Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Πρώην πράκτορας της Στάζι θα λογοκρίνει στο Facebook «ξενοφοβικά» σχόλια



Σύμφωνα με τον Γερμανό αντικαγκελάριο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ περίπου 1 εκατομμύριο μετανάστες θα φτάσουν στη Γερμανία φέτος μόνο και η καγκελάριος Μέρκελ λέει ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσους θα λάβουν.

Οι μη πολιτικά ορθοί Γερμανοί που εκφράζουν τον σκεπτικισμό τους μπορούν να προσβλέπουν σε λογοκρισία - τουλάχιστον στο Facebook.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Heiko Maas, μη ανεχόμενος τους Γερμανούς που έχουν το θράσος να επικρίνουν τη συνεχιζόμενη αντικατάσταση του πληθυσμού τους, την περασμένη εβδομάδα έστειλε ανοικτή επιστολή στο Facebook ζητώντας από την εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης να αρχίσει συστηματικά την διαγραφή "ξενοφοβικού" υλικού.

Τη Δευτέρα το Facebook έστειλε μια αντιπροσωπεία να συναντηθεί με τον Υπουργό ο οποίος έχει καθορίσει ένα σχέδιο, σύμφωνα με το οποίο μια ειδική ομάδα εργασίας θα ‘καθαρίζει’ το Facebook και θα διαγράφει σχόλια που θα κρίνονται ακατάλληλα από το κράτος.

«Ο στόχος είναι να διευκολυνθεί η αναγνώριση των ποινικών καταστάσεων» - είπε ο Heiko Maas στην Bild.

Τα μέλη της ειδικής ομάδας διορίζονται από την κυβέρνηση και το Facebook, αλλά η αριστερή οργάνωση “Δίκτυο ενάντια στους Ναζί” (“Netz gegen Nazis”) επίσης θα εκπροσωπείται.

Το δίκτυο ιδρύθηκε το έτος 2007 από το ίδρυμα Antonio Amadeu (Amadeu Antonio Stiftung) με επικεφαλής την εβραϊκής καταγωγής αριστερή ακτιβίστρια Anette Kahne η οποία, κατά τη διάρκεια των ετών 1974 - 1982, εργάστηκε ως μυστικός πράκτορας για την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ανατολικής Γερμανίας, την γνωστή Στάζι.

Σήμερα η Anetta Kahane εργάζεται ως επαγγελματίας αντιρατσίστρια και πέρυσι ζήτησε σε συνέντευξή της στο RT, οι ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν τα σύνορά τους και να προσαρμοστούν πλήρως στους μετανάστες που έρχονται από χώρες του τρίτου κόσμου.

"Θα πρέπει να αλλάξουμε πραγματικά την πολιτική της μετανάστευσης στο εσωτερικό της Ευρώπης. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να προσαρμοστεί το εκπαιδευτικό σύστημα και να προσαρμοστούν όλες οι χώρες μέλη στο ότι δεν είναι πια μόνο λευκοί ή μόνο Σουηδοί ή μόνο Πορτογάλοι ή μόνο Γερμανοί. Είναι πολυπολιτισμικά μέρη του κόσμου".

Αυτή η πρώην πληροφοριοδότης της Στάζι που θα είναι επιφορτισμένη με την παρακολούθηση και τη λογοκρισία του Facebook έχει επικριθεί από την ιστοσελίδα PI NEWS.

«25 χρόνια μετά τη γερμανική επανένωση της πρώην Ανατολικής Γερμανίας οι πολίτες της, μαζί με τους δυτικογερμανούς αδελφούς και αδελφές τους, παρακολουθούνται από παλιά στελέχη της Στάζι». 
Σύμφωνα με τον Σιμόν Βίζενταλ, τον Εβραίο από την Βιέννη της Αυστρίας, ο οποίος πέρασε μισό αιώνα κυνηγώντας ναζί εγκληματίες, η Στάζι ήταν πολύ, πολύ χειρότερη από την Γκεστάπο.

«Η Γκεστάπο είχε 40.000 υπαλλήλους για να παρακολουθεί μια χώρα 80 εκατομμυρίων, ενώ η Στάζι απασχολούσε 102.000 για τον έλεγχο 17 εκατομμυρίων».

Και όπως ο John Koehler, συντάκτης του βιβίου “Στάζι - Η ανείπωτη ιστορία της Μυστική Αστυνομίας της Ανατολικής Γερμανίας ” (StasiThe Untold Story of the East German Secret Police), επισημαίνει:

«Η Στάζι πέρασε τέσσερις δεκαετίες τελειοποιώντας τον καταπιεστικό μηχανισμό της, κατασκοπεύοντας και τρομοκρατώντας, ενώ η Γκεστάπο κράτησε μόνο δώδεκα χρόνια».

Διάβασε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

11 σχόλια:

ikonsgr είπε...

Kόψε φάτσα βγάλε συμπέρασμα....
Αυτό που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό πάντως είαι ότι για κάποιον λόγο (ίσως από την πολύ χαρά τους να υπηρετούν την συμμορία των αντίχριστων-μισάνθρωπων τοκογλύφων-εμπόρων του χρήματος) ,ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!
ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΑΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΜΕ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ", "ΑΓΑΠΗΣΙΑΡΙΚΕΣ" ΤΑΜΠΕΛΕΣ!!!!
Θέλουν, λέει, να κάνουν όλη την ευρώπη "πολυπολιτισμικά μέρη του κόσμου", δηλαδή ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι οι χώρες προελευσης των ισλαμοπιθήκων με τους οποίοιους μας... "εμπλουτιζουν"!

ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ, ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΑΣ:
https://www.dropbox.com/s/g5mbbtwpknur9xo/%CE%BC%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CF%84%CE%B9.jpg?dl=0

Τρυκιμία και βαθύ σκοτάδι εν "φιλάνθρωπω" κρανίο.....

Ανώνυμος είπε...

Γεμίσαμε παραφιλικούς και ύποπτους προστάτες των παραφιλικών..!

Το facebook, ούτως ή άλλως οφείλουμε να το αγνοούμε..!

Ανώνυμος είπε...

Στην Ανατολική Γερμανία επί κομμουνιστικού καθεστώτος υπήρχαν 300 Εβραίοι. Διοικητής της Στάζι ο Εβραίος Μάρκους Βολφ, ο πατέρας του πρέσβυς στην Πολωνία. Τελευταίος πρωθυπουργός ο ομοεθνής τους Γκρέκορ Γκίζι, νυν πρόεδρος του μαξιστικού Der Linke ( η Αριστερά). Ο πατέρας του διετέλεσε υπουργός Πολιτισμού! Στο πρώτο ενιαίο κοινοβούλιο της Γερμανίας μαζί με τον Γκίζι εισήλθε και κάποιος Κοέν, αφιχθείς το 1953 από ΗΠΑ...
Διευθυντής στην σημαντικότερη εφημερίδα της Α.Γερμανία Μπέρλινερ Τσάιτουνγκ ήταν ο Ισραηλίτης Γκέοργκ Χόνιγκμανν.
Το 1933 απεπέμφη ο Εβραίος δήμαρχος Φρανγκφούρτης Λούντβιχ Λάντμανν. Το 2012 εξελέγη δήμαρχος Φρανγκφούρτης το μέλος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος «περιούσιος» Πέτερ Φέλντμανν.

Unknown είπε...

Και εδώ στην Ελλάδα έχει αρχίσει λογοκρισία.

Λογαριασμοί κάποιων "ανεπιθύμητων" στα κοινωνικά δίκτυα διαγράφονται με το "έτσι θέλω".

Skywatcher, φρονείς ότι υπάρχει κάποιου είδους κίνδυνος κάποτε, να προσπαθούμε να μπούμε στο σάιτ σου και να μη βρίσκουμε τίποτα ;

Τι πρέπει να κάνουμε εμείς οι απλοί αναγνώστες, ώστε να διαφυλάξουμε και να έχουμε στη διάθεσή μας όποτε θέλουμε, όλον αυτόν τον "Θησαυρό γνώσεων" που παραθέτεις ;
Είναι δύσκολο (από πλευράς διαχείρισης χρόνου) να αποθηκεύσουμε τόσον μεγάλον όγκο πληροφοριών.
Ή τελικά πρέπει να αρχίσουμε από σήμερα κιόλας το copy-paste ;

Ανώνυμος είπε...

Μια σκοτεινή δικτατορία απλώνεται πάνω από την Ευρώπη και μας καταπιέζει. Μου πήρε μερικές δεκαετίες, αλλά τελικά το κατάλαβα: Κομμουνιστές και τοκογλύφοι μια καλή παρέα, μια μεγάλη συνωμοσία.

Ανώνυμος είπε...

Με τους πληβείους λαθρομετανάστες θα κάνουν την δικτατορία του προλεταριάτου, εφόσον οι ντόπιοι κο μουνιστές αποκλείεται να ξεχυθούν στους δρόμους να τρομοκρατούν ντόπιους , πάνε αύτα το γνωρίζουν άριστα.
οι ντόπιοι κομμουνιστες αγνοί ιδεολόγοι η πλειονότητα τους σιχαίνεται την τρομοκρατία και την απορρίπτει, ασε που όλοι έχουν ατομική ιδιοκτησία και ακούν τον κουτσούμπα να μιλά για κοινοκτημοσύνη , με τους λάθρο φυσικά αλλα και χωρίς αυτούς το ίδιο ειναι , και τους σηκώνεται η τρίχα κάγκελο.

Το θέμα ειναι να αποφασίσουν να εγκαταλείψουν αυτά τα κόμματα Και ΟΛΑ τα κόμματα όλοι μας να ξεγυμνωθούν στα μάτια του λαού, να μείνουν μόνο με τους λαθρο πρίν να είναι πολύ αργά και για αυτούς και για εμάς όλους.

Ας πετάξουμε τα σφυροδρέπανα ξεφτίλα πια είναι το 2015, την σημαία με το σύμβολο που θυμίζει χίτλερ και όλες τις άλλες, ας κρατήσουμε ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και ας ξεκινησουμε έναν αγνό αγώνα ενάντια στην γενοκτονία ολων των λαών της γης, ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή δικτατορίας.

Πρέπει να αφυπνίσουμε και να προστατέψουμε και τους μετανάστες και εμάς,
ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ;
ΕΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ;
Οποιος σταθεί απέναντι να απομονώνεται απο όλους μας, απο την κοινωνία , απο τα συνδικάτα, απο τους συλλόγους και να καταγγέλονται ως εθνοκτόνοι , ως άτομα ΥΠΕΡ της γενοκτονίας, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα σέβονται ουτε την γενοκτονία των Εβραίων , ίσως να είναι και έτσι , και αρα δακτυλοδεικτούμενοι και παράνομοι βασει των διεθνών κανονισμών.

Μηπως οι Ελληνες μπλογκερνα το σκεφτείτε να αρχίσετε -ουμε μια τέτοια προσπάθεια για να μην μένουμε άλλο στα λόγια , γνωρίζουμε ηδη πάρα πολλά , μέσα απο το διαδίκτυο όσοι ηταν να αφυπνιστούν αφυπνίστηκαν , πρέπει να βγούμε στους δρόμους μαζικά να αποτρέψουμε τις σχεδιαχόμενες γενοκτονίες
ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Heiko ειναι φασιστας

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ υπάρχει κάποιο άρθρο ή έρευνα που ν' αφορά την άσχημη εξωτερική εμφάνιση των αριστεριστών/ψευτοανθρωπιστών-αλληλέγγυων(κυρίως γυναικών);

SkyWatcher είπε...

Ένα σχετικό άρθρο για την εγχώρια πραγματικότητα έχει γράψει ο Λευτέρης Πανούσης στο blog του, με τον γνωστό καυστικό του τρόπο: http://panusis.blogspot.gr/2015/03/blog-post_60.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλό! Σ' ευχαριστώ ΚΟ.

polycmike είπε...

Το εχουν σβήσει. δεν υπάρχει πλέον η ιστοσελίδα