Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Εσθονοί χορευτές παραδοσιακών χορών δέχτηκαν επίθεση από όχλο μεταναστών

Χορευτές παραδοσιακών χορών της Εσθονίας, οι οποίοι βρίσκονταν σε επίσκεψη στη Σουηδία για να συμμετάσχουν σε φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο Helsingborg, για άγνωστο λόγο, έγιναν στόχος επίθεσης από μετανάστες.

Η είδηση ​​της επίθεσης κατά των Εσθονών χορευτών αναφέρθηκε ευρέως στα εσθονικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, το φεστιβάλ ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς, καλό φαγητό και ωραία διαμονή, αλλά κατέληξε με τους Εσθονούς να αναγκάζονται να φύγουν άρον - άρον από το σχολείο που διέμεναν, εξαιτίας των μεταναστών οι οποίοι έσπασαν τα παράθυρα και προσπάθησαν να κάψουν το σχολείο.

Η αστυνομία στο Skåne επιβεβαίωσε ότι το σχολείο βρέθηκε να έχει υποστεί  βανδαλισμούς την Τετάρτη το βράδυ.

Είχαν καταστραφεί οι υαλοπίνακες των εισόδων του σχολείου.

Όταν οι φρουροί ασφαλείας προσπάθησαν να πλησιάσουν την περιοχή, σύμφωνα με εσθονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, οι μετανάστες άρχισαν τον πετροπόλεμο.

Από τις πέτρες υπήρξαν μικρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα.

Η αστυνομία δεν έχει πληροφορίες σχετικά με το πόσα άτομα συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον των χορευτών και δεν μπορεί να επιβεβαιώσει το κίνητρο για την προσπάθεια εμπρησμού του σχολείου.

Μετά την επίθεση οι Εσθονοί αποφάσισαν να εγκαταλείψουν αμέσως τη Σουηδία, μάζεψαν τα πράγματά τους σε μια ώρα και έφυγαν με την πρώτη πτήση πίσω στην Εσθονία, γράφει η εσθονική Õhtulent.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι Εσθονοι ειναι απλυτοι και εναντιον των Ελληνων. Μας λενε τεμπεληδες οι αληταραδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΘΟΝΟΥΣ Ή ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ (ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ);;; ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ...

Unknown είπε...

Δυστυχώς φίλε οι Εσθονοί το 1941-1943 εξοντωσαν από μόνοι τους τους Εβραίους
πολλές φορές αποσπωντας τους από τα χερια των ΓΕΡμανών και σκοτώνοντας τους λυνσαροντας τους για να λεηλατήσουν τις περιουσίες τους