Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Νέα από τον Μεσαίωνα της πολιτικής ορθότητας: Νεαρός Βρετανός με σύνδρομο Asperger, καταδικάζεται σε φυλάκιση ενός έτους γιατί ανέβασε φωτογραφία του με στολή της Κου Κλουξ Κλαν και μια.. κούκλα και έγραψε ότι «η δημοκρατία είναι μια αποτυχία». Πακιστανός ταξιτζής που επιτέθηκε σεξουαλικά σε επιβάτιδα αφήνεται ελεύθερος



ΚΟ: Το καταπιεστικό δόγμα της πολιτικής ορθότητας γίνεται ολοένα και πιο έντονο στις χώρες του “δημοκρατικού” δυτικού κόσμου, μεταξύ των οποίων, ασυναγώνιστη «πρωταθλήτρια» είναι η Μεγάλη Βρετανία. Και μην βιαστείς να πεις «καλά, αυτά μόνο εκεί γίνονται», γιατί μάλλον η όρασή σου είναι μικρή...

Στην Βρετανία λοιπόν, ένας νεαρός, τιμωρήθηκε με φυλάκιση 12 μηνών, μόνο και μόνο γιατί υπήρχε βίντεό του στο YouTube στο οποίο εμφανίζεται να φοράει μια στολή της Κου Κλουξ Κλαν.

Ο 24χρονος Christopher Phillips, που έλαβε αυτή την εξωφρενική καταδικαστική ποινή, άκουσε τον δικαστή να του λέει : «Δεν απαιτείται προηγμένη εκπαίδευση ή γνώση της ιστορίας για να ξέρετε ότι αναζητούσατε να εκφράσετε κάτι που θα μπορούσε να προκαλέσει προσβολή».

Έτσι, προφανώς, είναι κυριολεκτικά παράνομο να «προσβάλεις» κάποιους στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό ισχύει μόνο για όσους θα προσβάλουν το ιερό δόγμα της πολιτικής ορθότητας. Το ίδιο το BBC παρουσιάζει συνεχώς μέσα από το πρόγραμμά του κάθε μορφής αντιχριστιανική επίθεση όσο και προσβλητικά «κωμικά» show, όπου πάντα το πρόσωπο που γελοιοποιείται είναι ο λευκός ετεροφυλόφιλος γηγενής άνδρας.

Ζούμε σε μια περίοδο ελέγχου του λόγου και της έκφρασης, που όμοιά της είναι μόνο η περίοδος του Μεσαίωνα με τους νόμους «περί βλασφημίας», ​​όπου απαγορευόταν η έκφραση να φτάσει στην αμφισβήτηση του ιερού δόγματος της καθολικής εκκλησίας. Είμαστε σίγουροι ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο θρησκευτικό σύστημα πεποιθήσεων το οποίο δεν δέχεται αμφισβητήσεις. Καλώς ήρθατε στο Μεσαίωνα της πολιτικής ορθότητας.

Ο Philips, ο οποίος είναι τακτικός εθελοντής στην εκκλησία του, είπε τα εξής «αιρετικά» λόγια : «Νιώθω πιο δυνατός κοντά στους δικούς μου. Την δική μου εθνική ομάδα – τους λευκούς ανθρώπους».

O Christopher Philips, ο οποίος πάσχει από σύνδρομο Asperger, ομολόγησε την ενοχή του για το «έγκλημά του». Συγκεκριμένα για το ότι ανέβασε τρία βίντεο στο YouTube που τον δείχνει να φοράει στολή της Κου Κλουξ Κλαν και να ποζάρει με μια μεγάλη μαύρη κούκλα μιας μορφής που είναι γνωστή από ιστορίες παραμυθιών, ως golliwog, σε μια συγκέντρωση ακροδεξιών.

Ο δικαστής του είπε ότι τα βίντεό του είναι «πέρα για πέρα προσβλητικά» ή «πολύ φλεγμονώδεις», και δεν του αφήνουν άλλη επιλογή, παρά να οδηγήσει στη φυλακή τον 24χρονο.

