Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Η σκληρή νομοθεσία περί «ρητορικής μίσους» στον Καναδά που περιορίζει την ελευθερία του λόγου και ποιοι εργάστηκαν για αυτήν



Ο Καναδάς είναι μία από τις χώρες που τα τελευταία χρόνια έχει υλοποιήσει μερικούς από τους πιο ακραίους νόμους κατά της ελευθερίας του λόγου στο κόσμο (Hate Speech laws). Ο Καναδάς είναι η χώρα επίσης στην οποία εγκαστάθηκε ένας εξαιρετικά μεγάλος αριθμός νέων μη δυτικών μεταναστών τα τελευταία χρόνια.

Το εβραϊκό λόμπι, μέσω του Καναδικού Εβραϊκού Κογκρέσου (CJC) με τον Bernie Farber, η Καναδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRC) και η γνωστή ADL της B'nai B'rith, καθώς και ο πρώην Καναδός υπουργός Εσωτερικών Irwin Cottler (εβραϊκής καταγωγής) υπήρξαν οι βασικοί υποκινητές αυτής της νομοθεσίας.

Ο Cottler (φωτο) ήταν αυτός που έφερε το Νόμο περί «εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας» που ψηφίστηκε από το κοινοβούλιο (το 2000).

Ο Cottler αργότερα έγινε πρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Επιτροπής Εξωτερικών και του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.

«Η Καναδική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει ήδη χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιπτώσεις για να κλείσουν ιστοσελίδες και να τεθούν απαγορεύσεις εφ’ όρου ζωής σε webmasters που σύρονται ενώπιον των δικαστηρίων της» (Fournier - src).

Οι συνδυασμένες εβραϊκές προσπάθειες ήταν πολύ επιτυχείς στην ψήφιση νόμων που είναι τόσο ακραίοι ώστε όταν ήρθαν να βλάψουν τον νεοσυντηρητικό εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφο Ezra Levant* (φωτο), ο οποίος δημοσίευσε τα δανέζικα καρτούν για τον Μωάμεθ, είπε χωρίς να μασήσει τα λόγια του τα εξής:

«Το Καναδικό Εβραϊκό Συνέδριο (CJC) είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος επιβολής ‘εγκλημάτων σκέψης’ της Καναδικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ένα σύστημα που είναι στημένο εναντίον των πολιτικών εχθρών του CJC του». 

Και

«Μια γενιά πριν, ανελεύθερα στοιχεία από την "επίσημη" εβραϊκή κοινότητα άσκησαν πιέσεις στις καναδικές κυβερνήσεις να θεσπίσουν νόμους που θα περιορίζουν την ελευθερία του λόγου.
Οι στόχοι των νόμων αυτών ήταν πάντα φτωχοί, ανοργάνωτοι, αβλαβείς λοξοί νεοναζί και συνωμοσιολόγοι, όπως ο Ernst Zundel (φώτο) και ο Jim Keegstra – ανύπαρκτοι που μετατράπηκαν σε διεθνείς προσωπικότητες, όταν διώχθηκαν για ‘εγκλήματα σκέψης’ που διέπραξαν.

Αλλά έλα τώρα έρχεται ο κ. Elmasry και ο κ. Soharwardy [Μουσουλμάνοι ακτιβιστές] και οι όμοιοί τους, χρησιμοποιώντας το ίδιο ‘οπλοστάσιο’ που καθορίστηκε από το Καναδικό Εβραϊκό Κογκρέσο.
Τι παράξενο μέρος που είναι ο Καναδάς το 2008, όπου η αστυνομία φροντίζει  περισσότερο για τα ανθρώπινα δικαιώματα από ότι ενδιαφέρονται οι επιτροπές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπου οι φονταμενταλιστές μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν τους νόμους περί ρητορικής μίσους που έχουν συνταχθεί από τους κοσμικούς Εβραίους .. » - Πηγή: Globe & Mail, 21 Ιανουαρίου 2008 - What a strange place Canada is 


- Το 1999, ο πρωθυπουργός του Καναδά Στίβεν Χάρπερ είπε, «οι επιτροπές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, όπως εξελίσσονται, είναι μια επίθεση στις θεμελιώδεις ελευθερίες μας και τη βασική ύπαρξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας ... Είναι στην πραγματικότητα ολοκληρωτισμός. Θεωρώ ότι αυτό είναι κάτι πολύ τρομακτικό".

