Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΣΟΥΗΔΙΑ: Το κράτος εκπαιδεύει «πρόσφυγες» πως να γίνουν καλοί ελεύθεροι σκοπευτές!



Δεν είναι αστείο. Το σουηδικό κράτος χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα κατάρτισης "ελεύθερου σκοπευτή" για τους πρόσφατα αφιχθέντες τριτοκοσμικούς "πρόσφυγες" ως μέρος του «προγράμματος για την ένταξή» τους - παρά τις ολοένα αυξανόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Η σχεδόν απίστευτη αυτή παράνοια που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αναφέρθηκε με θετικό φιλο-προσφυγικό σχολιασμό από την εφημερίδα Allehanda στη Σουηδία, υπό τον τίτλο “Laddade för prickskytte”, (που μεταφράζεται κάτι ως τρέχοντας για να γίνει ελεύθερος σκοπευτής) και δείχνει ότι ένας μεγάλος αριθμός τριτοκοσμικών μεταναστών διδάσκονται πώς να στοχεύουν και να πυροβολούν ως ελεύθεροι σκοπευτές με τουφέκια στόχου σε ένα τυπικό σκοπευτήριο στο Sollefteå της κεντρικής Σουηδίας.

Η Allehanda πληροφορεί τους αναγνώστες της ότι το «μάθημα ελεύθερου σκοπευτή» ξεκίνησε σε μια «μικρή κλίμακα το φθινόπωρο», αλλά στη συνέχεια, για λόγους που είναι προφανείς, αλλά τους οποίους αγνοεί η σουηδική εφημερίδα, «το ενδιαφέρον εξερράγη» μεταξύ των μη λευκών εισβολέων για το μάθημα.

Όταν η Allehanda επισκέφθηκε το πεδίο βολής, «πάνω από 50 νέοι μετανάστες ήταν στο σκοπευτήριο, «ακονίζοντας τις σκοπευτικές τους ικανότητες».

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι για τα μαθήματα ελεύθερου σκοπευτή ο μετανάστης - μαθητής δεν πληρώνει τίποτα, αφού αυτά χρηματοδοτούνται από τον κρατικό Οργανισμό Μετανάστευσης της Σουηδίας, ως πρόγραμμα «ολοκλήρωσης» («ένταξης» των μεταναστών) στη σουηδική κοινωνία.

«Νέοι άνθρωποι από όλο τον κόσμο, τη Συρία, το Αφγανιστάν, την Αφρική και τη  Νότια Αμερική» κάνουν μαθήματα σκοποβολής, γράφει η Allehanda, και ορισμένοι από αυτούς είναι «και πολύ ταλαντούχοι», ανέφερε η εφημερίδα.

Το πρόγραμμα προσφέρεται ως μέρος του μαθήματος γλώσσας (!) από το τοπικό σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ο υπεύθυνος του προγράμματος λέει ότι τα οφέλη του προγράμματος είναι "πολύ περισσότερα" από ό, τι απλά να διδάσκεις τους εισβολείς πώς να χρησιμοποιούν τουφέκια.

«Εδώ μιλούν σουηδικά και γνωρίζουν καινούργιους ανθρώπους, και παρέες. Είναι ιδιαίτερα καλό για το λεξιλόγιό τους», δήλωσε ο υπεύθυνος Höglin.

Η επιδοτούμενη από το κράτος εκπαίδευση ελεύθερου σκοπευτή για τους «νέους μετανάστες», θα μπορούσε να είναι ένα κακόγουστο αστείο που αγγίζει τα όρια της παραφροσύνης.

Αλλά δεν είναι.

Αυτό που προφανώς είναι, αλλά δεν τολμά να το σκεφτεί κανείς, είναι ότι έχουμε μπει στην «τελική φάση» του σχεδίου της Γενοκτονίας των ευρωπαϊκών λαών και τα πολυπολιτισμικά κράτη – ζόμπι (βλέπε εδώ), ετοιμάζονται να κατασπαράξουν τους δικούς τους και για αυτό παίρνουν κάθε πρόσφορο μέτρο..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΡΜΑΛ ΝΟΥ...

sta είπε...

Σε λιγο θα τους παρεχουν και μαθηματα βιασμου!

Rudolf Hess είπε...