Ο δικαστής είπε στον Philips : «Στις 9 Μαρτίου, πήγες με άλλους στην εκδήλωση “White Power Worldwide” στο Swansea, παίρνοντας μαζί σου μια στολή της Κλαν που αγόρασες από την Αμερική και αργότερα ταξίδεψες σε μια άλλη εκδήλωση, όπου φωτογραφήθηκες ντυμένος με την στολή να κρεμάς μια μεγάλη κούκλα golliwog».

Ο δικαστής περιέγραψε τον θαυμασμό του νεαρού για την Κου Κλουξ Κλαν «αποτρόπαιο».

Και πρόσθεσε : «Στο μανιφέστο σας, που υπογράφετε ως Darren Clifft, δηλώνετε ότι κατά την άποψή σας, η δημοκρατίας είναι μια αποτυχία και αυτό που χρειάζεται είναι μια δικτατορία με τον εαυτό σας ως δικτάτορα».

Και συνέχισε ο δικαστής προς τον επίδοξο «δικτάτορα» που μπορεί να καταλύσει την βρετανική η «δημοκρατία»: «Στη δημοκρατία οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να έχουν ακραίες, περίεργες και προσβλητικές απόψεις. Το Κοινοβούλιο έχει περάσει νόμους όπως αυτόν, τον οποίο έχετε παραβιάσει, όχι για να εμποδίζεται η διάδοση αυτών των απόψεων, αλλά για να εμποδίζεται η διάδοση υλικού που είναι απειλητικό ή προσβλητικό και είναι πιθανό να διεγείρει το φυλετικό μίσος».

Στις 26 Μαρτίου, μετά από μια έρευνα σχετικά με το βίντεο και άλλες εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook, η αντιτρομοκρατική μονάδα της αστυνομίας πραγματοποίησε έφοδο στο σπίτι του Philips.
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα φορητό υπολογιστή και την λευκή στολή της ΚΚΚ.
Μαζί συνέλεξαν και άλλα αντικείμενα που σαφώς, παραπέμπουν σε «σκληρό τρομοκράτη», όπως ένα.. παντελόνι παραλλαγής και μια σημαία που έφερε το σύνθημα «White Pride Worldwide». Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε η κούκλα.

Ο εισαγγελέας πρόσθεσε, ότι στον Philips που είναι χριστιανός (και έχει γράψει την μαρτυρία του για το πως γνώρισε τον Θεό το 2009, υπογράφοντας ως Darren Clifft), είχε απαγορευτεί να πηγαίνει σε μια τοπική εκκλησία και ότι η αστυνομία τον γνώριζε για τις «δεξιές απόψεις του», ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2011.


Στους αστυνομικούς ο Philips είπε ότι «δεν ήθελε να προσβάλει κάποιον», αλλά απλά ήθελε να «εντυπωσιάσει τους φίλους του».

Ο Philips, χαρακτηρίζεται ως ένας άτομο «μοναχικό και χωρίς φίλους», από τη συνήγορό του Theresa Starr, η οποία κατέθεσε ότι μια ψυχιατρική έκθεση επιβεβαίωσε ότι έπασχε από το σύνδρομο Asperger, το οποίο σήμαινε ότι αγωνίζονταν να κάνει φίλους και να οικοδομήσει σχέσεις.

(ΚΟ: Το Σύνδρομο Asperger θεωρείται πάθηση που ανήκει στις Διαταραχές του Αυτιστικού Φάσματος, διότι όπως και ο κλασσικός Αυτισμός, είναι μια αναπτυξιακή διαταραχή που επηρεάζει τον τρόπο επικοινωνίας και τις σχέσεις ενός ατόμου με το περιβάλλον του).

«Πάντα πάλευε για να καταφέρει οι άνθρωποι να γελούν μαζί του ή με αυτόν», είπε η κ. Starr. «Δεν είχε φίλους και ήταν θύμα εκφοβισμού σε ένα ειδικό σχολείο για μαθητές με Asperger. Πήγε στο πανεπιστήμιο και δεν έκανε φίλους. Στη συνέχεια ανέπτυξε αυτό το ενδιαφέρον που τον οδήγησε να καταλήξει σε αυτό το δικαστήριο σήμερα».

Η κ. Starr πρόσθεσε : «Πίστευε ότι οι μόνοι άνθρωποι που τον θαύμαζαν ήταν φίλοι του από τον εθνικιστικό χώρο. Αυτός είναι ο λόγος που συμπεριφέρθηκε με αυτόν τον τρόπο».

Την ίδια στιγμή ένας Πακιστανός οδηγός ταξί που απήγαγε και προέβη σε ασελγείς πράξεις σε μια επιβάτιδα απέφυγε την φυλακή.

Ο 33χρονος Danish Masood - που είναι παντρεμένος και έχει παιδί - κλείδωσε μέσα στο ΤΑΞΙ του μια τρομοκρατημένη γυναίκα και άρχισε να προβαίνει σε ασελγείς πράξεις.

Το θύμα αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να είναι συγκλονισμένο από το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα στις 2 Νοεμβρίου 2012 και δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Ο δικαστής, αν και είπε στον κατηγορούμενο ότι το αδίκημα αυτό είναι «ιδιαίτερα σοβαρό, λόγω του γεγονότος ότι «διεπράχθη από εσάς που ενεργούσατε ως οδηγός ταξί, δεδομένου ότι οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να πάρουν ταξί, αντί να πάνε με τα πόδια, επειδή θεωρούν ότι είναι ασφαλέστερο», εντούτοις, αντί να τον στείλει στην φυλακή, έκρινε ότι ήταν προτιμότερο ο Μασούντ να πραγματοποιήσει 200 ώρες απλήρωτης εργασίας ως άμεση εναλλακτική λύση, μετά από μια κοινωνική έκθεση που έκρινε ότι ο κατηγορούμενος έχει «χαμηλό κίνδυνο υποτροπής».

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των αναφερόμενων βιασμών σε ταξί στην Βρετανία, έχει πάρει την μορφή χιονοστιβάδας σε τέτοιο βαθμό που ένας δικαστής είχε εκδώσει μια προειδοποίηση ότι καμία γυναίκα δεν αναμένει πλέον να είναι ασφαλής, ενώ ταξιδεύει με ταξί. Η αστυνομία του Λονδίνου εκτιμά ότι κατά μέσο όρο, υπάρχουν κάθε χρόνο, συνολικά 1.125 σεξουαλικές επιθέσεις, μεταξύ των οποίων βιασμοί, από οδηγούς ταξί μόνο στο Λονδίνο. Δηλαδή, 22 σεξουαλικές επιθέσεις κάθε εβδομάδα ΜΟΝΟ στην πρωτεύουσα της Αγγλίας. Από την άλλη πλευρά βέβαια, οι υπήκοοι του Λονδονιστάν δεν δικαιούνται να αυτo-προστατεύονται, γιατί κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν "ρατσιστές". [Ως γνωστόν, καλύτερα να κάτσεις  να σε βιάσει ο Αχμέντ, ο "Βρετανός" ταξιτζής, παρά να σε πουν "ρατσίστρια" (ή "ρατσιστή" ανάλογα με τις ορέξεις του Αχμέντ)]. Έτσι, πριν λίγους μήνες, μια ραδιο-παρουσιάστρια του BBC, απολύθηκε, επειδή κάλεσε σε μια εταιρεία ταξί και ζήτησε να της στείλουν έναν «μη-Ασιάτη» οδηγό να πάει την 14χρονη κόρη της στο σπίτι των παππούδων της και κατά προτίμηση γυναίκα οδηγό. Αυτό για το BBC ήταν «ρατσιστικό»... Διάβασε : ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Επιδημία βιασμών σε ταξί από μουσουλμάνους ταξιτζήδες. "Καμία γυναίκα πλέον, δεν είναι ασφαλής σε ταξί", λέει δικαστής

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: