Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Μαροκινός δολοφονεί Γερμανίδα υπάλληλο. Στο σημείο που σκοτώθηκε άγνωστοι έγραψαν: «Ένας Γερμανός λιγότερος» και «Έρχεται η σειρά σας»



Πριν από λίγες ημέρες ένας Μαροκινός δολοφόνησε με μαχαίρι μια Γερμανίδα που δούλευε σε ένα κέντρο εργασίας, αν και οι τοπικές ειδήσεις παρέλειψαν να αναφέρουν το γεγονός ότι ο 52χρονος δολοφόνος ήταν ένας Μαροκινός μουσουλμάνος που ονομάζεται Αχμέτ Σ.

Αφιερώματα για την γυναίκα που δολοφονήθηκε έμειναν στο κέντρο εργασίας που δούλευε, μαζί με τη φωτογραφία της.

Αλλά δεν αισθάνθηκαν όλοι συμπάθεια για την κοπέλα, φαίνεται.

Την Παρασκευή το βράδυ, άγνωστοι έγραψαν υβριστικά λόγια στις κολώνες, τους τοίχους και τις πόρτες του κέντρου εργασίας του Neuss με μαρκαδόρο.

"Ένας Γερμανός λιγότερος!" είναι γραμμένο εκεί - αυτό επιβεβαιώθηκε την Παρασκευή από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας του Neuss, Hans-Willi Arnold.

Υπήρχαν επίσης απειλές εναντίον των υπόλοιπων εργαζομένων στο κέντρο εργασίας: «Είσαι ο επόμενος...».

Τα λουλούδια και τα κεριά που οι συνάδελφοί της και οι πολίτες του Νόις είχαν αφήσει στο μέρος που δολοφονήθηκε η 32χρονη Irene N. είχαν ριχτεί κάτω και εν μέρει καταστραφεί.

 ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: