Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ (ΚΟ) ξημεροβραδιάζεται για να βρει, να μεταφράσει και να παρουσιάσει ειδήσεις και άρθρα συμβατά με την θεματολογία του, χωρίς απαραίτητα να ταυτίζεται μαζί τους. Το ίδιο ισχύει και για τα παρατιθέμενα links. Σχόλια και παρεμβάσεις του ΚΟ είναι σε χρώμα ερυθρό. Αν ψάχνεις για mainstream ειδησεογραφία και άποψη, ήρθες στο λάθος μέρος.

got democracy?

got democracy?
"Μη με παραδώσης εις την επιθυμίαν των εχθρών μου· διότι ηγέρθησαν κατ' εμού μάρτυρες ψευδείς και πνέοντες αδικίαν.."

kolokotronis

kolokotronis

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Νετανιάχου: Οι Αφρικανοί μετανάστες ‘αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας’. Ισραηλινός βουλευτής: να τους στείλουμε στην Αυστραλία!


Το Ισραηλινό Κοινοβούλιο ψήφισε να χτιστεί ένα τεράστιο κέντρο κράτησης 10.000 ατόμων για τους παράνομους μετανάστες από την Αφρική. Το Ισραήλ χτίζει ήδη ένα τεράστιο τείχος κατά μήκος των συνόρων με την Αίγυπτο και συνεργάζεται με την αιγυπτιακή συνοριακή αστυνομία για να ματαιώσει την μαζική είσοδο παράνομων μεταναστών από την υποσαχάρια Αφρική. Κατά το προηγούμενο έτος η αιγυπτιακή αστυνομία των συνόρων είχε πυροβολήσει και σκοτώσει 15 παράνομους μετανάστες από την υποσαχάρια Αφρική που θέλησαν να εισέλθουν παράνομα στο Ισραήλ.

Ο Ισραηλινός Υπουργός Εσωτερικών Eli Yishai δήλωσε ότι μόνο μια μικρή μειοψηφία Αφρικανών είναι «πραγματικοί πρόσφυγες». Ο Yishai είπε επίσης ότι η μετανάστευση θα μειώσει τους Ισραηλινούς ώστε στο τέλος θα καταντήσουν μια μειονότητα στην ίδια τους τη χώρα.

Τα φιλο-πολυπολιτισμικά ευρωπαϊκά media βέβαια, συνεχώς παρουσιάζουν άρθρα με συγκινητικές ιστορίες με τα δεινά των παράνομων αλλοδαπών από την Αφρική.

Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά των ευρωπαϊκών μέσων ενημέρωσης, δηλώνοντας ότι οι Αφρικανοί μετανάστες «αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας».

Τα ευρωπαϊκά μέσα ενημέρωσης αποκαλούν τους παράνομους αλλοδαπούς του Ισραήλ "Αφρικανούς που αναζητούν εργασία," και προπαγανδίζουν ότι είναι "χωρίς χαρτιά". Η μεγάλη πλειοψηφία των μεταναστών από χώρες της υποσαχάριας Αφρικής που ζουν νόμιμα στο Ισραήλ έχουν καλή μεταχείριση και αρνούνται να βρουν δουλειά. Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι οι νέοι μετανάστες θα κάνουν κάτι διαφορετικό.

Στην φώτο: Τα αιγυπτιακά σύνορα. Το Ισραήλ αντικαθιστά τα υπάρχοντα εμπόδια με ένα ηλεκτρικό φράχτη που υποστηρίζεται από ανιχνευτές κίνησης και τεχνολογικό εξοπλισμό ηλεκτρονικό επιτήρησης.

Σχ. ΚΟ: ΕΚΕΙ : Χτίζουν τεράστια τείχη, κέντρα κράτησης, συνεργάζονται με την γείτονα χώρα, πυροβολούν παράνομους.

ΕΔΩ : Ίσως μία συναυλία Νταλάρα στα σύνορα έλυνε το πρόβλημα...

Την ίδια στιγμή Ισραηλινός βουλευτής προτείνει οι Αφρικανοί μετανάστες του Ισραήλ να μεταφερθούν στην Αυστραλία!

Ο Danny Danon, μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου, λέει ότι οι Αφρικανοί μετανάστες "απειλούν το μέλλον του Ισραήλ", και αποτελούν μια "σαφή απειλή για την εβραϊκή ταυτότητα του κράτους."

Ωστόσο ο Danon λέει ότι αυτοί οι ίδιοι Αφρικανοί μετανάστες θα ήταν καλοί για την Αυστραλία. Θέλει η Αυστραλία να συμφωνήσει να αφήσουν τα πλοία από το Ισραήλ να τους μεταφέρουν εκεί.

Ο Danon λέει ότι η αποστολή των πιο πρόσφατων Αφρικανών μεταναστών στην Αυστραλία είναι η «σωστή και δίκαιη απόφαση».

Δίκαιο για ποιον; Η Αυστραλία έχει κατακλυστεί από μια πλημμύρα μη-δυτικών μεταναστών. Ποιος θα ενδιαφερθεί λοιπόν, για τη διατήρηση του ‘χαρακτήρα της Αυστραλίας’;

Δηλαδή, καταπολεμάμε την μετανάστευση από χώρες του τρίτου κόσμου, για τους εαυτούς μας, αλλά την υποστηρίζουμε για κάποια άλλη χώρα!

Κατά ειρωνικό τρόπο πάλι, πολλές αυτο-προσδιοριζόμενες εβραϊκές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη παραμένουν στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης των ‘ανοιχτών συνόρων’ και της παράνομης μετανάστευσης.

Έτσι, η Barbara Spectre, μία Αμερικανο-εβραία, έχει δημιουργήσει μια ομάδα στη Σουηδία, που της έχει δώσει το ελληνικό όνομα ‘PAIDEIA’ και απαιτεί περισσότερους μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου, ώστε να σπάσουν οι ‘μονολιθικές’ κοινωνίες όπως λέει. . Έχει λάβει χρηματοδότηση από τη σουηδική κυβέρνηση για το ‘έργο’ της. Έχει δηλώσει ότι αν και η μουσουλμανική μετανάστευση έχει κάνει κακό στους Σουηδούς Εβραίους, ακόμα πιο μουσουλμάνοι μετανάστες θα βελτιώσουν κάπως την κατάσταση για τους Εβραίους στη Σουηδία!

Μία άλλη υπέρμαχος των ‘ανοικτών συνόρων’ και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας και εχθρός της 'λευκής Ευρώπης', είναι η γερμανο-εβραία Anetta Kahane, αδελφή του σκηνοθέτη Peter Kahane. Η Kahane δούλευε ως «ξένος πράκτορας» για το δήμο του Ανατολικού Βερολίνου επιφορτισμένη με την εξάπλωση της κομμουνιστικής ιδεολογίας στη Λατινική Αμερική και έχει πάρει αρκετά βραβεία από το κομμουνιστικό καθεστώς. Σήμερα ασχολείται με διάφορες ριζοσπαστικές μαρξιστικές ομάδες.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή: (ΕΔΩ και ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: