Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Με το ύψιστο μετάλλιο βράβευσε ο Obama την ακτιβίστρια υπέρ των εκτρώσεων Gloria Steinem


Η Gloria Steinem έλαβε από τα χέρια του Ομπάμα την υψηλότερη τιμή που μπορεί να λάβει της ένας πολίτης στις ΗΠΑ ο οποίος δεν είναι μέλος του αμερικάνικου στρατού. Ο Ομπάμα απένειμε σε δεκαέξι άτομα το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας μεταξύ των οποίων είναι και η Steinem.

Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας «απονέμεται σε άτομα που έχουν κάνει ιδιαίτερα αξιόλογη συνεισφορά στην ασφάλεια ή τα εθνικά συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, στην παγκόσμια ειρήνη ή σε πολιτιστικές ή άλλες σημαντικές δημόσιες ή ιδιωτικές προσπάθειες» και ο Ομπάμα πιστεύει προφανώς ότι το να αφιερώσει κάποιος τη ζωή του για την προώθηση της άμβλωσης είναι ένα μέρος του εν λόγω καταλόγου.

Ανακοινώνοντας το βραβείο, ο Ομπάμα δήλωσε: «Το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας πηγαίνει σε άνδρες και γυναίκες που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στο να εμπλουτίσουν τη δική μας. Τα φετινά τιμώμενα πρόσωπα έχουν ευλογηθεί (sic) με ένα εξαιρετικό ταλέντο, αλλά αυτό που τους διαφοροποιεί είναι το χάρισμά τους να μοιραστούν το ταλέντο τους με τον κόσμο. Είναι τιμή μου να παρουσιάσω ένα δείγμα της ευγνωμοσύνης του έθνους μας».
Μόλις έμαθαν την είδηση στο Twitter, υποστηρικτές της ζωής έμειναν άναυδοι που η Steinem έλαβε μια τέτοια τιμή.

Ένα από αυτά λέει: Ο Ομπάμα δίνει το Μετάλλιο της Ελευθερίας σε μια γυναίκα που έχει πει ότι το να σκοτώσει το αγέννητο παιδί της είναι μια «καίρια και εποικοδομητική εμπειρία»!..

Η Steinem έχει μια μακρά ιστορία στην προώθηση της άμβλωσης ως ιδρύτρια του περιοδικού ‘Ms. Magazine’ που πραγματοποίησε εράνους για τον Ομπάμα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σχ. ΚΟ: Η εβραϊκής καταγωγής Gloria Steinem εργάστηκε για τη CIA, κατασκοπεύοντας μαρξιστές φοιτητές στην Ευρώπη και διαταράσσοντας τις συνεδριάσεις τους. Έγινε το αγαπημένο παιδί των μέσων ενημέρωσης λόγω των συνδέσεών της με τη CIA. Το περιοδικό ‘MS Magazine’, το οποίο επιμελήθηκε για πολλά χρόνια ήταν έμμεσα χρηματοδοτούμενο από τη CIA. Διάβασε: Gloria Steinem: Πώς η CIA χρησιμοποίησε τον Φεμινισμό για την αποσταθεροποίηση της κοινωνίας
Η Steinem έχει αυτοπροσδιορισθεί μαρξίστρια, άθεη και υπερασπίστρια των "δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων". “Διάσημες” ρήσεις της Steinem: «Μια γυναίκα χωρίς άντρα είναι σαν ένα ψάρι χωρίς ποδήλατο». «Εμείς δεν θέλουμε απλά να καταστρέψουμε τον καπιταλισμό, θέλουμε να γκρεμίσουμε το σύνολο της γ…ης πατριαρχίας».
Στο μπλουζάκι της στην πάνω φωτογραφία, λέει με... καμάρι "Έκανα μία άμβλωση", ενώ κάνει ένα γνωστό συμβολισμό των Illuminati. Η Steinem το 2004 έγραψε μια εισαγωγή στο βιβλίο ενός φίλου στο οποίο διηγείται ότι παρακολούθησε συναντήσεις σε Θεοσοφική στοά, όπου πήγαινε η μητέρα της και η γιαγιά της. Κατά τις συναντήσεις, λέει ότι «αισθάνθηκε το σεβασμό στον τρόπο με τον οποίον αντιμετώπιζαν τα παιδιά ... ο οποίος βασιζόταν στην Θεοσοφική πίστη στη μετενσάρκωση». 
Ο Ομπάμα έχει δώσει και στο παρελθόν το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας σε ακτιβιστές υπέρ της έκτρωσης.

Ο γερουσιαστής Τεντ Κένεντι έλαβε το μετάλλιο από τον Ομπάμα το 2009 ενώ μετάλλιο έλαβε και η Sandra Day O'Connor δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Η O'Connor όχι μόνο προώθησε επανειλημμένα ένα απεριόριστο δικαίωμα στην άμβλωση καθ’όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης κατά τη διάρκεια της θητείας της στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά συνέγραψε την δικαστική απόφαση που ανέτρεψε τις απαγορεύσεις των Πολιτειών σχετικά με τη μερική - γέννηση άμβλωση κατά τους τελευταίους μήνες της κύησης (‘partial-birth abortion’).

Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα προεδρικό μετάλλιο στην Billie Jean King, καταξιωμένη επαγγελματία παίκτρια του τένις στη δεκαετία του 1960 και του 1970. Η King ενώθηκε με το γκρουπ υπέρ των αμβλώσεων Emilys List” τον Μάρτιο του 2007 για να εργαστεί για την προεδρική εκστρατεία της υπέρμαχου των αμβλώσεων Χίλαρι Κλίντον.
Μετάλλιο από τον Ομπάμα έλαβε και ο μαύρος Μεθοδιστής κληρικός, αιδ. Joseph Lowery, επειδή συμμετείχε σε μια εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2006, όπου συντάχθηκε με τους μαύρους ηγέτες Al Sharpton και Τζέσι Τζάκσον που είναι υπέρ των αμβλώσεων, λέγοντας ότι η άμβλωση δεν αποτελεί ζήτημα για τους μαύρους Αμερικάνους.

Ο Ομπάμα έδωσε επίσης ένα μετάλλιο στην Mary Robinson, την πρώτη γυναίκα πρόεδρο της Ιρλανδίας και πρώην υπεύθυνη του γραφείου της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Παρά το γεγονός ότι στην Ιρλανδία οι νόμοι προστατεύουν τα αγέννητα παιδιά, η Robinson υποστηρίζει την έκτρωση ως «ανθρώπινο δικαίωμα».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Ομπάμα χαρίζει αφειδώς την ύψιστη τιμητική διάκριση σε ακτιβιστές υπέρ των εκτρώσεων, ο πρόεδρος George W. Bush απένειμε το μετάλλιο στους υπέρμαχους "υπέρ της ζωής". Το πρώην μέλος του Κογκρέσου Henry Hyde έλαβε ένα τέτοιο μετάλλιο, όπως και ο Κουβανός ακτιβιστής υπέρ της ζωής Δρ Oscar Elias Biscet.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές : εδώ και εδώ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν απαντούσαμε στη γλώσσα τους, γι' αυτούς αποκλειστικά τους <> έπρεπε να ισχύουν τούτοι οι νόμοι και ακόμα περισσότεροι…
Αλλά για να επιστρέψουμε στη λογική ζούμε τα προ 2.000 ετών τα γραφόμενα…

Ανώνυμος είπε...

H Jane Fonda ελλειπε απτην δεξιωση;


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

δεν κρυβοντε πια οι εβραιοι...
νομιζουν πως εχουν κατακτησει τον πλανητη...