Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΙΣΡΑΗΛ: Νέα αντιχριστιανικά υβριστικά συνθήματα σε Μοναστήρι, από φανατικούς Εβραίους



Σχ. ΚΟ: Οι επιθέσεις σε χριστιανικούς ιερούς τόπους (εκκλησίες νεκροταφεία, προσκυνητάρια κλπ) καθώς και σε θρησκευτικούς λειτουργούς, (είτε από μουσουλμάνους, είτε από Εβραίους, είτε από άθεους ‘αναρχικούς’, είτε από σατανιστές) αυξάνοντα δραματικά τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο. Παρόλα αυτά εσείς θα συνεχίσετε να ακούτε από πολιτικά πρόσωπα, media και λοιπούς ‘διαμορφωτές γνώμης’, φυσικά, μαζί με τους κατ' επάγγελμα ευαίσθητους "αντιρατσιστές", για την ανάγκη να καταπολεμηθεί η «ισλαμοφοβία» και ο «αντισημιτισμός». Την λέξη «χριστιανοφοβία» δεν θα την ακούσετε ποτέ, καθώς ΔΕΝ την έχει εγκρίνει το ιερατείο της πολιτικής ορθότητας των παγκοσμιοποιητών και ούτε πρόκειται να την εγκρίνει. Προφανώς γιατί δεν εξυπηρετεί τα σχέδιά τους.
   
Νέο αντιχριστιανικό υβριστικό γκράφιτι βρέθηκε σε τοίχους μοναστηριού Φραγκισκανών στο όρος Σιών. Τα συνθήματα γραμμένα με μπλε χρώμα, στην πύλη της εκκλησίας, λένε : «Ιησούς, γιος μιας σκύλας» και “price tag(ΚΟ: η φράση σημαίνει ‘κόστος’ ή ‘τίμημα’ και είναι ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές Εβραίους).

Η Αστυνομία της Ιερουσαλήμ έχει ξεκινήσει έρευνα.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Μίκι Ρόζενφελντ επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες: "Η εκκλησία στο όρος Σιών έγινε στόχος γκράφιτι που δείχνει ότι είναι μια πράξη ‘price tag’», είπε.

«Το γκράφιτι ανακαλύφθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του το πρωί», πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος του Ισραήλ Σιμόν Πέρες καταδίκασε τους βανδαλισμούς, λέγοντας ότι «δεν πρέπει να βλάπτουμε τα ιερά άλλων θρησκειών». Δεν μπορούμε να δεχτούμε αυτό το φαινόμενο ανάμεσά μας. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον Ιουδαϊσμό και κάνει ζημιά στο Ισραήλ».

Τον Σεπτέμβριο, βάνδαλοι έβαλαν φωτιά στην είσοδο Μοναστηριού Latrun και έγραψαν με σπρέι αντιχριστιανικά συνθήματα στους τοίχους του (φώτο), όπως «Ο Ιησούς είναι ένας πίθηκος» (Σχετικό άρθρο εδώ).

Το περιστατικό, το οποίο είναι ακόμα υπό διερεύνηση, καταδικάστηκε ευρέως από κορυφαία στελέχη από όλο το πολιτικό φάσμα.

Δεκάδες ραβίνοι από το Ισραήλ και την Ευρώπη επέκριναν επίσης το περιστατικό, αποστέλλοντας επιστολή καταδίκης και συμπάθειάς τους προς τους ηγέτες της Μονής Latrun.

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε το σοκ μας για τις πράξεις βανδαλισμού που στρέφονται στο μοναστήρι σας, το είδος των οποίων κατευθύνεται κατά τους τελευταίους μήνες κατά άλλων εκκλησιών και τζαμιών σε όλη τη χώρα", έγραψαν.

"Λυπούμαστε βαθύτατα για την ασέβεια που έδειξαν μέλη της θρησκείας μας και του λαού μας".

ΚΟ: Τον Φεβρουάριο, βάνδαλοι του ιδίου πνεύματος, έγραψαν στα εβραϊκά «Θάνατος στον Χριστιανισμό» σε μια εκκλησία της Ιερουσαλήμ και έσκισαν τα ελαστικά των τριών οχημάτων που ήταν σταθμευμένα εκεί κοντά (βλ. ΕΔΩ).

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: