Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Καίνε βιβλία και έργα τέχνης (και όχι δεν είναι ναζί)

"Εκεί όπου καίνε βιβλία, μία μέρα θα καίνε και ανθρώπους" - Heinrich Heine, 1836

Προς το τέλος του Απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική, μόλις ο Νέλσον Μαντέλα απελευθερώθηκε από τη φυλακή, οι του ANC άρχισαν να μυρίζονται ότι θα τους επιτραπεί να κατέβουν στις επόμενες εκλογές και άρχισαν να εντείνουν τις επιθέσεις τους στους μετριοπαθείς Μαύρους και να τους σκοτώνουν με την μέθοδο του necklacing (κολιέ).

Necklacing είναι ένας βασανιστικός τρόπο θανάτωσης. Τα θύματα καίγονται ζωντανά, όταν τα βάζουν μέσα σε λάστιχα γεμάτα βενζίνη και στη συνέχεια τους βάζουν φωτιά.

Όλα αυτά είχαν στόχο να εκφοβίσουν τους Μαύρους για να ψηφίσουν υπέρ του ANC. Περισσότεροι Μαύροι έχασαν τη ζωή τους στα τέσσερα χρόνια που προηγήθηκαν της ψηφοφορίας του 1994, από ό, τι κατά τη διάρκεια του Απαρτχάιντ στα χέρια των δυνάμεων ασφαλείας, με αναλογία περίπου 7: 1. Εάν όχι και μεγαλύτερη.

Η Γουίνι Μαντέλα, τότε σύζυγος του κομμουνιστή τρομοκράτη Μαντέλα, ήταν επικεφαλής των τρομοκρατών του ANC κατά τη διάρκεια του 1980. Αυτή και ο φυλακισμένος σύζυγός της σχεδίαζαν πώς να χρησιμοποιήσουν αυτή τη μέθοδο για να διατηρηθεί μια ταραχή χαμηλού επιπέδου στην χώρα - όχι μόνο για να εκφοβίσουν τους Μαύρους, αλλά για να αναγκάσουν τους Λευκούς να παραχωρήσουν τη χώρα.

Και αυτό λειτούργησε.

Όπως είπε η Winnie το 1986: «Με τα σπιρτόκουτά μας και τα κολιέ μας θα απελευθερώσουμε τη χώρα αυτή».

Διάβασε: 

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης - ειδικά τα διεθνή - έκαναν τα στραβά μάτια στη βία Μαύρων κατά Μαύρων κατά τη διάρκεια αυτών των ετών. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα μπορούσαν να παρουσιάσουν κάτι που θα ξέφευγε από το σενάριο του καλού ANC και των κακών λευκών.

Καθ’ όλη τη δεκαετία του 1980, το ANC και άλλες κομμουνιστικές ομάδες της χώρας χρησιμοποίησαν την εκστρατεία που είχε ως σύνθημα «Απελευθέρωση πριν την Εκπαίδευση» για να προκαλέσουν χάος στη χώρα. Ως αποτέλεσμα, εκατοντάδες χιλιάδες, αν όχι εκατομμύρια, μαύρα παιδιά δεν έλαβαν καμία εκπαίδευση. Ήταν πολύ απασχολημένα στο να πυρπολούν τα σχολεία και τις βιβλιοθήκες τους.

Αυτή είναι η πιο πιθανή αιτία ότι ολόκληρη γενιά έπρεπε να στηριχθεί στην κυβέρνηση του ANC για να βρει δουλειές για τις οποίες δεν είχε τα προσόντα. Ο  Μαντέλα φρόντισε να εφαρμοστεί η ρατσιστική πολιτική προσλήψεων της «θετικής δράσης».

Έτσι, πρώτα το ANC ενθάρρυνε το κάψιμο των σχολείων και μετά έφερε την πολιτική των προσλήψεων ώστε να δοθούν στους αγράμματους θέσεις εργασίας.

Ως εκ τούτου, η χώρα βρίσκεται σε ένα χάος. Υψηλή ανεργία, ανεξέλεγκτη κυβερνητική διαφθορά, απάτη και κλοπή. Πολλοί ειδικευμένοι άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την χώρα και προσφέρουν τις δεξιότητές τους προς όφελος άλλων χωρών.

Και τώρα που οι Μαύροι σιγά-σιγά αρχίζουν να αμφισβητούν την κυβέρνησή τους - είναι η ώρα – καθώς πλησιάζουν και οι εκλογές - το ANC να μεταθέσει την ευθύνη για τις αποτυχίες τους, σε ποιους άλλους, από τους Λευκούς.

Έτσι, την περασμένη εβδομάδα οι Μαύροι στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν έκαψαν έργα τέχνης, βιβλία, λογοτεχνία, ζωγραφική και οτιδήποτε συνδέεται με το «Λευκό διάβολο» που τους καταπίεζε, με υποκινητή ένα κίνημα που ονομάζεται "Rhodes Must Fall".

Αναφέρονται στον Βρετανό επιχειρηματία, πολιτικό και ιδρυτή της Ροδεσίας, Σεσίλ Ρόουντς. Τον περασμένο Απρίλιο ένα άγαλμά του στο Κέιπ Τάουν αποκαθηλώθηκε από αυτή την ομάδα.

Στο παρακάτω βίντεο τους βλέπουμε να χορεύουν και να τραγουδούν γύρω από μια φωτιά, που καίει τα "βιβλία του Λευκού Διαβόλου".



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

11 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Με τα σπιρτόκουτά μας και τα κολιέ μας θα απελευθερώσουμε τη χώρα αυτή

Ναι, την απελευθερώσατε και την κάνατε σαν τα μούτρα σας σε χρόνο dt....
ΘΑΥΜΑΣΤΕ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ" ΟΙ... "ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ"!

Και μετά άμα τους λέμε δίποδα και υπάνθρωπους είμαστε "ρατσιστές και φασίστες"....

Ανώνυμος είπε...

Ροδεσία, η χαμένη πατρίδα των Λευκών.Σαν τα μούτρα τους την έχουν κάνει τώρα.

Ανώνυμος είπε...

η πνευματικη μολυνση της κοινωνιας,εγινε απο τον σιωνιστικο κομουνισμο! το "εργαλειο" που ακινητοποιησε και βυθισε τον κοσμο! το πιο σκληρο εργαλειο.
το πιο απεχθες ,"ειδος" ανθρωπου ,"βγηκε" απο τις "σχολες" του σιωνιστικου κουμουνισμου! εκει μεσα εκπαιδευονταν σκληρα ,και εβγαιναν "ακρωτηριασμενοι"..
ναι ετσι ακριβως ειναι! ο "αντικουμουνιστης" μαντελας που εκπαιδευτηκε στις σταλινικες βοιδοσχολες..
ενα ψεμμα ηταν ο κοσμος ...

Ανώνυμος είπε...

Ακομα μια ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΗ απόδειξη για τον υποκεινούμενο απο τους τραπεζίτες , ταξικο αγωνιστη σφαγεα του ρωσικου Χριστιανικού λαού λενιν.

http://www.analyst.gr/2016/04/19/rosia-i-maxi-ton-maxon/υ
στο αρθρο γινεται αναφορα για την Ρωσικη κεντρικη τραπεζα που παρεδωσε ο δικτατορας απανθρωπος δολοφονος εκατομμυριων αθωων Χριστιανων λενιν το 1917 στους τραπεζιτες ροτσιλντ.
Η συμβαση για την εκτυπωση χρηματος απο τους ιδιωτες οπως και στην χωρα μας και σε πολλες αλλες ληγει ΦΕΤΟΣ το 2016.
Ο Πουτιν επιθυμει η κεντρικη τραπεζα της Ρωσιας να περασει στα χερια του Ρωσικου λαού οπως ηταν επι Τσαρου, ο οποιος οπως ολα δειχνουν δεν ενεδιδε στις απειλες των δυτικων καπιταλιστων= κομμουνιστων με αποτελεσμα να παρουν την κατασταση στα χερια τους οι ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ....
Προβλέπεται ...θερμο καλακαιρι, και δεν θα ειναι εξαιτιας της θερμοκρασιας που θα "βγουν - οι τελευταιοι των μοικανων κομμουνιστων στην σκλαβωμενη σταλινκη Ελλαδα μας - απο τα ρουχα τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ένας άσημος κάφρος μέλος της υποφυλής των Θεμπού τον οποίο, οι Εβραίοι ιδρυτές του κομμουνιστικού κόμματος Νοτίου Αφρικής,χρησιμοποιούσαν για βοηθητικό προσωπικό. Συνελήφθη μαζί Εβραίους κομμουνιστές να μεταφέρει πυρομαχικά. Προσήχθη σε δίκη με πλήθος Εβραίων κατηγορουμένων επί προδοσία. Οι πλείστοι των συνηγόρων υπερσπίσεως επίσης Εβραίοι. Αυτή η δίκη του 1964 έμεινε στην ιστορία ως Rivonia Trial.
Ηγετικό στέλεχος του ANC ο Joe Slovo (Yossel Mashel Slovo Εβραίος εκ Λιθουανίας) διοικητής της στρατιωτικής πτέρυγος του ANC και ηγετικό στέλεχος του SACP, του κομμουνιστικού κόμματος Νοτίου Αφρικής, εν τοις πράγμασι μία ιουδαϊκή υπονομευτική ομάδα. Η σύζυγος Ruth First,Εβραία από Λετονία, υπερδραστήριο στέλεχος του Κ.Κ. εφονεύθη στην Μοζαμβίκη το 1982 από παγιδευμένη επιστολή.
Μετά την μεταβίβαση της εξουσἰας στους κάφρους το 1994, πλείστοι Ιουδαίοι κατέλαβον σημαντικές δημόσιες θέσεις, όπως ο Αrthur Chaskalson τοποθετήθηκε πρόεδρος του Συνταγματικού Δικαστηρίου και μετά πρόεδρος του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Ο Persy Yutor Γενικός Εισαγγελέας. Ronald Kasrils Υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών. Xeinz Schwarz πρέσβυς στην Ουάσιγκτων! Και πολλοί άλλοι.

Βελισσάριος Λ. είπε...

Σόκ!
Προδοσία για το παγκόσμιο θηρίο της πολιτικής "ορθότητας" και αντιφα, τσοντο-"αγαποειρήνης".

Μαύρος -πρώην πάστορας- στην Αμερική υπερασπίζεται τον Χίτλερ, τους εθνικοσοσιαλιστές και τη σβάστικα.

https://www.youtube.com/watch?v=5wcwXWflUTk

Θα πεταχτεί κάποιος από το ιερατείο του αντιρατσισμού και ισότητας να πεί την γνώμη του;

Ανώνυμος είπε...

Βεβαίως πρέπει να πέσει ο Rhodes...!
Βεβαίως πρέπει να πέσει η εταιρεία DeBeers...!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΡΟΙ!!

Ανώνυμος είπε...

Οι εκμεταλλευτές των μαύρων, δεν ανήκουν στη Ευρωπαϊκή Φυλή...!
https://www.youtube.com/watch?v=wZFQR4Fyprg

polycmike είπε...

... πέφτω από τα σύννεφα ...και πάλι!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ.

ΘΕΡΣΙΤΗΣ

ΓΕΙΑ ΣΑΣ