Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Βίαια flash mobs αφροαμερικανών σαρώνουν τις ΗΠΑ


Τις τελευταίες εβδομάδες, έχουν αυξηθεί τα κρούσματα των λεγομένων flash mobs, όπου ομάδες νεαρών ατόμων αφροαμερικάνικης καταγωγής, ορμάνε σε καταστήματα και αφαιρούν τα εμπορεύματα και τα αγαθά.

Υπάρχει σίγουρα μια ανησυχητική νοοτροπία όχλου πίσω από τα εγκλήματα που ενορχηστρώνονται από τα κινητά τηλέφωνα και την κοινωνική δικτύωση.

Οι τελευταίες flash mob ληστείες και οι επιθέσεις έγιναν στην Ουάσιγκτον, στο Σικάγο, στο Μέριλαντ, στη Φιλαδέλφεια και στο Ρίτσμοντ.

Στο Richmond της Virginia οι ορδές των νεαρών κατέστρεψαν την εκδήλωση της πόλης με τον τίτλο First Fridays Art Walk.

Η Εθνική Ομοσπονδία Λιανικής έχει συμπεριλάβει πλέον τα εγκληματικής φύσης flash mobs στην προειδοποίησή του προς τους λιανοπωλητές σχετικά με πράγματα που θα πρέπει να είναι στην επιφυλακή για τα καταστήματά τους.

Πολλοί βρίσκουν εύκολα την δικαιολογία ότι “φταίει η οικονομική κρίση και πεινάνε τα παιδιά…”, ενώ στο τελευταίο βίντεο του CNN θα δείτε τον μαύρο προσκεκλημένο να λέει ότι δεν θεωρεί “ότι είναι πρόβλημα της μαύρης κοινότητας, αλλά είναι ένα πρόβλημα της νεολαίας γενικά…”. Παρόλα αυτά τα βίντεο μιλάνε μόνα τους

Δείτε τα παρακάτω βίντεο

flash mob ληστές στην Φιλαδέλφεια:

Στο Richmond της Virginia

Στη Νέα Υόρκη:

Γυναικεία ομάδα flash mob στην Ουάσιγκτον:

flash mob στην Germantown του Maryland:

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: