Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Kevin Sorbo: «Δεν ακούσατε τις ειδήσεις; Οι Εβραίοι σκότωσαν τον Ιησού»



Ενώ προωθεί την κυκλοφορία του DVD της τελευταίας ταινίας του, “God Is Not Dead” («Ο Θεός δεν είναι νεκρός»), ο χριστιανός ηθοποιός Kevin Sorbo άγγιξε θέματα που κάνουν «τζιζ», όταν κατηγόρησε τους Εβραίους για τη θανάτωση του Ιησού Χριστού, αναφέρει το Right Wing Watch.

Σε μια τηλεφωνική συνέντευξη με τον ραδιοπαρουσιαστή Jerry Newcombe για το "Vocal Point", ο πρώην τηλεοπτικός «Ηρακλής» εξήγησε ότι η επιτυχία του Mel Gibson στην ταινία «Τα Πάθη του Χριστού» του 2004, άνοιξε τις πόρτες να γίνουν και άλλες χριστιανικές ταινίες.

Κατά την συζήτηση ο Newcombe είπε, «Νομίζω ότι ο Mel Gibson σύντριψε μια πόρτα, με πολύ μεγάλο τρόπο, πριν από 10 χρόνια».

«Ω, δέχτηκε επιθέσεις όταν γύριζε «Τα Πάθη», είπε ο Sorbo, πριν συνεχίσει, «από την εβραϊκή κοινότητα, που του έλεγαν “κοίταξε τον τρόπο που μας απεικονίζεις”, θέλω να πω, θα πάω, εντάξει, ακούστε το δελτίο ειδήσεων : εσείς όντως σκοτώσατε τον Ιησού».

Ο Sorbo τότε γέλασε, προσθέτοντας, «ελάτε τώρα!»

Γρήγορα ο Newcombe έτρεξε να διορθώσει τον Sorbo λέγοντας, «εντάξει, τον παρέδωσαν στους Ρωμαίους, έτσι;»

«Ακριβώς», συμφώνησε ο Sorbo. «Τον παραδώσαν, έτσι ώστε συμμετείχαν σε αυτό. Και τι έγινε; Μια ταινία 30 εκατομμυρίων δολαρίων έκανε κέρδη 500 εκατομμύρια δολάρια, έτσι ώστε ο Mel γέλασε τελευταίος».

Διάβασε: 
και

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

δημητρης είπε...

τον βλεπω να τελειωνει την καριερα του ....