Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

(Ουάου!) Αυτοπυρπολήθηκε τελικά η μαύρη γυναίκα στην Λουιζιάνα, που έλεγε ότι της έβαλε φωτιά η Κου Κλουξ Κλαν!

 


Η μαύρη γυναίκα από την Λουιζιάνα την οποία υποτίθεται ότι υπέστη εγκαύματα από άνδρες της Κου Κλουξ Κλαν, προκάλεσε η ίδια τις πληγές, λέει το FBI.

Η 20χρονη Sharmeka Moffitt, πυρπολήθηκε στο Civitan Park στο Winnsboro. Τα γράμματα KKK γράφτηκαν στο καπό του αυτοκινήτου της. Πήρε τηλέφωνο την άμεση δράση και δήλωσε ότι τρεις άνδρες με λευκές κουκούλες της είχαν επιτεθεί.

Ιατροδικαστικά στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα της Moffitt βρέθηκαν στον αναπτήρα που χρησιμοποιήθηκε για να ανάψει η πυρκαγιά.

Ο Kyle Hanrahan, εκπρόσωπος του γραφείο του FBI στη Λουιζιάνα, είπε: «Τα τραύματα ήταν αυτοτραυματισμός».

Υπέστη εγκαύματα σε πάνω από το μισό του σώματός της και βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο αστυνομικός διευθυντής του Winnsboro, Lester Martin ανακοινώνει τον αυτοπυρπολισμό της Μόφιτ
Η οικογένεια Moffitt δήλωσε: «Η οικογένειά μας "καίγεται" για να μάθει τις συνθήκες γύρω από τον τραυματισμό της κόρη μας.

"Αν και αυτό δεν ήταν το αποτέλεσμα που περιμέναμε, εκτιμούμε την ενδελεχή έρευνα από τις αστυνομικές αρχές, καθώς και τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες.

«Εκφράζουμε ειλικρινά συγνώμη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχει προκαλέσει αυτό και εκφράζουμε την εκτίμησή μας για το ξεχείλισμα της αγάπης, τις προσευχές και την υποστήριξη που λάβαμε από φίλους, γνωστούς, εκκλησιαστικές οργανώσεις και κυβερνητικούς αξιωματούχους.

"Τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, η εστίασή μας θα είναι στην Sharmeka και την ανάρρωσή της. Σας ζητούμε να συνεχίσετε να προσεύχεστε γι’ αυτήν και για την οικογένειά μας, και παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή."

Μετά την επίθεση, δημιουργήθηκε μια σελίδα στο Facebook για την υποστήριξη της Moffitt. Όταν μαθεύτηκε ​​ότι τα τραύματα της τα προκάλεσε μόνη της, οι δημιουργοί της σελίδας είπαν ότι όταν η σελίδα δημιουργήθηκε, ήταν υπέρ ενός κοριτσιού που είχε πέσει θύμα σε μια μικρή πόλη.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (και εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: