Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Εις μνήμην Μοχάμεντ Άλι

Στις 20 Ιανουαρίου 2014, ο ΚΟ είχε δημοσιεύσει το άρθρο με τίτλο: Μια μη πολιτικά ορθή συνέντευξη του Μοχάμεντ Άλι από το 1971 (video) 

Με αφορμή τον θάνατο αυτού του σπουδαίου αθλητή, οι ΑΡΔ θα αρχίσουν τις γνωστές τους κορώνες. ότι αποτέλεσε σύμβολο του «πολέμου κατά του ρατσισμού» κλπ κλπ, καλό είναι να θυμηθούμε αυτά που δεν θα δείξουν σε κανένα αφιέρωμα.

Στην συνέντευξη αυτή, που έδωσε το 1971, στο BBC, ο Άλι επίθεται στους μικτούς / διαφυλετικούς γάμους, με θάρρος που λίγοι (λευκοί) διαθέτουν, χωρίς να νοιαστεί αν τον πουν «ρατσιστή» (που δεν θα τον πουν βέβαια, γιατί ο ρατσισμός σε μη Λευκούς δεν επιτρέπεται, ως γνωστόν). Προσέξτε επίσης, την χαλαρή έως και θετική ανταπόκριση από το κοινό σε όσα «ρατσιστικά» (χα!) λέει. Όταν η πανούκλα της πολιτικής ορθότητας δεν είχε εξαπλωθεί και δεν είχαν μετατραπεί οι άνθρωποι σε ζόμπι.

«Είναι λυπηρό γιατί θέλω το παιδί μου να μοιάζει με μένα; Κάθε νοήμων άνθρωπος θέλει το παιδί του να του μοιάζει. Είναι λυπηρό επειδή δεν θέλω να εξαλειφθεί η φυλή μου και να χάσω την ταυτότητά μου ; Οι Κινέζοι αγαπούν Κινέζες, αγαπούν τα μικρά σχιστομάτικα μωρά. Οι Πακιστανοί αγαπάνε την κουλτούρα τους, οι Εβραίοι αγαπούν την κουλτούρα τους, πολλοί Καθολικοί θέλουν να είναι με τους Καθολικούς και θέλουν η θρησκεία να παραμείνει η ίδια ... ποιος θα ήθελες να σε ανακατέψει και να σκοτώσει τη φυλή σου; Είσαι κάποιος που μισεί το λαό σου, αν δεν θέλεις να μείνεις αυτός που είσαι. Μήπως ντρέπεσαι για αυτό που ο Θεός σε έκανε; Νομίζεις ότι έκανε λάθος όταν σε έφτιαξε;

Μήνες μετά από το άρθρο, ανέβηκαν βίντεο της συνέντευξης με ελληνικούς υπότιτλους στο youtube. Ένα από αυτά είναι το παρακάτω:


ΚΟ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Το παρακολούθησα όλο και το ευχαριστήθηκα. Λόγια απλά, λογικά, καθάρια. Και στο τέλος λέει "αγαπώ τον εαυτό μου, δεν μισώ κανέναν."
Νά 'σαι καλά ρε φίλε Κόκκινε Ουρανέ και να είσαι γερός σαν τα ψηλά βουνά που μου έφτιαξες τη διάθεση σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

Παρατητήστε στο βίντεο την πρόστυχη στάση του δημοσιογράφου. Από τότε η διαφθορά της Σχολής της Φρανκφούρτης σερνότανε στην Ευρώπη και το έδαφος είχε προλεινθεί για το ανακάτεμα των φυλών, την παρά φύσιν μίξη των ανθρώπων και των φύλλων. Η στάση του δημοσιογράφου είναι αυτή του ψευτοχριστιανού, δηλαδή του σατανά που χρησιμοποιεί τις χριστιανικές ιδέες για κακό σκοπό. π.χ., ότι "είμαστε όλοι άνθρωποι, κλπ, κλπ."

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε Ουρανέ χαίρομαι που ανάρτησες αυτό το άρθρο.
Διότι διαβάζω στις ειδήσεις ''o Άλι νίκησε το ρατσισμό''.Πραγματικά μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι,Δεν αντέχω άλλο με τους αντιλευκούς. Είναι αρρωστημένο...
Γιώργος ο Νότιος

polycmike είπε...

Συγχαρητήρια και πάλι στον ΚΟ, νόμιζα πως δεν θα γράφατε τίποτα (μιας και μπήκα το μεσημέρι και είδα με απογοήτευση, πως δεν είχε γραφτεί τίποτα και ήμουν έτοιμος να αναφέρω το γεγονός της παράλειψης με πικρία ... αλλά βλέπω ο ΚΟ μας δικαίωσε και πάλι) γι'αυτόν τον τιτανοτεράστιο ψυχάρα, που έφτυσε κατάμουτρα το παλιοαδερφίστικο σάπιο σύστημα.

Περίμενα όλη την μέρα να γραφτούν δυο λόγια για αυτόν τον "μέγα" αθλητή και πάνω απ' όλα έναν γνήσιο -συνειδητοποιημένο φυλετικά- άνθρωπο. Αν και τοποθετούμαι σε διαφορετικό φυλετικό-πολιτισμικό-θρησκευτικό πλαίσιο από τον θανόντα, δεν μπορώ παρά να δείξω σεβασμό για τις ιδέες και την κοσμοθεωρία που εκπροσωπούσε. Τίμησε με θυσίες τα πιστεύω του και την φυλετική του ταυτότητα. Μέσα σε 3-4 λεπτά συνέντευξης εξήγησε, πως ο λευκός άνθρωπος οδηγείται στη αυτο-γενοκτονία, με λόγια απλά, κατανοητά και που συμβαδίζουν απόλυτα με την φύση.


Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό αυτό που είπε, από τις μάζες. Ο άνθρωπος μας προειδοποιούσε πριν από 45 χρόνια, για τις μαύρες μέρες που έρχονται ... τελικά για να σωθεί κάποιος, χρειάζεται και η θέληση για σωτηρία. Αν δεν θέλει κάποιος να σωθεί, δεν μπορεί κανείς να τον σώσει. Απλά

Υ.Γ. Θα ήταν ευχής έργον, να βλέπαμε και έναν λευκό (γιατί όχι και Έλληνα) πρωταθλητή/ολυμπιονίκη να αναφερθεί στην "λευκή γενοκτονία" που συντελείται.

Ανώνυμος είπε...

Εις μνήμην του:

https://m.youtube.com/watch?v=uSFQrPzSAnE