Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

Στρατηγική «Σφηκοφωλιά». Εκπαιδευμένος από την Mossad ο χαλίφης των τζιχαντιστών, κατά τον Snowden



Αναφέρει το Syrian Free Press με πηγή την αφρικανική ιστοσελίδα Somdailynews.com

Ο πρώην υπάλληλος της Εθνικής Υπηρεσίας για την αμερικανική ασφάλεια, Edward Snowden, αποκάλυψε ότι οι βρετανικές και οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και η ισραηλινή Mossad συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν την πρώην ΙΚΙΛ ή Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Levant, σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Farsnews.

Ο Snowden δήλωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών των τριών χωρών, δηλαδή Ηνωμένες Πολιτείες, Βρετανία και το σιωνιστικό κράτος έχουν εργαστεί μαζί για να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική οργάνωση που είναι σε θέση να προσελκύσει ΟΛΟΥΣ τους εξτρεμιστές του κόσμου σε ένα μέρος, χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «Σφηκοφωλιά» (“the hornets nest”).

Τα έγγραφα της αμερικανικής Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας παραπέμπουν στην «πρόσφατη εφαρμογή μιας παλιάς στρατηγικής γνωστής ως προκειμένου να προστατευτεί το σιωνιστικό κράτος και να δημιουργηθεί μια θρησκεία που θα περιέχει ισλαμικά συνθήματα και θα απορρίπτει οποιαδήποτε θρησκεία ή πίστη.

Σύμφωνα με τα έγγραφα Snowden, «Η μόνη λύση για την προστασία του Εβραϊκού κράτους είναι να δημιουργηθεί ένας εχθρός κοντά στα σύνορά του, αλλά του οποίου τα όπλα θα στρέφονται εναντίον των ισλαμικών κρατών που αντιτίθενται στην παρουσία του.

Οι δημοσιευμένες διαρροές αποκαλύπτουν ότι ο Abu Bakr al-Baghdadi έλαβε εντατική στρατιωτική εκπαίδευση έναν ολόκληρο χρόνο στα χέρια της Mossad, εκτός από μαθήματα θεολογίας και τέχνης του λόγου.

Πηγή. Η είδηση αναφέρεται και εδώ (ελληνικά) με αναφορά και σε άλλες πηγές

Δεν υπάρχουν σχόλια: