Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

40.000 Ιρλανδοί διαδήλωσαν στους δρόμους του Δουβλίνου υπέρ των δικαιωμάτων του αγέννητου παιδιού



Σαράντα χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο στο κέντρο του Δουβλίνου την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο της ιρλανδικής κυβέρνησης για τις αμβλώσεις στην εκδήλωση που είχε το όνομα National Vigil for Life (Εθνική Αγρυπνία για τη Ζωή). Σύμφωνα με τους διοργανωτές η εκδήλωση αυτή ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει γίνει «υπέρ της ζωής» στην ιστορία της Ιρλανδίας.

Μεταφέροντας ένα τεράστιο πανό με την επιγραφή Pro-woman, Pro-baby, Pro-life”, ("Υπέρ της γυναίκας, Υπέρ του μωρού, Υπέρ της ζωής», οι διαδηλωτές είπαν ότι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα προς τον πρωθυπουργό Enda Kenny και την κυβέρνηση συνασπισμού ότι η δημόσια αντίθεση στην προτεινόμενη νομοθεσία για την άμβλωση δεν θα "περάσει έτσι εύκολα".
Η κυβέρνηση προτίθεται να ψηφίσει την προτεινόμενη νομοθεσία για την άμβλωση, που ονομάζεται «Νόμος για την Προστασία της Ζωής κατά τη Διάρκεια της Εγκυμοσύνης», τον Ιούλιο.

Η Rebecca Roughneen της οργάνωσης ‘Youth Defence’ είπε στο LifeSiteNews.com ότι η συγκέντρωση του Σαββάτου ήταν ένα σημάδι ότι ο αγώνας κατά του νομοσχεδίου υπήρξε γενικά επιτυχής, τουλάχιστον όσον αφορά τη δημιουργία λαϊκής αντιπάθειας.
 "Ο πρωθυπουργός Enda Kenny (φωτο) λέει ότι είναι ένα νομοσχέδιο για την «προστασία της ζωής»,  για να σωθούν ζωές, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για τη δολοφονία μωρών", είπε η Roughneen. "Οι Ιρλανδές γυναίκες είναι ήδη ασφαλείς εδώ. Το γεγονός είναι, ότι προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, και δεν μπορούν να μας εξαπατήσουν".

Σε ερώτηση εάν θεωρεί ότι η συγκέντρωση θα στείλει ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, η Roughneen δεν ήταν αισιόδοξη. "Όχι. Ο Kenny το αγνοεί. "Χιλιάδες συμμετέχοντες στην Αγρυπνία υπέγραψαν μια υπόσχεση «υπέρ της ζωής» η οποία περιελάμβανε μια υπόσχεση να μην ψηφίσουν τον Enda Kenny ξανά.

Το νομοσχέδιο της κυβέρνησης θα νομιμοποιήσει την άμβλωση για όλη την διάρκεια των εννέα μηνών της εγκυμοσύνης, αν η ζωή της μητέρας είναι σε κίνδυνο, ή αν αυτή απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Ιρλανδοί ακτιβιστές υπέρ της ζωής λένε ότι το νομοσχέδιο είναι περιττό, δεδομένου ότι το ιρλανδικό δίκαιο ήδη επιτρέπει στους γιατρούς να εκτελούν ιατρικές διαδικασίες που μπορεί να προκαλέσει ακούσια το θάνατο ενός αγέννητου παιδιού, εάν αυτό είναι αναγκαίο για να σωθεί η ζωή της μητέρας. Λένε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι η έκτρωση είναι απαραίτητη για τη θεραπεία μιας μητέρας που έχει τάσεις αυτοκτονίας, προσθέτοντας ότι η εξαίρεση της αυτοκτονίας κατά πάσα πιθανότητα αυτό που θα κάνει είναι να ανοίξει την πόρτα σε μια ευρεία κατάχρηση.

Η Cora Sherlock, εκ μέρους της ‘Pro-Life Campaign’ που διοργάνωσε το συλλαλητήριο είπε : «Είναι ντροπή ο τρόπος που ορισμένα μέλη της κυβέρνησης έχουν αρχίσει να ονομάζουν το νομοσχέδιο «υπέρ της ζωής». Πώς μπορεί κανείς να λέει το νομοσχέδιο ότι είναι υπέρ της ζωής, όταν επιτρέπει την άμεση στόχευση της ζωής του αγέννητου παιδιού, με βάση την απειλή της αυτοκτονίας, όπου δεν υπάρχουν ιατρικές αποδείξεις απολύτως για να την δικαιολογήσουν; "

Η Sherlock πρόσθεσε, "Δεν πρόκειται για την διασφάλιση της ζωής των εγκύων γυναικών. Πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό. Πρόκειται για το άνοιγμα της πόρτας στην άμβλωση. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να το συνειδητοποιούν αυτό".
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Erin go bragh

Ανώνυμος είπε...

http://www.kamarinia.gr/article/item/184517-sadomazohistiko-sex-kanei-kalo-sten-ugeia

Δειτε πώς οι σιωνιστες πληττουν με στημενη "έρευνα" την γεννετησια πράξη και αντιστρεφουν το ανωμαλο σε ομαλο.
Με τον τροπο αυτο εχουν διπλο αποτέλεσμα 1) δημιουργια προβληματικων και πληρως χειραγωγουμενων ανωμάλων ατόμων 2) εξασφαλισμένα αρρωστη ψυχολογικα και ηθικα η νέα γενιά.
Χαίρετε.