Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΗΠΑ: Αγοράκι 8 χρονών που ζει με λεσβίες, άρχισε διαδικασία αλλαγής φύλου...


- Άλλη μία ιστορία «ανθρωπίνων δικαιωμάτων», από την «προοδευτική» Δύση…

Οι δύο λεσβίες - που τις «πάντρεψε» ραβίνος σε Συναγωγή - ισχυρίζονται ότι το αγοράκι, που έχει πρόβλημα ομιλίας, τους είπε, μέσω νοηματικής, στην ηλικία μόλις των τριών ετών, ότι «...είναι κορίτσι»!

Από Daily Mail / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δύο λεσβίες «μαμάδες» ενός 11χρονου αγοριού, (τον υιοθέτησαν όταν ήταν 2 χρονών) υπερασπίζονται στην απόφασή του να προχωρήσει σε εγχείρηση αλλαγής φύλου, καθώς όπως λένε, είναι «καλύτερο» για ένα παιδί να αλλάξει φύλο σε νεαρή ηλικία.

Ο 11χρονος Thomas Lobel, που τώρα αυτοαποκαλείται ‘Tammy’, βρίσκεται στο στάδιο μίας αμφιλεγόμενης θεραπείας που μπλοκάρει τις ορμόνες, στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια προκειμένου να διακοπεί η διαδικασία της εφηβείας του ως αγόρι.

Οι δύο λεσβίες, η Pauline Moreno και η Debra Lobel θεωρούν ότι τα παιδιά με «διαταραχή ταυτότητας φύλου» που αναβάλουν την «μετάβασή τους» θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν μεγαλύτερο κίνδυνο αυτοκτονίας.

Οι «μητέρες» λένε ότι ένα από τα πρώτα πράγματα που ο Thomas τους είπε όταν έμαθε τη νοηματική γλώσσα, σε ηλικία τριών ετών - εξαιτίας ενός προβλήματος ομιλίας - ήταν: «Είμαι κορίτσι».

Στην ηλικία των επτά, αφού απείλησε ακρωτηριάσει τα γεννητικά του όργανα, οι ψυχίατροι διέγνωσαν στον Thomas «διαταραχή ταυτότητας φύλου». Με το που έγινε οκτώ, άρχισε η «μετάβαση».

Αυτό το καλοκαίρι, άρχισε τη λήψη φαρμάκων αποκλεισμού ορμονών, η οποία θα μπλοκάρει το να βιώσει την εφηβεία.

Ο ‘καταπιεστής’ των ορμονών, που έχει εμφυτευτεί στο επάνω αριστερό του χέρι, θα αναβάλει την ανάπτυξη στον 11χρονο των ώμων, της βαθιάς φωνής και των τριχών στο πρόσωπο.

Το ζευγάρι αντιμετωπίζει έντονη κριτική από φίλους και οικογένεια, ως λέει η Moreno στην MailOnline.

«Όλοι είναι θυμωμένοι μαζί μας. "Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Μπορεί να καταστρέψετε ολόκληρη τη ζωή του!"

Βασιζόμενη σε μια στατιστική του Προγράμματος Πρόληψης Αυτοκτονιών Νέων, η Moreno λέει ότι πάνω από το 50 τοις εκατό των ‘διαφυλικών’ νέων θα έχουν τουλάχιστον μία απόπειρα αυτοκτονίας από το 20ο έτος της ηλικίας τους.

Και το να αγνοήσει τους συνεχείς ισχυρισμούς του γιου τους, είπε, δεν αξίζει το ρίσκο.

«Αυτό που είναι τόσο τρομακτικό για μένα είναι, ότι θα ήσασταν πρόθυμοι να πείτε «όχι» μόνο και μόνο επειδή δεν σας αρέσει; - ακόμα κι αν το παιδί σας θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του;»


Η «μετάβαση» της εφηβείας του γιου της, ελπίζει, θα τον βοηθήσει να έχει μια λιγότερο συγκρουσιακή ενηλικίωση.

«Η όλη ιδέα είναι τώρα να σταματήσουμε να δημιουργούμε ένα τρίτο φύλο που δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο, γι’ αυτό προχωράμε στην μετάβασή της», είπε η Moreno.

- Πως λειτουργεί η παρεμπόδιση των ορμονών:

Οι ορμόνες της ‘Tammy’ Lobel παρεμποδίζεται από ένα εμφύτευμα στο εσωτερικό του άνω αριστερού χεριού του 11χρονου, το οποίο πρέπει να αντικαθίσταται μία φορά το χρόνο.

Η Moreno εξηγεί: «Με άλλα λόγια, θα παραμείνει ως προεφηβικό αγόρι μέχρι να αποφασίσει και να αισθανθεί ότι μπορεί να πάρει ‘εκείνη’ την απόφαση για χειρουργική επέμβαση."

Οι γονείς του λένε ότι η θεραπεία με αυξητική ορμόνη θα του δώσει χρόνο για να καταλάβει αν θέλει την πλήρη μετάβαση προς το γυναικείο φύλο ή να περάσει από την εφηβεία ως αγόρι.

Μέχρι την ηλικία των 14 ή 15, η συσκευή θα πρέπει να αφαιρεθεί, ώστε η ‘Tammy’ να περάσει από την εφηβεία, λέει η Moreno.

Αν επιλέξει να σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα, θα περάσει μέσα από φυσιολογική αρσενική εφηβεία σε μεταγενέστερο στάδιο και το μέλλον γονιμότητάς του δεν θα επηρεαστεί.

Σε περίπτωση που ο γιος τους αποφασίσει να γίνει ενήλικο κορίτσι, μπορεί να πάρει γυναικείες ορμόνες, οι οποίες θα λεπτύνουν τη φωνή του, θα του επιτρέψουν να αναπτύξει στήθος και να αναπτύξει άλλα θηλυκά φυσικά χαρακτηριστικά. -

Η Moreno λέει ότι το πρώτο βήμα της «μετάβασης» του Θωμά, για να γίνει γυναίκα ήταν να τον αφήνει να διαλέγει ποια ρούχα θέλει να φορέσει.

Αντί για καπέλα του μπέιζμπολ διάλεξε κορδέλες, σουτιέν και φορέματα. Και η αλλαγή στην προσωπικότητα του, λέει η Moreno, ήταν άμεση.

«Αυτό που είπαμε όταν η ‘Tammy’ επετράπη να είναι ‘Tammy’ είναι," Ουοάου!"...

Το ζευγάρι «παντρεύτηκε» το 1990 από έναν ραβίνο και έχει δύο γιους και εγγόνια. Αλλά επιμένουν ότι η σεξουαλικότητά τους δεν έχει καμία σχέση με αυτό.

«Ήταν περίεργο για εμάς», είπε. «Ακόμα κι αν έχει λεσβίες για γονείς, όλα αυτά είναι νέα για εμάς. Γνωρίζουμε τι είναι να αισθάνεσαι διαφορετικά. Αλλά το να νιώθεις ότι δεν είσαι στο σωστό σώμα, αυτό δεν μπορούσαμε να το βάλουμε στο κεφάλι μας".

Η ‘οικογένεια’ έχει ένα τεράστιο σύστημα υποστήριξης. Από τους εκπαιδευτικούς, οργανώσεις και την θρησκευτική τους κοινότητα, που όλοι είναι «ανοιχτόμυαλοι» για την απόφασή του γιου τους.

«Ζούμε στην περιοχή του Bay, όπου υπάρχουν πολλοί εναλλακτικοί τρόποι ζωής ... και ανήκουμε σε μια θρησκευτική κοινότητα που ήταν απίστευτα υποστηρικτική. Τονίζουν ότι όταν πήγαν στη συναγωγή πλησίασαν την Tammy και της έλεγαν, «Ω, είσαι τόσο όμορφη σήμερα», ενώ η Moreno πρόσθεσε ότι «ποτέ δεν πρόκειται να είμαστε αρκετά ευγνώμονες γι’ αυτούς τους ανθρώπους".

Η Pauline και η Debra «παντρεύτηκαν» το 1990, όταν ενώθηκαν σε μια τελετή δέσμευσης από το ραβίνο τους.

Το Σαν Φρανσίσκο, ακριβώς δίπλα στο Berkeley, είναι μία από τις τέσσερις πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες με νοσοκομείο που έχει πρόγραμμα για τα διαφυλικά παιδιά.

Άλλες πόλεις με προγράμματα για τη νεολαία είναι Βοστόνη, το Σιάτλ και το Λος Άντζελες.

Δείτε το βίντεο από το CNN:



Σχ. ΚΟ: Για άλλες «προοδευτικές» ιστορίες θυσίας παιδιών στο βωμό του μεταμοντέρνου «θεού» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων» βλέπε:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

7 σχόλια:

  1. Απίστευτες καταστάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, (όχι εσύ - ο άλλος) αν θες να δημοσιευτεί το σχόλιό σου, διάβασε τις οδηγίες και διόρθωσέ το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αὐτὰ τὰ βλέπουν οἱ ἐχθροὶ τῶν Η.Π.Α. καὶ ἁπλῶς περιμένουν.
    Ὁ δυτικὸς πολιτισμὸς βρίσκεται στὸ στάδιο τῆς Ὕβρεως, ἡ Νέμεσις δὲν γνωρίζω πότε θὰ ἔλθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ ότι είναι απολύτως φυσιολογικό, ακόμα και στη ζούγκλα να αφήσεις ένα βρέφος, εάν επιβιώσει και αναπτυχτεί, τι θα λέει? Ουγκα ουγκα.
    Αυτές οι ανωμαλίες στον άνθρωπο καταπολεμιούνται η ενισχύονται, ας διαλέξουμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι τελικά οξύμωρο να λέμε προοδευτικές τέτοιες καταστάσεις.Η καθοδήγηση της σκέψης και η επιβολή του κατεστημένου σου λέγεται βιασμός αγαπητοί ομοφυλόφυλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν μπορείς να πεις και τίποτα για να μην σε πούνε και ρατσιστη ΕΝΏ ΣΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΌΛΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ. Εγώ πάντως είμαι ΝΟΡΜΑΛ δηλαδή όπως μας έφτιαξε ο Θεός. Τον άντρα και την γυναίκα για να μπορούν να κάνουν και παιδιά. Αυτό θεωρώ νορμάλ ενώ ότι άλλο κυκλοφορεί καλός ή κακός το έχω για μηνορμαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που ΔΕΝ δημοσιεύονται: όσα δεν έχουν σχέση με το θέμα της ανάρτησης, όσα αποβλέπουν σε διαφήμιση, όσα είναι γραμμένα σε greeklish, όσα εκθέτουν προσωπικά δεδομένα, όσα είναι γεμάτα μίσος για λαούς ή κοινωνικές ομάδες, όσα είναι κακόβουλα, όσα είναι υβριστικά, όσα έχουν εριστική διάθεση και όσα είναι εντελώς βλακώδη (plus: σεντόνια, τρολιές & μπαρούφες). Με "ανώνυμους" δεν ανοίγουμε κουβέντα. Εάν αργεί η δημοσίευση ενός σχολίου, κάντε υπομονή. Αν περάσει πολύς καιρός, μάλλον θα το έχει φάει η μαρμάγκα.