Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΓΑΛΛΙΑ: Κατάληψη τζαμιού από νέους της Generation Identitaire. "Δημοψήφισμα για μετανάστευση και τζαμιά τώρα!" (video)



Για την κίνηση ‘Generation Identitaire’ (Γενιά της Ταυτότητας) είχε γράψει ο ΚΟ και είχε μεταφράσει το βίντεο, το οποίο ήδη έχει μεταφραστεί σε 10 περίπου γλώσσες (εδώ στα ελληνικά) και έχει κάνει το γύρο του κόσμου. Οι νέοι της εθνικιστικής ομάδας ήταν ξεκάθαροι: «Μην νομίζετε ότι αυτό είναι απλά ένα μανιφέστο |. Πρόκειται για μια κήρυξη πολέμου. Είσαστε από το χθες και είμαστε από το αύριο».

Τώρα, ίσως ακούσατε την είδηση που κυκλοφόρησε κάπως έτσι: «Ακροδεξιοί διαδηλωτές κατέλαβαν υπό κατασκευή τέμενος στο Πουατιέ, στην κεντρική Γαλλία. Η γαλλική κυβέρνηση χαρακτήρισε την ενέργεια «υποκίνηση μίσους», ενώ εξοργισμένη είναι η μουσουλμανική κοινότητα της χώρας». Ενώ είχαμε πλήρη αναφορά των προσώπων και των ομάδων που «καταδίκασαν τη πρόκληση ρατσιστικού μίσους» και τη «καταστροφή περιουσίας» (καταστράφηκαν δέκα χαλάκια προσευχής από τη βροχή!), κανένα επώνυμο ή μη, ειδησεογραφικό site δεν παρουσίασε την Ανακοίνωση της οργάνωσης. Κάτι το οποίο είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνέβαινε, εάν είχαμε ισλαμιστές ή κόκκινους τρομοκράτες.

Ιδού λοιπόν από την ιστοσελίδα τους:

Ανακοίνωση / Δήλωση του Génération Identitaire

Εκατό νέοι άνδρες και γυναίκες από όλη τη Γαλλία μπήκαν στο Μεγάλο Τζαμί του Πουατιέ και κατέλαβαν την στέγη του. Μπροστά στο μιναρέ, ξετυλίξαμε ένα πανό, όπου μπορεί κανείς να διαβάσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα: «Μετανάστευση, κατασκευή τζαμιών: ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!»

Μέσω αυτής της σημαντικής δράσης, η Génération Identitaire έχει ως στόχο να είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την ταυτότητά μας.
1300 χρόνια πριν, ο CharlesMartel (Κάρολος Μαρτέλος) σταμάτησε τους Άραβες στο Πουατιέ μετά από μια ηρωική μάχη που έσωσε τη χώρα μας από τη μουσουλμανική εισβολή. 
Ήταν η 25η Οκτωβρίου του 732. Σήμερα, είμαστε στο 2012 και η επιλογή εξακολουθεί να είναι η ίδια: να ζήσουμε ελεύθερα ή να πεθάνουμε.  
Η γενιά μας αρνείται να δει τους ανθρώπους της και την ταυτότητά της να εξαφανίζονται μέσα από την αδιαφορία. Ποτέ δεν θα γίνουμε οι ιθαγενείς Ινδιάνοι της Ευρώπης. Από τη θέση αυτή, σημαντικό σύμβολο του παρελθόντος μας και γενναιότητας των προγόνων μας, απευθύνουμε κάλεσμα μνήμης και αγώνα!

Δεν θέλουμε άλλη μετανάστευση από χώρες εκτός Ευρώπης πια, ούτε κτίσιμο τζαμιών σε γαλλικό έδαφος. Από τα πρώτα κύματα της αφρικανικής μετανάστευσης και του νόμου για την επανένωση των οικογενειών των αλλοδαπών εργαζομένων το 1974, ποτέ δεν ζητήθηκε από το λαό μας η γνώμη του σχετικά με τους πληθυσμούς με τους οποίους υποχρεώθηκε να ζει μαζί. 
Η μαζική μετανάστευση μεταμορφώνει ριζικά τη χώρα μας: σύμφωνα με την πρόσφατη εργασία του INSEE (Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής), το 43% των ατόμων 18-50 ετών, από την περιοχή του Παρισιού είναι μετανάστες ή απόγονοι μεταναστών. Ένας λαός μπορεί να ανακτήσει από μια οικονομική κρίση ή ένα πόλεμο, αλλά όχι από την αντικατάσταση του γηγενούς πληθυσμού του: χωρίς Γάλλους, δεν υπάρχει πια Γαλλία. Είναι θέμα επιβίωσης: γι’ αυτό και κάθε λαός έχει το απόλυτο δικαίωμα να επιλέξει αν θέλει να υποδεχθεί τους ξένους και να καθορίσει εκείνος την ποσότητα.

Επειδή το εν λόγω δικαίωμα μας έχει αφαιρεθεί, επειδή η γενιά μας πληρώνει την κορυφαία τιμή για αυτή την κατάσταση με το να υποβάλλεται σε εκφοβισμούς από εγκληματίες, λέμε: αρκετά! Εμείς δεν κάνουμε πια πίσω! Θα διεκδικήσουμε εκ νέου μια εθνική διαβούλευση για τη μετανάστευση και την ανέγερση τζαμιών στη Γαλλία. Δεν θα φύγουμε από αυτό το μέρος μέχρι να ακουστούμε και να ικανοποιηθούμε.

Ο αγώνας μας έχει μόλις αρχίσει, και καλούμε τους νέους της Ευρώπης να γίνουν κληρονόμοι της μοίρας τους και να συμμετάσχουν στην εμπροσθοφυλακή της νεολαίας που στέκεται ψηλά.

Βίντεο: 





 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ΚΟ,παρακολουθώ το blog σου εδώ και πολύ καιρό και πλέον καθημερινά.Συνέχισε να μας "βομβαρδίζεις" με άρθρα που δεν έχουν τύχη όχι μόνο στους τηλεοπτικούς δέκτες αλλά και στο μεγαλύτερο ποσοστό του διαδικτύου.Έχεις από τις καλύτερες σελίδες εδώ :)

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προγράψαντα σε όλα.
Ωραίο το άρθρο σου.
Μακάρι μία πολιτιστική επανάσταση να ξεσπάσει παντού στον κόσμο, έστω και με αρχή τη Γαλλία, μιας και που οι Έλληνες κοιμόμαστε.