Το δικαίωμα του φέρειν όπλα που προϋποθέτει το καθήκον εκγυμνάσεως σε αυτά, καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας της ανθρωπότητος, χαρακτηρίζει τους πραγματικά ελεύθερους Πολίτες, όντας αυτόνόητο ότι κατά την διάρκεια μιας κατοχής, ο κατακτητής ουδέποτε επέτρεψε στον κατεχόμενο να φέρει όπλα και, βεβαίως, να ασκείται σε αυτά. Έτσι, πρώτη ένδειξη ελευθερίας μιας Κοινωνίας είναι το δικαίωμα των Πολιτών της να φέρουν όπλα και σε κάθε ακύρωση αυτού του δικαιώματος, η Κοινωνία της οποίας οι Πολίτες δεν δικαιούνται να φέρουν όπλα δεν μπορεί να θεωρείται ως «ελεύθερη»!
Οι δημοκρατικές κοινωνίες ως τυραννικές (Πλάτωνος «Πολιτεία» βιβλ. η’) θεμελιώνονται επί της καταστολής η οποία, ασφαλώς, προϋποθέτει την απαγόρευση του δικαιώματος του φέρειν όπλα στους υπό καθεστωτική χειραγώγηση ανελεύθερους πολίτες τους. Έτσι, οι δημοκρατίες είναι εξ ορισμού ανελεύθερες κοινωνίες με αφοπλισμένους πολίτες προς αποτροπή αντικαθεστωτικών εξεγέρσεων και, έτσι, διασφαλίσεως της μακροημερεύσεως του καθεστώτος. Σε αυτές τις ανελεύθερες κοινωνίες «ανθούν» οι «πασιφιστές» πολεμοκάπηλοι οι οποίοι διατηρούν τρομαγμένους τους πολίτες με το σκιάχτρο του πολέμου τον οποίοι οι ίδιοι προκαλούν ώστε δια της επικλήσεως της αναγκαιότητος για …ειρήνη να δικαιολογούν τη δημαγωγική κυριαρχία τους επί των αφελών μαζών. Σε αυτές τις δημοκρατικές, ανελεύθερες, κοινωνίες, ψευδεπίγραφοι δημαγωγοί πίσω από τη μάσκα του «κουλτουριάρη-προοδευτικάριου» αναπτύσσουν μία παραπλανητική ρητορική περί του «κακού της οπλοφορίας», δαιμονοποιώντας το βασικό υπερασπιστικό μέσο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που είναι το όπλο, ώστε, αφοπλίζοντας τους ανοήτους η κυριαρχία των επιτηδείων επάνω τους να είναι δεδομένη.
Αντιθέτως, στις ελεύθερες Κοινωνίες το δικαίωμα των Πολιτών τους στο φέρειν όπλα είναι δεδομένο και η εκπαίδευση σε αυτά, από νεαροτάτης ηλικίας, είναι οίκοθεν νοούμενη! Σε μία τέτοια Κοινωνία και ο μεγάλος πνευματικός μας ταγός, ο ποιητής και πεζογράφος Γεώργιος Δροσίνης, με ένα τεκμηριωμένο φυλλάδιό του παρακινεί τους νεαρούς Έλληνες να ασκούνται στη χρήση των πυροβόλων όπλων και, μάλιστα, υπεισέρχεται και στη διατύπωση ειδικού τεχνικού πλαισίου εκπαιδεύσεως σε αυτό το ζωτικότατο οπλασκητικό τομέα εκπλήσσοντάς μας με τις γνώσεις του επάνω σε αυτόν! Ενώ οι ψευτοκουλτουριαρέοι ευνουχίζουν τις μάζες παρακινώντας τις σε μία ειρήνη η οποία αργά ή γρήγορα θα τις σύρει σε πόλεμο, οι αληθώς πνευματικοί Άνθρωποι, όπως ο Γεώργιος Δροσίνης, παρακινούν στη διαρκή προετοιμασία των Πολιτών για πόλεμο προκειμένου να διατηρηθεί η ειρήνη και το σπάνιο αυτό φυλλάδιο του Γεωργίου Δροσίνη χρήζει προσεκτικής μελέτης ειδικώς στις μέρες μας που η ελλαδική και ποσώς «Ελληνική» κοινωνία βιώνει το απόλυτο εθνικό «ναδίρ» της εξ αιτίας της επικυριαρχίας των διαστροφικών ειρηνιστών που τη κατέστησαν όχι απλώς άοπλη αλλά και αποστρεφόμενη το βασικό υπερασπιστικό μέσο του δικαιώματος υπάρξεώς της που είναι το όπλο!




Ανώνυμος είπε...

Μετά θα πάνε στην Allehanda και θα την κάνουν σαρλί εμπντό (αν η επίθεση εκεί ήταν αληθινή) για να τους δείξουν τι έμαθαν.
Είναι απίστευτο να λένε ότι το μάθημα σκοποβολής είναι για ένταξη στην κοινωνία. Για να σκοτώνουν τους Σουηδούς γίνεται, που είναι πολιτισμένοι και τους δέχονται, γιατί στις δικές τους φασιστοκουλτούρες η ανοχή είναι δείγμα αδυναμίας.

Άρκος είπε...

Έτσι, ο... Φασισμός φταίει! Δυστυχώς το δηλητήριο των Μέσων Μαζική Εξαπάτησης έχει φτάσει πολύ βαθιά, ακόμα και σε άτομα που (για να σχολιάζουν σε τέτοιες ιστοσελίδες) θεωρούν τον εαυτό τους συνειδητοποιημένο.

Ανώνυμος είπε...

Ωχ μωρε σας βαρεθηκα εσας τους...ρατσιστες.Η εκπαιδευση γινεται για... αυτοαμυνα ενατιον των λευκων φασιστων και ρατσιστων. Ε τωρα αν τα παιδακια του αλλαχ επιτεθουν πρωτα και αρχισουν να καθαριζουν τους ευρωπαιους τι εγινε?
Στην ανθρωπινη ιστορια εχουν υπαρξει πολλοι εφιάλτες και προδοτες,αλλα αυτό που ζουμε είναι μοναδικο. Το προδοτικο κρατος να οπλιζει τους λαθροεποικους και οι αυτόχθονες κατοικοι όχι μονον να μην αντιδρουν,αλλα να επικροτουν κιολας !

Ανώνυμος είπε...

21 Ιανουαρίου 2016 - 5:59 μ.μ.ανωνυμε μηπως κανεις πλακα ???
γιατι τερμα οι πλακες,θα πλακωσουν οσουν πλακαρουν προσεχε

Ανώνυμος είπε...

9.10 στην πρωτη παραγραφο κανω πλακα,αν και όχι ακριβως,γιατι αυτή θα είναι πανω κατω η απαντηση που θα σου δωσει καποιος αριστε-ρουλης αν τον ρωτησεις.Η δευτερη παραγραφος απηχει τις δικες μου αποψεις,και εκει δεν κανω καθολου πλακα ! Ξερεις να διαβαζεις Ελληνικα ναι η ου ?

Ανώνυμος είπε...

Όχι μάθημα σκοποβολής φίλε 21 Ιανουαρίου 2016 - 12:51 μ.μ. … το άρθρο αναφέρεται καθαρά σε ελευθέρους σκοπευτές …. δηλαδή ότι η Σουηδία χρηματοδοτεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης ελεύθερων σκοπευτών για τους πρόσφατα αφιχθέντες εισβολείς του Τρίτου Κόσμου, δηλαδή τύπους από την Συρία, το Αφγανιστάν, την Αφρική, που διδάσκονται πώς να στοχεύσουν από ένα κρυφό μέρος ως ελεύθεροι σκοπευτές και πως να πυροβολούν ιδιώτες με ειδικά τουφέκια στόχου,( Sniper rifle )

Χμ, και αυτά συμβαίνουν …. παρά τις συνεχώς αυξανόμενες μουσουλμανικές τρομοκρατικές επιθέσεις και τους μαζικούς βιασμούς αγοριών και κοριτσιών σε όλη την Ευρώπη.

Βλέποντας λοιπόν τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα ποια ακριβώς φρούτα εκλέγουν για να μας κυβερνούν …. και λαμβάνοντας ως δεδομένο ότι η “βλακεία ως συμπεριφορά είναι η επανάληψη βλακωδών πράξεων από το ίδιο άτομο ή ομάδα που καταδεικνύουν φαινομενικά ανεξήγητη αδυναμία προσαρμοστικής μάθησης ή άρνηση προόδου” … Χμ, θα νόμιζε κανείς ότι έχουμε σπάσει όλα τα φράγματα της ανοησίας και της αυτοκαταστροφής … άλλα …. να που τελικά … υπάρχουν και αλλά έθνη όπου έχει η ηλιθιότητα … έχει τεθεί ακόμη πιο υψηλότερα.

Την τελευταία δεκαετία της παγκοσμιοποίησης … η απελευθέρωση της οικονομίας και η προσπάθεια συρρίκνωσης του δημόσιου τομέα που παρατηρείται τόσο στη Σουηδία όσο και στην Ελλάδα … (Ιδιωτικοποίηση των κερδών και κοινωνικοποίηση των ζημιών) …. σύμφωνα με στοιχεία του ΟΟΣΑ, η Σουηδία σήμερα είναι το κράτος όπου οι κοινωνικές ανισότητες αυξάνονται με τον ταχύτερο ρυθμό.
Μέσα στην τελευταία οκταετία η δεξιά κυβέρνηση έκοψε φόρους 20 δισ. ευρώ για τους πλουσίους και πολλές από τις δαπάνες για την κοινωνική πρόνοια.
Άλλο σημάδι του τέλους της αθωότητας …. οι βίαιες συγκρούσεις πέρυσι στα περίχωρα της Στοκχόλμης με πρωταγωνιστές νεαρούς μετανάστες, πρώτης ή δεύτερης γενιάς, ράγισαν τη βιτρίνα της «δίκαιης, ανοιχτής, και πολυπολιτισμικής κοινωνίας».

