Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΟΥΗΔΙΑ: Λυπήθηκε τρεις μετανάστες ζητιάνους και τους κάλεσε σπίτι της για να τους βοηθήσει. Την βίασαν ομαδικά



Μια 19χρονη στη πόλη Όρνσκολντσβικ της Σουηδίας, λυπήθηκε τρείς Ρουμάνους τσιγγάνους επαίτες και αποφάσισε να τους προσκαλέσει σπίτι της. Αλλά αντί να της δείξουν ευγνωμοσύνη, οι τρεις Ρομά την βίασαν.

Ήταν Σάββατο όταν η γυναίκα ήρθε σε επαφή με τους τρεις άνδρες στο Travel Center στο Örnsköldsvik. Τους κάλεσε στο σπίτι της για να κοιμηθούν, να κάνουν ντους και να φάνε.

Τη νύχτα την βίασαν ομαδικά.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν την άλλη μέρα από την αστυνομία, ενώ διατάχθηκε ιατροδικαστική έρευνα για το θύμα.

Η αστυνομία κράτησε μυστική την ταυτότητα των δραστών, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πρόκειται για τρεις Ρομά από την Ρουμανία γύρω στα 20. 

Μια τοπική εφημερίδα, η Örnsköldsvik Allehanda, δημοσίευσε την περασμένη εβδομάδα ένα μεγάλο άρθρο για τους επαίτες Ρομά που έχουν κατακλύσει το Travel Center στο Örnsköldsvik. Στο άρθρο μάλιστα, έδινε συνέντευξη ένας από τους συλληφθέντες άνδρες, ο οποίος έλεγε για την κατάστασή τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

8 σχόλια:

konion είπε...

Καταλάβατε;
Ἐδῶ συναντοῦνται οἱ νοοτροπίες.
Γιὰ τοὺς μετανάστες ὅλες οἱ σουηδὲς εἶναι πόρνες.
Καὶ ἡ ἄλλη νοοτροπία, ποὺ λέει περὶ φιλίας ἀνεξαρτήτως φύλου καὶ περὶ ἐνσωματώσεως.

Ανώνυμος είπε...

Κάποια στιγμή θα ξυπνήσει η ευρωπαϊκή φυλή και θα καταλάβει που βρίσκεται. Η πολιτική της ανοιχτής κοινωνίας είναι μια διαστροφή της φύσης.

Ανώνυμος είπε...

Μονη της εφαγε την κεφαλα της, μετα απο αυτο πιστευω να βαλει λιγο μυαλο.

Ανώνυμος είπε...


Συμπέρασμα: Η συντρπτική πλειοψηφία των "φτωχών μετανάστων" όπως και των "ευρωπαίων" ρομά , όντας μισαλλόδοξοι (αφού όλως "τυχαίως" σχεδόν όλοι ειναι μουσουλμάνοι....) , απολίτιστοι,ανάγωγοι, αναιδείς, άξεστοι και βρωμεροί, ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

Και γι'αυτό ακριβώς,η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ελληνικής υπηκοότητας γύφτων, αν και κατοικούν στην ΕΛΛΑΔΑ εδώ και πάρα πολλές γεννιές, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ/ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ (για όσους δεν το γνωρίζουν 9 στους 10 έλληνες τρόφιμους φυλακών για εγκληματικές πράξεις είναι έλληνες (β)ρομα! )

Πότε επιτέλους θα καταλάβουμε ότι η αγάπη ,η φιλανθρωπία και η συμπόνια θέλει ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ;

Και αυτό είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Χριστιανικό, όπως ακριβώς και η Αγάπη του Χριστού: ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ είναι ΔΙΚΑΙΗ! ;-)

ΠολιτηςΧ είπε...

Από τέτοια βορειοευρωπαϊκα ΖΩΑ δεν περίμενα τίποτε καλύτερο...οι άντρες απο τα 16 γίνονται είτε αδερφές ειτε μεθυςτακοπρεζακηδες και οι γυναίκες τους γίνονται απο μόνες τους θύματα των μεταναστών στο τελος , συμπεριφερόμενες σα να μην εχουν σχέση με την πραγματικότητα οπως η έν λόγω βλαμμενη,(γιατι συγνώμη ρε παιδια ....αλλα μόνο ένας βλαμμένος τελικα συμπεριφέρεται έτσι)...καθε έννοια οικογένειας εχει καταλυθεί και οι γεννήσεις εχουν πέσει σε τέτοιο σημείο ,σε όλα ανεξαρτήτως τα κράτη της Ευρώπης , που δεν σώζεται καμία χώρα και σε 30 χρονια όλος ο πληθυσμός θάναι ισλαμικός και με δέρμα κατράμι, Η λευκότερη απόχρωση των μελλοντικών ευρωπαίων, θάναι σε τίποτε γυφτοτσιγγανους...Η λευκή φυλή αποφάσισε να κάνει χαρακίρι δεν μπορώ να το εξηγήσω αλιως...αποφασισε μόνη της νανοιξει στο Ισλάμ και σε όλο τον συρφετό των ξένων φυλων, τις πόρτες της βιεννης...

Ανώνυμος είπε...

είδηση που δεν θα ακούσουμε ποτέ από τα συστημικά ΜΜΕ. ενώ εάν στη θέση των 3 λάθρο ήταν, ας πούμε, 3 λευκοί, όπου στο σπίτι του ενός βρισκόταν και κάποιο σύμβολο εθνικιστικής οργάνωσης θα είχαν λυσσάξει όλα ταυτοχρόνως και παγκοσμίως...

Ανώνυμος είπε...

ναι γιατί οι δικοί μας δεν είναι βλαμμένοι που γράφουνε σπίτια και "περιουσιες" σε όλες τις Ανατολικοευρωπαίες γύφτισσες που έχουνε κατακλύσει την Ελλάδα, για λίγες πίπες. Βλαμμένα υπάρχουνε παντού. Όλοι την έχουμε πατήσει, από αφέλεια ίσος.

Ανώνυμος είπε...



ΝΕΟ ΣΟΚ! 29ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΑΠΗΓΑΓΕ ΚΑΙ ΒΙΑΖΕ ΕΠΙ 9 ΜΕΡΕΣ 11ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ TOY ΤΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης πακιστανικής καταγωγής βρισκόταν
στην Ελλάδα σε καθεστώς «ημιπαρανομίας» , όπως λέγεται, δηλαδή για
περιορισμένο χρονικό διάστημα και με χαρτιά ώστε να μπορεί να δουλέψει.
Τα γνωστά τερτίπια των απαράδεκατων νόμων του Πανούση και του Δένδια.

Εργαζόταν σε μια οικοδομή όπου και γνώρισε τον πατέρα της 11χρονης, του οποίου το σπίτι είχε επισκεφθεί λίγες φορές.

Γνωρίζοντας το 11χρονο αγγελούδι προσπαθούσε να το πλησιάσει
προτείνοντάς του να πάνε βόλτα. Κατ αυτόν τον τρόπο το απήγαγε και το
κρατούσε επί εννέα ημέρες σε ένα σπίτι. Ο ίδιος, όσο τον αναζητούσαν,
έλεγε ότι είχε φύγει για το Πακιστάν προφασιζόμενος δουλειές.

Σύμφωνα με την καταγγελία του κοριτσιού στις εννέα μέρες βιάστηκε πέντε φορές.

Η υπόθεση βγήκε μετά από παρακολούθηση της Ασφάλειας του Αγ.
Παντελεήμονα. Ο αλλοδαπός εχει συλληφθεί , κρατείται και αναμένεται να
οδηγηθεί στο τμήμα ανηλίκων, ενώ αύριο ή τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον
εισαγγελέα.