Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αιματηρά περιστατικά και «κακά» σύμβολα. Ποιο «πρέπει» να καταργηθεί;

Διαβάζω σε ‘πολιτικά ορθή’ σελίδα;

Μετά την υποστήριξη στους "γάμους" μεταξύ ομοφύλων, οι αμερικανικές εταιρείες του Internet παίρνουν προοδευτική θέση σε ένα ακόμα κοινωνικό θέμα: στον απόηχο του πρόσφατου βίαιου επεισοδίου σε εκκλησία στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα, εταιρείες λιανικής όπως οι Amazon, eBay, Walmart και Sears ανακοίνωσαν ότι θα απαγορεύουν στο εξής να πωλούνται από τα site τους προϊόντα με τη σημαία της Συνομοσπονδίας των Νότιων Πολιτειών, τη σημαία δηλαδή που είχαν οι νότιες πολιτείες κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου και που για μεγάλο μέρος της αμερικανικής κοινωνίας συμβολίζει τη νοοτροπία των φυλετικών διακρίσεων.

Οι εταιρείες συντάσσονται κατ’ αυτόν τον τρόπο με την απόφαση του κυβερνήτη της Νότιας Καρολίνα να καταργηθεί η «σημαία του νότου» από τα κυβερνητικά κτίρια και από τις τοπικές πινακίδες των αυτοκινήτων, θεωρώντας ότι προάγει τη νοοτροπία που οδήγησε στο αιματηρό περιστατικό –αν οι πολιτικές και οι οικονομικές αρχές συμφωνούν, η κοινωνία θα ακολουθήσει έστω και αργά και απρόθυμα. 
Ο δράστης της σφαγής σε χαρακτηριστική πόζα
Ένα - ένα τέτοιου είδους αιματηρά περιστατικά γίνονται βούτυρο στο ψωμί της αστυνομίας της πολιτικής ορθότητας που βάλθηκε να μας εξηγήσει σαν παλιομοδίτικη δασκάλα, ποιο σύμβολο «προάγει» και ποιο «δεν προάγει» την κακή νοοτροπία. Η οποία «νοοτροπία» με την σειρά της «οδηγεί» σε αιματηρά περιστατικά σαν κι αυτό στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας, όπου ένας τύπος «πειραγμένος» που έπαιρνε ναρκωτικές ουσίες, που είχε ειδοποιηθεί για αυτόν η αστυνομία στο παρελθόν για αλλόκοτη συμπεριφορά, που του πήρε το κορίτσι ένας μαύρος και για αυτό έγινε ρατσιστής και τελικά δολοφόνος, εμφανίζεται σε φωτογραφίες να κρατά τη σημαία της Συνομοσπονδίας (Νότου). Άρα φταίει η σημαία του Νότου.

Για αυτόν τον τύπο λοιπόν, «δικάζεται» και καταδικάζεται και ρίχνεται εις στο πυρ το εξώτερον, η σημαία του Νότου από τους ιεροξεταστές του politically correct (που πάντοτε την είχαν στην μπούκα άλλωστε).  
Δεν θα μιλήσουμε εδώ για την ιστορία της σημαίας του Νότου και τι συμβολίζει. Τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει. Όποιος θέλει να μένει ανιστόρητος και να διαμορφώνει «γνώμη» από τα παπαγαλάκια, δικαίωμά του.

Η ερώτηση είναι απλή και δεν νομίζω να ακουστεί πουθενά στα κανάλια της αποβλάκωσης.  

Τόσες και τόσες τρομοκρατικές ενέργειες έχουν γίνει από μουσουλμάνους, πείτε μου πότε καταδικάστηκε το κοράνι ή το Ισλάμ; Να θυμηθούμε την σφαγή στο γαλλικό «σατιρικό» περιοδικό; Που σουλατσάραν μετά όλοι οι πολιτικάντηδες υπερασπιζόμενοι δήθεν την «ελευθερία έκφρασης»; Τον σφαγέα του Μαραθωνίου της Βοστώνης; Τον μαύρο που αποκεφάλισε τον βρετανό στρατιώτη μέρα μεσημέρι στην Αγγλία; Τους βομβιστές τους Λονδίνου και της Μαδρίτης; Ειλικρινά δεν μπορώ να συνεχίσω. Η λίστα είναι ατελείωτη και προφανώς, έπεται συνέχεια. Όλοι αυτοί τι φώναζαν; «Φτου ξελεφτερία  για όλους»; Δεν φώναζαν «Αλλάχ Ακμπάρ»; Όλους αυτούς τι τους ενέπνευσε; Ο Μπάγκς Μπάνυ; Όχι το Ισλάμ και το Κοράνι; (Τι να πούμε για τους αποκεφαλιστές του ISIS). Είπανε ποτέ τίποτα οι «πεφωτισμένοι» ‘πολιτικά ορθοί’ σαλτιμπάγκοι για το ισλάμ και το κοράνι; Σκέφτηκαν να το απαγορεύσουν; Όχι βέβαια.

Εκείνος ο σφαγέας στην πρεμιέρα της ταινίας του Batman, “Dark Knight Rises” στο Ντένβερ του Κολοράντο, αν θυμάστε πήγε μασκαρεμένος Τζόκερ και άρχισε να πυροβολεί. Γιατί δεν απαγόρευσαν τον τζόκερ; Και δεν είναι ο μόνος σφαγέας που «εμπνεύστηκε» από τον Τζόκερ για να διαπράξει εγκλήματα. Στο Βέλγιο, ένας 20χρονος ντυμένος Joker, μπήκε σε ένα βρεφονηπιακό σταθμό και επιτέθηκε στα νεογνά και στα βρέφη με ένα μαχαίρι, τρυπώντας τα επανειλημμένα στο κεφάλι και το λαιμό τους, σκοτώνοντας 2 μωρά και μια εργαζόμενη και τραυματίζοντας πολλά βρέφη. Κι υπάρχει και μια μαθήτρια και άλλοι στην λίστα (διάβασε εδώ). Όλους αυτούς του ενέπνευσε ο Τζόκερ. Γιατί δεν το απαγόρευσαν;

Για να μην πολυλογούμε. Ο «κακός δράκος» του παραμυθιού που πρέπει να σκοτωθεί για να ζήσουν αυτοί καλά και οι άλλοι χειρότερα λέγεται Ταυτότητα. Ή αν θέλετε εθνικισμός. Ένα - ένα τα σύμβολα της Λευκής Χριστιανικής Ταυτότητας θα τα χτυπήσουν. Οι εθνικές σημαίες θα ακολουθήσουν. (Ήδη ultra ‘πολιτικά ορθές’ χώρες της Ευρώπης το έχουν ξεκινήσει σε σχολεία και γειτονιές). Άλλωστε και αυτές προάγουν «νοοτροπίες» που οδηγούν στο «μίσος» και κάποια στιγμή θα έρθει (ή θα το… «έρθουν») στο έγκλημα. (Ο Σταυρός και η Βίβλος είναι ήδη στοχοποιημένοι). 

Απλά για να ξέρετε, η πιο μεγάλη παρέλαση της Κου Κλουξ Κλαν δεν έγινε στο Νότο. Ούτε κάτω από τη σημαία του Νότου. Έγινε στην Ουάσινγκτον κάτω από την σημαία που βλέπετε παρακάτω. Πότε θα την καταργήσουν;   

Όπου νάναι θα έρθει η ώρα που η μόνη αποδεκτή σημαία θα είναι η παρακάτω:  

ΥΓ: Στο Κολουμπάιν το 1999, οι δύο σφαγείς (πιθανώς κρυφο-ομοφυλόφιλοιο ένας Εβραίος) έψαχναν για χριστιανούς και κυρίως χριστιανές για να σκοτώσουν, αλλά αυτό δεν θα το μάθεις ποτέ. Διάβασε: Η σφαγή στο Κολουμπάιν. Αυτά που δεν ειπώθηκαν 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟ, ψάξε για TTIP TPP.

https://wikileaks.org/tpp-ip2/
https://www.youtube.com/watch?v=DnC1mqyAXmw
https://www.youtube.com/watch?v=bPIsjH25GHo

Ανώνυμος είπε...

Αφού τόσο πολύ τους καίει να καταργήσουν τις "ρατσιστικές" σημαίες, ας καταργήσουν την αμερικανική. Η δουλεία δεν υπήρχε στις Συνομόσπονδες Πολιτείες της Αμερικής ούτε καν 4 χρόνια, ενώ στις ΗΠΑ εξακολουθούσε να ισχύει ακόμα και αφού ο Άτιμος Λίνκολν εξέδωσε τη Διακήρυξη Χειραφέτησής του. Αν ο δράστης ήταν νέγρος, μουσουλμάνος ή ανδροκοίτης, ποια εφημερίδα θα το έγραφε; Αντισταθείτε στην πολιτική ορθότητα μέχρι την τελευταία σας ανάσα!
Long Live the Confederacy!
Long Live the South!
Confederate soldier.

Ανώνυμος είπε...

Την τελευταια φορα που εξελεγη η μέρκελ, την ωρα που θριαμβολογούσαν τα μέλη της κεντρικης επιτροπης επανω σε μια εξέδρα, ένα μέλος πηρε την γερμανικη σημαια και την κράτησε υπερηφανος και ευτυχισμενος. Μόλις το ειδε η μέρκελ, χανει το χαμόγελό της, κάνει γκριμάτσα αηδίας και αποτροπιασμού, κουνάει το κεφάλι της αρνητικά, και πολυ βιαστικά του την αρπάζει απο τα χέρια και την πεταει στο πλάι.
Το πληθος ΔΕΝ αντέδρασε με γιούχα.

SkyWatcher είπε...

Εδώ: http://redskywarning.blogspot.gr/2013/09/video_30.html