Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΗΠΑ: «Σύμβολο λευκού ρατσισμού και γενοκτονίας είναι ο Ιησούς Χριστός», λέει επαγγελματίας «αντιρατσιστής»


Για άλλη μια φορά, το CNN είχε προσκεκλημένο τον Tim Wise, έναν φανατικό «αντιρατσιστή» συγγραφέα και «ακτιβιστή» που κάνει καριέρα με το να επιτίθεται συνεχώς στους λευκούς και ο οποίος πέρυσι κάλεσε τους οπαδούς του να δολοφονήσουν τα μέλη του Tea Party. Ο Tim Wise, ο οποίος είναι εβραϊκής καταγωγής, λέει ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ένα σύμβολο «Λευκής Υπεροχής» και «Γενοκτονίας». Ο Wise δήλωσε: «Η εικόνα του Λευκού Ιησού έχει χρησιμοποιηθεί για να δικαιολογήσει την υποδούλωση, την κατάκτηση, την αποικιοκρατία, τη γενοκτονία των αυτοχθόνων πληθυσμών. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατομμύρια άνθρωποι των οποίων οι ζωές έχουν εξαφανιστεί από τους ανθρώπους που τους κατέκτησαν κάτω από τη σημαία του Λευκού Θεού».


Ο Tim Wise είναι ένας ακόμα αριστερός πολιτιστικός μαρξιστής που ζει σε μια πλούσια γειτονιά λευκών στο Νάσβιλ, μια από τις λευκότερες μητροπολιτικές περιοχές της Αμερικής, και εκ του ασφαλούς διοχετεύει συνεχώς το δηλητήριό του κατά των λευκών της Αμερικής. Αυτό το άτομο στις 5 Νοεμβρίου 2012, κάλεσε δημοσίως (μέσω twitter) τους οπαδούς του να δολοφονήσουν τα μέλη του Tea Party της Φλόριντα. Παρά τη δημόσια έκκλησή του για τη δολοφονία, κανείς δεν μίλησε για «υποκίνηση σε μίσος», «εξτρεμισμό» και άλλα που εύκολα ξεστομίζονται όταν ο στόχος δεν είναι οι λευκοί, ενώ το και CNN συνεχίζει να τον βγάζει στον αέρα. Ο Tim Wise γράφει βιβλία που λένε ότι οι λευκοί έχουν πάρα πολλά χρήματα και θα πρέπει να τα μοιραστούν με τους μαύρους. Ο Wise, ο οποίος έχει κάνει μια περιουσία με αυτές τις μπούρδες, είναι σημαντικά πλουσιότερος από τους περισσότερους Αμερικανούς οποιασδήποτε φυλής! Προφανώς, η ανταλλαγή των χρημάτων με τους μαύρους είναι μόνο για τα μικρά παιδιά..

Πρόσφατα, ο Tim Wise μίλησε στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. Πριν από την ομιλία του, πολλοί φανατικοί οπαδοί του έγιναν βίαιοι και επιτέθηκαν σε μια ομάδα διαδηλωτών με σπρέι πιπεριού και άλλα όπλα. Η αστυνομία συνέλαβε έναν από τους κακοποιούς στον οποίον ασκήθηκε ποινική δίωξη.

Ο Wise τα είπε αυτά στο CNN υπερασπιζόμενος τα όσα εξωφρενικά έγραψε πρόσφατα μία μαύρη αρθογράφος του Slate, η Aisha Harris, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ, απαίτησε να… καταργηθεί ο Άγιος Βασίλης και να αντικατασταθεί από έναν πιγκουίνο, επειδή η λευκότητα του Αϊ-Βασίλη είναι «προσβλητική» για τoν ολοένα αυξανόμενο τριτοκοσμικό πληθυσμό που έχει εισρεύσει στις ΗΠΑ:
«Η Αμερική είναι όλο και λιγότερο λευκή, αλλά ένας χωρίς μελανίνη Σάντα παραμένει η προεπιλογή σε διαφημίσεις και ταινίες. Δεν είναι καιρός η εικόνα του Σάντα να είναι τέτοια ώστε να ικανοποιεί όλα τα παιδιά κάθε Χριστούγεννα; Ναι, είναι. Και γι’ αυτό προτείνω να εγκαταλείψει η Αμερική τον χοντρό λευκό γέρο και να δημιουργήσει ένα νέο σύμβολο χριστουγεννιάτικης ευθυμίας. Από εδώ και στο εξής, ο Άγιος Βασίλης θα πρέπει να είναι ένας πιγκουίνος! Και γιατί; Γιατί μόνο αντικαθιστώντας τον λευκό γέρο Άγιο Βασίλη με ένα ζώο μπορούμε να γλιτώσουμε εκατομμύρια μη λευκά παιδιά από την ανασφάλεια και την ντροπή που κι εγώ θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία», έγραψε η Harris.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αν τα είπε έτσι ακριβώς τότε έχει απόλυτο δίκιο. Άλλα είπε ο Χριστός κι άλλα κάνουν στο όνομά του πολλοί λαοί. Πχ σταυροφορίες.
Στα αναφερθέντα λόγια του δεν καταφέρθηκε εναντίον του Χριστού.
Κι οποιοσδήποτε ξέρει να διαβάζει και να καταλαβαίνει προφανώς δεν μπορεί να καταφερθεί εναντίον του λόγου Του.
Ως προς τα άλλα που ανέφερε βέβαια τι να πει κανείς.
Τάσος