Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

«Η έκτρωση πρέπει να είναι υποχρεωτική για 30 χρόνια» για «τον έλεγχο του πληθυσμού» λέει ομοφυλόφιλος ακτιβιστής (video)


LifeSiteNews / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι γυναίκες θα πρέπει να αναγκάζονται να κάνουν έκτρωση όταν μένουν έγκυες για τα επόμενα 30 χρόνια, ως μέρος του «παγκόσμιου ελέγχου του πληθυσμού», είπε ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής Dan Savage στην αυστραλιανή τηλεόραση τη προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Savage, ο οποίος είχε αναλάβει το ‘anti-bullying’ πρόγραμμα (κατά του εκφοβισμού των ομοφυλόφιλων) με τον τίτλο “It Gets Better”, το οποίο σε μεγάλο βαθμό προωθήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, έκανε την ανακοίνωση αυτή όταν συμμετείχε σε ένα πάνελ κατά τη διάρκεια του λεγόμενου «Φεστιβάλ Επικίνδυνων Ιδεών».
Η Lisa Malouf που ήταν στο ακροατήριο, έκλεισε το πρόγραμμα, ρωτώντας, «Ποια “επικίνδυνη ιδέα”, πιστεύετε ότι θα έχει τη μεγαλύτερη δυνατότητα να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο αν εφαρμοστεί;»

Μετά από σκέψη μιας στιγμής, ο Savage απάντησε, «Έλεγχος του πληθυσμού. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη».
«Ξέρεις, είμαι “υπέρ της επιλογής” (‘pro-choice’, δηλ. υπέρ των αμβλώσεων) και πιστεύω ότι οι γυναίκες θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ελέγχουν το σώμα τους», πρόσθεσε. «Μερικές φορές σε σκοτεινές στιγμές μου, είμαι “κατά της επιλογής”. Νομίζω ότι η άμβλωση θα πρέπει να είναι υποχρεωτική για περίπου 30 χρόνια».

Το κοινό ανταποκρίθηκε με ένθερμο χειροκρότημα (!) στην υπόδειξη ότι οι γυναίκες του κόσμου θα πρέπει να χάσουν τον έλεγχο της γονιμότητάς τους.



Ο Savage δεν αναφέρει πόσα παιδιά, θα μπορούν να κάνουν οι γυναίκες, αν δηλαδή, μπορούν να κάνουν κάποιο.. Το καθεστώς με τον πιο αυστηρό περιορισμό του πληθυσμού στον κόσμο, η Κίνα, έχει επιβάλει την πολιτική του ενός παιδιού από το 1979 και έχει «εμποδίσει 400 εκατομμύρια γεννήσεις», σύμφωνα με την κινέζικη εφημερίδα ‘People's Daily’. Ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει περίπου 336 εκατομμύρια αμβλώσεις, οι περισσότερες από τις οποίες είναι αναγκαστικές.

«Εκ των υστέρων, ο Savage μπορεί να προσπαθήσει να πει ότι ήταν μόνο ένα ‘αστείο’, αλλά δεν υπάρχει κανένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και φαίνεται αρκετά σοβαρός», έγραψε ο Tim Stanley στην Telegraph. Και συνεχίζει γράφοντας, ότι επειδή ο Savage μίλησε για την άμβλωση, κατά πάσα πιθανότητα θα τον υπερασπιστούν οι φανατικοί ‘pro-choicers’ (υπέρ των αμβλώσεων). Αλλά αυτό που λέει εδώ είναι ότι οι γυναίκες θα πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν έκτρωση στα παιδιά τους, έτσι ώστε να υπάρχουν λιγότερα άτομα γύρω για να ενοχλούν τον κ. Savage».

Ο Savage σε εκπομπή για την άμβλωση στο ABC, σε κάποιο σημείο, είπε στον Peter Hitchens, (δεξιά στην φωτο) τον χριστιανό συγγραφέα και αδελφό του γνωστού αθειστή Christopher Hitchens, (πέθανε το 2011- αριστερά στην φωτο) «ότι το να αναγκάζεις τις γυναίκες να γεννήσουν ενάντια στην επιθυμία τους θα τους κάνει 'ζημιά'».

Ο Hitchens απαντώντας σε ερώτηση της Malouf, είπε, «Η πιο επικίνδυνη ιδέα στην ανθρώπινη ιστορία και φιλοσοφία παραμένει η πεποίθηση ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν ο Υιός του Θεού και αναστήθηκε από τους νεκρούς. Και αυτή είναι η πιο επικίνδυνη ιδέα που θα συναντήσετε ποτέ». «Η θεότητα του Χριστού είναι τόσο επικίνδυνη, επειδή μεταβάλλει το σύνολο της ανθρώπινης συμπεριφοράς και τις ευθύνες μας», συνέχισε ο Hitchens.

Ο Savage έχει μια μακρά ιστορία τέτοιας επιθετικής ρητορικής. Ο ‘gay ακτιβιστής’, δήλωσε το 2011 ότι ευχόταν όλοι οι Ρεπουμπλικανοί να πεθάνουν (“f---ing dead”), ενώ είπε σε μια ομάδα χριστιανών μαθητών, ότι η Βίβλος είναι γεμάτη από bull----και άλλες χυδαιότητες.

Εκτός από τον Savage, ένα άλλο πρόσωπο με επιρροή στο Λευκό Οίκο που έχει εγκρίνει τις υποχρεωτικές αμβλώσεις ως μια άξια εθνική πολιτική, είναι ο «επιστημονικός Τσάρος» του Ομπάμα John Holdren, ο οποίος έγραψε το 1978 στο βιβλίο του “Ecoscience”, «οι νόμοι ελέγχου του πληθυσμού, ακόμη και οι νόμοι που απαιτούν την υποχρεωτική έκτρωση, θα μπορούσαν να διατηρηθούν στο πλαίσιο του υφιστάμενου Συντάγματος, αν η κρίση του πληθυσμού γίνει αρκετά σοβαρή ώστε να θέσουν σε κίνδυνο την κοινωνία».

Σχ. ΚΟ: Αυτή είναι η ‘σύγχρονη’, ‘προοδευτική’ κοινωνία μας. Η κοινωνία της αποθέωσης των "δικαιωμάτων". Βγαίνει μια φίρμα – υπερασπιστής των «δικαιωμάτων» κάποιας κοινωνικής ομάδας (που ακόμα μερικοί θεωρούν «ευπαθή») και ζητά να μην έχει δικαιώματα η πιο αδύνατη ομάδα! Τα αγέννητα παιδιά. Όχι δικαιώματα του στυλ να «μπορώ να φιλιέμαι δημόσια» ή να «παντρεύομαι» αλλά δικαίωμα να ΖΩ. Και ποιος ασχολείται; Ποιος θα γράψει κάτι; Εάν έβγαινε κάποιος δημόσια και έλεγε να εξοντώσουμε π.χ. τις λιβελούλες, θα ήταν πρώτο θέμα. Εάν ήταν δε και «συντηρητικός» θα τον είχαν στείλει στο πυρ το εξώτερον. Θυμάστε την «κακιά» Σάρα Πέιλιν που της έσερναν να εξ αμάξης οι «προοδευτικοί» γιατί κυνηγούσε τάρανδους; Μπρος σε ένα τάρανδο τι είναι εκατομμύρια παιδιά;   
    
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: