Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Τσε: Το «είδωλο»



«Το μίσος ως στοιχείο του αγώνα. Το αλύγιστο μίσος για τον εχθρό, που σπρώχνει έναν άνθρωπο πέρα από τα φυσικά του όρια, καθιστώντας τον μια αποτελεσματική, βίαιη, επιλεκτική, και εν ψυχρώ φονική μηχανή. Αυτό είναι που πρέπει να γίνουν οι στρατιώτες μας». – Τσε Γκεβάρα

Τι έκανε ο Τσε Γκεβάρα και τον αγαπάνε τόσο οι aristeroi?

1) Γεννήθηκε από πλούσιους γονείς. Πέρασε τη νεανική του ηλικία ταξιδεύοντας και ζώντας μακριά με τα χρήματα των γονιών του.
2) Ο Τσε αποφάσισε ότι ήταν cool να είναι ένα πλούσιο λευκό παιδί που υποστηρίζει τους μη-λευκούς μαρξιστές.
3) Πηγαίνει στην Κούβα για να ενωθεί με τον Φιντέλ Κάστρο.
4) Εκτελεί περίπου 2.500 (σύμφωνα με δική του αρίθμηση) Κουβανούς ‘εγκληματίες σκέψης’ για χάρη του Φιντέλ Κάστρο
5) Υποστηρίζει τα στρατόπεδα «επανεκπαίδευσης» του Κάστρο για ομοφυλόφιλους, μουσικούς,
6) Παραιτείται από την «παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση» όταν αποφάσισε ότι η μαύρη φυλή θα είναι ένας αδύναμος κρίκος.


Αποσπάσματα για τους Αφρικανούς από το προσωπικό ημερολόγιο του Τσε Γκεβάρα:

"Ο νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά."

"Με δεδομένη την επικρατούσα έλλειψη πειθαρχίας, θα ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσουμε Κονγκολέζους με αυτόματα για να υπερασπιστούν τη βάση από επιθέσεις από τον αέρα: δεν ξέρουν πώς να χειρίζονται τα όπλα τους και δεν θέλουν να μάθουν."

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Από εδώ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

info :

http://xilapetres.blogspot.gr/2011/12/patria-o-muerte.html?m=0

http://www.youtube.com/watch?v=y1gX5NzBeIQ&feature=youtube_gdata_player

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΚΚΙΝΕ ΟΥΡΑΝΕ...

ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο "επαναστατης" τσε γκεβαρα ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1956 ΕΩΣ ΤΟ 1959!!!

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ "αντικαπιταλιστης"

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΛΕΥΚΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Στα στρατοπεδα θεραπειας-εξοντωσεως των Κουβανων ομοφυλοφιλων, που ιδρυσε με ζηλο ο Τσε Γκεβαρα ,επανω απο την πυλη τους υπηρχε η επιγραφη "η εργασια θα σας κανει αντρες"...Θυμιζει απελπιστικα την επιγραφη ενος αλλου στρατοπεδου εξοντωσεως " η εργασια θα σας ελευθερωσει"...
Ο Τσε ηταν προφανως γοητευμενος απο τη φραση του "μεγαλου" λογοτεχνη της Σοβιετιας Μαξιμ Γκορκυ " ο φασισμος θα νικηθει ,οταν θα κρεμαστει και ο τελευταιος ομοφυλοφιλος" !!!...

Αχιλλεας Πατροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να πιστευε ηταν γνησιος ιδεολογος.
Και μονο οτι εδωσε την ιδια του τη ζωη για τα πιστευω του λεει πολλα.(ενω μπορουσε να βολευτει ως μονιμος υπουργος του Καστρο προτιμησε να συνεχισει τον ενοπλο αγωνα}
Νομιζω ομως πως εχει μετατραπει πλεον σε cult φιγουρα-σταμπα σε μπλουζακια και ποτηρια που τα χρησιμοποιουν καποιοι αστειοι αριστεροι.
Σιγουρα δεν ειχε σχεση με τα ανθρωπινα δικαιωματα και τον αντιρατσισμο και αν ζουσε σημερα θα χαρακτηριζοταν αναμφιβολα ως φανατικος ομοφοβικος.