Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2015

Ου Αμφισβητήσεις His Master's Voice

Χτες ένας 26χρονος όρμησε σε πανεπιστήμιο (κολλέγιο) του Όρεγκον στις ΗΠΑ και άρχισε να πυροβολεί. Αποτέλεσμα: 13 νεκροί και τουλάχιστον 20 τραυματίες. Η σφαγή δεν παρουσιάζεται ως πρώτη είδηση. Δεν είναι ‘πιασάρικο’ το θέμα. Ξέρουν αυτοί. Οι διαμορφωτές γνώμης. Ξέρουν πότε να κάνουν πρωτοσέλιδα. Τα πάντα "ζυγίζονται" ανάλογα με το ποιος είναι δράστης και ποια τα θύματα. Η ιδεολογία της θυματοποίησης δεν πρέπει να εξασθενήσει. Μας λένε, ότι δεν ξέρουν ποια ήταν «τα κίνητρα» του δράστη. Ο Ομπάμα πάντως, βρήκε πάλι αφορμή να επιτεθεί στην οπλοκατοχή. "Οργίστηκε" λένε. Πέραν τούτου σιγή. Παρά τα όσα λένε τα media, ο δράστης δήλωνε ότι δεν ήταν Λευκός, αλλά mixed race και interracial(μιγάς). Δήλωνε επίσης «παγανιστής» καιwiccan και ότι αντιπαθούσε την «οργανωμένη θρησκεία» (sic), αλλά στην σελίδα του στο mySpace από τα δύο μόνο άτομα που είχε σύνδεση, το ένα ήταν ένας «φίλος» ισλαμιστής ονόματι Mahmoud Ali Ehsani, ο οποίος παρουσιάζεται σε πολλές «όμορφες βίαιες» φωτογραφίες με όπλα (βλ. φώτο κάτω). Σύμφωνα με τον πατέρα μιας φοιτήτριας που τραυματίστηκε κατά την επίθεση, ο δράστης στόχευε αποκλειστικά Χριστιανούς. (Εδώ είναι που δεν γίνεται πιασάρικο το θέμα). Πριν μπει στο χειρουργείο η φοιτήτρια περιέγραψε τη στιγμή του μακελειού: "Περίμενα πολλά χρόνια μέχρι να το κάνω αυτό, είπε στον καθηγητή πριν τον πυροβολήσει. Όσοι βρισκόντουσαν στην αίθουσα έπεσαν στο έδαφος. Ο Χάρπερ γέμισε ξανά το όπλο του, διέταξε τους φοιτητές να σηκωθούν όρθιοι και τους ρώτησε αν ήταν Χριστιανοί. Επειδή είστε Χριστιανοί, θα δείτε το Θεό σε ένα δευτερόλεπτο" τους έλεγε πριν τους πυροβολήσει, δήλωσε ο πατέρας της στο CNN. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει στην σφαγή στο Columbine, αλλά αυτά δεν επιτρέπεται να βγουν στο φως της δημοσιότητας. Δεν βολεύει το σύστημα.

Εάν κάποιος δράστης είχε μπει σε ένα κολλέγιο και άρχιζε να ρωτάει ποιος είναι μουσουλμάνος και μετά άρχιζε να εκτελεί, θα είχαμε πρώτο θέμα σε όλα τα «κανάλια της ενημέρωσης», την «ισλαμοφοβία» και πως πρέπει ο κόσμος και τα κράτη να την πολεμήσουν και να την σταματήσουν. Εάν κάποιος δράστης είχε μπει σε ένα κολλέγιο και άρχιζε να ρωτάει ποιος είναι Εβραίος και μετά άρχιζε να εκτελεί, θα είχαμε πρώτο θέμα σε όλα τα «κανάλια της ενημέρωσης», τον «αντισημιτισμό» και πως πρέπει ο κόσμος και τα κράτη να τον πολεμήσουν και να τον σταματήσουν. Εάν κάποιος δράστης είχε μπει σε ένα κολλέγιο και άρχιζε να ρωτάει ποιος είναι ομοφυλόφιλος και μετά άρχιζε να εκτελεί, θα είχαμε πρώτο θέμα σε όλα τα «κανάλια της ενημέρωσης», την «ομοφοβία» και πως πρέπει ο κόσμος και τα κράτη να την πολεμήσουν και να την σταματήσουν. Εάν κάποιος δράστης είχε μπει σε ένα κολλέγιο και άρχιζε να εκτελεί τους μαύρους, θα είχαμε πρώτο θέμα σε όλα τα «κανάλια της ενημέρωσης», τον «ρατσισμό» και πως πρέπει ο κόσμος και τα κράτη να τον πολεμήσουν και να τον σταματήσουν.

Είμαι 100% σίγουρος, ότι η λέξη «χριστιανοφοβία» δεν πρόκειται να ακουστεί. (Εδώ δεν ακούγεται ενώ συντελείται η γενοκτονία των χριστιανών στην Μ. Ανατολή, για την "προοδευτική" Δύση θα μιλάμε;) Ο κόσμος θα ακούει απλά, για κάποιον «τρελό». Τι να διαμαρτυρηθείς για τους «τρελούς»; Τι πορεία να γίνει για τους «τρελούς»; Τι συνθήματα να φωνάζεις; «Τσακίστε τους τρελούς σε κάθε γειτονιά»; Τι να ζητήσεις; Να ψηφιστεί νόμος κατά του .. «τρελισμού»; Άλλωστε, κανένας χριστιανός δεν θα ζητήσει νομοθεσία κατά της χριστιανοφοβίας. Κανένα χριστιανικό λόμπι (;) δεν θα ασκήσει πιέσεις. Κανένας πάπας ή παπάς δεν θα καταγγείλει την έξαρση της χριστιανοφοβίας. Κανένας δεν θα μιλήσει για τον χριστινονοφοβικό λόγο μίσους και τον διαδικτυακό οχετό ύβρεων κατά των χριστιανών που αφήνεται ασύδοτος και ανέγγιχτος από κάθε «αντιρατσιστικό» νόμο. Καμία εκκλησία δεν θα φωνάξει, δεν θα διαμαρτυρηθεί και δεν θα βγάλει τους πιστούς στους δρόμους. Το πολύ-πολύ να γίνει κανένα νυκτερινό “vigil for the victims” με κεράκια και αρκουδάκια. Κανένας δεν θα κάνει κίνημα, σύνθημα ή hashtag το #ChristianLivesMatter: (όπως έγινε με το #BlackLivesMatter).

Choose your feelings & your reactions

Αυτά και άλλα πολλά μαρτυρούν την παράδοση μιας κοινωνίας στις ορέξεις των διαμορφωτών γνώμης. Μαρτυρούν την ολοκληρωτική ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς και τον ολοκληρωτικό θρίαμβο του αριστερού οργουελιανού newspeak, που έχει εισχωρήσει σε κάθε κράτος και λαό στις «δημοκρατικές» κοινωνίες, σφυρηλατώντας «παγκόσμιες συνειδήσεις» και διαμορφώνοντας χειραγωγούμενους πανομοιότυπους μαζανθρώπους που με ένα κλικ «συγκινούνται» και «ξεσηκώνονται» κατά του «μίσους» και κατά του κάθε «-ισμού ή «-φοβίας» που θα τους υποδείξουν οι αφέντες και με ένα κλικ θα κάτσουν στα αβγά τους (ή θα κάτσουν στα τέσσερα), περιμένοντας το επόμενο κλικ που θα δίνει εντολή για την δική τους της σφαγή.

Είναι ξεκάθαρο ότι για «κάποιους» ο πόνος, ο θάνατος και ο κίνδυνος αποτελούν ιδεολογικά όπλα. Ο στόχος είναι η χειραγώγηση των μαζών και η ρύθμιση των συναισθημάτων τους και των αντιδράσεών τους. Φαίνεται ότι τα έχουν καταφέρει μια χαρά.

