Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

ΗΠΑ: Κολέγιο επιτρέπει σε τραβεστί να χρησιμοποιεί τα γυναικεία αποδυτήρια



Κολλέγιο της Ουάσιγκτον αποφάσισε να μην εμποδίζει έναν άνδρα ηλικίας 45 ετών να ξεγυμνώνεται μέσα στα γυναικεία αποδυτήρια, σε ένα χώρο όπου συχνάζουν κορίτσια ακόμα και ηλικίας έξι ετών.

Ο ηλικίας 45 ετών άντρας, που αυτοαποκαλείται ‘Colleen Francis’, εμφανίσθηκε ως μια τρανσεξουαλική (transgender*) «γυναίκα».

* Ο όρος “transgender” μεταφράζεται  ως “διεμφυλικός” ή “φυλομεταβατικός”. Άνθρωπος που κείται αντιδιαμετρικά προς την ταυτότητα του φύλου του.

Το Κολέγιο Evergreen μοιράζεται τα αποδυτήρια με τα Γυμνάσια Capital High School και Olympia High School και τον Κολυμβητικό Σύλλογο Evergreen και την Ακαδημία Υγρού Στίβου. Η τελευταία έχει μαθητές και μαθήτριες ηλικίας από έξι ετών.

Στις 26 Σεπτεμβρίου, η γυναικεία ομάδα κολύμβησης του Γυμνασίου χρησιμοποιούσε τις εγκαταστάσεις όταν είδαν τον/την «Colleen» Francis, να εκθέτει τα αντρικά γεννητικά του όργανα μέσα από το γυάλινο παράθυρο της σάουνας.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας μια αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι εκείνη την στιγμή «υπήρχαν κορίτσια ηλικίας 6 έως 18 ετών και πολλά δεν έχουν συνηθίσει να βλέπουν άτομα σε τέτοιες καταστάσεις.»

Αργότερα αυτή την εβδομάδα, η μητέρα ενός από τα κορίτσια, καθώς και ο προπονητής επικοινώνησε με την αστυνομία, και είπε ότι Κολέγιο δεν θα εμπόδιζε ένα βιολογικό άνδρα να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις.

Στις φωτογραφίες: Ο/Η «Colleen Francis»
Ο Joe Wheeler από το γραφείου του εισαγγελέα, είπε ότι δεν θα ασκούσε δίωξη για έκθεση σε ασέλγεια.

Αντίθετα, το Κολλέγιο έβαλε κουρτίνες ώστε τα κορίτσια να αλλάζουν πίσω από αυτές.

«Τα μικρά κοριτσάκια δεν πρέπει να εκτίθενται σε γυμνούς άνδρες, τέρμα. Η αναφορά του Κολεγίου περί «μη διάκρισης» δεν το αλλάζει αυτό», είπε ο David Hacker της χριστιανικής νομικής εταιρίας ‘Alliance Defending Freedom’.

«Είναι ξεκάθαρο ότι επιτρέποντας σε ένα άτομο που βιολογικώς είναι άντρας να ξεντύνεται και να εμφανίζει τον εαυτό σε νεαρά κορίτσια, εκθέτει τα κορίτσια σε κίνδυνο για συναισθηματική δυσφορία και βλάβες. Κάθε λογικός άνθρωπος θα το έβλεπε αυτό ως κάτι το επικίνδυνο για νεαρά κορίτσια», είπε.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: