Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

«Το θέμα της μαζικής μετανάστευσης είναι πρώτα ένα θέμα φυλής και εθνικότητας», λέει ο πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας



Ο πρώην πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Péter Boross υποστήριξε ότι η μαζική μετανάστευση στην Ουγγαρία αποτελεί μια πρόκληση, λόγω της «φυλής και της εθνικότητας» και όχι λόγω της κουλτούρας, γράφει το Index.hu.

Σε μια συνέντευξή του στην φιλοκυβερνητική ημερήσια εφημερίδα Magyar Hírlap, ο Boross, ο οποίος διετέλεσε πρωθυπουργός για επτά μήνες το 1993-94, μετά το θάνατο του József Antall, δήλωσε ότι «Αν και κανείς δεν έχει τολμήσει να το πει μέχρι στιγμής, η μετανάστευση είναι ένα θέμα φυλής και εθνικότητας, όχι κουλτούρας και πολιτισμού. Είναι έτσι, επειδή εκατομμύρια των ανθρώπων που μιλούν διαφορετικές γλώσσες και έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος από ότι οι Ευρωπαίοι εισέρχονται στην Ευρώπη. Δεν έχουν μόνο μια διαφορετική κουλτούρα, αλλά το πιο σημαντικό ένα διαφορετικό σύστημα ενστίκτων που συνοδεύεται από διαφορά βιολογικών και γενετικών δυνατοτήτων».

Ο Boross εξέφρασε τη συμφωνία του στο κτίσιμο του φράχτη στα σύνορα και τόνισε ότι «ο (πρωθυπουργός) Viktor Orbán κάνει το παν, αλλά τα χέρια της κυβέρνησης συχνά δένονται από το δίκαιο της ΕΕ». Καταδίκασε επίσης τα μέσα ενημέρωσης της "αντιπολίτευσης" που δείχνουν συνεχώς το «ανθρώπινο πρόσωπο» των προσφύγων, ενώ οι "ανθρωπιστικές ανησυχίες για την τύχη του έθνους μας στην επίλυση αυτής της κρίσης έρχονται σε δεύτερη μοίρα".

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Εδω ειναι να χανεις ΤΟ ΘΕΟ ΣΟΥ: Ο κυριος αυτος ειναι ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΣ. Μιλανε τωρα και οι ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ για ρατες!! ΕΛΕΟΣ!!! Ολακερο το ΟΥΓΓΡΙΚΟ "εθνος" αποτελει κληρονομια του ΤΖΕΓΚΙΣ ΧΑΝ που διαλυσε την μεσαιωνικη ευρωπη αφηνοντας ξοπισω του ΤΟ ΧΑΟΣ και μια εθνοτητα μογγολικης προελευσης ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ...και ερχεται τωρα να μας μιλησει για...ρατσα και κουλτουρα; ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.