Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΓΑΛΛΙΑ: Ινδουίστριες «ευλογούν» και χορεύουν σε χειροτονία καθολικού ιερέα



Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου του 2012, ο καθεδρικός ναός του Notre Dame στο Ροντέ, της νότιας Γαλλίας, ήταν γεμάτος με ένα ασυνήθιστο αριθμό ατόμων. Από όλη την περιοχή και τη χώρα, ακόμα και από την Ινδία, ήρθαν άνθρωποι να παρακολουθήσουν το προγραμματισμένο συγκρητιστικό show. Για την ιερατική χειροτονία του διακόνου Francis Dominic, ενός Ινδού που πολιτογραφήθηκε Γάλλος πολίτης, ο τοπικός καθολικός επίσκοπος είχε υποσχεθεί να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ του στην προώθηση της «διαπολιτισμικής αλληλεπίδρασης».

Πράγματι, ο Frannois Fonlupt, που έγινε επίσκοπος πριν από δύο χρόνια με ειδική επιλογή του Πάπα Βενέδικτου XVI, ήταν ένας ιερέας γνωστός για τον «προοδευτικό προσανατολισμό» του και τις εκκεντρικές πρωτοβουλίες του. Αυτή τη φορά, ο Επίσκοπος Fonlupt βρήκε αφορμή την χειροτονία του π. Dominic να διαφημίσει τον Ινδουισμό στο καθολικό του ποίμνιο.

Περίπου 15 νεαρές χορεύτριες ήρθαν ειδικά για να χορέψουν ινδουιστικούς χορούς μέσα στον καθεδρικό ναό, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την επίσημη τελετή της χειροτονίας. Στη συνέχεια, δύο από αυτές τις γυναίκες "ευλόγησαν" τους ιερείς με την bindi, την κόκκινη κουκκίδα που τοποθετείται στο μέτωπο ανάμεσα στα φρύδια για να αποτρέψει την «κακή τύχη» και να φέρει την ευημερία και τη γονιμότητα. Η ινδουιστική πρακτική της bindi είναι ένας φόρος τιμής στη θεά Parvati, σύζυγο του θεού Σίβα. Το κόκκινο χρώμα αντιπροσωπεύει τη θεά Shaki, τη θεϊκή δύναμη ή τη ζωτική ενέργεια.
  ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουάου.
Αυτοί έχουν προχωρήσει!...
Καταφανής μείξη με την ειδωλολατρία.
Και μετά οι δικοί μας σχεδιάζουν την "ένωση", τρομάρα τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι ιεροί ναοί πλέον έχουν αρχίσει να αλώνονται ένας ένας....στο τέλος μόνο από το όνομα θα φαίνεται πως κάποτε κάποιος Άγιος τιμούνταν εκεί....οι Άγιοι,το Άγιο Πνέυμα, η Παναγία και ο Χριστός μας θα φύγουν οπότε δεν θα είναι και ναοί πλέον αλλά "πολιτιστικά κέντρα" της απολίτιστης Νέας Εποχής και του κοσμοπολίτη Αντιχρίστου....