Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Θέλουν να της πάρουν το παιδί μόλις γεννηθεί, γιατί είναι «ρατσίστρια» και ανήκει σε εθνικιστική οργάνωση!


Express.co.uk / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Οι κοινωνικοί λειτουργοί θέλουν να αρπάξουν ένα μωρό μόλις γεννηθεί, επειδή ανησυχούν για την μητέρα του που έχει «βίαιες» συνδέσεις με την εθνικιστική οργάνωση English Defence League (EDL).

Το Συμβούλιο του Durham θεωρεί ότι η Toni McLeod, θα αποτελέσει ένα "σημαντικό κίνδυνο βλάβης" για το μωρό. Οι κοινωνικοί λειτουργοί φοβούνται ότι το παιδί θα «φανατιστεί» με τις απόψεις της EDL και θέλει να το δώσουν για υιοθεσία αμέσως.

Η κ. McLeod, που είναι 35 εβδομάδων έγκυος, είναι πρώην ηγετικό στέλεχος της EDL, στην οποία είναι γνωστή με το όνομα English Angel”. Η 25χρονη έχει μια σειρά από καταδικαστικές αποφάσεις για βίαια επεισόδια, όπως ότι δάγκωσε ένα αστυνομικό μετά από μια πορεία της EDL το 2010 και της έχει απαγορευτεί η ιδιοκτησία σκύλων, καθώς είχε διατάξει ένα πίτμπουλ να επιτεθεί σε πρώην φίλο της.

Ωστόσο, η περίπτωσή της έγινε θέμα από τον βουλευτή των Φιλελεύθερων Δημοκρατών John Hemming, ο οποίος, παρά την απέχθεια του για την EDL, το έθεσε στη Βουλή των Κοινοτήτων. Ο βουλευτής είναι αντίθετςο με αυτήν την αντιμετώπιση, όταν στον εξτρεμιστή ισλαμιστή κληρικό Abu Qatada, (φώτο), του επιτράπηκε να μένει με τα παιδιά του όταν ήταν για σύντομο χρονικό διάστημα υπό δικαστικό έλεγχο στις αρχές αυτού του έτους, ενώ η κυβέρνηση προσπαθεί να τον απελάσει.

Είπε: "Τίθεται ένα περίεργο ερώτημα γιατί ο Αμπού Qatada επιτρέπεται να φανατίσει τα παιδιά του, αλλά το κράτος δεν θέλει να επιτρέπει στην Τόνι McLeod να προσέχει το μωρό της, μήπως του πει κάτι που δεν θα αρέσει στους κοινωνικούς λειτουργούς.

"Είμαι πολύ έντονα αντίθετος με την EDL, η οποία πιστεύω ότι είναι μια ρατσιστική οργάνωση, αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να αφαιρέσουμε όλα τα παιδιά των ανθρώπων που πηγαίνουν στις διαδηλώσεις τους, όσο, ασύνετοι και να είναι."

Η κ. McLeod έχει δημοσιεύσει ρατσιστικές ύβρεις στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά αρνείται ότι είναι ρατσίστρια. Υποστηρίζει ότι δεν είναι πλέον ενεργή με την EDL και ουδέποτε έχει κατηγορηθεί για βία κατά των παιδιών.

Οι κοινωνικοί λειτουργοί έχουν πει στον άντρα της Martyn ότι δεν είναι σε θέση να φροντίσει εκείνος για το παιδί του, γιατί είναι πλήρους απασχόλησης στρατιώτης που μόλις επέστρεψε από το Αφγανιστάν.

Ο κ. Hemming, ο οποίος είναι πρόεδρος της οργάνωσης ‘Justice For Families’, δήλωσε χθες: «Έχουμε μια κλασσική περίπτωση «αστυνομίας σκέψης» που έχει αποφασίσει να αφαιρέσει από τη μητέρα το μωρό της μόλις γεννηθεί, λόγω του τι «θα μπορούσε να πει» στο μωρό. Αναρωτιέμαι τι σκέφτεται ο πατέρας του μωρού, που μάχεται για μια χώρα που δεν θα του επιτρέψει να έχει ένα παιδί εξ αιτίας αυτού που η μητέρα του παιδιού «θα μπορούσε του να πει».
"Η Τόνι δέχεται τώρα ήταν λάθος να πάει στις διαδηλώσεις της EDL, αλλά η ελευθερία του λόγου δεν σημαίνει τίποτα αν οι άνθρωποι δεν μπορούν να λένε πράγματα που οι πολλοί πιστεύουν ότι είναι λάθος."

Η κ. McLeod θέλει να μετακομίσει στην Ιρλανδία για τη γέννηση για να αποφύγει τις κοινωνικές υπηρεσίες της Αγγλίας. Ο 31χρονος σύζυγός της, τουφεκιοφόρος McLeod, σκοπεύει να ζητήσει να μετατεθεί στη Βόρεια Ιρλανδία, ώστε να μπορεί να είναι με το παιδί του.

Το συμβούλιο του Durham είπε στην κ. McLeod την Παρασκευή ότι το αγέννητο μωρό της θα το τοποθετούσαν στο μητρώο προστασίας παιδιών.

Έγγραφα που είδε η Sunday Express αποκαλύπτουν ότι οι κοινωνικοί λειτουργοί ανησυχούν για τον προηγούμενο αλκοολισμό της κ. McLeod, την κατάχρηση ναρκωτικών, την «επιθετική συμπεριφορά» της και τα φερόμενα "θέματα ψυχικής της υγείας".

Παραδέχονται ότι αυτή δεν ασχολείται πλέον με την EDL, αλλά πιστεύουν ότι είναι τώρα ασχολείται με μια μικρότερη παρόμοια ομάδα, τη North West Infidels. Η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού αναφέρει: "Η Toni πρέπει σαφώς να ξεφύγει από τις ανάρμοστες φιλίες που έχει είτε με την EDL ή με την ομάδα που διασπάστηκε από αυτήν, προκειμένου να μπορέσει να διαμορφώσει και επιδείξει τις κατάλληλες θετικές σχέσεις με το μωρό που αυτή θα μεγαλώσει".

"Η Τόνι υπήρξε εξέχον μέλος της EDL. Ισχυρίζονται ότι είναι μια ειρηνική οργάνωση, ωστόσο, έχουν ισχυρούς δεσμούς με τη βία και το ρατσισμό».

Ο κ. McLeod, δήλωσε: "Η Τόνι ποτέ δεν θα έβλαπτε ποτέ ένα παιδί."


Διάβασε σχετικά:


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.iefimerida.gr/news/56379/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%B3%CF%89%CF%83%CE%B1%CE%BD-100-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B6%CE%B5%CF%85%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%8C%CF%82-%CE%B3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%85

konion είπε...

Ἀπὸ κάπου πρέπει νὰ ἀρχίση ἡ «σωτηρία».
Ἔτσι διαλέγουμε τὸν ποιὸ χειρότερο καὶ κοινωνικὰ ἀπόβλητο, δεῖτε τὶ ἔχει κάνει τὸ κορίτσι, ἕνα σωρὸ πράξεις.
Ἔτσι κι ἀλλιῶς ἡ μάζα δὲν σκέπτεται.

Ανώνυμος είπε...

Αν η EDL θεωρειται τοσο ακραια εθνικιστικη οργανωση , τοτε στην Αγγλια οι λεξεις εχουν χασει το νοημα τους ...και δεν βλεπω να υπαρχει πλεον σωτηρια για την ιστορικη αυτη χωρα.
Αυτη η οργανωση απλως μαχεται κατα του ισλαμιστικου φονταμενταλισμου και της επιβολης της Σαρια αρχικα στους μουσουλμανους κατοικους της Αγγλιας και εν καιρω στους υπολοιπους.
Μαλιστα η ΕDL εχει και εβραικο σκελος , γκει και ινδικο {Σιχ}.Αυτο αποδεικνυει οτι υπερασπιζεται τα δικαιωματα ολων των πληθυσμιακων ομαδων που επισυρουν τη σκοταδιστικη και ρατσιστικη μηνιν των ισλαμιστων , οπως ειναι οι γκει , οιΕβραιοι και οι ινδουιστες- Σιχ.
Το 2011 αυξηθηκαν στο Λονδινο κατα 200% !!!! οι επιθεσεις ισλαμιστων κατα ομοφυλοφιλων .Τα γκει μπαρ που υπηρχαν σε περιοχες που εχουν πλεον πολυ μουσουλμανικο πληθυσμο εχουν αναγκαστει να κλεισουν.Και ολα αυτα στο Λονδινο ...την υποτιθεμενη γκει πρωτευουσα της Ευρωπης.
Ακομη απο τις αρχες του 2011 απαγορευτηκε δια νομου η εισοδος στα λεωφορεια του Λονδινου ατομων με σκυλο {ακομα και τυφλων !!!} διοτι υποτιθεται οτι προσβαλλεται το θρησκευτικο αισθημα των μουσουλμανων επιβατων !!! Ως γνωστον στο Ισλαμ ο σκυλος θεωρειται ζωο του Σατανα ,το οποιο οταν πλησιαζει εναν μουσουλμανο διωχνει τον φυλακα αγγελο του !!!...
Ναι τετοιες σκοταδιστικες ,πρωτογονες και θεοκρατικες αντιληψεις εχουν επικρατησει στην καρδια της Ευρωπης!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ στις πολιτικες μας ελιτ που οδηγουν σε εξανδραποδισμο τους Ευρωπαικους λαους συνειδητα και προμελετημενα.
Αχιλλεας Πατροκλος.