Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Ιταλία και όλη η Ευρώπη μετατρέπονται σε μία κατεκτημένη γη με τις ευλογίες της ΕΕ και ο λαός κοιμάται



«Oh mia patria, si bella e perduta» («Ω, πατρίδα μου, τόσο όμορφη και τόσο χαμένη»)

Τη νύχτα της 12ης Μαρτίου 2011, στο Teatro dell'Opera της Ρώμης, o Riccardo Muti, ο διεθνούς φήμης Ιταλός μαέστρος, παραβαίνοντας το πρωτόκολλο της όπερας, μίλησε με συγκίνηση και παραστατικότητα για την παρακμή της Ιταλίας (και της Ευρώπης) «...η θανάτωση του πολιτισμού σε μια χώρα όπως η Ιταλία είναι ένα έγκλημα κατά της κοινωνίας. Ο πολιτισμός είναι η πνευματική κόλα που κρατά τον λαό ενωμένο» είπε ο Μούτι. Ύστερα ενθάρρυνε το κοινό να τραγουδήσει το Va, pensiero (‘Χορωδία των Εβραίων Σκλάβων’, εμπνευσμένο από τον 137ο Ψαλμό), από την όπερα Nabucco (1842) του Verdi. Το κοινό της όπερας πράγματι σηκώθηκε και τραγούδησε μαζί με την επί σκηνής χορωδία, ενώ κάποια από τα μέλη της χορωδίας είχαν δακρύσει.


Αλλά όπως γράφει το άρθρο της Riposte Laïque, ο Ρικάρντο Μούτι δεν γνώριζε ότι τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα...

Η Ιταλία έχει γίνει πλέον μια κατεκτημένη χώρα. Τεράστια κύματα εισβολέων καταφθάνουν κάθε μέρα στη Σικελία και τη Λαμπεντούζα. 

Ήδη, πριν από τον πνιγμό των μεταναστών τον Οκτώβριο του 2013, έρχονταν κατά χιλιάδες. Αλλά μετά την 3η Οκτωβρίου 2013, αφότου τα mainstream μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι πολιτικοί στοχοποίησαν τους Ιταλοί ως «ενόχους» και όλοι οι Ευρωπαίοι, βάλθηκαν να τους κατηγορούν ότι είναι υπεύθυνοι για το ατύχημα, το ιταλικό ναυτικό, κάτω από τις διαταγές της ΕΕ έχει αναγκαστεί να εφαρμόσει τη επιχείρηση Mare Nostrumκαι πηγαίνει και ψάχνει για καραβιές μεταναστών κάθε μέρα, στη μέση της Μεσογείου, για να τους φέρει πίσω στις ιταλικές ακτές! 

Πρέπει να αποτελεί πρωτιά σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας: το ναυτικό μιας χώρας συμμετέχει στην εισβολή στην χώρα που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται!
Και υπάρχει περισσότερο κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά την περιφρόνηση για τους Ιταλούς και τους λαούς της Ευρώπης :

- Στις 21 Ιανουαρίου, η ιταλική Γερουσία αποφάσισε να καταργήσει το έγκλημα της παράνομης εισόδου! Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε αλλοδαπός, χωρίς βίζα, χωρίς χαρτιά, χωρίς τίποτα, μπορεί να έρθει και να εγκατασταθεί στην Ιταλία, χωρίς να παραβιάζει κάποιο νόμο!

- Ένας παράνομος μετανάστης φθάνοντας στην Ιταλία έχει άμεσα το δικαίωμα σε τροφή και στέγη, σε δωρεάν ιατρική περίθαλψη και ένα χαρτζιλίκι 30 ευρώ την ημέρα!.

- Το ογδόντα πέντε τοις εκατό των συνταξιούχων Ιταλών έχει λιγότερο από 30 ευρώ την ημέρα και θα πρέπει, με το ποσό αυτό, να πληρώσουν για ενοίκιο, τρόφιμα κλπ ... Απίστευτα πράγματα για να κλαις...