Οι εικόνες των αλλοδαπών εφήβων που πετάνε πέτρες σε πυροσβέστες έκαναν πολλούς Σουηδούς να αναρωτηθούν τι πήγε στραβά σε μια κοινωνία που είχε επενδύσει πάρα πολλά στο να βοηθάει τους μη έχοντες και που παρά τις πρόσφατες περικοπές … ακόμη διαθέτει ένα από τα πιο ευρεία συστήματα κοινωνικής πρόνοιας παγκοσμίως … όμως δεν θα έβλαπτε να κοιτάξουν λίγο και το συνολικό ποσοστό της ανεργίας σε εθνικό επίπεδο στην Σουηδία ... το οποίο ανέρχεται στο 12% του πληθυσμού που είναι μεν από τα μικρότερα στην Ευρώπη αλλά καθόλου αμελητέο και για τους νέους κάτω των 24 ετών φτάνει το 27,2%.
Τι άλλο θα έπρεπε να περίμεναν δηλαδή ;;;; να τους πετούν λουλούδια ;;;

Χμ, … Sniping λοιπόν για λαθροεισβολείς ….
Μια τρέλα-που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια και ήδη ήρθε στο φως από την εφημερίδα Allehanda.
Που όμως;;;;
Στη Σουηδία που είναι ήδη η πρωτεύουσα του βιασμού της Δύσης.
Οι Σουηδοί που είναι ήδη στη μισή απόσταση για να γίνουν μουσουλμάνοι και τα παιδιά τους που ήδη κατηχούνται στο Ισλάμ από την έναρξη του σχολείου ….
Κρατική χορηγία δηλαδή σε ένοπλους μουσουλμάνους εισβολείς ώστε να παγιωθεί αυτή την κατάσταση ;;;;
Και ενώ εγώ αναρωτιέμαι … Πλάκα μου κάνουν τώρα ; Οι Σουηδοί φορολογούμενοι να πληρώνουν για αυτό!!!!!
HEIL GAP (or mind the GAP)


Giannis8Pot είπε...

Χαχαχα,απιστευτα πραγματα!!Οι σουηδεζες βιαζονται,οι σουηδοι γενικοτερα τρωνε μαπες,ληστευονται,υβριζονται ως απιστοι κ γενικοτερα ειναι αυτοι που κινδυνευουν,κ ομως οι ΒΙΑΣΤΕΣ,οι ΛΗΣΤΕΣ,οι ΧΛΕΥΑΣΤΕΣ,οι ΦΟΝΙΑΔΕΣ ειναι αυτοι που εκπεδαιυονται στη σκοποβολη..!!χαχαχα κ το λιγο που μας εχει μεινει,καποιοι θελουν να το χασουμε.Αμ δε!!Αυτη ειναι η ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΚΟΤΙΣΜΕΝΗ δυση αδελφια.Ας φτιαχνει saab,volvo κι αεροπλανα.Μονο υλικα ειναι πλουσιοι(γιατι πνευματικα....).Χροοονια τωρα εχουν σοβαρα θεματα ψυχονοητικης ισορροπιας οι ανθρωποι.Δεν ειναι τυχαιο οτι ενω εχουν τα παντα απο υλικα,το σπιτι τους,τα εξοχικα τους,τ'αμαξια τους κ κ κ,ειναι πρωτοι παγκοσμιως στις αυτοκτονιες εδω κ δεκαετιες.Δεν ξερω μονο,αν τους ξεπερασε η Ελλαδα στα χρονια της κρισης.

Giannis8Pot είπε...

Μ'αρεσει που φιλτραρετε τα μνμτα.Ναι,ακομα κ το δικο μου αν ειναι,αν εχει φυγει με κακια κ το νιωσετε,μην το δημοσιευσετε.Καλο θα κανετε κ σε μενα κ σ'εσας.Καντε οτι σας φωτιζει Ο Θεος!Κ κατι αλλο,εχετε καμια σχεση με την ιστοσελιδα yiorgosthalassis?παρακαλω απαντηστε μου μονο γι'αυτο το μηνυμα στο email(αν θελετε κιολας,γραψτε μου πως μεταφραζεται επακρβως στα ελληνικα το email,γιατι ειμαι λιγο ασχετος απο υπολογιστες κ την γλωσσα τους.Ευχαριστω) μου.

SkyWatcher είπε...

Ο ΚΟ είναι άλλο blog και το yiorgosthalassis είναι άλλο blog.