Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Ολόκληρο το οργανωμένο εβραϊκό λόμπι υποστηρίζει την επίθεση στη Συρία

Του Kevin MacDonald (Occidental Observer) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 
Στην ιστοσελίδα VDARE υπάρχει ένα ωραίο άρθρο του Patrick Cleburne για τη διαφθορά του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος από τον Εβραίο μεγιστάνα Sheldon Adelson* ("Συρία : Γιατί ο Boehner και ο Cantor Αψηφούν την Βάση και Αγνοούν την Χώρα; Επειδή έχουν ADD!"). (Οι Boehner και Cantor είναι Ρεπουμπιλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο δεύτερος είναι εβραϊκής καταγωγής). Το ADD εδώ σημαίνει ‘Adelson Dollar Disorder’ (Διαταραχή Δολαρίων Adelson) - η τάση των Ρεπουμπλικάνων πολιτικών (με τον Newt Gringrich να είναι το πρωτότυπο) να προσκυνούν στο βωμό του χρήματος του Adelson, το οποίο κυρίως απευθύνεται στην υποστήριξη των πιο επιθετικών, ρατσιστικών και εθνικιστικών στοιχείων στο Ισραήλ. Ο Cleburne επισημαίνει επίσης ότι ο Adelson είναι ένα υπόδειγμα υποκρισίας και διπλών μέτρων και σταθμών για τις πολιτικές που υποστηρίζει για το Ισραήλ, όπου ο Adelson είναι υπέρ ενός απόρθητου φράχτη στα σύνορα του Ισραήλ και υπέρ της απέλασης των παρανόμων μεταναστών, άλλα όσον αφορά τις ΗΠΑ, είναι υπέρ της αμνηστίας και υπέρ της μηδενικής απέλασης! * (Για τον Adelson διάβασε εδώ και εδώ)

Μία από τις αυταπάτες για τους Εβραίους είναι η θεωρία του «δύο Εβραίοι, τρεις απόψεις» - η ιδέα δηλαδή, ότι οι Εβραίοι είναι ιδιαίτερα πιθανό να διαφωνούν ο ένας με τον άλλον. Αλλά σε κρίσιμα θέματα όπως το Ισραήλ, η μετανάστευση, η πολυπολιτισμικότητα και ο Χριστιανισμός, η εβραϊκή κοινότητα μιλά με ΜΙΑ (πολύ ισχυρή) φωνή. Ο Cleburne συνδέει ένα άρθρο του Bloomberg που απεικονίζει την ευρεία υποστήριξη των Εβραίων σε μια επίθεση κατά της Συρίας ("Ο Adelson ο Νέος Σύμμαχος του Ομπάμα την ώρα που οι Εβραϊκές Ομάδες Υποστηρίζουν το Χτύπημα στη Συρία). Η ευρεία εβραϊκή υποστήριξη για μια στρατιωτική επέμβαση στη Συρία κόβει την ανάσα, ιδιαίτερα την στιγμή που το Κογκρέσο έχει μπροστά του μια «αντιπολίτευση ρεκόρ» σε μια αεροπορική επιδρομή, σε όλη την υπόλοιπη Αμερική.

Πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο αμερικάνικος λαός έχει ελάχιστη όρεξη για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Μια δημοσκόπηση του Pew Research Center που δημοσιεύθηκε την Τρίτη δείχνει ότι μόλις το 29 τοις εκατό υποστηρίζει την επίθεση των Αμερικάνων από αέρα "ως απάντηση στις αναφορές ότι η συριακή κυβέρνηση χρησιμοποίησε χημικά όπλα", ενώ η δημοσκόπηση των Washington Post / ABC την ίδια ημέρα έδειχνε ότι το 36 τοις εκατό των Αμερικανών ήταν υπέρ της επίθεσης από αέρα. ... Ο Δημοκρατικός Alan Grayson (D-Fla.), ένθερμος αντίπαλος της στρατιωτικής επίθεσης εναντίον της συριακής κυβέρνησης, δήλωσε στους δημοσιογράφους μετά την ενημέρωση της Πέμπτης ότι η ψηφοφορία για την χρήση στρατιωτικής βίας στη Συρία θα αποτύχει. «Ο Λευκός Οίκος δεν τη θέλει, ο αμερικανικός λαός δεν την θέλει». " Πρώτα απ’ όλα, η κοινή γνώμη είναι εντελώς εναντίον της. Δεύτερον, η κοινή γνώμη είναι κατηγορηματικά εναντίον της". (“U.S. Lawmakers Say Constituents Opposed To Syria Intervention, Cite Record Opposition“).

Ο Morris Amitay, (φωτο) πρώην επικεφαλής της AIPAC και ο οποίος ηγείται τώρα της ‘Πολιτικής Επιτροπής Δράσης της Ουάσιγκτον’ (σύνθημα της οποίας είναι «Ένα ισχυρό και ασφαλές Ισραήλ είναι το καλύτερο συμφέρον της Αμερικής») είναι υπέρ μιας στρατιωτικής επέμβασης. Τόσο ο ‘Ρεπουμπλικάνικος Εβραϊκός Συνασπισμός’ (Republican Jewish Coalition) όσο και το ‘Εβραϊκό Δημοκρατικό Συμβούλιο’ (Jewish Democratic Council) υποστηρίζουν μια στρατιωτική επέμβαση. Το άρθρο του Bloomberg σημειώνει επίσης ότι η ADL και η Διάσκεψη των Προέδρων των Μεγάλων Αμερικανικών Εβραϊκών Οργανώσεων (Major American Jewish Organizations) είναι επίσης υπέρ της επίθεσης.

Μία τακτική τους είναι να επισημάνουν ότι οι Εβραίοι δηλητηριάστηκαν με αέρια στο Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Κέντρο Simon Wiesenthal ξεκίνησε την επιστολή του προς όλους τους Αμερικανούς γερουσιαστές και βουλευτές έτσι : «Ήταν εβδομήντα ένα χρόνια πριν, τον Αύγουστο του 1942, μόλις λίγες εβδομάδες πριν από το Ρος Ασσανά, το εβραϊκό νέο έτος, που ο Gerhard Riegner, ο εκπρόσωπος του παγκόσμιου εβραϊκού συνεδρίου στην Ελβετία, ενημέρωσε τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας για το διαβολικό σχέδιο να εξολοθρευθούν οι Εβραίοι της Ευρώπης με αέριο". Μια ομάδα 17 ραβίνων, «απόγονοι των επιζώντων του Ολοκαυτώματος και των προσφύγων, των οποίων οι πρόγονοι δηλητηριάστηκαν με αέρια και πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης» και καλύπτουν όλο το εβραϊκό θρησκευτικό φάσμα ενέκριναν ένα στρατιωτικό χτύπημα .

Πιο σημαντικό είναι, ότι η ‘ναυαρχίδα’ (AIPAC) όχι μόνο κυκλοφόρησε μια δήλωση με την οποία υποστηρίζει μια στρατιωτική επέμβαση, αλλά τώρα λέει ότι θέλει το Κογκρέσο να εγκρίνει μια πλήρους κλίμακας εκστρατεία. 250 ‘ακτιβιστές’ θα κατέβουν στην Ουάσιγκτον για να πιέσουν και το τελευταίο γερουσιαστή και εκπρόσωπο.

Το ποσό των χρημάτων που το ισραηλινό λόμπι είναι σε θέση να συγκεντρώσει για μια τέτοια προσπάθεια είναι συγκλονιστικό. Το άρθρο του Bloomberg γράφει :

Η υπέρ του Ισραήλ κοινότητα συνέβαλε 14.500.000 δολάρια σε ομοσπονδιακές εκστρατείες για τις εκλογές του 2012, σύμφωνα με το Center for Responsive Politics. Αυτό είναι περισσότερο από το 11.100.000 δολάρια σε δωρεές από την αμυντική αεροδιαστημική βιομηχανία, ενός από τους μεγαλύτερους και πιο συνεπείς πολιτικούς συνεισφέροντες. Πρέπει να αναφερθεί ότι η αμερικανική αεροδιαστημική βιομηχανία είναι  συνυφασμένη με το Ισραήλ και ότι και οι δύο έχουν κοινό συμφέρον να οδηγήσουν το Κογκρέσο να δώσει χρήματα στους εργολάβους αμυντικών συστημάτων.

Για παράδειγμα, ο πύραυλος Arrow 3 είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της Boeing και της Israel Aerospace Industries. Η «Σφεντόνα του Δαβίδ», ένα μικρής εμβέλειας αντιπυραυλικό σύστημα, αναπτύχθηκε από κοινού από την Raytheon και Rafael, μια άλλη ισραηλινή αεροδιαστημική εταιρεία. Το Εβραϊκό ‘Jewish Institute for National Security Affairs’ ("Φρουρεί την Αμερική, Ενισχύει το Ισραήλ") υποστηρίζει την κοινή αμερικανική -ισραηλινή κατοχή του συστήματος ‘Iron Dome’, το οποίο έχει ήδη εγκατασταθεί στο Ισραήλ.

Η Χρηματοδοτική δέσμευση του Sheldon Adelson είναι πραγματικά συγκλονιστική:

Ενώ οι περισσότερες από τις δωρεές των εβραϊκών ομάδων πηγαίνουν στους Δημοκρατικούς, μόνος του ο Adelson και η σύζυγός του, έδωσαν το 2012 στον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο για το «χρίσμα» Newt Gingrich, 15.000.000 δολάρια σε ιδιωτικά κεφάλαια για να στηρίξουν την αποτυχημένη υποψηφιότητά του και στη συνέχεια μοίρασαν 53.000.000 δολάρια σε ομάδες που προωθούσαν τον ρεπουμπλικάνο υποψήφιο Mitt Romney. Συνολικά, ο Adelson και η σύζυγός του δώρισαν 93 εκατομμύρια δολάρια για τους Ρεπουμπλικάνους στην εκστρατεία του 2012!

Τώρα ο Adelson, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του RJC, (του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού), θα πρέπει να ετοιμάζει τα εκατομμύρια του για μια στρατιωτική επέμβαση – ασχέτως τι θέλει  η μεγάλη πλειοψηφία των Αμερικανών.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εβραιοι: Η Ριζα του κακου


Πατρικιος

sta είπε...

Leaked documents letter from Syrian Parliament To The US House Of Representatives

Read more at http://www.liveleak.com/view?i=c7b_1378747496#eTokATIT2aDEGxZV.99