Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

“Gay Spiderman” θέλει ο ηθοποιός Andrew Garfield (που υποδύθηκε τον τελευταίο Spiderman)

Ο Άντριου Γκάρφιλντ, (Andrew Garfield*) ο ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στο ‘The Amazing Spider-Man’, προφανώς θέλει ο σούπερ ήρωας που υποδύθηκε να ραγίσει την καρδιά της αγαπημένης του Mary Jane και να τα «φτιάξει» με έναν άλλο άνδρα.

Όχι μόνο φαντάζεται ο Garfield μια σχέση του Spiderman με άνδρα, αλλά κάνει σκέψεις για το ποιος μπορεί να παίξει τον «φίλο» του.

Ο Garfield είπε στο EW ότι του ήρθε αυτή η ιδέα κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Matt Tolmach, τον παραγωγό του The Amazing Spider-Man. Σκέφτηκε μάλιστα ότι ο Michael B. Jordan του ‘Friday Night Lights θα ταίριαζε για "gay εραστής" του Spidey.

"Αστειευόμουν, αλλά και δεν αστειευόμουν σχετικά με την MJ", είπε ο Garfield, αναφερόμενος στο παρατσούκλι της Mary Jane Watson, φίλης του Peter Parker (Spiderman). "Και έλεγα, «Τι θα συμβεί αν η MJ είναι άντρας; Γιατί να μην μπορούμε να ανακαλύψουμε ότι ο Peter διερευνά τη σεξουαλικότητά του; Είναι κάτι πολύ πρωτοποριακό! ... Γιατί λοιπόν να μην μπορεί να είναι gay;" **
Αλήθεια; Μήπως δεν έχουμε αρκετούς γκέι ήρωες κόμικ; Περίπου την ίδια εποχή πέρυσι, η DC Comics ‘έκανε gay” τον Green Lantern.

Ίσως η DC Comics προσπαθεί να ανταγωνιστεί με την αντίπαλό της, Marvel Comics, η οποία ανακοίνωσε μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα ότι θα παρουσιάσει το πρώτο «gay γάμο» στο τεύχος της 20ης Ιουνίου του «Astonishing X-Men # 51». (Διάβασε: Σούπερ ήρωας των X-Men θα κάνει  «γάμο» με άντρα…)

Φυσικά, η Marvel Comics*** έχει από καιρό αποδειχθεί ότι είναι πιο «προοδευτική» στο θέμα των «gay σούπερ ηρώων». Ο Northstar, ένας ήρωας των X-Men, έγινε ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος υπεράνθρωπος ήδη από το 1992. Περίπου την ίδια εποχή υπήρχαν επίσης εικασίες ότι ο Batman ήταν έτοιμος να «βγει από την ντουλάπα του», και θα επιβεβαίωνε τις εδώ και δεκαετίες φήμες ότι ο Μπάτμαν και Ρόμπιν είναι πολύ περισσότερο από φίλοι.

Σχ. ΚΟ: Η πλύση εγκεφάλου στις νεαρές ηλικίες για την αποδοχή του «γάμου των ομοφυλόφιλων» και του “gay lifestyle” περνάει μέσα από τις κινηματογραφικές ταινίες και την βιομηχανία του θεάματος, τους «αγαπημένους σούπερ ήρωες» και τις «ταινίες για παιδιά». Διάβασε και : Θέμα χρόνου οι οικογένειες ομοφυλόφιλων σε ταινίες της Disney, λέει ο animator του ‘Βασιλιά των Λιονταριών’ (‘Lion King’). Είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται για «τέχνη» ή «πρόοδο», αλλά για ξεκάθαρη φιλο-ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε παιδιά και νέους. Η Ρωσία, αυτού του είδους την προπαγάνδα (σε παιδιά) την έχει ποινικοποιήσει. Και καλά έχει κάνει. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με «δικαιώματα», «ισότητα» και λοιπές φανφάρες. Αλλά για ωμή προπαγάνδα. Είναι γνωστό ότι το Χόλυγουντ αποτελεί τον «παράδεισο» των ομοφυλόφιλων, αλλά και το δημιούργημα των Εβραίων των ΗΠΑ. Ο δε κόσμος των comics και των «σούπερ ηρώων» είναι μια βιομηχανία που έχτισαν οι Εβραίοι της Αμερικής. Αυτά δεν είναι «συνομωσίες», ούτε "αντισημιτισμός", καθώς τα δέχονται και τα προβάλουν οι ίδιοι οι Εβραίοι της Αμερικής με… καμάρι.(Διάβασε: Οι Εβραίοι στα κόμικς -Πώς οι Εβραίοι της Αμερικής δημιούργησαν την βιομηχανία των comics)

* O 30χρονος ηθοποιός Andrew Garfield γεννήθηκε στο Λος Άντζελες, αλλά μεγάλωσε στην Αγγλία (έχει και την Βρετανική και την Αμερικάνικη υπηκοότητα) σε μία Εβραϊκή οικογένεια. Δηλώνει ένθερμος οπαδός του «γάμου» των ομοφυλόφιλων

** «Τι θα συμβεί αν η MJ είναι άντρας;» Σωστά. Τι θα συμβεί αν η MJ είναι τρεις γυναίκες; (πολυγαμία). Τι θα συμβεί αν η MJ είναι τρεις γυναίκες και δύο άντρες; (“polyamory”). Τι θα συμβεί αν η MJ είναι μια γαλοπούλα; (κτηνοβασία); Τι θα συμβεί αν η MJ είναι 6 χρονών; (παιδοφιλία). Τι θα συμβεί αν η MJ είναι η αδελφή του ή η μάνα του; (αιμομιξία). Δεν κατάλαβα, Μόνο στον ομοφυλόφιλο παρτενέρ σταματάει η "πρωτοπορία" σας και η «πρόοδός» σας;

*** Ένας από τους "ανθρώπους κλειδιά" της Marvel Comics (που ίδρυσε το 1939 ο Εβραιο-Αμερικάνος Martin Goodman) καθώς και ο «πατέρας» του Spiderman, είναι ο Εβραιο-Αμερικάνος Stan Lee (γεννημένος ως Stanley Martin Lieber), ο οποίος είχε δηλώσει ότι ετοίμαζε τον «oooh-perman», τον «1ο gay σούπερ ήρωα». Δεν ξέρουμε τι έχει γίνει ο ανωτέρω "ήρωας" και ειλικρινά έχουμε μείνει με την αγωνία..

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oλα αυτα τα κανουν με απωτερο σκοπο την εξαφανιση του ανθρωπινου ειδους απο τον φλοιο της γαιας.

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι ένα ανέκδοτο που λέγαμε μικροί πριν δυο-τρεις δεκαετίες...

Μπαίνει ο Σπάιντερμαν εκνευρισμένος στο μπαρ που συχνάζουν οι υπερήρωες και σε κατάσταση υστερίας απαιτεί να μάθει ποιος γράφει στους ουρανοξύστες με μεγάλα γράμματα: "Ο ΣΠΑΪΝΤΕΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ".
Φυσικά απάντηση δεν παίρνει, οπότε αποφασίζει να παρακολουθήσει να βρει τον ένοχο.
Το βράδυ λοιπόν σκαρφαλωμένος στο πρεβάζι του μεγαλύτερου ουρανοξύστη βλέπει τον Σούπερμαν να περνάει με υπερηχητική ταχύτητα και να γράφει, "ο Σπάιντερμαν είναι αδελφή".
Αποφασίζει λοιπόν να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Η μέρα ξημερώνει και ψηλά στο Εμπάιρ Στέιτ Μπίλντινγκ με τεράστια κόκκινα γράμματα ο Σπάιντερμαν έγραψε:

Ο ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΕΙΝΑΙ... Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΛΑΡΚ ΚΕΝΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι καλλιτέχνες μόλις λιγδώσει το αντεράκι τους από χρήμα και δόξα αποκτούν άποψη και το παίζουν ή γίνονται γκει.