Και έτσι θα έπρεπε. Η λογοκρισία είναι ένα πλήρους κλίμακας πρόγραμμα της  καναδικής κυβέρνησης. Τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε ένα σχέδιο «που θα  επιτρέπει να αποσυρθεί κάθε οικονομική βοήθεια σε οποιαδήποτε ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή που θα είναι «προσβλητική» ή «ενάντια στο κοινό συμφέρον».
Φωτο: Ο πρωθυπουργός του Καναδά Stephen Harper ανάμεσα σε μέλη της εξτρεμιστικής και ρατσιστικής αίρεσης Chabad Lubavitch.

Ο Harper είναι τόσο φιλο-εβραίος, που ορισμένοι Εβραίοι αναρωτιούνται αν είναι κρυπτοεβραίος. Ο Stephen Joseph Harper συνδέεται άμεσα με την γραμμή αίματος ενός Γερμανο-Εβραίου, του Hin(man) Johnston, που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1825. Το όνομα "Hinman" υιοθετήθηκε από τους Εβραίους στις γερμανόφωνες  χώρες προκειμένου να παρακαμφτούν οι περιοριστικοί νόμοι που ξεκίνησαν το 1790. Περισσότερα εδώ: Henry Makow 21 Μαΐου 2012 - Είναι ο Stephen Harper Εβραίος;

Ο Richard Warman (μη εβραϊκής καταγωγής) πρώην υπάλληλος της Καναδικής Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (CHRC) είναι ένας από τους πιο γνωστούς Καναδούς υποστηρικτές και ακτιβιστές των ‘Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων’, ο οποίος προχώρησε τόσο πολύ ώστε δημιούργησε μόνος του ρητορική μίσους, και δελέαλσε και άλλους να τον ακολουθήσουν σε αυτό. Αυτός και μερικοί άλλοι ζηλωτές δημοσίευσαν μηνύματα μίσους στην ιστοσελίδα ‘Stormfront’, γνωστό forum των λευκών εθνικιστών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ίδιοι χακάρανε τους εαυτούς τους  σε ιδιωτικά ασύρματα δίκτυα αθώων ανθρώπων ώστε να αποκρύψουν την ταυτότητά τους στο Διαδίκτυο. Το 2007 αυτός ο τύπος έλαβε το «Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» από το Καναδικό Εβραϊκό Κογκρέσο (βλ. φώτο πάνω). Οι οπαδοί της πολυπολιτισμικότητας στο Καναδά ανεβάζουν τα δικά πόστ με «ρητορική μίσους» - Jonathan Kay on Richard Warman and Canada'sphony-racism industry | Richard Warman, Dean Steacy, Ian Fine CHRC.

Ο Mark Steyn, άλλος σημαντικός εβραϊκής καταγωγής δημοσιογράφος στον Καναδά κριτικός στο Ισλάμ, έγινε επίσης θύμα της καναδικής νομοθεσίας ρητορικής μίσους επειδή δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο ‘America Alone: The Future belongs to Islam (Αμερική Μόνη: Το μέλλον ανήκει στο Ισλάμ) που εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα Macleans.

Τουλάχιστον δύο κορυφαίοι του συντηρητικού think tank ‘Canadian Centre for Policy Studies’, είναι εβραϊκής καταγωγής. Ο Joseph C. Ben-Ami ήταν ο διευθυντής των Κυβερνητικών Σχέσεων και Διπλωματικών Υποθέσεων (Government Relations and Diplomatic Affairs) της B'nai B'rith του Καναδά (Wikipedia). Ο Charles McVety ήταν αυτός που τον διόρισε. Ένας ορθόδοξος Ιουδαίος, επικεφαλής του χριστιανικού  δεξιού think tank «Ινστιτούτο για τις καναδικές αξίες»(‘Institute for Canadian Values’). Ο Ze'ev Kalin είναι πρόεδρος της GENA που προωθεί την διδασκαλία του ολοκαυτώματος (Genocide Education Never Again), ένας συγγραφέας του Καναδικού Εβραϊκού Συνεδρίου και του Ottawa Jewish Bulletin, η Margret Kopala προωθεί την εθνοκεντρική εβραϊκή θρησκευτική γιορτή Hannukah ως «παγκόσμια γιορτή της θρησκευτικής ελευθερίας», και είναι περήφανη για την πρόσφατη συμβολή της στην Καναδική κοινωνία. Το «Καναδικό Μουσείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα». (.. Ναι καταλαβαίνω, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν πραγματικά ανάγκη από ένα μουσείο με το ρυθμό με τον οποίο καταστρέφονται τώρα) Σύμφωνα με τον κ. Bel-Ami, δεν είναι Εβραία (μήπως έχει κάποια άλλη σχέση με τους Εβραίους; Είναι παντρεμένη με Εβραίο ίσως;)

Ο Joseph B. Varner εργάστηκε σε ένα μεγάλο αριθμό στρατιωτικών στρατηγικών οργανισμών, και θέλει να πιστεύομε ότι η Ευρώπη πιο πολύ πρέπει να φοβάται το Ιράν από το Ισραήλ.

Μαζί με τον προαναφερθέντα Joseph C. Ben-Ami, o Varner υποστήριξε την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου, αλλά αμέσως μετά, ψήφισαν κατά της αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου από το Καναδά ως ανεξάρτητο κράτος αρχικά, σύμφωνα με ένα μήνυμα από τον J Ben-Ami.

Το Καναδικό Μουσείο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα

Το Καναδικό Μουσείο της Γενοκτονίας είναι το πνευματικό τέκνο του αποβιώσαντος μεγιστάνα των media Israel Asper και προωθείται από την οικογένειά του, η οποία κατέχει την "Mediaworks Canwest", την μεγαλύτερη αλυσίδα εφημερίδων στον Καναδά, καθώς και τηλεοπτικά δίκτυα στον Καναδά και στο εξωτερικό.

Η κόρη Gail Asper, διέθεσε περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια από τα συνολικά 260 εκατομμύρια δολάρια.

Μικρά κίτρινα αστέρια που θυμίζουν τα εβραϊκά σύμβολα της ναζιστικής εποχής, θα δίνονται στους μαθητές που θα επισκέπτονται τα εκθέματα του Μουσείου. Τα αστέρια δεν θα γράφουν "Jude", αλλά θα μπορούσαν.
Κάνουν τους «εθνικούς» να ταυτίζονται με τους Εβραίους και να αγκαλιάσουν την  φιλο-σιωνιστική πολιτική. Ο εβραϊκής καταγωγής Δήμαρχος του Winnipeg, Sam Katz, φοράει ένα τέτοιο στο πέτο του.

Στην «Συμβουλευτική Επιτροπή» ("Advisory Council") είναι μαζεμένη όλη η ελίτ των παγκοσμιοποιητών - Εβραίων - τραπεζιτών. Εκεί είναι ο Maurice Strong, ο Brian Mulroney, ο Lloyd Axworthy, ο John Turner, και ο Buzz Hargrove.
Όσον αφορά την εβραϊκή ελίτ, υπάρχουν αυτοί τέσσερις:
Frank Dimant, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, B'nai Brith Καναδά
Ed Morgan, Εθνικός Πρόεδρος, Canadian Jewish Congress
Victor Rabinovitch, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Canadian Museum of Civilization Corporation,
Ο αξιότιμος Jerahmiel S. (Jerry) Grafstein.

Για το Μουσείο διάβασε και εδώ


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: