Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Γιγαντιαία Μενορά έστησαν στο Άμστερνταμ οι χριστιανοί Σιωνιστές


Η είδηση από το The Jewish Press / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο ραβίνος του Άμστερνταμ Binyamin Jacobs άναψε τα κεριά την πρώτη νύχτα της Χανουκά (Hanukkah) την Τετάρτη σε μία Menorah (επτάφωτη λυχνία) ύψους 36 ποδιών με έξι τόνων βάση που έγινε με δωρεές Χριστιανών Σιωνιστών. Ο Klaas Zijlstr σχεδίασε και κατασκεύασε την Μενορά , στο σχήμα ενός αστεριού του Δαβίδ, στο εργαστήρι του στο βόρειο άκρο της Ολλανδίας. Πρόκειται ενδεχομένως για την μεγαλύτερη σε όλη την Ευρώπη, και το έργο του προτεστάντη τεχνίτη μετάλλου αποτελεί ένα σημάδι αλληλεγγύης από τους χριστιανούς Σιωνιστές προς τον εβραϊκό λαό.

«Είναι ακριβώς όπως ο ραβίνος ήθελε», δήλωσε ο Zijlstra. Ο Ραβίνος Jacobs βοήθησε τον Zijlstra καθώς και μια ομάδα που ονομάζεται «Χριστιανοί για το Ισραήλ», στο να σχεδιάσει το κηροπήγιο έτσι ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οκταήμερη εορτή, η οποία ξεκίνησε την Τετάρτη το βράδυ και η οποία άναψε μπροστά σε εκατοντάδες χριστιανούς και Εβραίους κατά τη διάρκεια επίσημης τελετής στο Nijkerk, όχι μακριά από το Άμστερνταμ. Αν και αποτελεί σύνηθες φαινόμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ακόμη και στη Ρωσία, οι δημόσιες εκδηλώσεις Hanukkah είναι μια πρόσφατη και επαναστατική εξέλιξη στην Ολλανδία που δηλώνει την αυξανόμενη αυτοπεποίθηση και το άνοιγμα της εβραϊκής κοινότητας.
«Είκοσι χρόνια πριν, αυτό δεν θα ήταν εφικτό», δήλωσε ο Arjen Lont, χριστιανός σιωνιστής επιχειρηματία, ο οποίος δώρισε 40 χιλιάδες δολάρια για την κατασκευή και τη μεταφορά της μενορά. Ο Lont λέει ότι ο σκοπός της γιγαντιαίας μενορά είναι να στείλει ένα μήνυμα. «Μετά από ανείπωτα δεινά, την φρίκη του Ολοκαυτώματος και πιο πρόσφατα τις επιθέσεις κατά του Ισραήλ, οι Εβραίοι μπορεί να αισθάνονται ότι είναι μόνοι», είπε ο Lont στο JTA. «Αυτός είναι ο τρόπος μας για να πούμε ότι δεν είστε μόνοι. Είμαστε στο πλευρό σας».

Η πρώτη δημόσια τελετή αφής της Hanukkah στη χώρα οργανώθηκε το 1989 στο Buitenveldert, κοντά στο Άμστερνταμ, από τη σύζυγο ενός ραβίνου της Χαμπάντ, σύμφωνα με τον Bart Wallet, ιστορικό του Ολλανδικού Εβραϊσμού στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Σήμερα, αυτές οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε 19 δήμους. Είπε ότι ο δημόσιος φωτισμός της μενορά στη χώρα σημαίνει την εμπιστοσύνη της εβραϊκής κοινότητας στην διεκδίκηση της θέση της στην ολλανδική κοινωνία. «Λέμε ότι είμαστε εδώ. Επίσης είμαστε ένα μέρος του μωσαϊκού των θρησκευτικών κοινοτήτων και της κοινωνίας», εξήγησε.
Πίσω στον 19ο αιώνα, σύμφωνα με τον Wallet, οι ραβίνοι στην Ολλανδία αποφάσισαν ότι οι εβραϊκές τελετές δεν θα πρέπει να πραγματοποιούνται δημόσια, επειδή εκείνη την εποχή, οι Εβραίοι ήθελαν να ενταχθούν σε μία δημοκρατική κοινωνία ως ισότιμοι πολίτες και θεωρούσαν ότι ήταν αντιπαραγωγικό να επιδείξουν τα θρησκευτικά έθιμα που τους διαφοροποιούν από τους συμπατριώτες τους. Η τάση αυτή ενισχύθηκε σημαντικά μετά το Ολοκαύτωμα, όταν τα τρία τέταρτα του πληθυσμού της Ολλανδίας 140.000 Εβραίοι θανατώθηκαν – το υψηλότερο ποσοστό από οπουδήποτε αλλού στην κατεχόμενη Δυτική Ευρώπη.

Σήμερα, περίπου 40.000 Εβραίοι ζουν στην Ολλανδία. Τα πράγματα λέει ο Wallet άρχισαν να αλλάζουν στη δεκαετία του 1970, όταν οι Εβραίοι άρχισαν να εμφανίζουν μεγαλύτερο ακτιβισμό και να δραστηριοποιούνται γύρω από τον αντισημιτισμό και το Ισραήλ. Ακόμα και σήμερα όμως, πολλοί Ολλανδοί Εβραίοι διατηρούν μια αίσθηση επιφυλακτικότητας όταν πρόκειται για δημόσιες επιδείξεις της θρησκείας.

Πίσω στο εργαστήριο μετάλλου του Zijlstra, η μενορά του προσελκύει την προσοχή των γειτόνων. Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας την περασμένη εβδομάδα, μερικοί σταμάτησαν να θαυμάσουν το έργο. 
Το επόμενο έτος, οι «Χριστιανοί για το Ισραήλ» λένε ότι θέλουν να βάλουν μια Μενορά μπροστά από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες για να διαμαρτυρηθούν για τις νομοθετικές προτάσεις που επιδιώκουν να περιορίσουν τα δικαιώματα των Εβραίων, όπως η περιτομή στα αρσενικά βρέφη. «Κατά τη Χανουκά, ο Εβραϊκός λαός θυμάται την εξέγερσή τους εναντίον των Ελλήνων, επειδή οι ​​Έλληνες περιόρισαν την ελευθερία της λατρείας των Εβραίων», δήλωσε ο Roger van Oordt, διευθυντής του παραρτήματος των Χριστιανών για το Ισραήλ. «Εμείς θέλουμε να βάλουμε αυτή τη μενορά εκεί ως προειδοποίηση να μην επαναληφθεί η ιστορία».


* ΚΟ: Τι να πούμε τώρα... Γιατί δεν ενδιαφέρονται οι Ολλανδοί «χριστιανοί» για τους χριστιανούς που σφάζονται συνεχώς στη Μ. Ανατολή και αλλού; Γιατί δεν φωνάζουν για την αυξανόμενη χριστιανοφοβία στην "πολιτικά ορθή" Δύση; Γιατί δεν υψώνουν Σταυρό; Μα, οι «χριστιανοί» Σιωνιστές δεν χρησιμοποιούν Σταυρό. Πιο αγαπημένο τους σύμβολο είναι το αστέρι του Δαυίδ και η Μενορά. Άλλωστε ένας Σταυρός θα ξεσήκωνε (και θα ένωνε) μουσουλμάνους, Εβραίους, άθεους, «πολιτικά ορθούς» και λοιπές αντιχριστιανικές δυνάμεις. Ενώ μπροστά σε μία Μενορά ποιος «αντισημίτης» θα τολμήσει να κάνει κιχ;
- Οι φωτογραφίες πιο κάτω είναι από την κερκίδα των οπαδών του Ajax...
 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Υπάρχει κάποιο περιστατικό που δεν μας τιμά ιδιαίτερα. Όταν είχε έλθει στην Ελλάδα η γνωστή ποδοσφαιρική ομάδα της Ολλανδίας Ajax (= Αίας), επισκέφθηκε την Σαλαμίνα. Έγινε μάλιστα ένας φιλικός αγώνας με την τοπική ομάδα του «Αίαντος». Η αποστολή των Ολλανδών σεβό¬μενη την ελληνική ιστορία, και τον ονοματοδότη της Σαλαμίνο ήρωα, ηθέλησε να επισκεφθεί και να προσκυνήσει τα μνημεία των προγόνων μας. Μετά το Αιάντειο και τις Κολώνες πήγαν και στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων. Εμείς, οι κάτοικοι της περιοχής, ντραπήκαμε φυσικά για το θέαμα πού παρουσίαζε ο τύμβος και κρυφτήκαμε. Έτσι οι Ολλανδοί προσκύνησαν με ευλάβεια τα.. παλιοσίδερα».

http://www.xronos.gr/detail.php?ID=90841

Ανώνυμος είπε...

Οσον αφορα το σχολιο στο τελος του αρθρου, οι ''Χριστιανοι Σιωνιστες'' δεν υπαρχει περιπτωση να χρησιμοποιησουν το συμβολο που ανεδειξε ο Ηλιολατρης Κωνσταντινος, αλλα πανε με την εφταφωτη λυχνια (μενορα) την οποια ο ιδιος ο Γιαχ εδειξε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπαρχουν "Χριστιανοι Σιωνιστες" ουτε στην Ευρωπη ουτε στις ΗΠΑ, ουτε πουθενα αλλου.
Ο ορος ειναι μια ακομη εφευρεση των τρισκαταραμενων εβραιων για να παραπλανησουν τα πληθη.

Αυτο που υπαρχει ομως, ειναι μια καστα πουλημενων αθεων μηδενιστων οι οποιοι σε ενα χρηματιστηριακο εναγκαλισμο με τους σημερινους απογονους των Χριστοκτονων Εβραιων, αρπαζουν οσα περισσοτερα αργυρια μπορουν, εξασφαλιζοντας ετσι, το μελλον του τομαριου τους.
Η τουλαχιστον αυτο πιστευουν.

(ιδε περιπτωση ενος διποδου γουρουνιου ονοματι John Hagee
http://mynameisjoecortina.wordpress.com/2012/10/03/john-hagee-most-evil-person-in-america-for-oct-2012/ )

Παραθετω μια παραγραφο απ τον συνδεσμο
"Pig Hagee also shrilly states that his book “will expose the vicious abuse of the jewish people” WT-! abuse – OF the jews? The most abusive people on earth! Did he mean those demons who murdered Christ – financed both sides of every war in Europe for the past Millennia – financed the slave trade – trashed Russia – started both world wars – trashed Germany – attacked the USS Liberty – trashed Christianity in America – and planned and executed 9-11 , just of openers?"



Πατρικιος


Ανώνυμος είπε...

Προετοιμάζουν το έδαφος για την υποδοχή και αποδοχή του Αντιχρίστου, ώστε να πλανηθούν οι χριστιανοί και να τον υπακούσουν..

Ανώνυμος είπε...

Άθλιοι σιωνιστές αντί επτάφωτη την κάνατε εννιάφωτη.