Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Οι ΗΠΑ προωθούν την αντι-λευκή, φιλο-πολυπολιτισμική ατζέντα τους στην Γαλλία, μέσα από τον εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνο πρέσβη



Το National Public Radio παρουσίασε μια ιστορία από την εκπομπή ‘The World’ του PRI, σχετικά με το ‘πολιτικό ακτιβισμό’ με τον οποίο ασχολείται ο Charles Rivkin, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Γαλλία. Συγκεκριμένα, η ιστορία παρουσίασε το έργο του γεννημένου το 1962, εβραϊκής καταγωγής Αμερικάνου πρέσβη (πλήρες όνομα: Charles Hammerman Rivkin) στα μεγάλα προάστια πολλών πόλεων της Γαλλίας, στα οποία κατοικούν ως επί το πλείστον τριτοκοσμικοί μετανάστες. Όπως σημειώνει το άρθρο, οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Γαλλία επειδή είναι πάρα πολύ «γαλλική», ενθαρρύνοντας τη χώρα να δεχθεί και να «αφομοιώσει» περισσότερους μη-Γάλλους και μη-Ευρωπαίους μετανάστες. Το άρθρο διαθέτει ένα απόσπασμα από τον Gilles Kepel, ένα Γάλλο ακαδημαϊκό και εμπειρογνώμονα σχετικά με το Ισλάμ στα προάστια του Παρισιού: 

"Υπήρχε η σκέψη ότι οι Γάλλοι ήταν ένα είδος πολιτικής ελίτ που δεν ήταν μικτοί, (δηλ. ήταν ομοιογενείς φυλετικά) που ήταν πολύ λευκοί, πολύ αρσενικοί, πολύ παλιοί, και ότι, αν η χώρα δεν ήταν πιο πλουραλιστική, τότε θα γινόταν πιο αδύναμη, και μια πιο αδύνατη Γαλλία δεν ήταν καλή ως σύμμαχος, έτσι ώστε άρχισαν να προσεγγίζουν τα προάστια". 

Παρατηρήστε ότι η ατζέντα των Ηνωμένων Πολιτειών στη Γαλλία είναι ειδικά αντι-Λευκή. Η αμερικανική ομοσπονδιακή κυβέρνηση αντιτίθεται στην ιδέα ότι η Γαλλία κατοικείται αποκλειστεί από Γάλλους.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο είδαμε τα παράπονα μη-Γάλλων που ζουν στη Γαλλία για την Μις Γαλλία που ήταν «πολύ λευκή» (διάβασε την ιστορία εδώ). 

Ο πρέσβης Rivkin έχει ενθαρρύνει τέτοια σκέψη ως επί το πλείστον στα μη-λευκά προάστια. Έτσι ο Αμερικάνος πρέσβης περιόδευσε στα γαλλικά προάστια μαζί με τον ‘αριστερό’, Μαύρο ηθοποιό Σάμιουελ Τζάκσον, (φώτο) εγκαινίασε μια τοιχογραφία με τον Martin Luther King, Jr και τραγούδησε το ‘We Shall Overcome’ μαζί με ως επί το πλείστον Αφρικανούς μετανάστες. Το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο το βλέπει αυτό ως ένα «έξυπνο» παιχνίδι από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι νέο. Η «προσέγγιση» των ΗΠΑ, στου τριτοκοσμικούς μετανάστες που ζουν στην Ευρώπη συνεχίζεται για πάνω από μια δεκαετία, όπως αναφέρθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή. Μια από τις «επιτυχημένες» ιστορίες που τεκμηριώνεται από την αναφορά είναι μια προσπάθεια από έναν Αφρικανό μετανάστη να αντιταχθεί στις προσπάθειες της Γαλλίας να μειώσει κάπως την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στις περιοχές που ζουν  μετανάστες. Αναφέρει το PRI:

Η Πρεσβεία της Γαλλίας αρνήθηκε να σχολιάσει αυτήν την ιστορία, αλλά έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ένας μακρύς κατάλογος δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται στα προάστια, καθώς και πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα International Visitors Leadership Program’.
H ομάδα "Ταξιαρχία Αντι-Νεγροφοβία" είναι μέρος της Collective Against Racial Profiling
Απόφοιτοι του προγράμματος περιλαμβάνουν προσωπικότητες ελίτ, όπως είναι ο Francois Hollande, και ο Νικολά Σαρκοζί. Αλλά έχει ήδη επεκταθεί σε ανθρώπους σαν την Tara Dickman, την Γαλλίδα κόρη Νοτιοαφρικανών μεταναστών. Ο πρώην διευθυντής της εκστρατείας του Ομπάμα θα προσληφθεί για την εκπαίδευση της οργάνωσης της κοινότητας στο Σικάγο, και ότι το ταξίδι αυτό τον ενέπνευσε να δημιουργήσει μια ομάδα που ονομάστηκε Collective Against Racial Profiling(‘Κολεκτίβα για την Καταπολέμηση των Φυλετικών Χαρακτηριστικών). 

«Μέσα σε ένα χρόνο, δεκατέσσερις άνθρωποι κατέφυγαν στο δικαστήριο για να μηνύσουν το κράτος, και στη συνέχεια αυτό έγινε ένα σημαντικό ζήτημα στις εκλογές. Τώρα υπάρχουν τρεις προτάσεις νόμου ... και αυτό είναι πραγματικά χάρη σε αυτό το ταξίδι." 

Φυσικά, πολλοί Γάλλοι δεν είναι ευχαριστημένοι για την παρέμβαση αυτή των ΗΠΑ στην κοινωνία τους και τη ριζοσπαστικοποίηση του πληθυσμού των αλλοδαπών ανάμεσά τους. Το άρθρο αυτό δεν αναφέρει μερικούς κέντρο-δεξιούς επικριτές για αυτόν τον ακτιβισμό των ΗΠΑ, ενώ φυσικά, το άρθρο περιορίζεται σε όσους ενστερνίζονται την πολιτική της γαλλικής κυβέρνησης για την αντικατάσταση των Γάλλων. 

Διάβασε: ΗΠΑ: Εβραιοαμερικάνα δημοσιογράφος λέει ότι η συρρίκνωση των λευκών «είναι καλό πράγμα»


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και οι Γάλλοι απαντούν με μία μεγαλειώδη ειρηνική πορεία 800.000 ατόμων κατά των ομοφυλοφιλικών γάμων...

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικα φιλε σχολιαστη 12:09 π.μ.,
το πρόβλημα της αντικαταστάσεως του Γαλλικου εθνους το προκαλεσαν οι Γαλλοι ομοφυλοφιλοι ...γι'αυτο στην κρυφοαντιομοφοβικη διαδηλωση συμμετειχαν χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες μετά από κάλεσμα της ισλαμιστικής ,σαλαφίστικης UOIF {union des organisations islamique de France}, η οποία ελέγχει άνω των μισων απο τα 3500 τζαμιά της Γαλλίας ...

Προφανως οι Αφροασιάτες μουσουλμανοι μεταναστες κοπτονται για την ...διαιωνηση του λευκου Γαλλικου εθνους ! Τοσο καλα ...

Συγγνώμη αλλά ράβδος εν τη γωνία άρα βρέχει:οι Γάλλοι ετεροφυλόφιλοι οταν και εαν γεννούν ...γεννούν ένα παιδί , η κυβερνηση τους εισαγει αλλοφυλους εποικους βαφτίζοντάς τους "Γάλλους" , ομως εύρηκα ! εύρηκα ! ο γάμος κάποιων απο τους Γάλλους ομοφυλόφιλους φταίει !!!
Μιλάμε για το ακρον άωτον της "τετράγωνης λογικής" των Γάλλων συντηρητικών ...Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

λουκρητια είπε...

Στο θεμα της πολυπολιτισμικης Γαλλιας....τα καταφερνουν περιφημα και μονοι τους οι γαλλοι.Δεν ειναι απαραιτητη η "βοηθεια" του αμερικανου,εδω που τα λεμε.Ειναι πολλα χρονια που καταφεραν να γεμισουν τη χωρα τους μ'ολους τους ταπεινους και καταφρονεμενους του Μαγκρεμπ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν χρειάζεται να πάρεις φίλε Αχιλλέα...ο καθείς σε ό,τι πιστεύει...

Ανώνυμος είπε...

Κρυπτο-οβριε σαγιαν και βαλτε "Αχιλλεα Πατροκλε",
τραβα διαβασε την Ιλιαδα παλι.
Αν την εχεις υπ οψιν σου.


Πατρικιος

Ανώνυμος είπε...

"Κρυφοαντιομοφυλοφιλη διαδήλωση" ήθελα να γραψω στο προηγούμενο σχόλιό μου και οχι βέβαια κρυφοαντιομοφοβικη.

Αχιλλέας Πάτροκλος.

Ανώνυμος είπε...

Πατρίκιε δυστυχώς για σένα είμαι έλληνας πάππου προς πάππον και από τους δύο γονείς μου ...
Το ότι είμαι ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πατριώτης.
Το Αχιλλέας Πάτροκλος το έχω δικαιολογήσει σε παλαιότερο σχόλιο μου .Είναι συμφωνο με την άποψη των ίδιων των αρχαίων Ελλήνων για τη σχέση Αχιλλεως και Πατροκλου...






Ανώνυμος είπε...

Δῶσε κεὶμενο μὲ τὶς ἀπὸψεις τῶν προγόνων γιὰ τὶς σχέσεις Ἀχιλλέως καὶ Πατρόκλου,διότι στὴν Ἰλιάδα ἄλλα κατάλαβα.

Θὰ σὲ παρακαλοῦσα νὰ μὴ ξεχάσης νὰ δώσης ἀρχαῖο κείμενο.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε 15 Ιανουαριου 4:46 μμ ,

διαβάζοντας [ καθώς λες} την Ιλιάδα δεν παραξενεύτηκες απο το γεγονός της πραγματικής λατρείας του Αχιλλέως για έναν μόνο απο τους χιλιάδες Αχαιούς ? Άλλους φίλους δεν είχε ο Αχιλλεύς ? Η ηρωικη παράνοια που κατέλαβε τον Αχιλλέα μετά τον σκοτωμό του Πατρόκλου , οι ακατάπαυστοι θρήνοι και οδυρμοί του , οι όχι και τόσο ηρωικοί και αντρίκιοι για τα δικά μας ήθη , δεν σε παραξένεψαν?
Και ο κολοφών ...η απόφασή του Αχιλλέως να εκδικηθεί τον θάνατό του φίλου του σκοτώνοντας τον Εκτορα αποτελεί την κατ'εξοχήν απόδειξη του ερωτικού -συντροφικού χαρακτήρος του ζεύγους !
Διότι ο Αχιλλεύς ενώ γνώριζε την προφητεία ότι αν σκοτωσει τον Έκτορα μετά θα σκοτωθεί κι εκείνος, προτίμησε να θέσει σε κίνδυνο την τρωική εκστρατεία παρά να μην εκδικηθεί τον θάνατο του φίλου του ! Ο Αχιλλεύς έθεσε υπεράνω της πατρίδος του και των συμπολεμιστών του τον αγαπημένο του Πάτροκλο ! Βρίσκεις ηρωική αυτή την "παράξενη" συμπεριφορά του κα'εξοχήν ήρωος της Ιλιάδος?

Θέλεις αποδειξεις για το πασιφανές και αυτονόητο ω φίλε ? Εκεί μας κατάντησαν οι αντιομοφυλοφιλικές υστερίες κάποιων δήθεν ελληνολατρών !Να αρνούμαστε να δεχτούμε την αρχαιοελληνικη πραγματικότητα ...

Επειδή ζητείς και παραπομπές σε αρχαία κείμενα ,που να αποδεικνύουν την πεποίθηση των αρχαίων μας προγόνων περί του ερωτικού χαρακτήρος του ζεύγους Αχιλλέως και Πατρόκλου ,σε παραπέμπω σε παλαιότερο σχετικό σχόλιό μου όπου θα τα βρεις :
redskywarning.blogspot.gr/2012/07/blogspot_06.html
Πρόκειται για σχόλιο μου στο άρθρο του Κόκκινου Ουρανού "Οι κομμουνιστές στην Αυστραλία χρησιμοποιούν τον γάμο των ομοφυλοφίλων ως όπλο..." της 6ης Ιουλίου 2012.

Κουράγιο φίλε ,γνωρίζω πως δεν είναι καθόλου εύκολο να αρνείσαι βαθειά ριζωμένες προκαταλήψεις .

Αχιλλέας Πάτροκλος.