Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Το κράτος απελαύνει 92χρονη Λευκή γυναίκα


"No Welcome Refugees"

Σε όλα τα δακρύβρεχτα ρεπορτάζ για τους «πρόσφυγες» και τους «μετανάστες» και σε όλες τις πληρωμένες κορώνες περί «ανθρωπισμού» από τους κατ’ επάγγελμα εχθρούς του ανθρώπου, δεν θα χωρέσει η παρακάτω είδηση για την ενενηντάχρονη Λευκή γυναίκα, της οποίας διετάχθη η απέλαση από τη Βρετανία, πίσω στην πατρίδα της, τη Νότια Αφρική.

Η ιστορία της κας Myrtle Cothill, η οποία ταξίδεψε στη Μεγάλη Βρετανία για να είναι κοντά της στο μόνο μέλος της οικογένειάς της που της έχει απομείνει και να μπορεί να λαμβάνει την απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη, δείχνει για μια ακόμη φορά την απέραντη υποκρισία, όσο και το σκοτεινό σχέδιο των δολοφόνων των ευρωπαϊκών λαών που κρύβουν το απεχθές πρόσωπό τους πίσω από την μάσκα του «ανθρωπισμού».

Ενώ ορδές τριτοκοσμικών βαρβάρων επιτρέπεται να εισέρχονται και να πολλαπλασιάζονται εντός των συνόρων του Ηνωμένου Βασιλείου, Λευκοί διατάζονται να επιστρέψουν πίσω στις χώρες καταγωγής τους αντιμετωπίζοντας το ενδεχόμενο του θανάτου.

Από την εφημερίδα The Guardian:

Η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών να απελάσει μια 92χρονη χήρα που ήθελε να περάσει τις τελευταίες ημέρες της ζωής της της με το παιδί της στη Βρετανία θα μπορούσε να σκοτώσει την συνταξιούχο, όπως λέει η κόρη της.

Η Myrtle Cothill, η οποία γεννήθηκε υπό βρετανική σημαία το 1924, και της οποίας ο πατέρας πολέμησε για τη Βρετανία κατά τον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, έχει διαταχθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών να εμφανιστεί στο αεροδρόμιο Heathrow την Τρίτη για να πάρει την πτήση προς τη Νότια Αφρική.

Η Mary Wills, η κόρη της, είπε στον Guardian ότι οι υπάλληλοι της είπαν ότι θα πρέπει να επιστρέψει στη Νότια Αφρική, όπου δεν έχει καμία οικογένεια.

Η συνταξιούχος έκανε προσπάθειες το περασμένο έτος για να μείνει με την 66χρονη κόρη της στο Poole, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει καμία υποστήριξη στη Νότια Αφρική και δεν πρόκειται να επιβαρύνει το κράτος αφού λαμβάνει £ 300 το μήνα ως σύνταξη.

«Δεν είχαμε μια ευκαιρία να μιλήσουμε κατά την τελευταία συνεδρίαση. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών επέμειναν. Όταν τους ρώτησα πού θα πάει η μητέρα μου όταν φτάσει στο Γιοχάνεσμπουργκ, μου είπαν ότι θα μπορούσε να πάει στον Ερυθρό Σταυρό και να λάβει βοήθεια», είπε.

«Η μητέρα μου είναι σε άθλια κατάσταση. Έχει συνεχές τρέμουλο», δήλωσε η Wills, με δάκρυα στα μάτια. «Είναι τόσο σκληρό. Δεν ξέρω τι να κάνω». Πρόσθεσε ότι οι αξιωματούχοι της είπαν ότι η κυβέρνηση θα πληρώσει για την πτήση της για τη Νότια Αφρική και θα της δώσουν £ 1.000.

«Αν δεν πάει στο αεροδρόμιο την Τρίτη, λογικά θα έρθουν εδώ και θα την πάνε στο κέντρο κράτησης. Αυτό θα είναι η υπογραφή του πιστοποιητικού θανάτου της», προειδοποίησε.

Όχι, μην περιμένετε δακρύβρεχτα ρεπορτάζ. Ούτε διαδηλώσεις "ανθρωπιστών" για να δοθεί άσυλο στον "ταλαίπωρο μετανάστη". Εάν είχε άλλο χρώμα, άλλη εθνικότητα, άλλη θρησκεία ή άλλον «σεξουαλικό προσανατολισμό», να είστε σίγουροι ότι κάτι θα γινόταν.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου, αγαπητέ. Λοιπόν, αυτοί θα μας τρελάνουν τελείως!
Επίσημη πρόταση για τη νομιμοποίηση της νεκροφιλίας και της αιμομιξίας κατέθεσε η νεολαία του Σουηδικού Φιλελεύθερου Κόμματος.
http://www.pronews.gr/portal/20160222/%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%B1/%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%89%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3458702/Necrophilia-incest-legal-says-Swedish-Liberal-party-youth-wing-accused-laughable-nitwits-party-senior.html

Κάνε, εφόσον βέβαια θέλεις, αυτό που ξέρεις να κάνεις.

Να είσαι καλά,
Διογένης

Ανώνυμος είπε...

Ο Λευκός είναι ανώτερος βιολογικώς και γι'αυτό προσπαθούν να τον εξαφανίσουν.Οι τριτοκοσμικές ορδές των μαύρων της Αφρικής ,των μογγόλων της Ασίας και των ινδιάνων της Νοτίου Αμερικής δεν αποτελούν εμπόδιο για τη Νέα τάξη που θέλει να βυθίσει την ανθρωπότητα στο σκότος.Μόνο ο λευκός άνθρωπος έχει την απαραίτητη ιδιοσυγκρασία να αγωνιστεί και να αντιταχθεί και για αυτόν τον λόγο επιθυμούν την καταστροφή του.Απλά τα πράγματα.Αλλά και με στις τάξεις των Λευκών έχουμε αποβράσματα που προωθούν τον ''πολυπολιτισμό'' και είναι δούρειοι ίπποι για τη φυλή μας.Εξάλλου έχουν αναφερθεί όλα αυτά στο άρθρο του Κ.Ο που γράφει για το ''white guilt''.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 10:51 τη ψυχή μας θέλουν, όχι το χρώμα μας να αφανίσουν!

Ανώνυμος είπε...

Τί μπούρδες λες ρέ φίλε 10.51!!!
Τους Γιαπωνέζους πού τους κατατάσεις;
Ο Μαχάτμα Γκάντι δε μετράει;Οι Αμερικανοί αυτοχθονες,που τους "ανακαλυψαν" οι πολιτισμενοι Δυτικοί,δεν είχαν πολιτισμό;
Οι μαύροι της Αφρικής πού υστερούν; Σε σωματικές,ψυχικές ή πνευματικές ικανότητες;
Άντε παράτα μας!!

Ανώνυμος είπε...

ετσι ακριβως ενω ειδικα στην ταινια Seven ειναι κραυγαλεα η επιτηδευμενα χαοτικη διαφορα των δυο βασικων πρωταγωνιστων της ταινιας του λευκου πρωταρη Μπραντ Πιτ και του εμπειρου μαυρου ντετεκτιβ Μοργκαν Φριμαν:ο Πιτ ειναι μη επιτυχημενος(αγορασε ενα υποβαθμισμενο σπιτι διπλα στον σιδηροδρομο,ειναι χαμηλης παιδειας εως και αμορφωτος,ειναι αδεξιος και ανυπομονος ,κακογουστος και φλυαρος,ανικανος να ελεγξει τον εαυτο του,ειναι ανεπαρκης στην δουλεια του αλλα και ως ανδρας/συζυγος της Γκουινεθ Παλτροου η οποια φαινεται νευρικη και ανικανοποιητη και φτανει στο σημειο τηλεφωνησει κρυφα στον σχεδον αγνωστο καινουργιο συνεργατη του αντρα της Φριμαν για να την "ηρεμησει".
Τωρα ως αναφορα τα εγχρωμα προτυπα ανδρων ας δουμε λιγο την υπερ-προωθηση απο τα εγχωρια αθλητικα και μη μηντια του "ελληνοπουλου" με νιγηριανους γονεις Ιωαννη Αντετοκουμπο του καλαθοσφαιριστη προτυπο για τα νεα παιδια(ο Σχορτσιανιτης δεν τους εκατσε)?
Στην γειτονα Ιταλια το προσπαθησαν με το Μπαλλοτελι(ποδοσφαιριστης απο νιγηρια υιοθετημενος απο οικογενεια ιταλοεβραιων)αλλα βγηκε μαπα το καρπουζι..
Οι αυστριακοι μετα την Κοντσιτα το παλευουν τωρα να περασουν ως αθλητικο προτυπο τον "αυστριακο"( μητερα Φιλιππινεζα,πατερα Νιγηριανο)υπερμελαγχροινο Νταβιντ Αλαμπα ποδοσφαιριστη της Μπαγερν Μοναχου ο οποιος παιζει καθε δυο μερες σε ολα τα καναλια της Αυστριας και σε ολες τις διαφημισεις και παρουσιαζεται ποδοσφαιρικα σχεδον σαν τον Μπεκενμπαουερ της Αυστριας!
Μην ξεχναμε βεβαια το παγκοσμιο υπερ-προβεβλημενο υπερανθρωπο αθλητη του στιβου τζαμαικανο Γοισειν Μπολτ ο οποιος 7/10 φορες στα τελευταια μετρα φρεναρει!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 24 Φεβρουαρίου 2016 - 7:11 μ.μ.

Το χρώμα είναι δηλωτικό.Οι διαφορές είναι πάρα πολλές και δεν εδράζονται μόνο στο χρώμα.Αλλά άμα αυτό κατάλαβες από το σχόλιο μου ,ειλικρινά δεν έχω κάτι να απαντήσω...

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 24 Φεβρουαρίου 2016 - 9:20 μ.μ.

Οι Γιαπωνέζοι είναι Ασιάτες.Αξιόλογοι σε σχέση με άλλους αλλά δεν είναι Λευκοί.Ο καθένας για τη φυλή του.
Ο Γκάντι ήταν κάτι σαν Βραχμάνος.Ανώτερος από τους κοινούς Ινδούς λόγω και λευκού αίματος με επιμιξίες βέβαια.Επίσης ο Γκάντι αντιπαθούσε σφόδρα τους μαύρους.
Τώρα για το που υστερούν οι μαύροι ,από αυτή τη φράση και μόνο καταλαβαίνει κανείς ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται.Το μόνο που θα σου πω και θα σε ''παρατήσω'' όπως μου γράφεις στο σχόλιο σου είναι αυτό:Aν σήμερα πας στην Κεντρική Αφρική και δε σε κατασπαράξουν τα άγρια θηρία,θα σε φάνε οι ανθρωποφάγοι...
Αγαπητέ Κ.Ο αν γίνεται να περάσει το σχόλιο.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ανώνυμος είπε...

μωρὰς δὲ ζητήσεις καὶ γενεαλογίας καὶ ἔρεις καὶ μάχας νομικὰς περιΐστασο· εἰσὶ γὰρ ἀνωφελεῖς καὶ μάταιοι. Τίτος γ:9. Τι σημασία έχει σε ποιά φυλή ανήκεις , και ποιός είναι ανώτερος ή κατώτερος. Στο τέλος όλοι θα γονατίσουμε μπροστά στο θρόνο του μεγάλου Βασιλιά Παντοκράτορα και θα δώσουμε λόγο για κάθε έργο και κάθε τι που λέμε έαν δεν μετανοιήσουμε και Τον δέχτούμε ως προσωπικό μας Σωτήρα και ζήσουμε με καθαρότητα οδηγούμενοι από την χάρη Του που χαρίζει πλουσίως σε αυτούς που τον πιστευούν.

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε 27 Φεβρουαρίου 2016 - 12:50 π.μ.
Εύγε! Χαίρομαι που μιλάς με ...''ιστορικά'' στοιχεία...Ορθόδοξος είμαι ,αλλά κάτι τέτοιοι σαν και σένα ευθύνονται για την κατάντια μας που περιμένουν από τον Θεό να μας δώσει πίσω την Πόλη ενώ θα έπρεπε εμείς οι ίδιοι να αναλάβουμε δράση.Και διαβάζουμε στις ιστοδελίδες τι είπε ο ...Παίσιος (με όλο το σεβασμό που του έχω).
Μου απαντάς με ''χριστανόπληκτο'' κείμενο.Θα σου απαντήσω με την αρχαιοελληνική φράση που χαρακτηρίζει το ελληνικό έθνος εδώ και χιλιετίες:
Αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων, μηδέ γένων πατέρων αισχυμένεν

.ΚΟ αν γίνεται πέρασε το.Ευχαριστώ και πάλι.Τα σχόλια μου σε αυτό το άρθρο σταματούν εδώ.Δεν έχει νόημα να απαντήσω κάτι άλλο ,απλά ήθελα να δώσω μια τελευταία απάντηση.