, την ΑΕΚ, τον Πανιώνιο κλπ.
Οι Αντετοκούνμπο παίζουν στην Αμερική, προπονούνται και έμαθαν το μπάσκετ εκτός Ελλάδας, όπως ο Κουφός, ο Καλάθης, ο Ντόρσει κ.α.

Έαναν καφενείο την εθνική μπάσκετ, ώστε να πάψει να έχει επιτυχίες και να περνάει θετικά μηνύματα στην ελληνική κοινωνία. Φέρνουν παίκτες από Αμερική, για να σου περάσουν το νόημα οτι η Ελλάδα δεν παράγει τίποτα πια, ούτε καν μπάσκετ, στο οποίο είχε παράδοση. Αυτός είναι ο στόχος τους, να μας αποτρέψουν από το να ξεκινήσουμε να παράγουμε το δικό μας προϊόν και επειδή είχαμε παράδοση στο μπάσκετ, κάνουν ιδιαίτερη προσπάθεια να το καταστρέψουν. Ποιος δεν βλέπει οτι δεν βγάζουμε παίκτες πλέον;

Φως φανάρι αγαπητέ. Την ελληνική παραγωγή πολεμάνε, σε όλα τα επίπεδα.