- Όσον αφορά την εθνική υγεία, πολλοί παράνομοι μετανάστες κουβαλούν μαζί τους πολυ - ανθεκτική φυματίωση και πολλοί έχουν τον ιό HIV (ενώ ήδη εκφράζονται φόβοι και για τον θανατηφόρο ιό Έμπολα)...
- Αυτή την κατάσταση ζούμε τώρα. Πρόκειται για μια πραγματική γενοκτονία που εμείς οι Ευρωπαίοι υφιστάμεθα. Γνωρίζουμε ότι χιλιάδες εν δυνάμει μετανάστες περιμένουν στις ακτές της Αφρικής για να περάσουν απέναντι.

Αν δεν ξυπνήσουμε, όπως λέει ο τρομερός Magdi Allam, ο ρατσισμός θα εκραγεί στην Ευρώπη, διότι οι γηγενείς ήδη υφίστανται διακρίσεις υπέρ των μεταναστών.

Σημείωση : Ο γεννημένος στην Αίγυπτο Magdi Allam έγινε γνωστός ​πριν από μερικά χρόνια, όταν έφυγε από το Ισλάμ και ασπάστηκε τον καθολικισμό. Στο βίντεο που ακολουθεί μιλάει στο Κοινοβούλιο της ΕΕ στο Στρασβούργο, στις 26, Φεβρουαρίου 2014, δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει "ΟΧΙ" σε ένα νομοσχέδιο που θα προστατεύει τους μετανάστες, ακόμη περισσότερο – τους τσιγγάνους Ρομά, ακόμα και ύποπτους τρομοκράτες - έναντι των ευρωπαϊκών λαών.


Εδώ σε μετάφραση τα συγκλονιστικά λόγια του :

- Θα ψηφίσω κατά του ψηφίσματος σχετικά με τα θεμελιώδη δικαιώματα στην ΕΕ, επειδή αυτή η Ευρώπη θα εκραγεί, όχι επειδή τα δικαιώματα δεν γίνονται σεβαστά, αλλά επειδή οι ​τα καθήκοντα έχουν ξεχαστεί. Εμείς θα δυναμώσουμε όλο και περισσότερο τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των νεοεισερχομένων, χωρίς να ζητούμε σε αντάλλαγμα να κάνουν το καθήκον τους και να τηρούν τους δικούς μας κανόνες.
Πριν αρχίσουμε να ανησυχούμε για τις διακρίσεις εις βάρος των τσιγγάνων, των μεταναστών, ακόμη και των ύποπτων τρομοκρατών, πρέπει να ασχοληθούμε με τις διακρίσεις που υφίστανται οι (Ευρωπαίοι) πολίτες. Στη χώρα μου, την Ιταλία, είναι οι Ιταλοί αυτοί οι οποίοι υφίστανται διακρίσεις : όταν ζητούν στέγαση, φύλαξη των παιδιών τους, επιδοτήσεις και κοινωνική πρόνοια.

Ως πρώην μετανάστης, Ιταλός πολίτης και περήφανος για αυτό, ως κοινωνιολόγος και δημοσιογράφος που έχει περάσει τριάντα πέντε χρόνια σε θέματα μετανάστευσης, αισθάνομαι ότι έχω το καθήκον να προειδοποιήσω αυτή την Ευρώπη για μια έκρηξη, ένα κύμα ρατσισμού : όχι, όπως αυτό το νομοσχέδιο θα σας οδηγήσει να πιστεύετε, επειδή οι μετανάστες και οι ύποπτοι τρομοκράτες υφίστανται διακρίσεις, αλλά επειδή οι ​​πολίτες των ευρωπαϊκών χωρών υφίστανται διακρίσεις ως αποτέλεσμα της υποταγής μας σε μια ιδεολογία παγκοσμιοποίησης και μεταναστευτισμού και μια αιμορραγούσα καρδιά ηθικού σχετικισμού.

Εξεγείρομαι εναντίον μιας Ευρώπης που προτείνει ένα τέτοιο ψήφισμα, λέω «όχι» σε μια Ευρώπη που δρα σαν να είναι μια έρημη γη, όπου κάθε άτομο που καταφτάνει στήνει τη δική του σκηνή και καθορίζει τους δικούς του όρους. Η Ευρώπη μετατρέπεται σε μια κατεκτημένη γη.

Σημείωση : Αυτά είναι ωραία λόγια από τον Magdi Allam, αλλά μπορεί να είναι πολύ αργά. Αν η Ιταλία, η οποία είχε καταφέρει μέχρι πρόσφατα να ανακόψει τα τεράστια κύματα των βαρβάρων που εισέρχονται από μη ευρωπαϊκά εδάφη, δεν μπορεί πλέον να συγκρατήσει το τσουνάμι, και εάν οι δυνάμεις που έχουν επιρροή, όπως το Βατικανό, η ιταλική κυβέρνηση και ένας παραπλανημένος λαός από μόνοι τους εθελοντικά κλείνουν τα μάτια τους στην πραγματικότητα, τι μπορεί να γίνει; Και ο στρατός πρέπει να υπακούσει στις εντολές, όπως στη Γαλλία, όπου η αστυνομία, χωροφύλακες κλπ ... υπακούν σε μια προδοτική κυβέρνηση. Αλλά οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι υπεύθυνοι στο βαθμό που δεν κάνουν καμία προσπάθεια για να καταπολεμήσουν τις φιλελεύθερες μηχανές προπαγάνδας που δουλεύουν συνεχώς ακούραστα μέρα και νύχτα από το 1968 και μετά. Ο εξισωτισμός, η λευκή ενοχή, ένα όνειρο για έναν "ενοποιημένο κόσμο", ένα όνειρο για μια αραβοποιημένη Ευρώπη, ένα όνειρο για φυλετικά μικτούς πληθυσμούς, καθώς και η αργή διάλυση του Χριστιανισμού και η μετάλλαξή του σε ένα κλάδο της αριστεράς, έχουν διεισδύσει στην συλλογική ευρωπαϊκή συνείδηση.

Μερικοί αρχίζουν να ξυπνούν. Όταν συνειδητοποιήσουν την κατάσταση μπορεί απλά να γυρίσουν από την άλλη και να συνεχίσουν τον ύπνο τους.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Eleana είπε...

Αναζητήσατε το πραγματικό αυγό του πραγματικού φιδιού στα πανεπιστήμια όλου του κόσμου. Η γνώση και η νοοτροπία διοχετεύονται πυραμιδικά από εκεί και προς τα κάτω. Η συντριπτική πλειοψηφία των εκεί "δασκάλων" και "διαφωτιστών" πρέπει (τα πιστεύουν ή όχι, διότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι κρύβει ο καθένας στα εσώψυχά του) να διακηρύσσει, δηλ. "διδάσκει" τρία πράγματα:1. αθεΐα, εννοώντας εναντίωση Στον Ένα και Μοναδικό Τριαδικό Θεό -με τους άλλους, τους ψευτοθεούς δεν έχουν κανένα πρόβλημα, τουναντίον προπαγανδίζουν τα δικαιώματά λατρείας τους 2. συνονθύλευμα λαών και φυλών και 3. αναγκαία, παρωχημένες αριστερίστικες αρλούμπες.
Κατακαημένες ψυχές...

Ανώνυμος είπε...

Ευρωπη Ξυπνα !

Unknown είπε...

κάτω από τις διαταγές της ΕΕ έχει αναγκαστεί να εφαρμόσει τη επιχείρηση ‘Mare Nostrum’ και πηγαίνει και ψάχνει για καραβιές μεταναστών κάθε μέρα, στη μέση της Μεσογείου, για να τους φέρει πίσω στις ιταλικές ακτές!

ΓΙΑΤΙ ;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :Thursday, April 17, 2014
H Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενέκρινε τους νέους κανόνες σύμφωνα με τους οποίους απαγορεύεται πλέον η «επαναπροώθηση» των λαθρομεταναστών στην ανοιχτή θάλασσα.
http://heilgap.blogspot.nl/2014/04/h.html

Ανώνυμος είπε...

Από αυτό το κέιμενο κρατάω την φράση:
"η αργή διάλυση του Χριστιανισμού και η μετάλλαξή του σε ένα κλάδο της αριστεράς".
Κατά σύμπτωση, αυτές τις μέρες ένας ιερωμένος έκανε διάλεξη με θέμα "Ναζισμός"...

Ανώνυμος είπε...

Ολοι οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα.
Εσένα που δεν σε κάλεσα μην μου καταπατείς τα δικά μου.

Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