Τα κατοικίδια δεν αντιδρούν στο αφεντικό. Και δεν αμφισβητούν την φωνή του. His Master's Voice.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

νοητικος ελεγχος για να σπειρουν φοβο,και να παρουν τα οπλα απο τους Αμερικανους,αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο και μαλλον θα τους γυρισει μπουμεραγκ...

οπως εδω αντε παρε τα οπλα απο τους κρητικους και βλεπουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

είδα την είδηση και το γεγονός ότι δεν αναφέρθηκε καθόλου το χρώμα και τα κίνητρα του δράστη με έκανε να υποψιαστώ τι παίζεται...
μετά είπα, άσε, εάν συμβαίνει αυτό που υποψιάζομαι θα το μάθω γρήγορα από τον Κόκκινο Ουρανό.
πράγματι!!!
Μάνος

Ανώνυμος είπε...

Κοκκινε ουρανε μια βαθιά υπόκλιση. Είσαι με διαφορά το καλύτερο πορταλ τού διαδικτύου

Ανώνυμος είπε...

να μην ξεχναμε οτι το ειπε και ο χριστος οταν σας διωκουν στην πραγματικοτητα διωκουν εμενα ,προς τι οι αποριες;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ο Χριστός όμως παρουσιάστηκε με την "His Master's Voice" αλλά ως πράος και ταπεινός. Αν του μοιάζαμε και δεν ήμασταν αδαείς δεν θα υπήρχε χώρος για όλα αυτά.Είναι σωστές οι επισημάνσεις για τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται αλλά στο κακό δεν απαντάμε με τον ίδιο τρόπο η με κοσμικούς τρόπους.Ελογίσθημεν ως πρόβατα επί σφαγής λέει μία ωραία ψαλμωδία. Αλήθεια ποιός από εμάς έχει την ταπείνωση και άλλες αρετές ώστε να ανδρωθεί και εν αληθεία και πραότητα να ομολογήσει τον Χριστό;Γιατί η πραγματική ανδρεία έρχεται όταν δεν φοβόμαστε να θυσιάσουμε τον εαυτό μας.Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μιλάμε αλλά ούτε όμως και θα τρέχουμε να ξεπεράσουμε σε τρόπους και μεθόδους τους ενίοτε προπαγανδιστές.Διότι η προπαγάνδα και η απάτη από μόνες τους αντιφάσκουν.Εμείς ολιγορούμε και εξαπατώμαστε. Ιδού λοιπόν και μία αρετή στο συγκεκριμένο θέμα, η νήψη.Σωστές οι παρατηρήσεις αλλά υπάρχουν δυνατότερα "πυρηνικά" θα λέγαμε όπλα αλλά τα έχουμε αχρηστέψει με τον τρόπο ζωής μας.Μην τρέχουμε να προλάβουμε το κακό με τις μεθόδους του άρχοντος του παρόντος αιώνος.Η αγάπη έξω βάλει τον φόβο. Με εκτίμηση

Ανώνυμος είπε...

για δείτε κι αυτό:

This is Dildoween!

https://www.youtube.com/watch?...

Ανώνυμος είπε...

Το CNN άλλαξε τη φωτογραφία του δράστη για να φαίνεται λευκός, προφανώς για να ταιριάζει με το προφίλ του λευκού ρατσιστή, ενώ απέφυγε να δείξει τη μαύρη μητέρα του. Οι δε Los Angeles Times το έγραψαν ξεκάθαρα ότι πρόκειται για έναν υποτηρικτή της ανωτερότητας των λευκών.
Δείτε εδώ: http://www.infowars.com/cnn-turns-mixed-race-oregon-shooter-into-a-white-man/

mnk είπε...

To "oυ", προ φωνήεντος, μετατρέπεται σε "ουκ", χάριν ευφωνίας. Όπως λέμε, "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος".

konion είπε...

Δῶσε μας μία παραπομπὴ γιὰ τὸ ποῦ βρῆκες τὴν εἴδησι.