Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Αστυνομικοί συνέλαβαν υποψήφιο για τις ευρωεκλογές γιατί διάβαζε απόσπασμα βιβλίου του Τσώρτσιλ «προσβλητικό» για το Ισλάμ!


Ο Paul Weston, πρόεδρος του κόμματος ‘Liberty GB, υποψήφιος στις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, συνελήφθη με την υποψία της «φυλετικής παρενόχλησης» επειδή παρέθεσε ένα απόσπασμα για το Ισλάμ, που γράφτηκε από τον Winston Churchill, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στα σκαλοπάτια του Winchester Guildhall, στο Hampshire, το Σάββατο.

Ένα μέλος του κοινού θεώρησε «προσβλητικό» το απόσπασμα του Τσώρτσιλ από το βιβλίοThe River War και κάλεσε την αστυνομία.


Το απόσπασμα από το βιβλίο, γραμμένο από τον πρώην πρωθυπουργό τον καιρό του πολέμου που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1899, επικεντρώνεται στις παρατηρήσεις του Τσώρτσιλ για το Ισλάμ, ενώ υπηρετούσε κατά τη διάρκεια της αγγλο - αιγυπτιακής ανακατάληψης του Σουδάν.

Ο Γουέστον είπε στο ακροατήριό του : 

«αλόγιστες συνήθειες, ακατάστατα συστήματα γεωργίας, υποτονικές μέθοδοι εμπορίου και ανασφάλεια ακινήτων υπάρχουν όπου ζουν ή διοικούν οι οπαδοί του Προφήτη.

«Χιλιάδες γίνονται οι γενναίοι και πιστοί στρατιώτες της πίστης : όλοι γνωρίζουν πώς να πεθάνουν, αλλά η επιρροή της θρησκείας παραλύει την κοινωνική ανάπτυξη εκείνων που την ακολουθούν.

«Δεν υπάρχει ισχυρότερη οπισθοδρομική δύναμη στον κόσμο. Μακριά από το να είναι ετοιμοθάνατος, ο Μωαμεθανισμός είναι μια μαχητική και προσηλυτιστική πίστη».


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον Weston, στην μέση της ομιλίας του, με την κατηγορία της θρησκευτικής ή φυλετικής παρενόχλησης.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας του Hampshire είπε: «Ένας 50χρονος από το Dorset συνελήφθη έξω από το Winchester Guildhall περίπου στις 14:30 το Σάββατο 26 Απριλίου αφού απέτυχε να συμμορφωθεί στην διαταγή μας.

«Επίσης συνελήφθη με την υποψία της θρησκευτικής / φυλετικής παρενόχλησης.

Εκπρόσωπος του Liberty GB, δήλωσε : «Ο κ. Γουέστον στεκόταν στα σκαλιά του Winchester Guildhall, και μιλούσε στους περαστικούς στο δρόμο με ένα μεγάφωνο.

Ανέφερε ένα απόσπασμα για το Ισλάμ από το βιβλίο ‘The River War’ του Winston Churchill.

«Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα βγήκε από το Guildhall και ρώτησε τον κ. Weston αν είχε άδεια για να κάνει αυτή την ομιλία.

«Όταν ο ίδιος απάντησε ότι δεν είχε, του είπε, «Είναι αηδιαστικό» και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.

«Οι αστυνομικοί έφτασαν και είχαν μια μακρά συζήτηση με τον Γουέστον , που διαρκεί περίπου 40 λεπτά.

«Στις 15:00 συνελήφθη. Τον έψαξαν, τον έβαλαν σε ένα βαν της αστυνομίας και τον πήραν μακριά».

Το Liberty GB πιστεύει ότι τα «πιο σημαντικά ζητήματα της εποχής μας» είναι: η μαζική μετανάστευση από τον Τρίτο Κόσμο, η σταθερή άνοδος του φονταμενταλιστικού Ισλάμ και η άλωση της παραδοσιακής βρετανικής κουλτούρας και των θεσμών από καλά οργανωμένους προοδευτικούς αριστερούς».

Άρθρα του Paul Weston στον ΚΟ:

Μια καλή ομιλία του Weston (μόνο στα αγγλικά):

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Προσβολή είναι που οι μουσουλμάνοι πατάνε χριστιανικά εδάφη και δεν έγιναν ακόμα χριστιανοί.